/spanien/barcelona/forum/6305.aspx/spanien/barcelona/forum/6305.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Migueli
2014-04-17 01:36
@Essarhaddon:


Varför skulle vi inte få kritisera Niva? Är han någon slags gud? Är han en legendar i FC Barcelona som t.e.x Johan Cruyff? Vad har han gjort för oss som gör att vi inte kan få kritisera honom.

Hur är det självbedrägeri mot klubben när killen inte har någon som helst koppling till oss. Ska vi skämmas för att han skriver felaktiga fakta om våra spelare? Det är mer du som borde skämmas för att du dyrkar någon journalist på Aftonbladet.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-17 01:35
@Gabriel:


Challenge accepted!
Barcelona Júnior - La Masia no es toca
2014-04-17 01:33
Gabriel

Bra idé! Jag hoppar på samma tåg så kanske chansen till att budskapet når fram ökar med någon decimal haha.
Neymar11
2014-04-17 01:31
Barcelonistas Vart var fc Barcelona 2000-2003? Man kan inte alltid vara i toppen, någon gång kommer man få genomlida oavsett vilken klubb det nu än är Ja han har rätt det är bara bita ihop tills 2016. Vi kommer inte få börja se förändringar förrän dess. Allt som kommer att hända nu kommer bara bli värre, vi är bara på toppen av isberget. Snart kommer du få läsa mer skandaler om spelare. Ledningen kommer göra bort sig fler gånger, med panik "värvningar" osv. Talanger kommer lämna, legender kommer att gå ner sig och fansen/klubben kommer att skämma ut sig Allt detta kan dock förändras beroende på endast en grej och det är om det blir nyval till sommaren. Jag ber till gudarna och hoppas det händer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-17 01:27
@Essarhaddon:


Neymar kommentaren snarare, Niva skrev mycket som stämmer men var lite väl hård mot Neymar.
Barcelona Barcelonistas
2014-04-17 01:26
Det bästa vore om ledningen avgick nu till sommaren med tanke på den kaotiska säsongen. In med en ny ledning som kan påbörja den nya eran i klubben, som värvar in lite nytt blod minst 3-4 spelare.

Seriöst har vi ens haft en tränare sen Pep? Tito har haft Cancer, Tata har lämnat över ansvaret till spelarna, inte konstigt att det ser ut som det gör. Ingen organisation alls på saker o ting.
Barcelona Essarhaddon
2014-04-17 01:25
Haha, är ni på riktigt här inne? Kritiserar Niva? Ett större självbedrägeri får man fan leta efter. Han identifierar ju problemet klockrent. Varför inte att ni hyllar vår käre sportchef Zubi för sin fingertoppskänsla på transfermarknaden när ni väl håller på. Blir nästan illamående när man läser en del av kommentarerna här inne.
Barcelona Gabriel
2014-04-17 01:25
Ja, vad kan man göra egentligen. Så lite. Har varit inne på min Twitter och skickat meddelanden till Bartomeu och Rosell om vad jag egentligen tycker och kräver ett nyval till sommaren. Chansen att dem läser det ligger på 0,1%, men det känns ändå skönt att få ut sig det och veta att den lilla chansen att dem faktiskt läser det ändå finns, om än minimal. Dags att bomba Zubi!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-04-17 01:25
Jeffson

Helt onödigt. Andra gången för din del. Helt onödigt. Vem har sagt att man ska håna sina spelare? Vart har du fått det ifrån? Drömmer du eller?
Barcelona Lion24
2014-04-17 01:22
Gio Style

''det är för att du har din bild av mig som inte går att ändra''. Gio Style, läs dina inlägg. Gör du det? Läs dom igen, om och om och om och om igen. Hela tiden. Läs dom tills du själv förstår dig själv. Jag skapar inte en bild av folk. Aldrig har jag sett dig vara frustrerad, förutom ikväll, men hade du inte gjort det ikväll så hade jag inte trott att du var en Barcelona supporter. Du är alltid en trevlig, glad och go kille som berömmer allt och alla (förutom styrelsen men det är självklart för allihopa). Du får gärna vara trevlig och allt det där som person men som supporter så stör jag mig på det. Du har en sån j*vla mjuk och soft inställning när det är riktigt mörkt i våran klubb, det är bedrövligt och jag stör mig riktigt grovt på det. Eftersom du är Barca fan bland alla andra lag så stör jag mig på det.

Återigen, jag ger dig ett tips. Läs om dina inlägg, FLERA gånger om. Hela tiden tills du fattar själv att det är du som har lagt upp den bilden på dig själv, det är ingenting som jag har skapat. Ja, ja tycker att det är förvånansvärt att du är irriterad nu. Jag hade väntat ett inlägg från dig som typ: ''OM Tata får ännu en säsong'', ''OM Tata får en försäsong'', '' OM vi köper mittbackar'', '' OM och OM och OM igen''. F*ck det där. Glöm inte tipset.
Barcelona Vampíro
2014-04-17 01:21
el Flaco

Haha när man måste citera grandpa Simpson så vet man att det är stökigt.

Japp det är bara att vara på autopilot fram till 2016 och hoppas vi inte tappar alltför mycket och att våra talangfulla spelare är kvar. Om två år har vi en ny ledning som vet vad jobbet innebär. Ingen mer Freixa, ingen mer Zubi, bort med qatar, jag vill ha tillbaka min klubb.

Visca det riktiga FC Barcelona!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-17 01:19
@Ali G:


Ja du han åkte på samma mina gällande lillebrorsan Atletico så varför inte mot storebrorsan
Barcelona Barcelonistas
2014-04-17 01:18
el Flaco - bita ihop till 2016? Nigga please vi är FC Barcelona och ska givetvis klara av att prestera toppfotboll även med en Barto som president. Jag fattar inte ska vi bara ge upp nu helt plötsligt? Vi behöver värva in minst 3-4 bra spelare in till startelvan samt en tränare som kan tända eld på spelare som Messi, Iniesta osv.
Jeffson
2014-04-17 01:16
Gio Style Men du måste väl förstå att du inte kan vara så jäkla positiv om Barca någonsin ska kunna vinna. Barca behöver riktiga jävla vinnarskallar här på svenskafans för att nå framgång igen, inte massa puttinuttgull och myspysfans som vägrar att håna våra spelare! ;)
Barcelona Ali G
2014-04-17 01:14
Vet inte vad Tata tänkte men att spela en så hög backlinje mot världens bästa kontrigslag är rena självmordet trodde att han visste bättre.
Barcelona messiooooxavii
2014-04-17 01:13
Marc Bartras Match !!!!!!!!!!!!!
Barcelona el Flaco
2014-04-17 01:13
Gabriel/

I såna fall är vi fucked, mer eller mindre. Även utan det hängande transferförbudet hade det varit en tuff situationen. Med den blir det direkt hopplöst. Blir väl bara att bita ihop tills 2016 och hoppas att laget åtminstone kniper en Champiosn plats i ligan och gör sitt bästa att inte fortsätta skämma ut sig i fortsättningen.

Som Abe Simpsons en gång sade: "Make me proud, or at least less ashamed."
Barcelona Gio Style
2014-04-17 01:10
@Lion24:

Jag skrev angående ligan och cupen dagen efter vårt respass när den värsta röken lagt sig, skippa helst osanningar.
Du verkar tycka att det är förvånansvärt att jag är irriterad när vi just tappade dem två kraven jag hade på säsongen.
Är det inte bara logiskt?
Varför förväntar du dig en positiv reaktion efter att vi tappat allt när du minns ordagrant att jag hade vart nöjd med ligan och cupen?

Jo, det är för att du har din bild av mig som inte går att ändra på oavsett vad jag skriver för att du älskar att lägga ord i mun på folk och vinkla texterna.

Att du skriver mitt namn bara timmar efter cupförlusten är väl mer efterblivet än mitt inlägg angående säsongen dagen EFTER CL-uttåget?
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-04-17 01:06
Jag blev besviken på Niva efter den artikeln.

Bale? Ja, ett snyggt mål. Men för en miljard så får vi se om han kan göra så mot Bayern München eller Atletico. Skillnad på spelet i dag. Vi gav Madrid 40-50 meter svårt att göra mål då. Theo Walcott hade kunnat göra ett sånt mål mot oss idag.

Angående Neymar. Han är den enda som har visat gnista de senaste två matcherna mot Atletico och Real Madrid.

Vi kommer att resa oss.
Barcelona Barieta
2014-04-17 01:04
Niva har mer och mer börjat vända kappan efter vinden
Barcelona Bentley King
2014-04-17 01:04
Katalanerna har större bekymmer än att bry sig om ett fotbollslag. Ekonomin här nere är sämre än någonsin och banker stängs ner som ingenting och jobb finns det bara åt oss utlänningar som öppnar massa olika callcenters.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-04-17 01:04
Det här är en katastrof, en skandal. Det brinner i mitt blåröda hjärta. Jag är så förbannad så att det inte finns ord att beskriva, det verkligen brinner i mig. Jag blir så j*vla arg när jag ser Bartos ansikte på läktaren. Hade jag sagt vad jag tänker så hade jag fått livstidsspärr och det med all rätt. Mentaliteten hos spelarna är rent ut sagt helt värdelösa. Det här är inget vinnarlag. Det här laget är inte ett lag med ambitioner. Vad vi ser är 20-25 spelare som är helt vilsna, både på och av planen. Jag bokstavligen spyr på den som kallar andra för medgångsfans och som konstant är trevliga och snälla. Dessa individer är inget värdigt en klubb som Barcelona. Alla ska vara frustrerade och det med all rätt. Sen om man är frustrerad på styrelsen, tränaren eller spelarna, det får var och en tycka själv. Jag personligen är frustrerad på allt.

På 1 vecka har vi förlorat 3 titlar. Nej, nånting måste hända nu. Jag respekterar Tata Martino. Jag tror att han har en väldigt skön personlighet och jag tror också att han är en godhjärtad man som endast vill väl. Men skulle fansen och spelarna gå efter känslor så hade klubben förmodligen spelat i Liga Adelante. Det här håller inte. Alla kan inte tränare våran klubb. De som är mentalt svaga har ingen chans att klara sig kvar här, pressen är så oändligt stor. Tata är kanske en väldigt väldigt skicklig taktiker men att träna våran klubb som helhet funkar inte. Jag känner faktiskt för Tata och jag vet att han är en av de som är mest besvikna men tyvärr så håller inte det här.
Barcelona Gabriel
2014-04-17 01:03
el Flaco

Som jag sa till dig när vi träffades, glöm ett nyval för medlemmarna kommer aldrig att säga ifrån. Idag fylls Camp Nou med tursiter snarare än äkta culés. Vilka ska stå och vifta med de vita näsdukarna, ett gäng asiater?

Nej hermano. Olvidatelo!
Barcelona Migueli
2014-04-17 01:02
@Ali G:


Tycker att Niva skrev en hel del skit i den artikeln om jag ska vara ärlig. Jag tycker han är en bra journalist men här är han helt ute och cyklar Han säger att Neymar kostade lika mycket som Bale.

Det är ingenting som är fastställt ännu och håller på att utredas utav den spanska staten. Ingen dom har kommit mot Barcelona.

Dåligt av en professionell journalist att skriva felaktiga fakta om någonting som är under utredning. Såvida han inte har några bevis på att det stämmer.
Barcelona Barieta
2014-04-17 01:01
Förstår inte riktigt folk som hyllar Bale. Han sprang ifrån en spelare och fjuttade iväg ett skott som lyckligtvis gick mellan benen på Pinto, fast är det kanske så att kraven har ändrats på hurvida en fotbollspelare är bra. Skjuter man hårt och springer väldigt fort , då är man duktig.. har man däremot spelarintelligensen och kan läsa spelet så är det inte lika bra just nu.
Barcelona el Flaco
2014-04-17 01:01
Gabriel/

Gaspart insåg nog då att det var kört och man får även känslan, precis som kommentatorerna är inne på, att han stannade kvar för att låta fansen vädra ut sitt hat mot honom. Efter påtryckningar från lokala politiker som Josep Maldonado tog han till slut det rätta beslutet att avgå. Men bilderna från matchen var sjuka. Det var det Barça man växte upp med. Inte mycket glamour på den tiden. :P

Håller med dig angående Rosell och Barto och tyvärr verkar denne sistnämnde inte avgå självmant. Han trivs med makten och det är upp till supportrarna och medlemmarna att tvinga bort honom. Camp Nou måste börja säga ifrån för helvete. För ingen culé kan möjligtvis vara nöjda med situationen.
Barcelona Gabriel
2014-04-17 00:58
"När bokföringsdimmorna nu skingrats vet vi ju att Barcelona betalade nästan lika mycket för sin nya symbolspelare som Real Madrid gjorde för sin, men skillnaden mellan Gareth Bale och Neymar är i nuläget betydligt större än en boll i mål och en boll i stolpen.
Den ena blir bättre för varje månad som går, tar sig snabbt uppåt i fotbollshierarkin med kraftfulla och målmedvetna kliv. Den andra irrar runt i allt vilsnare cirklar, och verkar mest bara vänta på att bli befriad av sommaren."

Erik Niva ute och cyklar igen, som vanligt när han pratar om Neymar. Han måste ha något emot honom, enkelt. Neymar är en av få spelare som kan få ett godkänt som betyg efter den här säsongen. Hur enkelt är det för honom att hitta på något i ett tröttkört Barcelona? (något som Niva själv betäcknar) Sätt Bale i Barcelona och Neymar i Madrid och det hade varit en helt annan sak. Neymar kan inte klandras alls för den här säsongen, snarare tvärtom så är han en av få ljusglimtar den här säsongen.

Öppna ögonen Niva. Personligen tror jag att Neymar kommer att göra VM till hans egna lilla bitch.
Barcelona Lion24
2014-04-17 00:54
Gio Style

Såg inte att du hade skrivit men jag uppskattar dina ord, tro mig jag gör det. Jag blir glad för Barcelonas skull. Efter respassen från CL så skrev du att ''du ändå skulle vara nöjd om vi hade vunnit ligan och cupen'' mitt precis i all ilska och frustration. Nu är det andra bollar från din sida och jag blir glad. För att detta är för jäkligt med andra ord, är det inte de?
Barcelona Barcelonistas
2014-04-17 00:54
Rambla - om det där stämmer då är Tata inte rätt man för det här jobbet. Hur tänker man där när man lämnar över allt ansvar till spelarna?

Det märks tydligt att vi inte har någon tränare i laget.
Barcelona Barcelonistas
2014-04-17 00:49
Reals 0-1 var klar offside btw, haha men, men dom har ju aldrig domaren med sig.
Annons: