/spanien/barcelona/forum/6325.aspx/spanien/barcelona/forum/6325.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Leo y Cesc
2014-11-18 18:19
@MessiStats: CRISTIANO vs MESSI Cristiano Ronaldo W7 D7 L12 15 goals 1 assist Lionel Messi W12 D7 L7 17 goals 10 assists
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-11-18 17:05
Har inte sett eurotalk på flera år.

Var tvungen o kolla nu. Var väldigt underhållande måste jag säga

Hahaha.. Tom Kviborg skämdes.
Barcelona BARCA-més que un club
2014-11-18 17:03
@Krabban94:Ja tydligen och för det mesta maränger så att dom kan snacka skit och trycka ner Barcelona och våra spelare ännu mer i skiten.
Barcelona Andresito
2014-11-18 15:38
Messis senaste uttalanden:
"I have said it many times, if it were for me, I would stay forever. But as I said before, everything does not always come out as you want -- even more in football, which changes so much, and in which so many things can happen. It is complicated, even more given what is happening today at Barcelona."

Kan det vara så att ledningen vill casha in på honom medan man kan? Neymar var ju en Rosell-värvning, möjligt att man vill göra honom till den stora stjärnan tillsammans med Suárez.

Men med tanke på presidentvalet som kommer så hade Barto & Co skjutit sig själva i foten genom att sälja Messi, fansen hade gått bananas.


Gillar dock att han poängterar offentligt att situationen i dagens Barca inte är optimal.
"It is complicated, even more given what is happening today at Barcelona."

Hade varit kul att se Messi med högaffel och fackla stå längst fram i revolten mot den nuvarande ledningen.
Barcelona Liunil Masse
2014-11-18 15:36
Messi: WC final? The defeat still hurts. We had many chances which we couldn't take which makes it more painful. Messi: Since day one, they didn't believe in us and didn't expect us to play in the final. But we did. Messi: I've always said that if it was up to me, i would stay at Barça forever. But you don't always get what you want in life. Messi: If i scored in the final i would have said that i had a great WC. It wasn't my best match but in the same time it wasn't bad i guess. Messi: Criticism? Its nothing new. They always talk that about me. I don't give it much importance. Messi: Match vs Cristiano? Winning is important because we're trying improve the NT. Winning over Cristiano? It remains a friendly. Messi: Personal life? Like everyone else. I thank god for giving the gift of playing football. I don't know what my life had been without it Messi: My future at Barça? I live in the present. I want to have a great season and win titles. After that we'll see.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-11-18 15:24
Krabban94

Han hade ju tjatat i flera år efter att få gästa eurotalk, klart han ska vara med ;)
Såg ut som att fjäll insåg vilket misstag han hade begått så fort programmet startade
Barcelona Xavi#6
2014-11-18 14:46
Tänkte skriva av mig lite angående spelets utveckling samt lagets framtid de senaste åren. Sedan Pep lämnade och efter Titos start verkar vårt spel vara helt förvirrande. Känns som att vi spelar mer individuellt än som ett lag. Har vi verkligen någon taktik att gå efter? Lyssnar spelarna på Lucho? Nästan varje match ser man situationer uppstå där våra spelare inte vet vad de ska göra i nästa fas. Alves slår inlägg med blinda ögat, Messi försöker på egen hand trots att samarbetet med Ney har utvecklats positivt. Sedan backlinjen. Har vi någon ledare där bak? Pique verkar prata mycket i media om sin kärlek för klubben men det hjälper inte på plan. Bartra får aldrig visa om han kan axla den rollen och sedan Mathieu som verkar vara tystlåten av sig. Masken är väl den solklara ledaren men på en position där han inte ska vara, Vill se honom längre upp i banan. Är detta en effekt av styrelsens beslut? Eller kan även spelarna ligga bakom det? Trots att vi fick en bra start på säsongen resultatmässigt så tycker jag inte att spelet har flytit på som man förväntat sig. Suarez kan vara den som får det att se bättre ut offensivt men det defensiva då? Sedan måste jag även nämna Rakitic som är underbar för sitt landslag men i Barca verkar han lida av att han får täcka upp för Alves allt för ofta. 3 poäng är alltid det viktigaste självklart, Men det som fick mig att fastna för denna klubben som ung var spelet och den vackra fotboll det bjöds på. Senaste åren är allt det borta, Konstiga spelar köp, Konstiga prioriteringar samt för mycket fokus från styrelsen på allt som inte har med laget att göra. Syftar mest på kriget mellan Rosell och Laporta. Barca är en klubb och ett lag som behöver lite andrum, I Detta läge behöver vi inte presidenter samt annat styrelse folk som baktalar varandra som skapar fokus och kaos i omklädningsrummet. Ville dela med mig av detta då det är något jag tänkt över en tid. Mot ljusare tider, Visca Barca!
Barcelona Krabban94
2014-11-18 14:40
Alltså helt otroligt, får vem som helst vara med i Eurotalk?
Barcelona Neymar11
2014-11-18 14:36
Skulle inte kalla det för taktiskt briljans, utan spelarna satte fart på benen och bollen. Dom visade hunger och att dom verkligen ville vinna. Kändes som att Guardiola satte på bänken och att man hade spolat tillbaka tiden till 08/09 och dom spelade den fotbollen dom alltid har kunnat göra. Tyvärr kändes det som att just den matchen tog musten ur våra spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-11-18 14:26
AndreD Jag må hålla med om att Messi likt föregående säsonger var den som höll oss vid liv i toppstriderna, men du kan knappast påstå att Milan matchen var i det hela en individuell prestation av Messi? Milan matchen är ett perfekt exempel på noggrann taktisk förberedelse samt även taktisk överlägsenhet. Alla 4 målen gjordes på 4 olika sätt med 3 olika målskyttar. Tipsar dig att se matchen igen och studera den noggrant om du har lust, då kommer du inse vilken taktisk briljans Xavi besitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD.
2014-11-18 13:26
@Bästelona y M3ssi y BernaLeo:

Vilken taktik? Messi vann den matchen åt oss helt på egen hand, som han även gjorde med 99% av matcherna den säsongen. Utan honom hade vi slutat 4:a i ligan och åkt ut i gruppspelet i CL.
Barcelona Nesto
2014-11-18 13:06
@el Flaco:Amen to tha.
Barcelona el Flaco
2014-11-18 12:41
@westinho - Sergio #5:


Den nyheten kändes som en curveball även om Xavi och Laporta alltid har haft en bra relation och behöll kontakten även efter Jan lämnade presidentposten i 2010. Skulle inte förvåna mig om Xavi åtminstone få en roll inom klubben. Något inom La Masia eller ungdomstränare, något i den stilen. Det hade nog varit bra.

När det gäller potentiella tränare var det någon här inne som nämnde Bielsa och jag hade inte haft något emot det. El Loco har nämnts i diskussionen som en möjlig kandidat till Barças tränarbänk ända sedan Pep lämnade, men jag kunde inte se Bielsa jobba tillsammans med stela kostymnissar som Rosell eller Bartomeu. Med Laporta som president och Cruyff i kulisserna hade Bielsa känts sig betydligt mer bekvämare.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-11-18 12:18
Xavi som tränare gillar jag! Sägs ju att det var han som la upp taktiken mot Milan 2012 när vi vann med 4-0 hemma i CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2014-11-18 12:10
Pinsamt att ta in enögda supportrar i Eurotalk som snubben från igår. Kviborg är ju som alla vet maräng, men han kan trots allt sitta och föra en naturlig diskussion utan att för en sekund vara partisk. Hessi däremot nämner inte ens Leo i snacket om världens bäste, samtidigt som han slår fast att Ronaldo är tidernas klart bäste.

Snacka om att förstöra ett bra program genom att ta in en sån snubbe.
Barcelona Neymar11
2014-11-18 11:38
Nu försöker Madrid sno Mallorcas största talang, en slump att dom går ut efter spelare som vill till oss? Hur fan kunde zubi klanta den affären under sommaren
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-18 11:36
@barcastuff: Denis: "We always talk with Puyol, both Gerard and I. He watches our games and gives feedback. I think they're happy with how we're doing." Så beter sig en sportchef! Puyol borde vara Zubis mentor istället för vice versa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2014-11-18 11:27
Gällande transferförbudet. Kan vi verkligen sälja spelare under den tiden? När detta uppdagades så förstod jag det som att vi inte ens får sälja spelare, men kan vara jag som har fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-18 10:59
Andresito Du vet, själva grejen är att jag är trött på medelmåttor som jag inte anser håller för spel i den här klubben. Nivån måste sättas högre än så. Och jag tycker inte att Montoya är tillräckligt bra, men det innebär inte för den sakens skull att jag anser att Alves eller Douglas gör det, så ja, we done fuck'd up big time framför allt om vi inte får värva spelare i slutändan. Skulle det nu vara så att vi inte får värva spelare så vore förmodligen det smartaste att inte göra sig av med Montoya utifrån mitt perspektiv, men med tanke på att han inte verkar ha något som helst förtroende från Luis Enrique så ser jag det inte som en fy skam om man lyckas få in en bra summa för honom. Hellre det än att han ruttnar kvar på läktaren liksom. Får vi tillslut, trots allt värva spelare så har jag funderat vidare på Aurier. Okej han spelar för tillfället i PSG, men han är faktiskt bara utlånad dit. Det finns inget som säger att han måste skriva på ett kontrakt med dem till nästa säsong. Vi kan gott o väl höra av oss till honom för att försöka locka honom till oss. Visst, det kanske blir svårt men det är knappast någon omöjlig uppgift. Kolla på när vi lånade in Davids en gång i tiden och han gjorde dundersuccé det halvåret, hur många var det inte som var helt säkra på att han skulle skriva på ett kontrakt med oss så fort sommaren kom? Det slutade med att han tillsist valde Inter och pengar före ära och titlar. Inget är säkert i fotbollsvärlden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-18 09:43
@barcastuff: If Barcelona can sign players next summer, priorities are a midfielder (Koke or Bender) and a right back (Cuadrado). [sport] Ja för att Koke och bender är samma spelar typer, en är boxtobox den andre är defensiv mittfältare. Vi behöver en kreativ mittfältare era jävla nötter. Cuadrado vill inte ens spela högerback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-18 08:15
@westinho - Sergio #5:


Xavi i all ära, men hur hade spelet sett ut när possession-master himself får bestämma hur det ska se ut på planen?
95% bollinnehav? Inte helt omöjligt.Gabriel

Köper ditt resonemang. Okej om det hade funnits en stor marknad av högerbackar, men nu är Danilo den enda lämpliga jag kan komma på. Känns onödigt att göra sig av med Montoya och behöva lägga pengar på ännu en spelare som måste anpassa sig.
Barcelona LeoMessi
2014-11-18 00:53
Neymessi Haha jag slutade kolla på klippet efter att han kallade Messi för dvärg. Givetvis så har alla sina favoritspelare och jag kan definitivt förstå att man kan tycka att Ronaldo ska vinna guldbollen. Men den killen verkar inte tänka objektivt alls. Det absolut roligaste är när personer som är typ 1.70 kallar Messi för dvärg, dom är liksom lika långa men verkar inte fatta det hahaha! Har hänt så jäkla många gånger och det får mig att skratta varje gång. Det är som att Kanye west skulle gå ut och säga att han hatar personer som har ett stort ego och tror för mycket om sig själva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2014-11-18 00:47
Han Hessi i Euro Talk får ju El Pasillo att framstå vettig. Kan ju i och för sig vara samma kille. Kallar Messi för dvärg efter några minuter visar bara vilket nivå han ligger på.
Att folk kallar Ronaldo för en komplett spelare brister på så många punkter. Hur kan en spelare som varken är duktig på att passa, är dålig på små ytor, inget vidare på att dribbla eller saknar spel intelligens vara komplett? Komplett målskytt- Ja absolut, men knappast som SPELARE.
Hade jag varit maräng hade jag givetvis varit team Ronaldo men jag hade aldrig kunnat kalla honom den bäste och eller mest komplette.
Barcelona Gio Style
2014-11-17 23:49
Coach Pep Jag kan ge dig att Neymar spelat många meningslösa matcher med landslaget, det blir ju så när VM skulle spelas i Brasilien och de ej behövde klara. Men det är ren fakta att han dominerade i Confederations Cup fullständigt, visst är det inte VM men det är fortfarande en turnering med prestige där samtliga deltagande länder vill komma så långt som möjligt. Han gjorde dessutom ett väldigt starkt VM och bar fram Brasilien fram tills sin skada. Som sagt, jag kan ge dig att många matcher har vart rena plojmatcher men man kan inte blunda för att han steppat upp i alla dem viktigare matcherna brassarna ställt upp i. Allt annat argumenterar du bra för, där får du ha din åsikt. Håller inte med dig och tror att Neymar kommer att med tiden motbevisa dig. Håller du åtminstone hälften så mycket på Barca som du håller på Chelsea så bör även du gärna vilja motbevisas ;-)
Barcelona Leo y Cesc
2014-11-17 23:37
Neymar 11 Känns konstigt att Barca har Vermaelen i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-17 23:36
Coach Pep Först och främst han har visat ett äckligt beteende vid ett flertal tillfällen, oftast under storförluster som Bayern mötena. Och till viss del förstår jag honom men man ska aldrig acceptera det beteende, och på senare tid har han växt upp Missförstod först trodde du ville ha azpi istället för Alba Men att att påstå att han är dålig defensivt finner jag fel, att han förlitar sig på sin snabbhet det är ju självklart. Ganska idiotiskt att inte använda sig av sin bästa attribut. Men han har räddat oss ofantligt många gånger, speciellt i el classico. Där han har varit skillnad på insläppt mål eller ej. Han visar likt azpi hjärta och vilja i alla moment
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-17 23:36
Coach Pep Först och främst han har visat ett äckligt beteende vid ett flertal tillfällen, oftast under storförluster som Bayern mötena. Och till viss del förstår jag honom men man ska aldrig acceptera det beteende, och på senare tid har han växt upp Missförstod först trodde du ville ha azpi istället för Alba Men att att påstå att han är dålig defensivt finner jag fel, att han förlitar sig på sin snabbhet det är ju självklart. Ganska idiotiskt att inte använda sig av sin bästa attribut. Men han har räddat oss ofantligt många gånger, speciellt i el classico. Där han har varit skillnad på insläppt mål eller ej. Han visar likt azpi hjärta och vilja i alla moment
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-11-17 23:07
Neymar11 Jag menar att Azpilicueta hade varit en fin motvikt till offensiva Alba, så som Abidal var till Alves en gång i tiden. Personligen tycker jag inte Alba imponerar särskilt mycket defensivt. Han brukar rädda oss med några heroiska bollstopp då och då men har väl knappast några utmärkande försvarsegenskaper. Att han är vår bästa försvarare säger mer om de andra, men annars håller jag naturligtvis med om att han är en högklassig ytterback. Dock tycker jag han har ett äckligt humör och brukar skämma ut klubben med patetiska filmningar eller klantiga uttalanden (som när han sa att han skulle slita huvudet av en journalist som kom fram efter Spaniens uttåg ur VM). Ett kötthuvud, med andra ord.
Barcelona Neymar11
2014-11-17 23:05
Hur kommer det sig att vermaalen (stavningen) tränar med laget? Börjar han närma sig debuten?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-11-17 23:02
Andresito För att svara på din fråga så gillade jag honom redan när han spelade i Osasuna, Carvajal måste jag erkänna att jag aldrig hade någorlunda bra koll på faktiskt förens han gjorde så bra ifrån sig i Tyskland. Alves? Haha det var typ en av mina drömvärvningar enda sen 2005. Nej, det kanske inte hade slutat som det nu verkar vara på väg att göra i Montoyas fall om han hade fått kontinuerligt med speltid men det är inte speciellt enkelt att få det när du har haft världens bästa högerback i Dani Alves i laget under hela den perioden. Det är inte förens de senaste 2 säsonger a som han verkligen gått ned sig rejält, och Montoya verkar uppenbarligen inte vara tillräckligt duktig för att ta över en åldersstigen Alves för varken Tito, Tata eller Luis Enrique visar förtroende för honom och dessa följer honom vecka ut och vecka in. Hur som helst så gråter jag knappast floder om Montoya nu slutligen försvinner. Även om det innebär att vi i slutändan blir tvungna att köpa 2 högerbackar istället för 1 när den tiden väl kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: