/spanien/barcelona/forum/6312.aspx/spanien/barcelona/forum/6312.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElRaval
2014-05-02 15:28
Att ersätta Dani Alves med Cuadrado vore så typiskt Barcelona. Jag gillar det på något sätt givetvis, eftersom jag älskar offensiv fotboll. Men det går inte att vara så naiv att man ersätter en spelare med brist i defensiven med en spelare som aldrig ens har spelat back. Fattas bara att mittfälts-Martinez från Bayern blir vår stora mittbacks-värvning i år.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-02 15:25
@Sir Alexis:
Cuadrado är en yttermittfältare, spelar ytter i ett 4-3-3 längst upp och har även spelat i ett 4-4-2 där han spelar på en kant, han är ingen högerback han har inte spelat där innan. Fiorentina har skiftat 4-3-3 till 4-4-2 emellanåt och då har han tagit ett större ansvar, men han är ingen högerback. Det är hans landsman som har högerbacks pos i Colombia i form av Zuniga Vi ska inte omskola spelare utan köpa spelare som behärskar pos vi söker!
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-02 15:12
Jag får rysningar när jag tänker på Song, Hleb och chygrinski. Hur många sådana värvningar har vi inte gjort genom åren?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-02 15:12
Fördelen med agger är ju isåfall att han är till åren kommen, men forfarande håller ett par år till och jade kunnat gå in och prestera direkt från bänken. Det är faktiskt ingen dålig spelare. Ser definitivt hellre honom som backup i mittlåset än mascherano. Men jag är endast för en värvning av dansken om det blir som vårt andra mittbacksköp. Annars måste klubben lägga ribban högre när man letar runt på marknaden!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-02 15:08
Konkurrensen i fotbollen har intensifierats. Det verkar som att Valencia lär bli köpt av en miljardär de med. Det medför att spelare blir dyrare och klubbar som Atletico, Roma och Dortmund med flera under toppen säljer till ett mycket dyrare pris. Därför har vi inte råd att slarva bort talanger som Rafinha, Grimaldo, Denis Suarez med många fler. Vi måste slå till talangfulla spelare medan de är billiga och inte vänta på vad som ska ske. Verthongen, Suarez då i Ajax med flera. Thiago va ett misstag och Song också. Om klubben inte rättar till sig kommer det kosta oss dyrt i framtiden. För att sanningen är att bra spelare gör en klubb. Atletico må vinna CL men det är Barca och Real folk vill kolla på när de sätter på tvn på grund av spelarna. De vill se spektakulära spelare. Det tog Florentino 5 år och 500 miljoner euro för att rensa truppen från alla skit spelare den förra presidenten hade köpt. Och kolla vad de fick betala för att komma ifatt oss. Om vi slarvar med att bygga korrekt och köpa rätt till exempel Thiago & Song affären kan vi räkna med att hamna i efterkälken. Messi blir inte yngre för åren liksom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-05-02 15:03
@Vampíro:


Jag tycker tvärtom att Bartra varit riktigt bra, men han kommer aldrig kunna bli bättre om han blir fjärdevalet. Många gnäller på attityden hos spelarna, och så har vi en Bartra som spelar som om hans liv berodde på det men får ändå inte spela särskilt mycket. Att vid två skador på mittbackar slänga in Mascherano ser jag som ett bättre alternativ än att köpa en extra och ha på läktaren "i fall att"
Barcelona Sir Alexis
2014-05-02 15:01
@Sir Alexis:


sälj: Alex song. Mascherano reserv åt Bosquets som privote. Han ska stanna tycker jag och roteras och spela på sin naturliga position. Tror han skulle acceptera bänken. Det är min dröm i defensiva delen, hehe
Barcelona Sir Alexis
2014-05-02 14:58
Barcelona Vampíro
2014-05-02 14:52
Problemet med att ta upp någon från B-laget som ska spela lite cupmatcher är att om eller när rättare sagt vi får alla skador, för det är givet med tanke på hur dåligt tränade spelarna är. När det händer så kommer tränaren aldrig att våga matcha en yngling i viktiga matcher. Vi kommer ännu en gång stå i CL med Mascherano och Bartra alternativt Busquets eller Adriano. Så ja vi MÅSTE värva två mittbackar som är bra nog för uppgiften. Det många verkar glömma är att Bartra är långt ifrån redo ännu och att Piqué knappast är någon klippa. Just nu har vi två renodlade mittbackar i truppen och ingen av de har imponerat särskilt mycket den här säsongen. Jag räknar tyvärr inte med Puyol. Två försvarare är nog ett krav om man ska vara med och slåss om titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-02 14:39
Zouma är redan värvad av Chelsea.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
2014-05-02 14:39
Heisenbergs argument makes sense. Problemet för mig och som jag ser det, är risken över att Agger ses som huvudspåret om man inte får någon av de andra mittbackarna. När det kommer till Zubi och vår ledning så blir jag inte förvånad längre. Det känns som värvningen av Patrik Andersson all over again. Ledningen visar stolt upp en Daniel Agger där man hävdar att man tagit kritiken till sig och fixat våra försvarsproblem.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Sir Alexis
2014-05-02 14:28
In med Hummels och Laporte. HUMMELS är världsback och laporte. Är också framtiden. Eventuellt Zouma om inte Hummels eller cuadrado(högerback)

Dröm att Puyol stannar och är reserv och hoppar in ibland. Alves- pique- Hummels- Alba
Bänk: Adriano, Montoya, Laporte, Puyol, Bartra,( Cuadrado???) låter inte så troligt med Cuadrado på bänken men det här är en dröm, vi behöver fan bred
Neymar11
2014-05-02 14:20
DM1982 B-lags spelarna kommer inte få chansen. Och försvaret har vi inte råd med att snåla med igen, vi behöver få in 2 mittbackar Sen vet jag inte hur det blir med Adriano, om han vill vara kvar eller inte. Därav kan jag ändå godkänna ett köp av Agger så länge det inte blir dyrt. Han kan ju vara back-up till Alba och mittbackarna Visst Agger hade inte varit en spelare jag själv hade köpt, men svårt att hitta någon äldre mittback som kommer att få begränsad speltid men ändå går med på det. Blir han kvitt sina skador så kan han vara extremt nyttig för truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-05-02 14:18
@DM1982:


Jo det är klart. Men ska vi ha 4 mittbackar som är startspelare? Är det något man lärt sig genom åren, särskilt som svensk, så är det att mittbacksparet måste vara gjutet. Med 4st som ska konkurrera om 2 startplatser där den med bäst form får spela - mjaa det känns för virrigt. Agger har rutin och kan nöta bänk. Vi ska inte sätta en framtidsman på bänken och förstöra honom.
Barcelona DM1982
2014-05-02 14:04
@Heisenberg:


Fast då kan man ju ta upp någon från b-laget som får spela lite istället för Agger? B-lagsspelarna behöver alltid lite a-lagsspel så i det här fallet tar Agger bara plats för en yngling.

Jag tycker att de spelare som är i a-lagsstruppen mer eller mindre ska vara startspelare, vi har alldeles för många bänkvärmare som inte presterar.
Barcelona Barcelonistas
2014-05-02 14:01
Idag är det exakt 5 år sen en viss match slutade 2-6 på bernabeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-05-02 13:57
Zubi gör ett bra jobb sluta håna han!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-05-02 13:55
Detta grundar sig alltså i att vi faktiskt lyckas genomföra en värvning av Laporte, vilket ju inte ska tas för givet.
Barcelona Heisenberg
2014-05-02 13:53
Nu menar inte jag att hylla Agger på något sätt, men om vi har tre mittbackar vi ska satsa på i Pique, Bartra och Laporte, så vore väl inte Agger en katastrof? Jag menar isf kommer ju han få spela typ de tidiga cupmatcherna och mot bottenlagen när vi behöver vila spelare inför viktiga matcher. Får vi honom typ gratis så ser jag inga problem med att han får spela någon enstaka avgjord match i månaden. Alternativet är ju en betydligt bättre back och då får vi förpassa Laporte och Bartra till bänken/läktaren och det vill nog ingen.
Barcelona Gabriel
2014-05-02 13:44
Rambla Iofs så skulle det inte förvåna mig med tanke på att det är Zubi som bestämmer. Men jag väljer för mi egen hälsas skull att inte tro på det ryktet, haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-05-02 13:32
Rambla~ Jag tror tyvärr att Agger ryktet stämmer, dom har ju lovat oss en yngre mittback och en äldre (billigare). Tror t om Agger själv insett att han inte kommer få spela i Liverpool. Och tyvärr har vi visat intresse för honom tidigare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-02 13:31
@Gabriel:


Ja, men de behöver ju inte skriva direkta lögner? Vadå positiv utveckling? Tycker Barcas scouter det blir jag fan mörkrädd. Det kan inte ha undgått någon i fotbollsvärlden att Agger inte längre är vad han en gång varit.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-05-02 13:30
@Rambla~:


Katalanska median ger mig magsår varje gång de lägger upp potentiella värvningar. Det roliga när de ibland spekulerar bra spelare vi kan värva så tänker man för sig själv.

Det kommer aldrig att hända så länge Zubi och den här ledningen sitter där.

Vad är det man läser??? Luis Enrique som tränare och Puyol som assisterande, förlängning med Roberto och Santos och Agger som mittback.

Är det Zub's släktingar som jobbar i Sport och Mundo Deportivo ???
Barcelona Rambla~
2014-05-02 13:30
Gabriel

He he, tror du någon vågar fuska på träningarna, inte ge 100%, när både Puyi och Lucho står och vakar över dem? :P

För att inte tala om försäsongslöpningar uppe i bergen. Minns när ungtupparna i Barca B fick genomlida det med Lucho. :D
Barcelona Gabriel
2014-05-02 13:29
Rambla~

Jag tror inte på det ryktet ett skvatt faktiskt, vi behöver nog inte oroa oss. Klubben har inte råd med en till screw up efter allt som hänt och man kommer att köpa minst 1 och kanske tom 2 mittbackar. Det pratas om Laporte och jag tror han blir den förste som köps in, den andre kommer inte att hitta Agger det kan jag nästan lova. Tidningarna behöver något att skriva om bara.
Barcelona Gabriel
2014-05-02 13:25
Puyol som assisterande. Tito per sempre etern på tröjan, åh jag börjar gilla den här klubben igen!
Barcelona Rambla~
2014-05-02 13:24
Varför måste katalansk media envisas med att skriva om Agger, att han är en möjlig värvning? Inte fan kan ens Zubi vara så jävla korkad?

Sport skriver bla: Den katalanska klubbens intresse har återigen tänts för den danska mittbacken. Enligt rapporter från Catalunya SER, har flertalet scouter följt Aggers utveckling i England och deras rapporter är mycket positiva.

Seriöst, vad har de gjort under det sista året då? Legat under en sten? Positiv utveckling? Han är råpetad i Liverpool och skadad nästan hela tiden.

Suck..
Barcelona Tots units fem força
2014-05-02 13:21
"Barcelona captain Puyol could become assistant of Luis Enrique if the latter replaces Tata Martino as Barcelona coach this summer." [tv3]

!!!!!!
Barcelona NoGo™
2014-05-02 13:08
5 år sen idag, fyfan vilket minne! I den här mörka tiden som vi befinner oss i så kan det vara bra att göra sig påmind om att vi var på toppen för inte sålänge sen och vi ska till tillbaka! Visca el Barça! Tito, per sempre etern
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-05-02 12:31
Korman.

Tror aldrig det har bekräftats av vare sig Messi eller någon i hans familj. Minns att Romario pratade om det stt Messi har en 'mild form av autism' och att Madridpressen gottat sig i hans 'åkomma'. Men detta fick Messis representanter att gå i taket och man kallade det för förtal.

Jag tror folk behöver en ursäkt för att förklara mysteriet Messi. Redan nu en av historiens bästa, kan säkerligen bli DEN bästa och hans livsstil är tvärtemot hans arbetsliv.

Tror folk vill att han ska vara som Zlatan och Ronaldo. Få hybris ibland och flasha sina rikedomar.

Innan vi ens diskuterar om Messi har någon åkomma borde han själv uttala sig om det.
Annons: