/spanien/barcelona/forum/63.aspx/spanien/barcelona/forum/63.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.Eto'o
2018-08-22 15:20
Det bästa klubben skulle kunna göra de här sista 9 dagarna är att försöka kolla om det finns möjlighet att sälja rakitic för över 1 miljard, skeppa iväg Munir och Paco för 40 och behålla Rafinha. Då kommer vi give and take ha runt 2 miljarder kvar att handla. Det ger oss 4-5 månader att utvärdera Arthur och Luis Suarez. Skulle Suarez fortsätta med sin usla form är det bara att köpa en världsklass nr 9 i januari fönstret för 1-1,5 miljarder. Samma sak gäller Arthur, om grabben inte är redo för Barcelona köper vi någon klass spelare på den positionen såvida inte någon annan av våra spelare har tagit stora kliv (Alena,Rafinha&Vidal). Stannar rakitic kommer vi ändå ha ca 1 miljard att handla för i januari fönstret vilket borde räcka för en världsklass Anfallare. Klubben och spelarnas prioritet denna säsong är Champions League och eftersom CL avgörs i vårsäsongen har vi ”råd” att vänta och se om Suarez form är kortvarig eller om han permanent tappat sin kvalité.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 14:39
Ja han kan gärna börja om i division 3-4 för ingen annan klubb kommer ge honom kontrakt. Mer skadad än woodgate och det säger väl en del ?:) Han behöver inte lite tur, han behöver
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-22 14:12
”Ge upp fotbollskarriären”. Vilken bullshit. Det han behöver är att börja om i en ny klubb, och för en gångs skull ha lite tur med skadorna. Hans talang finns tveklöst där, han är även ung. Så vadå ge upp? Haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2018-08-22 14:11
Det som slår mig ibland är hur vi inte lyckades vinna CL alla fyra år med Guardiola vid rodret....det laget vi hade och med den tränaren.....det sättet som vi åkte ut mot Inter och Chelsea i semifinalerna gör ont än idag....hade vi tagit oss till final så hade ingen rubbat oss!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 13:47
Nej du samper dags att ge upp fotbollskarriären, det vill sig verkligen inte. Skada på skada på skada och inget förtroende, återuppta tennisen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-22 13:23
Ärendet kanske psg plan att kontakta våra spelare så lönena höjs, tror inte eldningen och Barca tycker om varandra så värst mycket efter allt som hänt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 13:19
Ivan Rakitic and Sergio Busquets are set to snub Paris Saint-Germain and sign new contracts with Barcelona. (Source: Daily Mirror) Fuck off heller, rakitic ska fan inte få nytt kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 13:09
Vizzla Han har ju inte bestämt sig för att lyckas utan han är nöjd med vart han är och njuter av tillvaron. Har ju hellre en spelare som rafinha som vill spela fotboll och inte nöjer sig med en bänkplats. Det är väl motivationen som är skillnaden och det ser man även på plan.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2018-08-22 13:03
Med Denis ålder och speltiden har har fått senaste säsongerna så hade jag sprungit till Chelsea.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-22 12:31
Är ingen som väljer denis före rafinha. Är rafinha som vill ha maximal speltid o han känner väl att det blir oerhört svårt att få den speltiden han vill ha i Barca. Med alla nyförvärv osv. Förstår han helt. Dock hade jag hellre sålt han än o låna ut han igen. Inget mellanting. Är varken bra för honom eller oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-22 12:10
Oaner

Spelare som trivs till höger: Malcom, Dembele, Rafinha, Messi.

Till vänster: Coutinho, Denis.

Det här tror jag är största anledningen och även spelarnas vilja, Denis vill inte flytta och har bestämt sig för att lyckas här, Rafinha vill ha kontinuerligt med speltid och därför tror jag det är mer hans val än klubbens.

Personligen hade jag behållt både Rafinha och Denis denna säsong och lånat ut Alena.

Rafinha funkar både i mittfältet och anfallet därför ser jag att han borde kunna få rejält med speltid men sen har vi ju Valverde som tränare..


Spelare som absolut ska lämna: Paco och Samper.

Som ev ska lämna: Alena, Munir.

Rafinha och Rakitic vill jag båda ha kvar, Den sistnämnda kommer vi förmodligen inte kunna/hinna ersätta detta fönster.

Barcelona Oaner
2018-08-22 11:59
Fattar inte varför Valverde väljer Denis Suarez före Rafinha!?
Barcelona S.Eto'o
2018-08-22 11:39
Official: Sergi Samper has a tear in his left ankle. His recovery will depend on the availability in the next training sessions. Hade stora förväntningar på honom efter hans fina insats i CL matchen mot Leverkusen under Enriques tid, skadorna har verkligen försvårat hans situation nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2018-08-22 10:41
Undra hur mycket vi skulle fått om han gick till Chelsea. 20 +3?
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 09:38
Denis Suárez has rejected an offer from Chelsea, Sarri wanted him when he was in Napoli and this summer he tried to sign him, however the player wants to stay and just think of success at Barça. [Cope] Men lämna någon jävla gång!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-22 08:40
Kapten Roberto och han som har "slutat". Vilket fotbollslag som är världens bästa någonsin ever och ungefärligen vid vilken tidpunkt, är vi nog sannolikt rörande överens om. Verkar som vi dessutom även är samstämda, när det väl kommer till historiens bästa rockband. Återställaren i form av Hair of the Dog, är å andra sidan namnet på scotch Nazareths bästa vid sidan om Raz Ama Naz. Och Puig påminner mig om påfågeln på Loud and Proud; färgstark.
Barcelona MessiLionel
2018-08-22 03:12
@Infinit8Don:

Han kommer att ösa in mål i Dortmund.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-21 23:54
Paco verkar vara ytterst nära Dortmund. Bra. Rensningen fortsätter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70 alias Kapten Roberto
2018-08-21 23:40
Den vise mannen Jag blev inte förvånad att du dök upp när det vankades ostämda gitarrer och falsett sång från 80/tidigt 90:tal på forumet. Lägg till en halvtaskig "rock rebus" från undertecknad och en förbannad fullträff av the cameroonians. Själv har du ju aldrig haft några problem med att snickra ihop fyndiga "refränger". Meneysuarez91011 Tack för att du delade med dig av Puigs läckra assist. Hyvens av dig! Kröjjffar'n, nästa gång så metaforar jag om några av mina personliga favorit rockskivor genom tiderna. Exile on Main Street, Let it bleed, Sticky fingers och Beggars Banquet...Och, då räknar jag med att du är med och "körar"..:)
Barcelona Infinit8Don
2018-08-21 23:30
Stora delar av Fotbollsvärlden är verkligen förvånade o besvikna på att Messi inte blev nominerad av Uefa. Fler o fler börjar se att det är en agenda mot honom. Kul att folk inser det iaf. Statistik ljuger inte. Han vinner alltså totalt 3 titlar (ligan där HAN inte förlorar en enda match), vinner den europeiska guldskon o leder i ALL individuell statistik o blir ändå inte nominerad. Medans om man jämför det med en viss portugis, slutar 3a i ligan, 0 mål o 0 assist i vm slutspelet samt 0 mål o 0 assist i CL semifinalerna OCH CL finalen. Och blir trots det nominerad. Korrupt skitpris, minst sagt. Rätt intressant ändå, Messi är både tidernas bästa spelare men också den mest underskattade. Ja, tänk lite på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr1.Barcafan
2018-08-21 22:49
[QUOTE=VizzlA-"Tots Units Fem Força"]Om vi kategoriserar våra mittfältare i två grupper en med spelare som har en begränsad teknik och en med mer spelskickliga. Sergio, Rakitic, Sergi, Vidal, (Samper) Andra gruppen: Denis, Rafinha, Coutinho, Arthur, (Alena) Gamla barcelona hade spelat med två st från den andra gruppen och en från första gruppen, Valverdes Barcelona har 2 eller 3 från första gruppen. För att knyta samma detta med debatten kring Rakitic så är allt beroende på hur Valverde vill spela..I hans planer är nog Rakitic och busquets självklara att starta. Och handen på hjärtat har vi inte tillräckligt med kvalite i grupp 2 för att kunna spela med två kreativa/offensiva framför Busquets. Därav vill jag endast att Rakitic lämnar om det betyder att en Thiago, Pjanic, Pogba, Verratti, Eriksen eller liknande ersätter honom. Arthur Kan bli den spelaren men han är inte där ännu. Ekonomi eller truppen är det som kommer vara ledningens val när det kommer till en försäljning av Rakitic, 100milj euro är sjukt mycket pengar för en ganska begränsad men duktig 29åring. Spelarna jag nämnde tidigare blir förmodligen omöjliga denna sommar därför ser jag ingen sportslig anledning att sälja Kroaten. [/QUOTE] Kunde inte ha sagt de bättre själv. det var de Barcelona under peps tid med busken i en cdm roll med 2 kreativa mittfältare framför. och det stämmer verkligen de du stämmer vi har spelar för båda spel sätten. och Raketic platsar i Vv spel sätt och de gör inte honom till en dålig spelare utan i mina ögon är han ett och Vv ett steg bort från de Barcelona jag växt upp med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2018-08-21 22:29
The Cam Den var bra! Grymt träffsäker! Iniesta70 din Sweet child O mine, Alena, där får vi verkligen sätta vårt Patience på prova innan han får ngn speltid. Tror både ett eller två November Rain hinner falla innan det blir dags. Eftersom Valverdes cup of Tea är mer Appetite for destruction så ser jag tyvärr chansen som One in a million.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-08-21 20:54
Spanska fotbollsförbundet kämpar säkert som många anda förbund med underskott. Man försöker få in cash på alla möjliga sätt. Men att sälja liga matcher på sånt sätt i ett 15 års avtal är smalöst.
Slipsgubbarna har tappat förståndet.
Barcelona Barclasico
2018-08-21 20:25
| [AS] | Barcelona captain Lionel Messi and Sergio Ramos will be one of the 20 La Liga Captains that will meet on Wednesday at the HQ of the Spanish Association of Footballers (AFE) to protest against La Liga games being played in the USA.
Barcelona the cameroonians
2018-08-21 20:10
Iniesta.70 Angående Puig och Aleña under Valverde: Use your illusion...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70 alias Kapten Roberto
2018-08-21 19:16
Rambla

Haha..Så du orkade ögna dig igenom hela mitt dravel till inlägg..:) ja, bara det är ju ett extra plus i kanten. Axl o Slash med Co är ju så klart den röda tråden. Väl enkel för en "gammal" rocker som dig va?

Xavi himself lirade ju som tagen direkt ur Appettite for Destruction...precis som Puig kommer göra, när han väl får chansen att headlina i Barca elvan..:)
Barcelona Rambla~
2018-08-21 18:57
Iniesta70 Nej du är inte ute på djupt vatten, du gick snarare på grund. Xavi gjorde sin debut i CL just 18 år gammal. På Old Trafford 1998, underläge 2-3. Barca kvitterade efter Xavi blivit inbytt. Målskytt? Allas vår Lucho. Röd tråd? Eh, Axl Rose? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-08-21 18:33
Herregud Puig. Lämna oss aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2018-08-21 17:54
[QUOTE=|| #5 sergiobusquets]Blaugrana91 Ja men det är väl ändå under hösten man ska testa sig fram och hitta rätt uppställning till våren?!? Ska man spela på säkra kort så är det väl ändå dom formstarkaste som skall spela? Nej vi spelade inte bra, Messi spelade bra och var skillnaden mot ett lag som alaves på hemmaplan. Vi kan skjuta 100 skott när faktum enbart ett halvt dussin var farliga målchanser. Lite naivt och cyniskt när man ska titta på statistiken för vara tillfreds med matchen mot ALAVES. För att vara ärlig så hotade inte vi alaves förutom Messi på fasta situationer. Att 1-0 kommer på just en Messi frispark och öppnar upp spelet är fullt logiskt. [/QUOTE] Under hösten??? Det här gått EN MATCH på hösten! Kanske ska vänta några matcher innan man målar fan på väggen? Jo vi spelade bra mot Alaves, dem backade hem och trots det skapade vi chanser nog att vinna med 7-0. Messi var en bidragande faktor ja, men det är han alltid givetvis men överlag så visade LAGET upp ett bra spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-21 17:54
Vad hände med att Psg skulle få smaka på transfersban eller nåt?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: