/spanien/barcelona/forum/6409.aspx/spanien/barcelona/forum/6409.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2014-08-28 09:34
Cl lottning med ett svenskt lag ikväll vem hade trott det?

Man är ju lite kluven till lottningen man vill ha en lätt grupp eftersom vi har många nya spelare och vi kan behöva en lättare resa.

Samtidigt vill man se stora matcher och att spelarna verkligen är på tårna hela tiden något Enrique jobbar hårt på.

Som sagt ikväll vet vi.
Barcelona Corazon
2014-08-28 09:32
Då är vi väll alla eniga om att vår silly är över. Det kommer inte någon mer eller? Detta är truppen tills avstängningen hävs.
Barcelona Duda
2014-08-28 09:18
dinho the artist /

är nog ganska säker på att Rambla syftade på han som snackade om att "barcelona har massa skulder från staten" i den där PL podcasten och inte han Mido som skrev inlägget :P

Själv så hoppas jag på att vi får möta Malmö i CL, hur sjukt kul vore inte det? :D
Barcelona LeoMessi
2014-08-28 08:58
Krabban94 Jag har bara sovit två timmar inatt så jag är lite utav en dramaqueen tack vare sömnbristen haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-28 08:43
Krabban94 Om du läser mitt andra inlägg så ser du att jag faktiskt visar förståelse till varför dom är seedade i den första gruppen och att jag snarare överreagerade endast för att jag blev irriterad på att Wengers påstådda intresse för Munir. Jag vill inte låta dryg eller otrevlig men om du ska förklara för mig varför Arsenal är seedade i första gruppen så får du göra det med en godare ton. Hade det varit en annan skribent som du skrev till så hade han eller hon blivit irriterade över ditt spydiga svar. Som sagt, ber om ursäkt ifall mitt svar låter drygt för det är inte meningen att det ska låta så. Tycker bara att vi bör bli bättre på att bemöta varandras inlägg på detta forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-08-28 08:37
Skrattar sen då Real får Schalke, Ajax o Malmö
Medan vi får Dortmund, Liverpool o Roma typ, hade varit så typiskt..
Barcelona dinho the artist
2014-08-28 08:36
Rambla
***
"Idiot" var oerhört nördvändigt att ta till mot någon som bara hänvisade till vad några påstått.
Barcelona Krabban94
2014-08-28 08:31
@LeoMessi:


Kanske för att dom varit med i CL de senaste 17säsongerna? Kanske för att de slutar minst top4 i PL varje år? Kanske för att de tillsammans med Real är den enda klubb som tagit sig till CL slutspel sen 03/04? Kanske för at sett tillt deras antal poäng är de rankade som top 8 i världen? City ex är påväg upp men de har nyligen börjat prestera så det tar en tid innan de får poäng samlade! Arsenal vann!

Arsenal var ändå Englands bästa klubb i slutet av 90-talet och början av 2000-talet, så det kanske har nåt med saken att göra?!
Barcelona Rambla~
2014-08-28 08:10
@Mido:Vadå Barcelona har miljoner i skatteskulder till spanska staten? Det stämmer fan inte. Läs på bättre, idiot. Den där PL-podden är bara vidrig med sina fördomar samtidigt som de glorifierar allt som har med PL att göra.

När City och Chelsea gör sina stora värvningar, så jublar de i kör i den där podden och raljerar över hur häftigt det är när dessa klubbar gör sina storköp och hur det gynnar ligan. Hur gynnar det ligan att två klubbar bara blir mer överlägsna än de 18 andra klubbarna tack vare sina oljemiljarder?
Barcelona Smogen
2014-08-28 07:21
Coach Pep. CoSign! Vackert skrivet! Önskar många fler tänkte som du istället för att helt okritiskt titta åt det håll starka kapitalistiska krafter pekar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-28 07:20
Neymar11 Är faktiskt inte Speciellt orolig men jag stör mig bara på att Wenger ens tänker tanken på att försöka roffa åt sig honom. Hade det varit vilken annan tränare som helst så hade jag inte blivit irriterad, för det är naturligt att vara intresserad av en spelare som Munir. Men den gubben kan inte gå ett enda jävla transferfönster utan att han och hans äckliga scouter ska nosa i la masia. Sen skryter dom om vilken grym akademi dom har. Vilket inte är svårt när dom ska köpa alla spännande spelare runt 16-18 års åldern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-08-28 07:17
Läste ni artikeln i expressen om di Marias pris till man United? Det här är ett stycke av det. "– De förstör så mycket. Jag ska vara opartisk, men det här är ändå en Premier League-podd. Och jag beundrar dem som fotbollslag, men som föreningar föraktar och avskyr jag Real och Barcelona för det de gör med silly season, avslutar Mattsson. Weinemo lägger till en extra dimension till kritiken genom att peka på att både Real och Barcelona är skyldiga den spanska staten miljoner i skatteskulder. "– De förstör inte bara marknaden, de förstör ju för Spaniens ekonomi också. De spanska lagen är helt värdelösa, på det sättet, säger han." Vänta lite nu idiot,, vad har Barcelona med det å göra,, vi haft svårt att värva en vettig mittback i 3 år,, vi har försökt att köpa stjärnor men priserna var idiot höga, tack vara oss? Om han skulle skylla på priserna, då är madrid, psg, Monaco, Chelsea och man City som är de stora bovarna. Om vi lyckas att värva stora stjärnor, ja det är tack vara att de drömmer att spela för oss. Så åter igen idiot
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-28 07:09
Leomessi Eh oroa inte dig, om det är någon Arsenal inte kommer kunna värva så är det Munir. Han har ett kontrakt med klubben och avisat andra PL-lag tidigare, samtidigt som han har gått ut och sagt att han vill lyckas i Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-28 05:24
Duda Nåja, det låter väl ganska vettigt. För att vara ett "topplag" tydligen så har dom haft minimala framgångar. Om jag är lite orättvis mot Arsenal så är det för att jag stör mig så otroligt mycket på att dom kanske kommer att försöka övertala Munir att komma till Arsenal. Deras akademi är väldigt stark eftersom det är la masia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2014-08-28 05:06
LeoMessi /

"A team's pedigree, or "coefficient", is determined by (i) its own European performances over the last five years and (ii) the cumulative European performances of clubs from its domestic association over the past five years."

Det har varit så ett bra tag nu så det är ingenting nytt. Arsenal är ju jämnt med i CL och tar sig väl alltid vidare från gruppen så därför seedas dom som etta.
Barcelona LeoMessi
2014-08-28 04:56
Seedas Arsenal i första gruppen? Vad i helvete har dom gjort för att förtjäna det? Deras framgångar i PL har varit skit och framgångarna i Europa har inte varit bättre. Hur fan kan dom seedas i första gruppen då? Kanske har att göra med att dom vill att lag från PL ska kunna komma så långt som möjligt i CL och då är det bäst att seeda dom i första gruppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Visca el Barça i Visca Catalunya
2014-08-28 01:34
@Lion24:
Då vi inte har Hasse Borg som sportchef längre så blir det nog inga tunga nyförvärv tror jag.
Barcelona Bentley King
2014-08-28 01:30
Jag kanske borde ha förklarat bättre. Det jag skrev var riktat mot de som skrivit att Malmö inte har en chans att ta sig vidare från gruppspel, vilket jag verkligen skulle tycka vara jävligt kul. Mer att Malmö ff som klubb bara kan vinna på att vara med i turneringen, oavsett resultat. Jag brukar inte kolla på allsvensk fotboll över huvud taget men det glädjer mig att ett svenskt lag tagit sig vidare igen efter 14 års väntan. Om jag inte har fel så är väl Malmö ff ett lag som spelar lite mer "modern europeisk fotboll" än "svensk tjongbolls fotboll". Det visar kanske de andra lagen i Sverige att det är dags att ändra hur man ser på sporten. Klockan är över läggdags och det känns som att jag skriver massa trams. God natt alla!
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-08-28 01:21
@Nemesis 10:
Precis, du såg fullt med katalaner i Qatartröja, men det finns ett uttryck som lyder: ”Everything great is in the minority”, vilket stämmer mycket bra. Det finns många ignoranta katalaner också som svepts med i den moderna fotbollens lösaktighet, men de genuina barca-fansen ser du inte ute på gatan med matchtröja i dessa tider. Barcelonismon är inte förenlig med total kommersialisering, men det finns säkert högersinnade culés också som är villiga att sälja ut sig i profitens namn, vilket tyvärr får ödesdigra konsekvenser när vi har skurkar som styr fotbollen. Spelarna är bara legoknektar och har inte koll på sådant här. Dagens fotbollsspelare har likriktats och standardiserats till den grad att de aldrig tänker utanför boxen. Förr var det tillåtet för spelarna att vara individuella med smycken och budskap under matchtröjan. Idag är den genomsnittlige fotbollsspelaren mest bekymrad över lönen och sin egen frisyr. UEFA/FIFA-topparna vet om fotbollsspelarnas möjlighet till att påverka massorna genom budskap och därför ser man till att begränsa yttrandefriheten både på plan och på läktarhåll. Man vill hålla supportrarna i koppel samtidigt som rika affärsmän går på matcherna istället, för att upprätthålla bandit-kapitalismen. Jag tror inte heller det stämmer att vi skulle tyna bort från fotbollens finrum utan tröjsponsor. Det är en myt att man måste vara världens bästa lag på pappret för att vara bäst i världen. Real vann nästan inte ett skit på 10 år och Atletico var bäst i Europa förra säsongen. Dortmund är ett av Europas bästa lag. Fotboll är ingen exakt vetenskap som Luis Enrique sade, och det är först och främst lagspelet som avgör hur långt man kommer. Genom att hålla oss till vår filosofi kommer vi fortsätta producera extraordinära talanger (talangpoolen i Spanien är konstant hög), och borde kunna varva det med spelarköp utan att behöva lägga ut miljarder varje sommar. Vi kommer inte att vara lika starka längre, det är sant, men det är helt klart värt det. Det viktiga är ju att Barcelona är en klubb av folket, för folket; annars ser jag ingen mening med supporterskap. Frågan man egentligen måste ställa sig är vem det var som inflaterade transfermarknaden från början? Olje-araberna och ryssarna b.la. Varför skriver inte journalisterna mer om dessa frågor? Pengarna styr och leder fotbollen mot en dystopi. Barcelona är en klubb som har kapacitet att stå emot.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-08-28 01:18
Skulle mff hamna i samma grupp som oss, hur fixar man biljetter?? Ticnet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-08-28 01:07
@Treyh:

Ja, det har alltid varit så :)
Barcelona Lion24
2014-08-28 00:20
Champions League är viktig för de mindre klubbarna om man bortser den ekonomiska biten. Här får Malmö som klubb visa upp sig på internationell nivå vilket gör att större spelare får upp ögonen för klubben och därmed kan spela där. När jag menar större spelare så menar jag större än de finns i Sverige. Bara att man syns i Champions League är viktigt.
Barcelona Treyh
2014-08-28 00:17
Här är seedningsgrupperna. Vad jag förstår så lottas ett lag från varje grupp till en egen grupp i CL-slutspelet? Det betyder alltså att eftersom vi är i grupp ett och malmö i grupp fyra så kan vi lottas mot dom? Det hade varit hur roligt som helst.
Visca el Barça i Visca Catalunya
2014-08-27 23:45
@Bentley King:

Men vänta lite, varför skall mitt lokala lag skita i att tjäna in mer kulor om man kan vinna ytterligare prispengar? Och för att inte tala om att CL är ett jävligt bra skyltfönster för MFF-spelarna att visa upp sig, med andra ord kan du glömma att intensiteten avtar i.o.m.m vår avancemang till CL-gruppspel...
Barcelona Bentley King
2014-08-27 23:35
Ni måste fatta att Malmö skiter fullständigt i att vinna någon match i gruppspelet. Grejen är att de nu får in massa dinero för att de har kvalificerat sig in i turneringen och de får dinero även de matcher dem förlorar. Plus i kanten är att de får spela världens största turnering för klubblag samt casha in mer dinero ifall de lyckas kryssa eller vinna en match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-27 23:34
Hoppas Barca får Malmö. Jag bor här så det lär bli en upplevelse. Låt Messi sätta 7 mål på en match bakom de på ca p Nou och 3 till I malmö och spräcka skytteligan för alltid. HAHA.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-08-27 23:25
Jag tycker det är helt rätt att låta agera backup snarare än Deulofeu.

Deulofeu kanske är mer oberäknelig och BORDE vara före Munir i rankingen, MEN hans spelstil är alldeles för svår.

Vi kan inte ha en bollkladdande spelare bredvid spelare som Neymar, Suarez, Iniesta och Messi som ska ha boll mycket. Vi måste ha en Munir-typ som tar det enkla alternativet före det svåra och låter andra stå för kreativiteten. Pedro har tidigare varit den spelaren med lyckat resultat.
Visca el Barça i Visca Catalunya
2014-08-27 23:15
Så jävla härligt att Malmö FF fick kritikerna på Les Rambles att skämmas efter dagens insats.

Håller tummarna för att Barca och Malmö INTE möter varandra i en eventuell drabbning i CL-gruppspelet...
Barcelona LeoMessi
2014-08-27 23:11
Soccerfan1 Dom kommer att få Galatasaray eller något sånt lag som dom alltid vinner med mötet med 6 måls-marginal. Jag känner på mig att vi kommer att få en tuff grupp i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2014-08-27 23:06
Roligt om real får Malmö.. O Cristiano gör 6 mål över 2 matcher och blir kallad världens bäste igen ..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: