/spanien/barcelona/forum/6611.aspx/spanien/barcelona/forum/6611.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1899
2014-03-14 09:10
… btw … borde inte moderator/moderatorer stänga av dom som använder sådana uttryck som "en jävla arabshejk" … ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2014-03-14 09:08
grande jw (Barcelona) 2014-03-14 01:18 FC Barcelona sponsras av: "en jävla arabshejk"; om inte fler… City rekryterade två av Laportas viktigaste medarbetare för ett par år sedan. Dom har ambitionen att bli bäst med den egna akademin som grund och andra köp som komplettering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-03-14 09:02
grande jw (Barcelona) Anzhi hade ett projekt i två år och det har redan avslutats medan citys började innan anzhi och pågår fortfarande. En "plastklubb" som du kallar det vinner inte PL och ligacupen. Sedan om du anser att spelarna bara vill tjäna pengar bör din käft inte gå i varv om att värva Kompany, världens bästa mittback just nu och han köptes inte som en storstjärna, han växte i klubben. Var en ärlig och bra motståndare och kritisera inte någon annan klubb än din egna när du inte är så insatt i fotboll. Trevlig dag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-03-14 01:18
City är en plastklubb som kan jämföras med Anzhi mackahakclalaka dit man åker några år och spelar på halvfart för att säkra sin ekonomiska framtid. Där hamnar alla spelare som inte har riktigt har ambitionen som krävs för att bli nummer ett. Man har givetvis rensat ut de största stolpskotten i form av Robinho, Balotelli och Tevez men man fyller hela tiden på med legoknektar utifrån som gärna vill tjäna lite kosing istället för att fightas om en plats i en riktig storklubb.

Man kan köpa in all världens kvalité men spelarna har noll känsla för klubben. Å andra sidan är det ganska svårt att ha en känsla för en klubb som har NOLL historia och sålt hela sin själ till Etihad och en jävla arabshejk.
Barcelona NoGo™
2014-03-14 00:44
FC Barcelona v Manchester City from the inside

Enjoy.
Neymar11
2014-03-14 00:35
Corro Cnorro Tror nog dom flesta av deras fans föredrar det som det är nu Det jag egentligen stör mig mest på med själva England. Att dom alltid ska skylla ifrån sig när det gäller allt. Det går så långt att dom börjar skylla på utlänningarna i sina egna lag
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-14 00:35
Sedan är jag emot att nya klubbar med rika ägare kommer in, jag sitter och hoppas på att något skall göras åt det. Samtidigt är det ganska så skrämmande att sitta här och läsa "den och den klubben är ett jävla oljelag och bla bla bla". Ni vet väl själva hur Barcelona finansierar sig verksamhet? Inte är det välmående företag i Katalonien som gör det iaf, vet inte hur mycket pengar som kommer in till Barcelona varje år som är pengar som från början varit hos en shejkh.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-14 00:24
@Neymar11:
City var inte bra innan "utlänningarna" kom nej, de hade spelare som Samaras, Bellamy, Shaun Wright-Philips osv. Inga sexiga spelare men de visste grunderna i Manchester City och vad det handlade om nämligen att kämpa, där lärde sig spelarna som kom till klubben det viktigaste av allt. Att de sedan var begränsade fotbollsspelare är en annan fråga, de kunde spegla sig med klubben på ett sätt som Navas, Negredo mfl inte kan. Hade Negredo, Navas o co vetat vad det handlade om då hade inte Yaya Toure stått och hånglat upp Dani Alves innan match kan jag säga dig. Hade skickliga spelare som Navas o co lärt sig rötterna på samma sätt som Bellamy, Samaras mfl gjorde så hade det varit betydligt bättre kan jag säga dig.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-14 00:18
LALAWELEATAKORA - Atletico är utan tvekan topp 5 i världen och man är bättre än alla Pl lag. Man är kanske lite sämre än City men dom andra lagen kan jag garantera dig att man tar.


Att påstå att Atletico hade slutat på en 7 plats i Pl säger allt om dina kunskaper.
Neymar11
2014-03-14 00:16
Corro Cnorro Vart var city innan utlänningarna kom? Dom borde vara tacksamma över shejken och alla utländska spelare, som har gett dom lite framgång och glädje Det är inte bara city det handlar om, utan stort sett hela ligan. Från utländska spelare, tränare och ägare. Hur bra tror du ligan hade vart utan alla dom? Utan snacket innan dubbelmötet gick att dom skulle krossa Barcelona. Nu helt plötsligt gnälla det på domare och utlänningarna. Engelska landslaget, katastrofalt dåligt Och har du talanger som är tillräckligt bra så kommer dom få spela. Ingen i fotbollsvärlden blundar för ens talang så länge det inte är något personligt
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-14 00:14
@Neymar11:


Lambert har 15 poäng ( 8 mål, 7 assist) jämfört med Negerdo som har 13 poäng ( 9 mål, 4 assist) i Premier League.

Adam Johnson har 11 poäng (7 mål, 4 assist) och Navas 10 poäng (4 mål, 6 assist). Då kan man tillägga att Negredo och Navas spelar i betydligt bättre lag som gör mycket fler mål och på det sättet lättare för dom att göra poäng.

Jag gillar inte City och det som har hänt dom är väldigt tragiskt för alla som gillar fotboll. Dom hade garanterat varit ett mittenlag utan deras ägare men då hade ett annat lag tagit deras plats i Champions League och erbjudit mer motstånd.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-14 00:10
Jag hoppas vi sätts i samma grupp som City nästa säsong också. Pojkarna verkar ha bröstat upp sig nu. Och Kompany pratar om att den enda skillnaden var Messi mellan lagen...

Och Andrés Iniesta, Xavi, Fabregas, Busquets, Alba, Alves, Valdés, Alexis, Pedro.

Kom igen. Citys framgångar och deras 'stjärnspelare' är La Ligas b-spelare som inte ens Barcelona och Real Madrid vill ha.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-14 00:09
@Neymar11:


Grejen är att om man tar på sig det stora förstoringsglaset så finner man till slut att det ligger något i det som super-anglofilen härinne skriver om. Citys resa har gått snabbt otroligt snabbt, det är en klubb som dessutom kört mycket engelskt till skillnad från många andra lag de senaste 20-åren. Manchester City är inte bara en engelsk klubb till den grad att de är från England utan det är ett lag då de har mycket engelska/brittiska spelare.

De senaste åren har dock saker och ting förändrats och denna klubb är numera ganska så identitetslös då de inte hittat sin nya identitet och få den bekräftad på allvar. Det är lite utav ett engelskt kulturarv som håller på att brytas ned och så länge de inte hittar sin identitet och får den bekräftad ja då kommer de inte ha i Europa att göra.

Micah Richards vet vad det handlar om i City, Kompany är inte britt men han vet det, Joe Hart vet det. Silva, Navas, Nasri, Dzeko mfl är alla bra spelare men de har ingen aning om vad den klubben i grund och botten handlar om.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-14 00:07
Måste bara ta upp några punkter angående Cityredaktionen.

Deras shejk kanske kan pumpa till lite pengar på deras Svenskafanssida så att skribenterna kan sköta sidan lite mer professionellt. Cityredaktionen vill få oss att tro med två bättre domare hade Manchedter City gått vidare?

Efter miljarder som har pumpats in i den klubben lyckades de vinna på stopptid mot QPR, inte klarat avancemang i gruppspelet av CL vid två tillfällen. Nu kom laget till åttondelsfinal och tror att Barcelona är random Premier Leauge?

Vad jag tror: Avsaknaden av ett rivallag ute i Europa för Manchester City och deras svenska supportrar har valt Barcelona.

Sorry, City. Vi har fullt upp med Chelsea.

Och om vi ska diskutera matchen? Enligt världen var vi ett lag i kris. Ändå lyckades vi vinna båda mötena. Och med bättre domare hade returmötet varit slut redan efter första halvlek.

Manchester City: game over. Insert 50 million.
Neymar11
2014-03-14 00:05
LALAWELEATAKORA Negredo har gjort fler mål och antagligen fler assist Navas har gjort mer assist än Johnsson Vad tycker du om citys utländska ägare som har pumpat in pengar? Och vart hade city varit utan honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-14 00:00
@Heywood Jablome - Andrés:


Tar man del av kritik med en "vi mot dem känsla", "har Messi en mållös dag och kritiseras så du en hater" etc etc, ja då tenderar bägaren till slut att rinna över. Detta är tråkigt för den "lilla" fotbollsälskaren skall jag tala om er som känner er träffade.

Sedan så tenderar snackat från många här att handla kring snack om "haters" osv, men ärligt talat ni härinne efter matchen mot Valladolid skulle stora delar av lagets säljas enligt er. Är inte det till att vara en hater.
Neymar11
2014-03-13 23:59
Corro Cnorro Enkelt tips, ignorera mina inlägg. Och när någon skyller på att city är dåliga för att dom satsar på utlänningar istället för engelsmän, så förtjänar dom att bli hånade För utan utlänningarna hade city antagligen spelat i andra ligan
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:59
Likt alla lag med pengar så är det inte så konstigt att lagen i Premier League köper in spelare från andra ligor än att satsa på dom egna då det är lättare att göra så. Hade dom engelska lagen haft lite pengar och spanska lagen mycket pengar hade det förmodligen sett tvärtom ut. England brukar annars dominera Champions League för ungdomar, förra säsongen var det tre engelska lag i semifinal. Tyvärr så spelar man inte in dom här och ger dom tid i A-lagen utan satsar på mediokra utlänningar.

Spanska spelare bland annat överskattas något enormt då dom gör massvis med poäng i La Liga där förvaret är ganska dåligt. Som jag skrev tidigare så är Negredo sämre än Lambert och Navas sämre än Adam Johnson vilket även kan bevisas statistiskt, åtminstone när det kommer till poängskördandet.

Att Atletico hade vunnit Premier League tror jag knappast. Atletico har blivit framgångsrika tack vare deras huvudspel och fasta situationer. I England hade det blivit mycket svårare att göra mål på det sättet och jag tror snarare att Atletico i Premier League hade varit ett lag på runt 7-4 plats. Lag som Levante utan några rejäla resurser lyckas genom ett hyfsat defensivt spel och ett hyfsat huvudspel kunna utmana andra lagen om Europa platserna tack vare sitt sätt att spela. Då är det ganska tydligt att ett lag med mer resurser som spelar på ett liknande sätt kommer att lyckas bättre. Diego Costa till exempel har inte direkt några kvaliteter som sticker bortsett från sin vinnarmentalitet och det hade han inte blivit lika lyckosam med när det kommer till målgörandet i Premier League.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-03-13 23:56
Coach Pep.

Att börja ta upp ett globalt judisk etablissemang som samarbetar för en viss agenda är antisemitiskt. Hör inte hemma här.

Jag delar inte era åsikter om Erik Niva. Även om han kanske var hård mot Neymar så tycker jag att han är en av få journalister i Sverige som faktiskt har varit rättvis i bedömningen av Barcelona och Pep Guardiola.

Och han är konsekvent.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-13 23:52
@Neymar11:


Du bör se över ditt sätt att kommentera härinne, har märkt att det är lite väl mycket äggkastande från din sida minst sagt. Men det är väl så när många yngre diskuterar nuförtiden, annat var det när jag var ung skall jag säga dig.
Real Madrid Corro Cnorro
2014-03-13 23:50
@grande jw:


Har varit journalister som diskuterat detta på seriös nivå och visst kan det ligga lite i det men det är inte hela sanningen.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 23:49
LALAWELEATAKORA - Engelska spelare håller ingen vidare nivå det är just dessa utlänningar som gör Pl till en bra liga. Vad för spelare får England fram? Giraffen Crouch? Träsktrollet Rooney? Dessa spelare hade floppat i La Liga.
Neymar11
2014-03-13 23:48
LALAWELEATAKORA Jaha så dom ska satsa på alla dessa engelska stjärnorna? Och speciellt dom Engelska talangerna? Som finns i mängder? Hahaha Nu blev du ännu löjligare, hela PL lever på utlänningar Du är bra dum du
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:45
Gruppen dom fick nu hade varit omöjlig att misslyckas med att inte ta sig vidare. Dessutom lägger Manchester City för mycket fokus på mediokra utlänningar som inte heller har rätt mentalitet. Manchester City hade kunnat satsa på t ex Rickie Lambert och Adam Johnson som är bättre än både Navas och Negredo, bland annat statistiskt.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 23:44
LALAWELEATAKORA - skämtar du med maj? du snackar så mycket skit att jag vet inte riktigt var jag ska börja. Mancini? HAHAH du menar samma tränare som alltid har floppat i Cl matcher med sina lag?. Man Shitty kunde inte göra mer än vad dom gjorde i detta dubbelmöte man är helt enkelt inte på en tillräckligt hög nivå för att störa Barcelona, man var så rädda att man parkerade bussen på hemmaplan haha. "Arsenal fick möta kanske världens bästa lag och hade ändå tagit sig vidare om man inte fick det felaktiga röda kortet i första matchen" Felaktiga röda kortet? Det röda kortet var solklart och Arsenal hade inget att komma med. Man blev utspelade som om man vore ett mittenlag.. United förlorar mot Cl sämsta lag, och Chelsea hade stora problem med Galatasaray. Premier League är inte världens bästa liga, Atletico hade vunnit den ligan easy.
Neymar11
2014-03-13 23:39
Med macini gick dom inte ens vidare från gruppen :) Lägg ner nu, du gör bort dig varje gång. Fast du sitter dygnet runt och väntar på att vi ska klanka ner PL så kommer du med samma löjliga argument varje gång
Postat via SvenskaFans-appen
LALAWELEATAKORA
2014-03-13 23:31
@Barcelonistas:


City använda sig av fel taktik då Pellegrini är en överskattad tränare. Med Mancini hade dom förmodligen gått vidare. Arsenal fick möta kanske världens bästa lag och hade ändå tagit sig vidare om man inte fick det felaktiga röda kortet i första matchen. Att City och Arsenal åkte ut var knappast överraskande heller sett till lottningarna. United har förlorat eller tappat poäng mot nästan varje botten och mittenlag i Premier League så deras förlust var inte särskilt överraskande även om dom fortfarande har chansen att vända. Chelsea har fortfarande en stor chans att ta sig vidare. Galatasaray är knappast särskilt dålig med tanke på att dom slog ut Juventus. Annars fick dom spanska lagen väldigt enkla lottningar. Real Madrid fick en mittenlag från tyskland (United utklassade tvåan i Bundesliga) och Atletico Madrid fick ett mittenlag från Serie A som har det varit en krisstämpel på hela säsongen. Hade Real Madrid fått Bayern och Atletico Madrid Galatasaray hade båda Madrid-lagen blivit utslagna.
Barcelona Lion24
2014-03-13 23:25
Gabriel

Sluta ge mig såna förhoppningar. Hummels, Mangala, Bartra & Piqué. Wow. Jag håller med, jag förstår inte hur vissa orkar och säga ''när Piqué får en världsback bredvid sig så kommer han att prestera''. Vi kan inte chansa längre i försvaret, det har vi gjort i 3 år. Nu ska försvaret spikas och det många år framöver. Även om jag fortfarande är för en försäljning av Piqué men jag förstår och vet att han troligen inte kommer säljas nu i sommar så man får leva med det. Men Hummels och Mangala är perfekt. Lite som Marquéz och Puyis gamla dar. Realistiskt? Absolut, det kan hända och ekonomin tillåter det. Men jag orkar inte ens ta upp ledningen med Zubi i spetsen.
Barcelona Barcelonistas
2014-03-13 23:21
LALAWELEATAKORA


Shitty är ute, Arsenal är ute, Man United är ute, och Chelsea kommer att åka.

Du sa?
Barcelona enkos
2014-03-13 23:13
LALAWELEATAKORA

hahahah, tack för skrattet :)))
typiskt anglofiler att alltid komma med sådana ursäkter, men alla såg vilken glädje bröt ut sist när man slog ut ukrainerna tack vare domarskandaler och filmningar från totenham som fick gästernas spelare utvisad så att Totte kunde vända...
Annons: