/spanien/barcelona/forum/659.aspx/spanien/barcelona/forum/659.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mido
2017-05-30 13:08
Tuckel har fått sparken,, om vi kunde vänta några dagar till :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-05-30 13:03
Reymar

Med den där negativiteten så kan du väl lika gärna sluta följa laget..
Barcelona Reymar
2017-05-30 12:58
@El Pistolero #9:

Bra fotboll? Om du har följt Bilbao så hade du vetat att hans lag inte spelar fin fotboll med passningspel och kombinationer. Hans taktik? Hög press och massor av inlägg, saken blir inte bättre när han aldrig använt en 4-3-3 uppställning. Han är dömd till att misslyckas.
Barcelona Z_Z
2017-05-30 12:37
@Deulofeu:


I princip bara transfermarkt som listat 12 assist för honom i alla kategorier. 6 st har han gjort i liga och CL. Nu vet jag inte riktigt vart de fyra kom i portugisiska cuperna men ger rätt lite för dem.

Att jämföra med Carvajal är löjligt enligt mig. Tämligen övertygad om att du sett mindre än 5 matcher med Semedo. Carvajal är däremot världens bästa högerback senaste säsongen, inget snack om saken enligt mig. Om Real haft någonting denna säsong så är det två väldigt jämna ytterbackar som varit bra såväl fram som bak.
Nelsinho har visat extremt lite hittills enligt mig med egentligen bara en säsong på hög nivå.

Fullt möjligt att det är ett bättre alternativ än Bellerin men den senare har visat klart mer hittills i respektive spelares karriär. Ska inte säga vart deras potential kommer landa dem framöver, men det är enligt mig minst lika galet att lägga 30-40 miljoner euro på Semedo som det är att lägga 40 på Bellerin.
Barcelona Ribohn Fan
2017-05-30 12:26
Jag skulle bänka Aduriz alla dagar i veckan!
Barcelona S.Eto'o
2017-05-30 12:05
Någon som vet hur mycke Semedo kommer att gå för? Om grimaldo kostar upp emot 40 miljoner euro efter 14 framträdande för benfica undrar jag verkligen hur dyr Semedo kommer att bli.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-05-30 12:01
Z_Z
Sänt: 2017-05-30 09:45

jo jag kallar honom det 12 assist i samtliga tävlingar som högerback är ju mer än bla "världens bästa" högerback Carvajal trots att han spelar i Madrid som "bara" slår inlägg från ytterbackarna.

Ett mer än bra alternativ till Bellerin om du frågar mig...
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-05-30 11:57
Hur många säsonger tror ni Messi har kvar? Jag tror på 5 till.
Barcelona Soko
2017-05-30 11:54
SEtoo Iniesta vilade för att han orkade helt enkelt inte och var ojämn. Aduriz trots att han är äldre än Iniesta visar otrolig fysik , tom bättre fysisk än Suarez. Och Aduriz är Bilbaos bästa spelare som laget är mycket beroende av, men han ändå vilades trots allt. Nu var det inte bara han utan flera andra spelare lämnades på bänken som Muniain och Suaseta bla. MSN hade behövt vila mycket mera än vad de gjorde i år, det hade gynnat både laget och de själva. Vi såg de många gånger spela nonchalant och oseriöst. ps. Och ja Unzue påpekade men Neymar rasade. Nu blev det så att det kostade Unzue jobbet. Vilka signaler sänder det ? Att en tränare för inte ens säga något till sina spelare ?!
Barcelona S.Eto'o
2017-05-30 11:44
En Mycket sevärd videoklipp från vår framtida kapten. En spelare som bara växer i mina ögon. Han påminner mig verkligen om kaka i Milan med sina fina soloräder. Big up Psg Slaktaren Sergi!!!
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-30 11:36
När det kommer till direkta bud är väl klubbar som PSG, City omöjliga slå, real exempel har ju en viss budget medan citys ägare kan pumpa upp pengar hela tiden.
Barcelona Smogen
2017-05-30 11:34
[QUOTE=FCB_Messi]Sägs att city och real har lagt rekordbud på Mbappe.. 120 miljoner euro. fotbollskanalen [/QUOTE] Vore ju jävligt skönt om vi slapp honom i Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-05-30 11:22
Soko För det första kan du absolut inte jämföra Aduriz med tres amigos som har en monster fysik. Varför skriver du inte att enrique har bytt ut Iniesta dussintals gånger eller att han bänkat xavi? Låt mig svara åt dig. För att de är "gamla" som Aduriz (trots att de är yngre än honom) Och för det andra vadå unzue vågade inte påpeka för Neymar att han kan sluta som Ronaldinho, var det inte exakt det han gjorde? Hamna de inte i en het "tjafs" där Unzue inte var feg?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-05-30 10:54
Sägs att city och real har lagt rekordbud på Mbappe.. 120 miljoner euro. fotbollskanalen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-05-30 10:10
Välkommen Valverde. Jag tänker inte fördöma honom redan nu. Varför det?
Vi behövde en ny tränare och vi har fått en bra en. Jag tänker absolut ge honom en chans. Han är ett stort arbete framför sig och det viktigaste, att ge tillbaka gnistan till spelarna. Vi har sett lite sådär på den punkten i en del matcher.
Real var faktiskt mer hungriga och det kan man förstå när man inte vunnit ligan på jätte länge relativt insatserna o ekonomin.
Nu är det vi som behöver erövra titeln tillbaka, gnistan bör vara på.

CL - det är så mycket små marginaler i alla cup sammanhang, så jag bet inte hur det kommer gå. Ambitionerna måste vara så klart högsta.
Barcelona Soko
2017-05-30 09:59
Det jag gillade med Valverde var att han vågade och vilade Aduriz ofta. Han lämnade honom på bänken och tog ut honom efter 60 minuter. Visst är Aduriz 35 år gammal och behöver vila men ändå. Jag hoppas att Valverde vågar "vila" MSN och få de att känna sig ännu mera hungriga. LE och Enzue vågade inte ens påpeka för Neymar att om han inte skärper sig kan han sluta som Ronaldinho. Denna divan tål alltså inte ens konstruktiv kritik och råd.
En annan sak jag hoppas Valverde tar från Bilbao är att Barca ska gå till attack direkt från början och inte passa runt i 25 minuter innan man börjar spela fotboll. Rivstart direkt alltså , ju tidigare man gör mål desto lättare i resten av matchen och kunna vila startspelare. Och inte minst ta de mindre matcher på störtsa allvar.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-30 09:46
6 assist för en högerback är bra siffror, ja så länge man inte spelar i real och enbart slår inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-30 09:45
Det börjar kännas spännande med valverde, nu när man har smält att han är vår tränare. Bilbao och just valverde har ju hyllas något enormt här inne genom åren. Tror han sitter på en hel del kunskap och taktiskt förmåga. Talanger har han verkligen utvecklat och släppt fram. Kan bli bra ifall idioterna i kostym börjar lyssna på tränaren och ger han det han vill ha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2017-05-30 09:45
@Deulofeu:


Assistkung?
Har gjort 6 assist senaste säsongen. Inte dåligt men inte på något sätt överdrivet bra heller.
Barcelona Deulofeu
2017-05-30 09:40
Spännande att se vilka spelare Valverde gillar och hur han resonerar med bla Samper och Deulofeu. Annars får vi nog jaga spelare som är lite mer "okända" och har uttalat sig positivt om oss tänker då bla på nedanstående. Semedo högervack snabb teknisk assistkung Seri playmaker med det mesta besitter både mål och assist. Sanchez tung mittback inte helt olik Umtiti. Skulle det finnas pengar kvar är ju Dembele min crack värvning! Det viktiga är dock för mig hur han motiverar spelare som Samper,Alena, Deulofeu, Mboula, samt bla Cucu. Så länge han inventerar La masia och börjar använda dem tror jag på Valverde.
Barcelona Andresito
2017-05-30 09:34
[QUOTE=Gabriel]Både BOLA och Record (Portugals mest trovärdiga källor) rapporterar nu att Barcelona påbörjat förhandlingar med Benfica gällande Nelson Semedo. Vågar man hoppas? A Bola: "Barcelona, in the last few hours, have given more clear signs that they will move for Benfica's Nelson Semedo (23) this summer." RECORD: "Barça have gained the upper hand over Man City, Utd, and Bayern in the race for the signature of Semedo. Negotiations are ongoing." [/QUOTE] Semedo kommer gå till ett annat lag och vi kommer börja jaga Bellerin likt Cesc. Det kommer sluta med att vi värvar Cancelo i slutet av sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-05-30 09:28
Spännande att se vad Valverde kan göra med truppen. Förhoppningsvis kan han återinföra presspelet och tron på talanger, vilket han bevisat att han behärskar i tidigare klubbar.

Kan den här sommaren ta slut snart?
Barcelona the cameroonians
2017-05-30 09:24
Det är skillnad på att vila, bänka och rotera.

Vila för mig handlar om ett planerat byte efter 20-30 minuter kvar.

Bänka spelare gör "man" om de inte presterat på endera träning eller match.

Rotationer sker för att ge speltid åt de som är precis utanför startelvan så att de är på tå vid skador/avstängningar.
Dock bör "man" som Lucho inte rotera för många spelare i en lagdel, utan max 1 åt gången och helst bara i 2 av 3 lagdelar.

Sen vi vet hur svårt det är att byta ut storstjärnor hur mycket de än behöver vila eller hur de presterar. Det gäller att hålla dem glada OCH motiverade.

Valverde har ett avslappnat sätt som person och jag tror inte att han kommer ha några större svårigheter att hålla en bra relation till merparten av spelarna.
Sen gäller det ju att ha lite mod och våga. Han är inte känd för att rotera sådär jättemycket, precis som det faktum att han nästan aldrig spelat 4-3-3...

Valverde gillar tydligen att fotografera på fritiden medan hans assistent, Ion Azpiazu studerat till journalist en gång i tiden. Den senare ska också vara väldigt rättfram och ärlig med en ödmjuk framtoning.
Ska bli intressant att se hur deras personligheter formas i Barca.
Barcelona Gabriel
2017-05-30 09:13
Både BOLA och Record (Portugals mest trovärdiga källor) rapporterar nu att Barcelona påbörjat förhandlingar med Benfica gällande Nelson Semedo. Vågar man hoppas? A Bola: "Barcelona, in the last few hours, have given more clear signs that they will move for Benfica's Nelson Semedo (23) this summer." RECORD: "Barça have gained the upper hand over Man City, Utd, and Bayern in the race for the signature of Semedo. Negotiations are ongoing."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-05-30 08:48
Lucho vågade också och det var därför vi förlorade La Liga titeln.
Barcelona II Barça II
2017-05-30 08:00
Jag hoppas att Valverde vågar bänka Neymar och Suarez, de behöver inte spela 90 minuter oavsett motstånd och oavsett ställning osv. Hur ska spelare som D.Suarez få växa ifall han aldrig får spela? Man kan säga vad man vill om Zidane, men han vågade, i viktigt bortamatcher, starta med spelare som tillexempel Lucas. Han höll igång hela laget, vilket är helt rätt. Sen hoppas jag att han vågar satsa på våra talanger, ge Alena tillexempel chansen, flytta upp Palencia till A-laget och flytta upp Marlon permanent, ge han Matthieus plats i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-05-30 03:26
@El Pistolero #9:Helt rätt. Den mest erfarna och meriterade tränaren vi anställt sen Van Gaal. Tror han kommer göra ett bra jobb. Så länge vi har en stabil tränare som tar rätt beslut i laguttagningar och rätt taktiska val så kommer vi alltid vara med och slåss om alla titlar. Jag litar på att väljer de kommer va lika stabil som han vart i alla sina tidigare klubbar. Det bådar gott för oss
Barcelona Barca4life98
2017-05-30 01:29
Skott* ska det stå, sorry skriver från mobilen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-05-30 01:22
Valverde kommer motbevisa många här inne på forumet tror jag. Att sätta system med bra presspel har han lyckats mee nästan överallt. Sen är våran bänk inte så jäkla dålig. Alla spelarna har varit stjärnor i La Liga i sina tidigare lag. Det handlar om självförtroende och medspelare (neymar och Suarez) som inte klagar så fort de inte får bollen när Rakitic tar ett skirt t.ex.
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-05-29 23:45
Förstår inte det där med nickedocka gått lite för långt kanske med det tänket. Jag ser Valverde som en respekterad person som är seriös.

Han är väl ganska lugn som tränare och tydligen som person. Man behöver inte skrämma ihjäl spelarna för dem ska respektera en automatiskt.
Annons: