/spanien/barcelona/forum/6501.aspx/spanien/barcelona/forum/6501.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2014-03-27 16:49
Äsch sluta nu, Pinto må vara en säkerhetsrisk men vi har stor chans mot både Atletico och Real ändå, som sagt laget är i bra form. Dessutom har vi slagit Real tidigare med Pinto. Bara ösa på med mål, då spelar det ingen roll hur många vi släpper in. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SUPERBUSQUETS
2014-03-27 16:44
Jag själv personligen förbereder mig för det värsta med pinto i mål. Han är 38 baxt men inte många minuter i handskarna, vi har atl Madrid 1/4 två veckor senare retur möte, sedan real Madrid i finalen 16/4! Tuffa matcher asså ja tror inte ens vi går vidare mot atl Madrid från kvarten med pinto i målet! Och ändå så vill ja inte att Barca ska värva en ny målvakt. Tragiskt men sant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-03-27 16:42
Andres Iniesta, who was yesterday subbed off at half-time because of thigh discomfort, trained normally with the group today #fcblive

Härligt!
Barcelona Migueli
2014-03-27 16:33
Grattis till Tello som blev pappa imorse! Jag blev lite chockad. Jag har alltid tyckt att han var 18 bast fast jag visste att han var 22 :P. Samma sak med Afellay han är 27 men det ser ut som han är 10 år yngre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-03-27 16:32
Vill också säga att en räddning av målvakten kan vara skillnad mellan en semi / final i cl. Eller vinst i cdr, eller ligan .. Bara så man räknar med allt det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-03-27 16:28
Jämför inte Ter med Pinto.. Jag säger inte att pinto är en dålig målvakt.. Men skillnaden mellan pinto och valdes är stor. Likaså mellan Ter och pinto. Neymar! Jag har aldrig sagt något om Ter, han är bra mycket bättre än pinto. Däremot så.. Enligt er så kan vi ju lika bra låta pinto stå nästa år oså? Han sitter ju på bänken som 2a målvakt.. Hans chans är nu.. När vår första målvakt är skadad. Andra målvakt av en anledning.. För mig är det dumt att idagens Barca med den värdelösa försvaret vi har.. Chansa bort kanske alla titlar för att en målvakt inte håller .. Jag hoppas verkligen att han gör och tror starkt på pinto! Men att klubben vinner någon titel går före honom..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-27 16:18
Valdes's agent will be in Barcelona today to discuss his situation with the club. The goalkeeper could undergo knee surgery in Germany. [as]
Neymar11
2014-03-27 16:16
Capitan \(^.^)/ Precis det jag efterlyste igår kväll, fan så härligt att klubben är lojal mot våra spelare ! Nu kan han få träna upp sig i lugn och ro utan att tänka på morgondagen
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-03-27 16:16
Tycker att Pinto aldrig har gjort en dålig match i Barcelona tröjan, det enda som har varit hans svaga punkt har varit hans bollbehandling, men det kompenserar han med fantastiska räddningar och sin stabilitet framför mål. I cupfinalen skulle Pinto ändå stå, även om Valdes var frisk, och i ligan så ser jag inte dem något problem att Pinto står mellan stolparna. Blir oerhört intressant att se hur Pinto framträder i CL slutspelet, han har ju tidigare erfarenhet i CL från Celta Vigo tiden samt några matcher i Barcelona tröjan. HEJA HEJA HEJA PINTO !!!
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-03-27 16:14
Barcelona will offer Victor Valdes (32) a contract renewal if he can't join another club this summer because of his knee injury. [ara]
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-03-27 16:13
Det e fest i Katalonien! Från att kanske ligga 7 poäng bakom madrid så ligger vi istället 2 poäng före! :D :D :D livet leker!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ragnar Rök
2014-03-27 15:59
Kroaten och jättetalangen Alen Halilovic har kontrakterats av FC Barcelona.

Ännu en kreativ offensivt lagd spelare som möjligen kan tänkas ersätta Xavi, som sjunger på sista versen. Så absolut inget större fel i den värvningen (såvitt vi vet idag)

D v s OM det inte vore för att Puyols röst som hållit Piqué m fl på tårna i försvarspelet, har tystnat helt ute på planen.

Och vi alltsedan vår självskrivne lagkapten blev skadebenägen med ålderns och sin självuppoffrande spelstils rätt, varit i trängande behov av den spelartyp som just han representerar. Märk väl: Spelartyp (ingen kan ersätta Carles).

I studion under El Clasico framhöll Hasse Backe mycket riktigt, att Piqué blir en betydligt mycket bättre mittback om han har ett riktigt ankare vid sin sida.

Backe gjorde en tillbakablick och påminde oss om hur bra Piqué faktiskt var med en hel Puyol vid sin sida och hur mycket bättre han blir i Spanska landslaget då Ramos (den skurken), går in i Masceranos ställe.

Hur svårt kan det vara? Köp en "färdig" mittförsvare av högsta klass inför nästa säsong (glöm att Ramos namn nämndes).

Allting talar för att därmed åter skulle få TVÅ mittförsvarare av världsklass. Till priset av en!

Kanske till och med tre, eftersom jag är övertygad om att även Bartra skulle gå från frågetecken till utropstecken, om en sån spelartyp "ställdes" vid hans sida.
Barcelona Migueli
2014-03-27 15:56
Hahaha jag märkte precis att Real torska igår. Blev så glad att jag hoppa ur soffan! Herregud va gött. Nu kanske det blir en avgörande match mot Atletico på Camp Nou trots allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2014-03-27 15:34
För alla som tvivlar, speciellt el madridismo! Alexis var solklar ONside!
Barcelona Heisenberg
2014-03-27 15:09
Fast Valdes lämnar ju för att han vill hinna utforska Europa innan hans karriär är slut? Tänk dig själv att du vid 30 (?) års ålder fortfarande bor i samma stad som du växte upp i - kanske att du vill testa på att bo någon annanstans för att känna på det och utvecklas som människa?
Barcelona grande jw
2014-03-27 15:08
Tatinho

Ordet "pajas" kan man väl tolka lite som man vill. Jag menade det inte riktigt i så negativ benämning som du verkade tolkade det. I mina ögon verkar Pinto ta sin målvaktskarriär med en klackspark och inte på lika blodigt allvar som många andra idrottare. Trots detta är han ju som klippt och skuren för rollen som Barcelonas B-målvakt. Men jag tror vi alla är överens om att det inte bara är för hans "enorma" målvakts-kvalitéer. Utan helt enkelt för hans lättsamma, humoristiska personlighet där han ständigt bjuder på sig själv och är väldigt omtyckt i laget.

Jag unnar Pinto allt gott och hoppas verkligen han kommer leverera i Valdes frånvaro. Men likväl skrämmer det mig lite för i mina ögon är han en showare som gärna får en räddning att se svårare ut än vad den egentligen är.
Barcelona Messidinho_10
2014-03-27 14:57
SÅ jävla skönt att vi har säkrat en av världens största talanger Alen Halilovic en spelare som kommer ge oss många härliga stunder. Det visar återigen vilken attraktiv klubb vi är :)

Välkommen Alen!!
Barcelona Leo y Cesc
2014-03-27 14:50
Detta med Valdes är olyckligt och många gånger undrar man varför vill han lämna Barca? Han är på sin bästa nivå någonsin, han ser motiverad ut och brinner alltid i varje match vilket jag älskar att se. Nu till den stora frågan: Varför vill man lämna när man i stort sett kan vinna alla titlar och spelar i världens bästa lag? Med spelare i sitt lag som har titlar och spelkvalite som inget lag i världen kan jämföras med Barca. Killen verkar lämna ibland p.g.a gammalt hat när klubben och fansen ifrågasatte honom och när han många gånger gjorde bort sig. Han sa en gång: Efter varje CL final tänkte jag att detta kan vara min sista match i Barca. Då syftar han på pressen och rädslan att göra misstag. Förstår inte vad klubben kan göra mer för honom men ändå lämnar han. Tyvärr kommer jag aldrig någonsin acceptera quiters när dom är på sin högsta nivå. Hoppas han kommer tillbaka starkare efter sin skada! Animo Valdes!
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-03-27 14:49
socccerfan1 Att vara efterklok är enkelt med! Du kan inte förutspå framtiden, gör Pinto bort sig så borstar han av det och tar revansch. Och har du varit Barca fan länge, så har du varit med om valdes tabbar. Och aldrig har ledningen/tränarna/medspelarna velat ha något annat, utan stöttat honom hela tiden Alla visste hur målvaktssituationen såg ut innan säsongen drog igång. Alla vi var tillfreds med det, dom flesta är det fortfarande med all rätt Pinto har aldrig gnällt om något, när han har spelat så har han gjort det med bravur. Visst han kan vara osäker med bollen vid fötterna. Men hey det är ter stegen med. Så antar att du vill ersätta honom med innan han ens har kommit till klubben? Vi har en andra målvakt som ska ha sin chans nu, och helt plötsligt ska det köpas/lånas in en annan målvakt är löjligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2014-03-27 14:45
Soccerfan Alla målvakter gör och kan göra tabbar . Ska man tänka på ditt sätt så kan man vända på det hela också genom att säga : Om man köper/lånar in en målvakt , och han tabbar sig då ? Var det värt köpet/lånet då ? Jag personligen tycker att pinto ska få chansen för det förtjänar han . Som någon sa här inne förut , varför ska man annars ha reservmålvakt ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ragnar Rök
2014-03-27 14:38
BREAKING NEWS! BBC till salu! Privatiseringen vet inga gränser....
Barcelona Barca King - Xavi spindeln i nätet
2014-03-27 14:37
Se det från det ljusa sidan. Katalonien vill inte släppa Valdés. Han avslutar karriären i Barca! Håll tummarna för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-03-27 14:36
Jag tycker att vi ska köpa in / låna ny målvakt.. Låter nobelt och fint, men när det kommer (om det kommer ) att pinto skitet ner det för Barca då kommer alla att önska att man köpt in.. Personligen så tror jag att pinto klarar av det galant men.. Räcker det? Alla poäng är viktig, alla matcher är finaler.. I cl slutspel mot de absolut bästa lagen i Europa har man inte råd med målvakts tabbar.. :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ragnar Rök
2014-03-27 14:28
Apropå Pinto När jag i natt skriftligen gav uttryck för min sorg över att Victor Valdés framgångssaga synes all i Blaugrana, så uttryckte jag i förbifarten och som en passus, att jag kände mig mindre trygg med Pinto som sista utpost (vem av oss gör inte det?) Men med detta sagt skulle jag för min personliga del, inte drömma om eller ens tänka tanken att dissa Pinto så till den grad, att jag skulle tala om ett annat målvaktssval eller till och med värvning av någon ny målvakt i nuläget. För vi får heller i grämelsen inte glömma att Pinto varit vår klubb trogen, trots säsongskort på sittplats år efter år (förutom i cupen). Och att han som "statist" stöttat laget vid sidan om och enligt ryktet även i omklädningsrummet, som kanske ingen annan. Där har han haft en huvudroll. Givetvis ska Pinto få chansen att verkligen visa vad han går för, nu när det drar ihop sig på allvar i såväl liga som CL. Han gjorde det för övrigt redan igår, med en dubbelräddning som heter duga! Och en sak står bortom all tvivel: Ingen kommer att glädjas mer med Pinto än Victor Valdes i egen hög person, om den evige reserven visar sig bli den stora hjälten i direkt avgörande matcher framöver. Det kallas kamratskap och klubbkänsla. Pinto har det ända ut i fingertopparna. Var så säkra.
Barcelona M Shadows
2014-03-27 14:23
Läste en skön kommentar på sport.es

Madridismons olika faser.
För 1 vecka sedan: Men vi leder ligan.
I söndags kväll: Men ni är ändå på tredje plats.
Idag: Men vi har 9 CL.

Annars om den aktuella målvaktsfrågan så tycker jag att det är en självklarhet att Pinto ska stå. Han är andremålvakt av en anledning och det är för att rycka in när vår älskade förstemålvakt inte kan medverka. Jag lider med Valdes, han förtjänade att hyllas hemma i sista matchen.
Barcelona Capilito
2014-03-27 14:19
Alen Halilovic alltså klar för oss?
Någon som vet mer om han?
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-03-27 14:06
Ingen glädje alls efter gårdagens vinst. En av våra nyckelspelare och nyckelprofiler för det bästa Barca genom tiderna kommer inte att få en värdig avskedsmatch och han missar VM i Brasilien! Väck mig ur denna mardröm!!

Men, det är jävligt tur att vi har Pinto i alla fall, se nu till och gör VV stolt!

Animo Victor

PS: Cosign på Tatinhos inlägg, Pinto är en glädjespridare och en mur att räkna med!
Barcelona Tatinho
2014-03-27 14:02
Grande: Tråkigt att du tror att Pinto har tagit sig en "pajas" roll i klubben, men så är inte fallet. Pinto är en glad, rolig människa som har jävligt bra relation med alla i klubben speciellt Messi. Pinto håller även på med musik vid sidan av fotbollen vilket visar hur driven han är som en person, men pajas tror jag inte är det riktiga ordet för att beskriva vår käre Pinto. Han jobbar otroligt hårt men det kanske man inte alltid märks i och med att han är andramålvakt. Vårt att notera är ju att Pinto nyligen kom tillbaka ifrån en skada och ändå visade han att han är en klass målvakt med ett par fina räddningar igår kväll:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-03-27 13:54
Fan vad vi skulle ha behövt Ter Stegen nu!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2014-03-27 13:54
Tello har blivit en far! Grattis!
Annons: