/spanien/barcelona/forum/6341.aspx/spanien/barcelona/forum/6341.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:32
@Blaugrana91:
Det är möjligt att det är så. I kväll såg jag iaf en hungrig Montoya som slet som ett djur. Det gillade jag. Självklart räcker det inte med en halvbra Montoya. Resten av laget kanske är mätta som du är inne på. Något är det som inte stämmer det är uppenbart.
Neymar11
2014-04-12 22:30
Ni kan glömma att det blir nyval, ni kan glömma nya värvningar och bättre tider. Det kommer att se ut så här tills 2016 och bara gilla läget. Vi kommer fortsatt ha en inkompetent ledning och divor på plan. Vi kommer ha spelare som hellre jagar personliga rekord och passnings statstik än spelare som spelar för varandra och klubbens färger. Vi kommer ha spelare som finns kvar i klubben pga att dom är katalaner inte för att dom är bra och presterar. Det vi kan hoppas på är FIFA straffar oss, så kan vi åtminstone börja spela in spelare från la Masia. Talanger med hjärta och hunger för klubben, och som fortfarande spelar fotboll av glädje och barndomsdrömmar istället för pengar och kändisskap
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:29
RedemptionMn (Barcelona) Nja, det är nog hela styrelsen som tappat greppet på laget. Dom har ingen koll på vad som händer och har ingen respekt hos någon längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-04-12 22:29
Inte svårt att förstå varför Pep lämnade, han fattade att något var sjukt med klubben. Han kan klubben, han var spelare när det var riktigt illa i klubben också så han kunde snabbt sniffa till sig framtidens skit.

Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:29
@[Carles Puyol 5:


Göra sig av med spelare vet jag inte om det är rätt melodi. Jag håller dock med dig om att vi är för förutsägbara och sönderlästa. När sen vår pressi inte existerar så är vårt spel dömt att misslyckas. Jag håller med Vampiro längre ner, varför försöker inte tränaren förändra spelet? Hur kan man vara nöjd med Mascheranso som mittback? Varför fortsätter man med en falsk nia när ingen förutom Messi behärskar spela där? Är detta dirkektiv Tata har fått från ledningen att han måste följa? Jag börjar undra faktiskt, för inte fan gick Tata omkring i Argentina och ansåg att en def mittfältare på 1.70 är det optimala som mittback? Inte fan ansåg han att en spelare med Cescs karaktär ska spela som falsk nia. När han kommer till Barcleona, kan jag aldrig tro att han har dessa tankar.
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:29
Vampíro


Egdar le är mycket bättre än Bangack
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:29
Vampíro (Barcelona) Rosell är fegare än kapten ynkrygg som flydde Costa Concordia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Essarhaddon
2014-04-12 22:28
För jävligt att tappa två av tre titelchanser inom loppet av några dagar. Nu vet man iaf hur Arsenal-fansen har känt sig genom åren.
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:27
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Jag förstår dig fullt ut men La Puta hånar oss för att vi stänger ner forumet och därför borde vi inte skämma ut oss själva så grovt att Mod ens ska överväga att stänga ner det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:26
när lag har skador i backlinjen så kallar man upp b lagspelar, medan i barcelona flyttar man ner mittfältare
Barcelona Barcadinho.
2014-04-12 22:26
Visst har ledningen en stor del, men tränaren bär det största ansvaret när det gäller taktik o motivation och jobbet på gräsnivå.
Titta t ex på Sevilla. Deras president har fått 7.5 år fängelse, Deras ultras bojkottar matcherna hela säsongen, men vadå. Ska spelarna sluta spela och kämpa för det eller ska Emery sluta göra sitt bästa på träningarna.
Det finns fan klubbar som inte betalar sina spelare pengar i tid men spelarna fortsätter spela och ge järnet.
För vem ska spelarna kämpa, för fansen eller för presidenten o ledningen?
Jag blir inte arg på förlusterna utan mer på sättet de kommer. Halva gänget ser mätta ut.
Titta vem som kämpar mest nu - Neymar, Alba, Bartra (i slutet på matchen mot Atl) och idag också Montoya.. Varför ? För att de är nya och hungriga.
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:25
Barca borde testa egdar le från b laget, har varit riktigt stabil sedan han kom tillbaka från skada
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-04-12 22:24
Rambla~ (Barcelona) Sant sant men lag ställer om så snabbt så då måste Barca spela betydligt snabbare än vad dem gör just nu. Barcas ledning har inte förstått att det är år 2014 inte år 2008-2010 då vi spelade såhär men dominerade totalt. Man måste förnya truppen och sälja 3 spelare. Sälj, Song, pedro och masken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-12 22:24
Vill se den här elvan på onsdag: --------------Vem som helst utom Pinto Adriano---Bagnack---Puyol på ett ben----Jordi Alba ------------------------Sergio ----------------Xavi-------------Iniesta ----Cristian Tello------Dongou------Neymar Messi, Adama och Dennis Suárez kan hoppa in i andra halvlek vid behov. Cesc, Pedro och Alexis är på läktaren med Mascherano och Dani Alves kvar i Barcelona. Song har lämnat klubben, säljer kepsar på eBay.
Barcelona Blaugrana91
2014-04-12 22:22
Trött på det här laget nu, lämnar forumet på obestämd tid.

Som Rambla sa, om inte laget bryr sig, varför ska jag slösa min tid på dem?
Barcelona Barcelona_1899
2014-04-12 22:21
Varför envisas de fortfarande med mascherano som mittback eller att flytta ner mittfältare överhuvdtaget?! Vår B-lag ligger på playoff plats för uppflyttning, Villareal vann ligan förra året och ligger på en 6(?) plats så min fråga är hur dåliga är våra mittbackar i b-laget för att kunna få en chans att visa upp sig?! Så jävla pinsamt att flytta ner busquets som är en av de bästa på sin position för att lägga song där, trögare fotbollsspelare får man leta efter!
Barcelona Lion24
2014-04-12 22:21
LÄS DETTA! Jag ser att det är mycket gnäll på ledningen och det med all rätt. De har verkligen förstört denna klubb. Nog om det. Men ingen tänker på detta: Ikväll spelade vi med 2 mittfältare som mittbackar. Kan någon på www.svenskafans.com förklara för mig hur man då kan byta ut båda ytterbackarna på bortaplan? Du behöver inte vara culé utan kan någon bara ge mig ett svar? Hur kan du göra backlinjen ännu osäkrare än den redan är? Kan någon förklara för mig varför en av de formstarkaste spelarna i försvaret i Jordi Alba ''vilades'' ikväll när han inte spelade förra liga matchen? Hade han inte fått sin vila då? Tata Martino, för drygt en månad sen så sa du att vi inte skulle rotera längre men ikväll så vilar du våra ordinarie ytterbackar när vi har 2 defensiva mittfältare som mittbackar. Barcelona fans, det här håller inte. Det här går inte. Detta är löjligt. Jag vet inte vad jag ska göra, helt ärligt.
Barcelona Blaugrana91
2014-04-12 22:21
Rambla~

Du har inte tänkt tanken att det kan vara slapphet och mättnad som är problemet återigen.

Dessa spelare är lata och skiter uppenbarligen i titlarna.
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:21
@[Carles Puyol 5:


Problemet är att dagens Barca är så pass mycket bättre än vad de har visat upp de senaste månaderna. Därav av den stora besvikelsen. De flesta här vet vad de egentligen är kapabla till. Tyvärr finns inte den inställningen och den uppoffringen i laget i dagsläget. Sorgligt men så är det.
Barcelona Vampíro
2014-04-12 22:19
@La liga es blaugrana!:

Rosell är den fega jäveln som hoppade av först och räddade sig själv.
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-04-12 22:19
Den som tror på följande mittfält och anfall på onsdag rösta tummen upp.

Xavi - Busquets - Iniesta
Messi - Cesc - Neymar

Fan mer förutsägbar tränare är svårt att hitta...
RedemptionMn
2014-04-12 22:19
@La liga es blaugrana!:


Correction: Isberget är Zubi.... :-D
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:19
Om spelarna, som tjänar fantasisummor, inte bryr sig om att kämpa i varje match. För det är där problemet ligger, i vissa matcher har de krigat men det gäller som sagt bara i bland.

Om inte de bryr sig, varför ska då vi fans bry oss så mycket. Bättre att skita laget resten av säsongen. Spela några ungdomar så de får visa vad de går för. Vem bryr sig om resultaten i matcherna. Det är ganska så självklart att vi slutar 3:a nu.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-04-12 22:19
La liga es blaugrana! (Barcelona) Om du har sett så blir folk helt galna. Man måste ibland stänga ner forumet för visa för folk att man måste bete sig bättre. Vi måste inse att dagens Barca är inte bättre än så här. Vi har för mkt höga förväntningar. Sen blir vi så besvikna, tycker att man inte ska ha höga förväntningar så man inte blir besviken. Man måste inse att dagens fotboll har förbättrats och lag har läst "Barcas spel". Vi måste kunna ta en förlust även om vi ägde matchen helt å hållet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-04-12 22:18
Nyval nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-04-12 22:18
Diar Shekha

Nej gillar faktiskt inte Rosell heller, men tycker det är löjligt när man får det till att bli ledningens och Tatas fel ENBART.

Och om du dessutom läser det jag skriver, så ser du ju att jag håller helt med att ledningen och tidigare tränare varit fullkomligt inkompetenta som inte värvat mittbackar värdiga denna klubb.

Men återigen trots bedrövliga mittbackar ska vi ÄNDÅ vinna en match som denna, eller en match som hemma mot Valencia, eller borta mot Valladolid osv, i dessa matcher har det inte nödvändigtvis varit försvaret och uteblivna mittbackar som varit största problemet utan problemet har varit att ett lag som består av spelare som Messi, Iniesta, Xavi, Cesc, Neymar, Pique, Jordi Alba, Busquets osv visar NOLL jävla vilja att kämpa för att vinna ligan.

Sen visst påverkar det att ha uselt försvar, men fortfarande ska vi vinna dessa matcher, men det är omöjligt med spelare som hellre verkar vilja hänga på instagram och tönta sig....

Så därför undrar jag hur man enbart kan skylla på ledningen när det faktiskt är spelarna som bär det största ansvaret.

Sport.es läsare fick rösta vilka som bär ansvaret och tro det eller ej men där var det också spelarna som man ansåg var ansvariga, inte främst ledningen eller Tata.

Tata gör nog så gott han kan, tror säkert han skriker sig hes i omklädningsrum och på träningar, men han ser väl uppenbarligen ingen förändring i spelarnas beteende. Och det gör inte jag heller.

Som sagt Pep sa det väldigt bra, han sa att han dels lämnade Barca för att inte längre kunde motivera spelarna. Behövs det sägas mer?

Spelarna är dem som bär det största ansvaret.
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:17
Barcelona är Titanic och styrelsen är isberget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-12 22:15
Herregud. Vi behöver Apollo Creed och en tidsmaskin.

"THERE IS NO TOMORROW!!! THERE IS NO TOMORROW!!!"
Barcelona Migueli
2014-04-12 22:14
NoGo Och då vann vi ändå trippeln det året. Den Numancia matchen var ju Peps första om jag inte minns fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-04-12 22:14
Problemet är att vi borde gått mållösa mot Espanoyl också om vi inte blivit räddade av en halvoklar straff. Så då är frågan. När var senast vi gick mållösa 3 matcher i rad? Vi har knappt gjort ett enda spelmål den senaste tiden. Så jävla pinsamt.
Annons: