/spanien/barcelona/forum/6284.aspx/spanien/barcelona/forum/6284.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:29
Vampíro


Egdar le är mycket bättre än Bangack
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:29
Vampíro (Barcelona) Rosell är fegare än kapten ynkrygg som flydde Costa Concordia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Essarhaddon
2014-04-12 22:28
För jävligt att tappa två av tre titelchanser inom loppet av några dagar. Nu vet man iaf hur Arsenal-fansen har känt sig genom åren.
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:27
[Carles Puyol 5] (Barcelona) Jag förstår dig fullt ut men La Puta hånar oss för att vi stänger ner forumet och därför borde vi inte skämma ut oss själva så grovt att Mod ens ska överväga att stänga ner det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:26
när lag har skador i backlinjen så kallar man upp b lagspelar, medan i barcelona flyttar man ner mittfältare
Barcelona Barcadinho.
2014-04-12 22:26
Visst har ledningen en stor del, men tränaren bär det största ansvaret när det gäller taktik o motivation och jobbet på gräsnivå.
Titta t ex på Sevilla. Deras president har fått 7.5 år fängelse, Deras ultras bojkottar matcherna hela säsongen, men vadå. Ska spelarna sluta spela och kämpa för det eller ska Emery sluta göra sitt bästa på träningarna.
Det finns fan klubbar som inte betalar sina spelare pengar i tid men spelarna fortsätter spela och ge järnet.
För vem ska spelarna kämpa, för fansen eller för presidenten o ledningen?
Jag blir inte arg på förlusterna utan mer på sättet de kommer. Halva gänget ser mätta ut.
Titta vem som kämpar mest nu - Neymar, Alba, Bartra (i slutet på matchen mot Atl) och idag också Montoya.. Varför ? För att de är nya och hungriga.
Barcelona barca!54
2014-04-12 22:25
Barca borde testa egdar le från b laget, har varit riktigt stabil sedan han kom tillbaka från skada
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-04-12 22:24
Rambla~ (Barcelona) Sant sant men lag ställer om så snabbt så då måste Barca spela betydligt snabbare än vad dem gör just nu. Barcas ledning har inte förstått att det är år 2014 inte år 2008-2010 då vi spelade såhär men dominerade totalt. Man måste förnya truppen och sälja 3 spelare. Sälj, Song, pedro och masken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-04-12 22:24
Vill se den här elvan på onsdag: --------------Vem som helst utom Pinto Adriano---Bagnack---Puyol på ett ben----Jordi Alba ------------------------Sergio ----------------Xavi-------------Iniesta ----Cristian Tello------Dongou------Neymar Messi, Adama och Dennis Suárez kan hoppa in i andra halvlek vid behov. Cesc, Pedro och Alexis är på läktaren med Mascherano och Dani Alves kvar i Barcelona. Song har lämnat klubben, säljer kepsar på eBay.
Barcelona Blaugrana91
2014-04-12 22:22
Trött på det här laget nu, lämnar forumet på obestämd tid.

Som Rambla sa, om inte laget bryr sig, varför ska jag slösa min tid på dem?
Barcelona Barcelona_1899
2014-04-12 22:21
Varför envisas de fortfarande med mascherano som mittback eller att flytta ner mittfältare överhuvdtaget?! Vår B-lag ligger på playoff plats för uppflyttning, Villareal vann ligan förra året och ligger på en 6(?) plats så min fråga är hur dåliga är våra mittbackar i b-laget för att kunna få en chans att visa upp sig?! Så jävla pinsamt att flytta ner busquets som är en av de bästa på sin position för att lägga song där, trögare fotbollsspelare får man leta efter!
Barcelona Lion24
2014-04-12 22:21
LÄS DETTA! Jag ser att det är mycket gnäll på ledningen och det med all rätt. De har verkligen förstört denna klubb. Nog om det. Men ingen tänker på detta: Ikväll spelade vi med 2 mittfältare som mittbackar. Kan någon på www.svenskafans.com förklara för mig hur man då kan byta ut båda ytterbackarna på bortaplan? Du behöver inte vara culé utan kan någon bara ge mig ett svar? Hur kan du göra backlinjen ännu osäkrare än den redan är? Kan någon förklara för mig varför en av de formstarkaste spelarna i försvaret i Jordi Alba ''vilades'' ikväll när han inte spelade förra liga matchen? Hade han inte fått sin vila då? Tata Martino, för drygt en månad sen så sa du att vi inte skulle rotera längre men ikväll så vilar du våra ordinarie ytterbackar när vi har 2 defensiva mittfältare som mittbackar. Barcelona fans, det här håller inte. Det här går inte. Detta är löjligt. Jag vet inte vad jag ska göra, helt ärligt.
Barcelona Blaugrana91
2014-04-12 22:21
Rambla~

Du har inte tänkt tanken att det kan vara slapphet och mättnad som är problemet återigen.

Dessa spelare är lata och skiter uppenbarligen i titlarna.
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:21
@[Carles Puyol 5:


Problemet är att dagens Barca är så pass mycket bättre än vad de har visat upp de senaste månaderna. Därav av den stora besvikelsen. De flesta här vet vad de egentligen är kapabla till. Tyvärr finns inte den inställningen och den uppoffringen i laget i dagsläget. Sorgligt men så är det.
Barcelona Vampíro
2014-04-12 22:19
@La liga es blaugrana!:

Rosell är den fega jäveln som hoppade av först och räddade sig själv.
Barcelona Gonzalez_Barca
2014-04-12 22:19
Den som tror på följande mittfält och anfall på onsdag rösta tummen upp.

Xavi - Busquets - Iniesta
Messi - Cesc - Neymar

Fan mer förutsägbar tränare är svårt att hitta...
RedemptionMn
2014-04-12 22:19
@La liga es blaugrana!:


Correction: Isberget är Zubi.... :-D
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:19
Om spelarna, som tjänar fantasisummor, inte bryr sig om att kämpa i varje match. För det är där problemet ligger, i vissa matcher har de krigat men det gäller som sagt bara i bland.

Om inte de bryr sig, varför ska då vi fans bry oss så mycket. Bättre att skita laget resten av säsongen. Spela några ungdomar så de får visa vad de går för. Vem bryr sig om resultaten i matcherna. Det är ganska så självklart att vi slutar 3:a nu.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-04-12 22:19
La liga es blaugrana! (Barcelona) Om du har sett så blir folk helt galna. Man måste ibland stänga ner forumet för visa för folk att man måste bete sig bättre. Vi måste inse att dagens Barca är inte bättre än så här. Vi har för mkt höga förväntningar. Sen blir vi så besvikna, tycker att man inte ska ha höga förväntningar så man inte blir besviken. Man måste inse att dagens fotboll har förbättrats och lag har läst "Barcas spel". Vi måste kunna ta en förlust även om vi ägde matchen helt å hållet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-04-12 22:18
Nyval nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-04-12 22:18
Diar Shekha

Nej gillar faktiskt inte Rosell heller, men tycker det är löjligt när man får det till att bli ledningens och Tatas fel ENBART.

Och om du dessutom läser det jag skriver, så ser du ju att jag håller helt med att ledningen och tidigare tränare varit fullkomligt inkompetenta som inte värvat mittbackar värdiga denna klubb.

Men återigen trots bedrövliga mittbackar ska vi ÄNDÅ vinna en match som denna, eller en match som hemma mot Valencia, eller borta mot Valladolid osv, i dessa matcher har det inte nödvändigtvis varit försvaret och uteblivna mittbackar som varit största problemet utan problemet har varit att ett lag som består av spelare som Messi, Iniesta, Xavi, Cesc, Neymar, Pique, Jordi Alba, Busquets osv visar NOLL jävla vilja att kämpa för att vinna ligan.

Sen visst påverkar det att ha uselt försvar, men fortfarande ska vi vinna dessa matcher, men det är omöjligt med spelare som hellre verkar vilja hänga på instagram och tönta sig....

Så därför undrar jag hur man enbart kan skylla på ledningen när det faktiskt är spelarna som bär det största ansvaret.

Sport.es läsare fick rösta vilka som bär ansvaret och tro det eller ej men där var det också spelarna som man ansåg var ansvariga, inte främst ledningen eller Tata.

Tata gör nog så gott han kan, tror säkert han skriker sig hes i omklädningsrum och på träningar, men han ser väl uppenbarligen ingen förändring i spelarnas beteende. Och det gör inte jag heller.

Som sagt Pep sa det väldigt bra, han sa att han dels lämnade Barca för att inte längre kunde motivera spelarna. Behövs det sägas mer?

Spelarna är dem som bär det största ansvaret.
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-04-12 22:17
Barcelona är Titanic och styrelsen är isberget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-12 22:15
Herregud. Vi behöver Apollo Creed och en tidsmaskin.

"THERE IS NO TOMORROW!!! THERE IS NO TOMORROW!!!"
Barcelona Migueli
2014-04-12 22:14
NoGo Och då vann vi ändå trippeln det året. Den Numancia matchen var ju Peps första om jag inte minns fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-04-12 22:14
Problemet är att vi borde gått mållösa mot Espanoyl också om vi inte blivit räddade av en halvoklar straff. Så då är frågan. När var senast vi gick mållösa 3 matcher i rad? Vi har knappt gjort ett enda spelmål den senaste tiden. Så jävla pinsamt.
Barcelona Vampíro
2014-04-12 22:14
Jag har stöttat Tata det här året men ingen i laget verkar tro på hans idéer eller först och främst vad är hans idéer? Har han ens några? Hur jävla feg är han som bara safear med Guardiolas koncept, ett koncept som inte har funkat på två år. Han måste ju fatta att man inte kan komma till en klubb som Barcelona och tro att det ska vara så lätt. Det luktar Rijkaard 07/08, laget har gett upp och tränaren kan inte göra nått åt det. Har länge tyckt att han ska få en till säsong och få bygga sitt egna lag men vi går emot en titellös säsong nu och frågan är om han ens förtjänar en ny chans. Inget pekar på att han ens vill förnya laget, han är nöjd med Mascherano som mittback, han är nöjd med falsk nia trots att det inte funkar under de flesta matcherna. Sätt din prägel på laget, om du har nån, annars lämna för du slösar bara vår tid. Hellre misslyckas med sitt egna bygge än att försöka kopiera någon annans.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-04-12 22:13
Canaletes

Det var under Rosell.
Om du minns så anställde Pep detektiver för att skugga Pique. Enligt sägen då ville han sälja Alves och Cesc men ledningen ville inte veta av något sånt för de hade sina egna planer förstås..

Renovera arenan och känna in så mycket pengar som möjligt för klubben så vi kan få 20 miljoner fan i facebook.

Många av er säger idag att vi är ett sjunkande skepp.

Vi var ett sjunkande skepp föra säsongen, nu ligger vi djupt ner i havet visa spelare har sjunkit med den andra håller skjuta larmsignaler, om bara någon räddar dessa spelare.

Alba, Messi, Busquet, Iniesta och Neymar.
Resten ligger djupt ner i
Barcelona NoGo™
2014-04-12 22:12
@Messidinho_10:


6 år sen....

Previous time Barcelona didn't score in 2 consecutive games was in August 2008 #fcblive 1-0 away vs Wisla and numancia [via @pedritonumeros]
Barcelona Rambla~
2014-04-12 22:11
@burrow:


Ja det kan de, minns du inte Laporta? En medlem behöver bara samla ihop ett visst antal röster, lämna in en petition eller vad det heter och begära en omröstning bland medlemmarna. Fast först måste han samla ihop ett visst antal tusen röster, jag minns inte hur många. När det väl blir en omröstning sen, krävs det dock att minst 66% av de som röstar vill ha bort den sittande presidenten och då blir det nyval.
RedemptionMn
2014-04-12 22:11
Laporta var inte perfekt, men han var 100 x gånger bättre än Rosell. Var är Rosell just nu? Vi hade en mycket bättre sportchef i Txiki än isberget som vi har idag.
Annons: