/spanien/barcelona/forum/6304.aspx/spanien/barcelona/forum/6304.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2014-04-12 14:23
Minns i början av säsongen hur Tata gick ut och sa att han vill ta tillbaka några få ingredienser som han tyckte att laget hade tappat på senare tid. Bland annat snackade han om ett presspel som han så gärna ville ha tillbaks. Men helt ärligt så har vi inte sett ett skit av något presspel överhuvudtaget utan istället har vi sett spelare promenera på planen. För mig så hade Tata bra ideer inledningsvis av säsongen men det känns som han aldrig fick in sina ideer i själva laget, han har helt enkelt inte spelarmaterialet för att spela den fotboll som han själv vill att laget ska spela.

Jag vill ha Sanchez spelare i laget, spelare som pressar, vill vinna tillbaka bollen, samt jobbar som en häst på plan.
Barcelona Sentuary
2014-04-12 14:18
Blaugrana Din lista är jättefin tycker jag, men hur stora är chansen att det händer tycker du? Speciellt med den ledningen vi har, tycker det bara är onödigt att skriva sånt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2014-04-12 14:11
Blaugrana91

Hur får du fram att vi har en transferbudget på €120M?
Barcelona Blaugrana91
2014-04-12 13:46
( Xaviesta )

Jag förstår inte hur man enbart kan förespråka värvningar till målvakts och försvarspositionen, vi behöver förstärka laget till ALLA positioner.

Målvakt och försvar är givetvis prio 1 och där får vi förhoppningsvis in Ter Stegen, jag kan dessutom tycka att vi behöver värva en bra andramålvakt också.
Sen vill jag ha två mittbackar, Hummels och någon mer bra mittback.

Utöver det så måste vi förstärka mittfältet och anfallet, visst vi har fortfarande världsspelare på dessa positioner, men vi behöver bredda det med världklassspelare, håller inte att slänga in en usel Sergi Roberto eller Tello i en viktig CL-match. Dessutom måste vi värva för framtiden när det gäller mittfältet.

Reus är perfekt då han kan lira både i anfallet som ytter och på mittfältet. Sen tar vi dessutom tillbaka Rafinha. Det pratas ju även om Gundogan och lite andra mittfältare, men isåfall blir det väl lite väl mycket på mittfältet?

Jag ville ha Kun Aguero förut, men den värvningen är inget som behövs just nu.

Vi har €120M att spendera, dessutom måste vi sälja lite också.

Valdes (Återstår om han lämnar redan i sommar, blir han kvar ett år till behövs såklart inte värva någon 2a målvakt.)

Pinto
Puyol
Sergi Roberto
Afellay
Dos Santos
Song
Tello
Cuenca
Pedro eller Sanchez? Stort frågetecken här. Men inte helt omöjligt att någon av dem får lämna.

Säljer vi alla dessa bör man väl kunna få in drygt €25M allafall och säljer man dessutom någon av Pedro och Sanchez kan den summan såklart ökas till kanske €50M.

Lägger vi till dess till vår transferbudget på €120M får vi mellan €145M-€170M att spendera på nya spelare:

Ter Stegen €12M

2a målvakt: €7M??

Hummels €30M

Mittback 2 €15M-€20M

Reus €40M

Rafinha €0

Gundogan eller annan mittfältare €35M???

Totalt som max här €144M

Neymar11
2014-04-12 13:35
påfågeln Kollar du på mötet Dortmund - real Så gör reus sig bäst som innermittfältare, han jobbar hårt defensivt och briljerar offensivt med sin fart och teknik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-04-12 13:19
Som jag ser det är Reus en drömvärvning! Vi behöver mer bredd i truppen och i dagsläget är det ingen bra bredd i vår trupp. Dessvärre har vi för tillfället värvningsförbud och Reus är endast ett rykte. Det ska mycket till om det ska bli en övergång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-04-12 12:33
@La liga es blaugrana!:


Som att hoppas på medlemmarna röstar för nyval?
:)
Barcelona påfågeln
2014-04-12 12:02
Barca King - octobusi (Barcelona) Barca ska inte värva Reus för att sätta honom i fel position på mittfältet. I ett 4-3-3 spelar han nog ytter, där är han som bäst. Alltså är han ingen lösning till att potentiellt ersätta Xavi och Iniesta. Han där som varit perfekt för det tog istället en startplats i Bayern München...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 12:01
Varför snackar ni ens värvningar när vi har transferförbud? Fokusera på saker vi skulle kunna göra inom klubben nu för att förändra denna situation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King - octobusi
2014-04-12 11:56
Vad fan ska Reus göra i Barcelona? Det ska jag tala om för er!

Reus är en sätta eld i röven värvning på våra mittfältare. Han har inte bara längd, fysik, fart, skott, teknik, kreativitet och är bra med huvudet. Han är också ödmjuk. Reus kämpar mycket för kollektivet. Dessutom är Fabregas en slö 27 åring, iniesta blir 30 snart och Xavi är 34-35 år med. Har vi någon ersättare till dessa spelare? Värvningen av Cesc utmynnade ut till INGENTING. Han gjorde knappt vårt mittfält bättre eller petade någon av våra ordinarie mittfältare. Ska vi spela med Xavi och iniesta 2 år till? Rafinha behöver tid för att befästa sig i toppen och med de spelarna åker vi nog ut i kvarten igen. Iniesta har 2 år på toppen kvar och Xavi behöver ta en roll på bänken.

Barca är en topp klubb som ska ha en bra bänk med konkurrens som ska flåsa spelarna i nacken att göra sitt yttersta. Reus är mer än behövlig och han kan ta iniestas plats om 2 år.

Vad trodde ni? Att vi ska ersätta Xavi och iniesta direkt efter när de lägger skorna på hyllan? Det är bäst att förberedda transaktionen nu innan det blir försent.
Barcelona Gio Style
2014-04-12 11:48
Barcelonistas
Förstår inte vart reaktionen kommer ifrån.
Det är inte en antydan på att han är på väg bort ifall det var så du tolkade det, snarare dagens "visdomsord" typ.
Barcelona Cule4life
2014-04-12 11:34
Att vi behöver värva 4-5 klass spelare är ingen hemlighet.

Vi behöver i stort sett allt, målvakter,backar,mittfältare,anfallare. En shopping runda på runt 110-165 milj euro, Samtidigt som man börjar bort överflödiga spelare som tar plats och lön.
Barcelona messileo
2014-04-12 11:34
Mido: Kan du länka artikeln?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-04-12 11:14
Tw Alves: "Good morning! Your greatness lies in your perseverance, never forget where you come from, where you are and where you're going." Va i helvete?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-04-12 11:06
Enligt eurosport så sägs det att några av laget stjärnor är verkligen förbannade på Messis beteende i matchen mot Atletico M. Och de har sagt rakt ut att vi spelade med 10 spelare.. Xavi bad Messi att skärpa sig ordentligt å matchen mot real ska han visa verkligen vem han egentligen är. Sant eller inte det får ni avgöra.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-04-12 10:37
Enligt mig bör fem värvningar göras: en målvakt, två mittbackar, en högerback och en central anfallare. Om jag fick välja spelare sp. hade det varit ter stegen, hummels, laporte, danilo och mandzukic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2014-04-12 09:24
Xaviniesta. Klart som fan neymar har stor impact när han spelar på top Barcas yttrar är superviktiga förstår inte din poäng där. När vi spelat som bäst har våra yttrar varit dom viktigaste, Henry&messi en tid sen Villa&pedro. Utrymmet finns där och den som använder den bäst av våra yttrar är Neymar och han kommer att göra det mycket bättre med tiden var så säkra. Sen om Reus är överflöd eller inte kan man inte riktigt säga förrens vi sett han i Barca tröjan om det blir nu så. Men prio nummer 1 mittback och inget annat.
Barcelona Nemesis 10
2014-04-12 09:17
@FCBlaugrana:


Källa?
Barcelona FCBlaugrana
2014-04-12 09:13
Reus after the game :"It's joy to score goals against Real Madrid when you support Barcelona. We believed."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-12 07:25
Gabriel Reus vore en fin värvning och lär knappast göra laget sämre. Men inte heller så mycket bättre. Han är inte det vi behöver, tyvärr. Speciellt om man bara ska byta ut Alexis eller Pedro rakt av och ersätta med honom. Hur mycket impact har Neymar på vårt spel tycker du? Från en kantposition i Barcas anfall finns det inte så mycket utrymme att införa sina individuella prestationer. Folk snackar höger och vänster om att våra wingers utmanar för sällan när det inte ens är deras primära uppgift. Värvar vi Reus finns risken att det blir ännu en sportbil som åker rätt in i garaget. Han är en fotbollspelare av yppersta klass, men jag är högst osäker på att han fyller den void som Barca i nuläget har. Slänger vi honom på mittfältet hade det kunnat hända lite saker däremot, men där har vi Xavi, Iniesta, Fabregas, Busquets och en eventuell Rafinha på ingång. Lägg även till Busquets bara för ekvationens skull. Ska vi då klämma in en jävel till där? Vi är redan alldeles för framtunga som det är redan och Reus är alldeles för bra för bänken så jag vet inte riktigt hur och var han ska användas för att laget ska bli så optimalt som möjligt. Målvakt, försvar, punkt. Alla andra värvningar är lyx och överflöd tycker jag. Vill vi spela det spelet som alla drömmer om med en trupp där hälften av spelarna aktivt deltagit i att spela och varit med om att vinna allt som går att vinna på både klubb och landslagsnivå - flera ggr om dessutom - ja, då är lösningen på den ekvationen inte Marco Reus, utan nånting helt annat. Personligen tycker jag att anfallet ej ska röras när det kommer till startspelarna. Har vi tid och pengar över och FIFA ger oss tummen upp och grönt ljus hade en halvt avdankad target med längd och fysik som accepterar bänk inte smakat annat än mumma, men annars tycker jag att det räcker med att lägga all fokus på målvakt och försvars-situationen. Och helt allvarligt talat tror jag att det redan där är alldeles för mycket jobb för den här ledningen och man ska nog ta löst på alla rykten såhär innan VM. Fixar vi första tredjedels-värvningarna i sommar, med förbudet upphävt såklart, så hade jag varit nöjd med fönstret iaf. Mittfältet och anfallet är alltid öppen för diskussion men jag kan inte se vad Reus ska tillföra som ska föra Barca bättre som lag över HELA planen. Ge mig balans, inte glans. Det senare har vi så det räcker och blir över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-04-12 04:26
Vad ska Reus göra i Barcelona? Ehm, ta en startplats, vad annars? Han är bättre än både Pedro och Alexis och kan dessutom lira på mittfältet. En klockren värvning som kommer att innebära mer klass och kvalitee i laget samtidigt som vi får mer bredd i truppen. Dessa rykten om att han är villig att tom vänta ut transfer bannen gör att jag bara vill ha honom ännu mera. Det är precis sånna spelare som brinner för att spela för oss som vi ska ha. Inte sånna som Thiago Silva som prioriterar att kunna köpa mat till sin familj. Mittbackar är prioriteringen hur som helst. Men, först och främst måste bannen upphävas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-04-12 04:20
Älskar Reus men, vad fan ska han göra i Barca? Tycker den värvningen skulle vara helt sjuk. I klass med att Real skulle värva Reus/hazard med nuvarande mittfältsuppsättning skulle jag påstå.
Barcelona Barca King - octobusi
2014-04-12 04:10
barcastuff: Dortmund winger Marco Reus (24) has agreed to join Barcelona but gets impatient. Also has offers from England. Would cost at least 40M. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Puyis krull #Messi hade chippat
2014-04-12 03:23
@AndreD:


Hmm.. Gör ett nytt försök Andre, mer: Tata kanske inte vill prata om Andres prestationer offentligt?

(Och det här är irrelevant, men är det inte mindre fegt att agera innan man frågar istället för att fråga först?)
Barcelona AndreD
2014-04-12 02:45
Martino: "Iniesta subbed off on Wednesday? I thought he seemed tired. But maybe I was wrong..."

Vad i helvete är det här för kommentar? Fråga han om han är trött istället då din fega människa. Han vågar inte ta ut eller bänka Xavi och Messi och nu vågar han inte prata med spelarna :)
Barcelona Gio Style
2014-04-12 02:13
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
Okej, nåväl. No offence taken.
Hade du skrivit det vid något annat skede hade jag kanske flinat åt texten, nu har jag fått nog så det räcker och blir över om det ämnet så jag reagerade annorlunda...

Btw, det brukar inte vara bra att lyssna på rösterna man hör i huvudet ;)
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 01:55
Gio Style

Förlåt manen :-)
Kom hem nyss efter att ha spelat 3 timmar fotboll. Var lite flummig när jag skrev den. Jag ville bara få en reaktion från dig, jag vet inte varför.
När jag väl fick det, skrattade jag. I don't know why, ville nog bara jävlas lite.

Det var en röst som sa till mig att göra det.
Trodde att du skulle skratta med,,
My bad.Barcelona Gio Style
2014-04-12 01:53
Hur länge blir Bartra borta?
Delofeu eller någon som har bra koll på ungdomarna, finns det möjlighet till att någon ung förmåga får chansen?
Bagnack?
Barcelona Gio Style
2014-04-12 01:41
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Givetvis visste jag att det du skrev var riktat mot mig med tanke på vem som skrev det och tajmingen, därav svaret. Jag älskar inte Alexis. Jag önskar mina landsmän gott som alla andra fotbollsfans. Nu har jag turen att ha en landsman i mitt favoritlag, inte många har den lyxen. Han är inte ens min favoritspelare i landslaget. Faktum är att jag hängt här i typ 10 år för att jag älskar Barcelona, så jag skulle uppskatta att du slutar försöka vinkla det till något annat. Skriver du i ett diskussionsforum att Alexis håller Sergi Roberto klass så kommer jag att säga emot. Säger någon annan att Özil är bättre än Iniesta så kommer jag att säga emot. As simple as that :) Vore det inte bättre att försöka bidra istället för att skriva en sån onödig kommentar? Jag tar officiellt semester från allt som rör vår nummer 9, jag är trött på detta nu.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 01:34
Barca King - octobusi

Håller med angående att Alexis som ska spela framför Messi och att de 3 kan skifta platser. En av sakerna vi har tappat senaste säsonger är positions bytena vi bruka ha. Nu är alla så statiska. Vi har gjort det så enkelt för dem.

Minns för några säsonger sen. Alla sprang som tokar.
Messi kom ibland för vänster-kanten, från högerkanten, sprang på djup, Alexis på topp. Nu står alla spelare på samma plats och kliar magen och funderar på vad de ska lägga upp på sina facebook och Instagram.

That's what's up.
Annons: