/spanien/barcelona/forum/6342.aspx/spanien/barcelona/forum/6342.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona One_LionelMessi
2014-04-13 16:29
sorry me haha fan va srktels ansikte ser ut som en riktigt hooligan ansikte!!
Barcelona Lion24
2014-04-13 16:26
Gio Style Wow. ''Tror du att Tata säger åt sina spelare att stå stilla efter en passning'' -Gio Style, du svarar på dina egna frågor min vän, min kamrat, min kollega, mitt allt. Men varför gör då inte spelarna som Tata säger? Vet du vad BALLS/p*ngkulor menas? Om spelarna inte tar åt sig det Tata kräver och Tata inte vågar höja rösten eller bänka spelaren, hur f*n kan man få ihop det med att Tata ändå ska leda klubben? Då är det väl klart och tydligt att tränaren inte har det som krävs för att leda klubben. INGEN har sagt att tränaren är en dålig tränare, gubben skulle förmodligen göra storsuccé med Valencia, Malaga och de mindre lagen. Men har man inga BALLS så kan man inte leda VM, EM X2, CL mästare. Om Tata ger sina direktiv och spelarna inte gör jobbet, ska vi då byta ut 20-22 man eller ska byta ut tränaren Gio Style? Svara på den frågan. ''Tata är från samma skola som Bielsa''. Vet du att Simeone har tagit influenser från Bielsa? SIMEONE+BIELSA=? Bara för att en har gått ''samma skola'' som en annan så har de fortfarande olika åsikter. Jag förstår inte heller vilket under Marcelo Bielsa har gjort, han är en bra tränare men du får det låta som om han är Pep eller Mourinho titelmässigt. Lugn nu. Rotationen. Gio Style, vem är en bättre ytterback: Alba eller Adriano? Alba så klart, eller hur. Med din skeva fotbollssyn så skulle det inte förvåna mig att du skulle säga att Adriano är bättre för att han är snällare och kan nicka bollar med ansiktet. Om Alba hade spelat igår, vem säger att vi inte hade gjort ett mål från vänsterkanten på assist från honom. Alves eller Montoya? Hade Alves spelat så hade han kanske hunnit ikapp Brahimi som gjorde målet igår. Eller så hade han varit ett mycket större hot än Montoya som man kan tro har en sne fot. Men du skyller på Pinto p.g.a målet, haha. Bara det visar att du kan lite om fotboll. Det var ju du som skrev att du ''skulle vara nöjd'' om vi hade vunnit ligan och CdR när 98% av alla Barca fans rent ut sagt var förbannade efter att ha åkt ur CL. Nu har du inte ligan kvar. Blir du fortfarande ''nöjd'' med att ha vunnit CdR medans spelet ser ut som gris? Vi har inte gjort ett spelmål på 228 (!) minuter på bortaplan. 228 minuter...
Barcelona Barcelonistas
2014-04-13 16:18
Cule4life - om vårt lag visar samma inställning som Liverpool så lovar jag dig att vi kommer vinna Cl. Sen behöver vi lite nya spelare i laget men det löser vi nog under sommaren.
Barcelona Sentuary
2014-04-13 16:17
Vadå var är Messi? Killen orkar inte springa på matcherna och ni förväntar er att han ska gå och träna när han är ledig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2014-04-13 16:17
Just denna säsongen påminner Liverpool, A.Madrid, Roma om varandra just nu. Känns som pånyttfödda lag som kämpar för varandra.
Barcelona 1899
2014-04-13 16:17
… två förluster i rad senare har våra spelare fått ledigt … U N B E L I E V A B L E …
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2014-04-13 16:16
Han vilar sig inför VM :p
Barcelona 1899
2014-04-13 16:15
Flanagan och Johnson är bättre än samtliga ytterbackar i Barça. No joke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2014-04-13 16:14
"Despite day off, players like Mascherano, Iniesta, Neymar, Puyol, Pique and Bartra have been at the training centre to work out or recover" Puyol, Pique och Bartra måste nog vara där då de är skadade. De andra tre dock, de ska ha jävligt med cred. Som sagt nedanför, vart är Messi?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-13 16:14
Barcelona_1899 (Barcelona) Och pedro, sanchez, Song, Busi, xavi, Alves och Alba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2014-04-13 16:12
JAAAAA LIVERPOOOLL!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-04-13 16:12
Otroligt dåligt av kompany där...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-04-13 16:12
Jaaaa 3-2 Liverpool!
Barcelona Barcelona_1899
2014-04-13 16:10
"Despite day off, players like Mascherano, Iniesta, Neymar, Puyol, Pique and Bartra have been at the training centre to work out or recover"

Var fan är Messi?!
Barcelona Gio Style
2014-04-13 16:05
Lion24
Nu ska jag börja med att säga att jag inte tvivlar en endaste sekund på att jag kan mer om fotboll än vad du kan. Jag säger det rakt ut för att du ska veta vart jag står i den frågan. Ditt utbrott får mig helt ärligt att småle och skaka på huvudet.
Jag har alltid haft speluppfattningen och den taktiska biten som min styrka på fotbollsplanen och jag har varit fotbollstränare till väldigt väldigt väldigt framgångsrika ungdomslag.
Men detta är ingen snoppmätning, men när det kommer till min kunskap ska du bara hålla igen käften, du vet 0 om mig och vad jag kan om fotboll.

Vi börjar från början då.
Tror du att Tata säger åt sina spelare att stå stilla efter en passning?
Har du någon som helst aning om Tatas spelfilosofi?
Du har sett honom mindre än ett år, du kan 0 om honom av vad som framgår i din text.
Tata är från samma skola som Bielsa.
Deras spelfilosofi går ut på att skapa trianglar på plan, pass pass, rörelse, spring i djupet, hög intensitet hög press.
På det sättet vann han ligan med Newells, vet du vilka det är mer än att Messi kommer därifrån?
Såg du någon av deras match från den tiden Tata var där?
Säger du ja så kommer jag inte att tro på dig hur som helst.

Tata har sina direktiv, sen är det upp till spelarna att göra det.
Är inte spelarna hungriga nog så springer de inte lika mycket, det spelar ingen roll vilka instruktioner Tata ger till dem, det är fortfarande spelaren som ska röra sig, det är inte Tata som springer åt dem.
Du ser skillnaden i stormatcherna, tror du att Tata säger "Idag möter ni Granada, så jag vill att ni springer mindre"?

Tycker du att Tata ser nöjd ut i Barcelona?
Jag bara undrar, ge mig ett ärligt svar. Ser han lycklig ut?
Om spelarna inte springer tillräckligt, vad ska han göra mot media?
Ska han såga sina spelare för att de inte springer tillräckligt eller ska han sköta det inne i omklädningsrummet?

Angående rotationen, jag frågar dig igen.
Var det ytterbackarnas fel att vi förlorade matchen? Eller var det vårt anfallsspel som failade?
Vi släppte in 1 mål, vi gjorde 0.
Läs det, ta in det, andas ut och såga inte mig för något sånt idiotiskt ännu än gång.
Vi mötte Granada, backlinjen vi hade tyckte Tata skulle räcka till, det skulle den gjort i mitt tycke också.
Vi blev nollade av Granada, där har du felet. Inte i att Alba vilades inför cupfinalen nu på onsdag.
Barcelona Vampíro
2014-04-13 16:04
@NeymarJ11:
Såg du matcherna mot Athletic, Ajax, Valladolid osv? Det var samma match annat motstånd bara, slösa inte din tid.
Barcelona NeymarJ11
2014-04-13 16:02
Vart kan man se gårdagens match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-13 15:59
2-2 nu efter att Silva snurrat upp Liverpools försvar. Alla lag sviker mig just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2014-04-13 15:56
Culee

Det har inte och göra hur bra han spelar som mittback, Mascherano. Utan hur han krigar varje match och ger i stort sett alltid 100
Barcelona Culee
2014-04-13 15:47
Ni som ger creed till macherano tittar ju knappast på matcherna kan man tro. Och tata är du i huvudet som låter han starta majoriteten av alla matcher. killen är 1,70 dålig på huvet, dålig positionsspel och om man är 1,70 borde han åtminstone vara snabb, men nej han är segast i la liga.
Jeffson
2014-04-13 15:40
Valdés

Skönt att man kan bjuda på ett och annat skratt ibland. Jag är självklart medveten om att jag skrev hela inlägget på ett vinklat och väldigt kortfattat sätt. Jag kanske borde ha varnat alla om att man absolut inte bör ta inlägget som någon total sanning. Men för att förtydliga för dig så försökte jag förmedla mina känslor jag har just nu och jag har inte någonstans påstått att mina känslor är 100% synkade med verkligheten. Det brukar inte känslor vara och speciellt inte för en fotbollssupporter.

koeman92/petersays/xaviesta/diar shekha/barca barca och ni andra

tack för er uppmuntran. det ger gott med motivation att fortsätta skriva här emellanåt =)
Barcelona Mido
2014-04-13 15:32
Barcelona borde få ett studiebesök hos Liverpool
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-04-13 15:16
Neymar snubblar inte han filmar :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-04-13 15:15
@Gio Style:Gio Style

Du är helt otrolig alltså, du har en riktig skev fotbollssyn. Jag skulle vilja säga att du kan väldigt väldigt lite om fotboll. Om spelare har sämre rörelser, vems fel är det då? Tatas eller spelarnas? Så du med andra TROR att Tata ger direktiv till spelarna att röra sig på ett visst sätt men spelarna gör det inte. Då frågar jag så här: VILKEN TRÄNARE VILL JOBBA I EN SÅN MILJÖ? När du ber dina spelare att göra nånting men dom inte lyssnar. Alltså tar Tata på sig all sk*it för att han blir upphetsad av det, njuter av det eller mår han bra när någon skriker/skriver hånfulla/kränkningar till Tata. Om spelarna ändå inte lyssnar så måste det väl vara klart och tydligt för dig att Tata inte är modig nog och har inga balls för att leda den här klubben.

Sen kommer jag till det här med rotationen också. Det är här som jag främst tycker att du är väldigt okunnig. Ett lag som slåss om flera titlar varje säsong måste rotera. Alla vet detta man behöver inte vara ett geni för att förstå det. Men man måste alltid kolla tajmingen. Gio Style, för Guds skull, om du har 3/4 mittbackar skadade och din 1/4 ''mittback'' är i grund och botten en defensiv mittfältare, byter du också bort dina ORDINARIE ytterbackar i en bortamatch mot ett lag som krigar för sin överlevnad? Gör man det Gio Style? Jordi Alba var avstängd förra veckan i hemma matchen mot Betis, där fick han sin vila. Alba är också den formstarkaste spelaren vi har i försvaret, nu när vi har 2 defensiva mittfältare som mittbackar som är det klart som f*n att man lirar med sina ordinarie och bästa ytterbackar. Du har ett känsligt försvar, VARFÖR GÖRA DEN ÄNNU KÄNSLIGARE?
Barcelona Rambla~
2014-04-13 15:14
Vet ni vad som är det största problemet i dagens Barcelona? Jo, att inte en spelare vinner någon närkamp. Det beror knappast på att de är för klena utan det handlar aggressivitet, inställning och framför allt att vara i rörelse. Våra spelare står för stilla på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-13 15:12
Vill inte vara alltför negativ mot Barça men fan man blir förbannad när man ser Coutinho och Sterling trycka till fysiska block som Company, Javi Garcia och Demichelis. Hos oss snubblar Alexis, Pedro och Neymar så fort en back ens är tittar på dem. Menar inte filmningar utan våra spelare känns bara fysiskt svaga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2014-04-13 15:08
Hoppas att truppen kollar på Liverpool. Ingen som står still i det laget. OM det blir möjligt att värva spelare måste klubben värva Liverpools nummer 7 till vilket pris som helst : t o m Messi skulle lära sig mycket av detta geni till spelare…
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-04-13 15:07
ElTriplete (Barcelona) Och Alba, glöm inte Alba!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-04-13 15:06
Gio Style Jo men så är det ju. Det finns folk som trycker på det nu när resultaten går åt helvete. De hade säkert också barbeques under Peps era.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
2014-04-13 15:06
DM1982 Co-sign. Hjärta för klubben och lite, förlåt, MYCKET kämparanda behövs för att vinna titlar. De enda som kämpar i Barca idag är väl typ Alexis, Pedro och Mascherano.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: