/spanien/barcelona/forum/6614.aspx/spanien/barcelona/forum/6614.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:31
@Barcelonistas:


City använda sig av fel taktik då Pellegrini är en överskattad tränare. Med Mancini hade dom förmodligen gått vidare. Arsenal fick möta kanske världens bästa lag och hade ändå tagit sig vidare om man inte fick det felaktiga röda kortet i första matchen. Att City och Arsenal åkte ut var knappast överraskande heller sett till lottningarna. United har förlorat eller tappat poäng mot nästan varje botten och mittenlag i Premier League så deras förlust var inte särskilt överraskande även om dom fortfarande har chansen att vända. Chelsea har fortfarande en stor chans att ta sig vidare. Galatasaray är knappast särskilt dålig med tanke på att dom slog ut Juventus. Annars fick dom spanska lagen väldigt enkla lottningar. Real Madrid fick en mittenlag från tyskland (United utklassade tvåan i Bundesliga) och Atletico Madrid fick ett mittenlag från Serie A som har det varit en krisstämpel på hela säsongen. Hade Real Madrid fått Bayern och Atletico Madrid Galatasaray hade båda Madrid-lagen blivit utslagna.
Barcelona Lion24
2014-03-13 23:25
Gabriel

Sluta ge mig såna förhoppningar. Hummels, Mangala, Bartra & Piqué. Wow. Jag håller med, jag förstår inte hur vissa orkar och säga ''när Piqué får en världsback bredvid sig så kommer han att prestera''. Vi kan inte chansa längre i försvaret, det har vi gjort i 3 år. Nu ska försvaret spikas och det många år framöver. Även om jag fortfarande är för en försäljning av Piqué men jag förstår och vet att han troligen inte kommer säljas nu i sommar så man får leva med det. Men Hummels och Mangala är perfekt. Lite som Marquéz och Puyis gamla dar. Realistiskt? Absolut, det kan hända och ekonomin tillåter det. Men jag orkar inte ens ta upp ledningen med Zubi i spetsen.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 23:21
LALAWELEATAKORA


Shitty är ute, Arsenal är ute, Man United är ute, och Chelsea kommer att åka.

Du sa?
Barcelona enkos
2014-03-13 23:13
LALAWELEATAKORA

hahahah, tack för skrattet :)))
typiskt anglofiler att alltid komma med sådana ursäkter, men alla såg vilken glädje bröt ut sist när man slog ut ukrainerna tack vare domarskandaler och filmningar från totenham som fick gästernas spelare utvisad så att Totte kunde vända...
Neymar11
2014-03-13 23:07
grande jw Haha var du tvungen, nu lockade du hit idioten haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2014-03-13 23:06
Det ska krävas total kollaps i minst fem år av spanska lag för att Spanien ska tappa ledningen... Dominansen är total !
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:06
@grande jw:


Inga engelska lag bryr sig särskilt mycket om Europa League. Dessutom är Tottenham i en ganska dålig form och har ett derby till helgen mot Arsenal. Nästan inga spelare från dom engelska lagen är särskilt motiverad till att möte sämre lag från ganska dåliga ligor samtidigt som för laget från den sämre lagen får spelarna spela en av deras största matcher mot ett lag från världens bästa liga. Kollar man på Benfica så hade dom ganska enkelt vunnit mot alla dom spanska lagen i Europa League.
Barcelona ElTriplete
2014-03-13 23:05
Fan vilken flopp TV4 är alltså.. Man lägger sig i sängen för att se alla målen från kvällens Europa League-spel men de ska alltså visa hästar 23.00? De har visat målen varje kväll fram tills idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-03-13 22:48
Att alla PL-lag får pisk ute i Europaspel behöver ju nödvändigtvis inte betyda att PL är dålig. Det kanske bara är så att den ligan är så utomjordiskt extremt jävla bra att lagen helt enkelt inte orkar med flera tävlingar samtidigt.

Fattar ni hur jävla bra den ligan är?Hehehehehehehehehehehehehehe.
Barcelona ElTriplete
2014-03-13 22:44
Tottenham 1-3 Benfica! Fan vad skönt, ut med alla jävla PL-lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 22:44
1-3 Benfica haha
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 22:38
Betis 0-2 Man kan inte annat en unna dom framgång i el, med tanke på deras värdelösa säsong i ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-03-13 22:37
Beeeetis!!!!!!!!
Neymar11
2014-03-13 22:18
2-0 Benfica
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2014-03-13 22:05
@Decinho - Josep Guardiola #4:


Jag insinuerar att Aftonbladet med vinklade skräpnyheter bidragit till opinionsbildning som går hand i hand med det judiska politiska etablissemangets globala agenda. Det är knappast en ärlig "open source" tidning så att säga.

Typiskt att det alltid ska komma en politiskt korrekt grindvakt som dig så fort man uttrycker sig avvikande. Jag är inte antisemit. Judar är ett anständigt och intelligent folk, även om de är väldigt självcentrerade.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-13 22:05
Gabriel Tack för svaret. Kan inte tyvärr inte spanska. Vad säger median i Barca då?? Har vår klubb gjort någon uttalande ? Jag menar har de gjort något sånt och det har kommit ut. Jag undrar, hur många matcher R.Madrid politikerna har påverkat??
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:52
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Det stämmer. Har kan du se videon där han berättar det tom (om du förstår spanska). Sen detta spanska otroligt jobbiga fenomen att alltid prata/skrika i mun på varandra. Lovar att det är så, i Spanien existerar inte "låt mig prata klart och vänta på din tur" - kulturen, den som skriker högst får sitt ord sagt. Även hos min spanska släkt är det så.

Man får lust att dela ut 50 boxar inom loppet av 1 minut, haha.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-03-13 21:49
@Barclasico:


Är det bara rykte eller fakta??

Om det stämmer är det dags för Barca-median att bita den äpplen så hårt så att Real aldrig glömmer den...

FyyyFaan, vad arg jag blir.
Barcelona fraiXCII
2014-03-13 21:37
Haha komiskt att domarna i Europa League håller mycket högre klass än domarna i UCL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:37
Neymar11 Ja, jag hade tänkt mig att värva in 2 nya mittbackar som ska ta plats i startelvan. Ja, det hade jag. Varför skulle inte det gå? Piqué är inte untouchable, och vill han spela från start så ska han få kriga för den platsen. Igår var han bra, men han är på tok för ojämn. Sure, man kan spekulera i om han blir sig själv igen bredvid en världsmittback, men jag vill inte ta den risken. Sen en annan sak, det har typ blivit ett fenomen för oss att tro att man inte kan ha bra spelare på bänken. Jo, det kan man visst. Real Madrid har det, Bayern har det, City har det, PSG har det. Vi är FC Barcelona, det handlar inte bara om att få en bättre startelva, det handlar om att få en bättre och starkare trupp! Personligen tror jag knappast att Piqué inte hade accepterat en bänkplats. Handhade säkert krigat dör att vinna tillbaka sin fösta plats, men han hade knappast gjort sig omöjlig. Han vet om hur jävla bra han har det i Barcelona. Han är med sin familj, sina vänner, spelar för klubben han älskar och bor i staden han är uppvuxen i. Han vet om att han är lyckligt lottad. Ska han kasta bort det för att spela i regniga England igen? Tvek. Och låt oss vara ärliga, vilka av de största elefanterna ute i Europa hade velat köpa honom? Han har knappast stärkt sina aktier de senaste åren. Ska Bayern köpa honom? Chelsea? Vilka ska köpa honom? Kanske Arsenal då. Accepterar inte Piqué en bänkplats är det bara och säga till honom "fine, då får vi sälja dig". Han är knappast untouchable, far from it. Vi behöver 4 bra mittbackar i truppen. Hummels, Mangala, Piqué och Barta är perfekt. En säsong är lång. Skador uppkommer och avstängningar tillkommer. Dessa 4 hade sporrat varandra till att alltid spela bra och ge allt. Det är absolut ingen omöjlighet rent ekonomiskt så som jag ser det. Men vi är FC Barcelona - världens sämsta storklubb på spelarköp/försäljningar, så then again. Du har nog rätt. Det kommer aldrig att hända.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:34
Tottenham ligger under... Det går bra för PL
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:26
Gabriel Förstår helt varför du söker efter mer fysik till truppen. Men den fysiken skulle jag ville ha högre upp på planen. I en box to Box spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:24
Edit; och hade accepterat bänkplats
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-13 21:23
Gabriel Hummels och pique kommer inte fungera ihop. Så hade du tänkt dig att Pique ska bänkas? Det vet du att det inte kommer ske Just därför tycker jag laporte hade passat in, och varför inte värva subotic som backup. Han har ju städat upp efter hummels så kan han få städa upp efter Pique
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:22
Neymar11

Jag respekterar din åsikt och håller med dig angående det du skriver men jag håller inte med dig i det avseendet att du lägger in Mangala i det facket. Vi får helt enkelt agree to disagree.
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:21
Det intressanta med Hummels är att jag tror att vi kan få honom relativt billigt den här sommaren, om vi köper honom innan VM. Han är dödskåt på tanken att få spela hos oss och bara det gör att man vill ha honom ännu mer, han hade säkert inte kollat åt sidan för att sätta lite press på Dortmund tom för att sänka priset. Ett pris på 20-25M€ för Hummels ser jag absolut som en realistisk möjlighet och det i dagens marknad är ett kap. Då har man också råd att köpa en till mittback.

Det perfekta valet, bara att köpa honom nu och göra klart med honom så fort som möjligt.
Neymar11
2014-03-13 21:20
Jag vill inte förlita mig på en fysiskspelare som inte verkar ha någon spelintelligens. Higuain sprintade förbi honom varje gång, pga att han ställde sig fel och hade inte koll vad som fanns runt omkring Och ska man vara försvarare i Barcelona så måste man kunna läsa spelet. Då motståndarna oftast har hav att kontra på Ska vi ha längd till truppen så måste dom vara trygga med bollen, och det är inget som man tränar upp bara sådär
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:18
Jag eftersträvar två olika typer av mittbackar.

Den ena ska vara passningsskicklig, positionssäker och bra på att läsa spelet. Den andra ska vara en krigare med en monsterfysik. Till den första anser jag att Hummels är den bästa i världen när det gäller de kvalitéerna, de som du radade upp. Finns ingen mittback där ute som är spelskickligare än honom, just därför anser jag att han är ett klockrenare köp en Laporte. Till den andra ser jag Mangala som det självklara valet.
Neymar11
2014-03-13 21:13
Gabriel Laporte, 19 fransman. Bra i huvudspelet, bra i passningsspelet, positionssäker, kan la liga, fysisk och krigar rejält. Bättre köp! Men håller med dig vi behöver två st
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-03-13 21:06
Neymar11

Ibland behövs det någon som rensar undan till rad 137. Allt kortpassningsspel kan ibland gå till överdrift. Våran alldeles egna hjälte och superkapten Puyol har ofta rensat undan bollen på läktarn istället för att försöka spela sig ur situationer.

Mangala är 91 och en av de mest lovande mittbackarna i fotbollseuropa, ett monster. Passningsspel lär han sig utan tvekan när han kommer till Barcelona (om han skulle värvas) så det är knappast ett problem. Det är precis sånna spelare vi behöver. Spelare som krigar till 90 plus stopptid.

Skulle vi köpa Mangala så tänker jag jubla. Däremot anser jag att vi behöver minst 2 mittbackar. Hummels och Mangala om jag får bestämma.
Annons: