/spanien/barcelona/forum/6255.aspx/spanien/barcelona/forum/6255.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2014-04-16 03:44
Lion24 Varken jag eller någon annan här inne uppskattar dagböckerna vi skriver till varandra. Låt mig va nu bara, vill du diskutera fotboll så är du mer än välkommen till att göra det. Men jag skrev senast att vi skulle låta den här topic:en vara för här har du stämplat mig på ett sätt och du drar upp samma kort varenda gång vi ska diskutera ämnet. Det är passé nu. Jag läser nu det jag skrev och det ser ut som att jag kokade över lite. Lion24, jag ber om ursäkt för det men jag är så jäkla trött på tjatet och bilden du fått av mig.
Barcelona Gio Style
2014-04-16 03:40
Lion24 Det börjar bli riktigt tröttsamt när du startar en diskussion med mig om samma grej varenda gång oavsett vad jag skriver. Och detta trots att jag nu har skrivit kanske 100 gånger att jag aldrig påstått att människor inte får klaga. Har jag sagt att allt är positivt? Du har målat upp en bild om mig framför dig som du stirrar dig blind på oavsett vad jag skriver. Allt är frid och fröjd, man får inte klaga, jag siktar på tredjeplatser, tränaren gör aldrig fel osv. Jag har aldrig någonsin skrivit något utav det så ärligt talat nu, det räcker för 115:e gången. Det är som att tala med en vägg, jag skriver 4 och 5 men du ligger fortfarande kvar på 1, 1 och återigen 1 pga en uppfattning du skaffade dig vid ett inlägg som skrevs för kanske 1 månad sen där du attackerar mig för att påstå att man inte får klaga. Det enda jag har gått hårt mot är att folk inte ska förlöjliga våra spelare och du vrider det till att man inte får klaga. Att jag har Arsenal mentalitet och vad fan du nu vill Tills slut gick jag med på allt och skrev, låt mig leva i min happy fantasyvärld där allt är frid och fröjdför att det var det du ville höra. Allt annat jag svarar tar du inte in för fem ören. "Är det fel så ska man säga att det är fel, om du tycker att det gjordes fel på ett sätt så säg det. Då kanske folk får upp ögonen på nånting som andra har missat men som du inte har gjort det." Det var PRECIS det jag gjorde när jag sa att någon annan tyckte raka motsatsen i precis samma fråga. Jag gav forumet perspektiv på frågan. Om jag tycker att något är fel så har jag och kommer i fortsättningen att sägs till, oroa dig inte för det. Fattar du inte hur otroligt jobbig du är som hakar upp dig på ordet "klaga" av allt det jag skrev när innehållet inte var "Du får inte klaga". Ta mitt råd och läs det folk skriver nästa gång istället. Jag vill att vi låter bli varandras inlägg eftersom du kommer med samma attacker hela jävla tiden baserade på din egna skeva verklighetsuppfattning. Enough nu, jag får inte ut något alls av att diskutera med dig förutom huvudvärk.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-16 03:32
Vampiro Här har du en fin bild på Jordi Alba tillsammans med ett av sina fans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-04-16 03:15
Gio Style

''vill bara lyfta fram att det kommer alltid att klagas på något när det blir fel :)''. Om du får det där att låta positivt, ja då är du bra! Är det fel så ska man säga att det är fel, om du tycker att det gjordes fel på ett sätt så säg det. Då kanske folk får upp ögonen på nånting som andra har missat men som du inte har gjort det. Även om det inte påverkar Tata Martinos beslut så ska vi inte leka som om allt är frid och fröjd och bara ''se positivt''. Det är en mentalitet för klubbar som är på uppåtgång (Roma) eller som börjar om (Milan). Men för dig verkar det aldrig vara fel, ingenting är fel. Allt KÄNNS bra/OK för dig. Hur ska du förbättra dig om man inte löser de fel som finns. Jag skulle bli jätteglad ifall du kunde hitta ett fel som jag missar, samtidigt så ska man dra upp det positiva också. Men då ska man göra det när det är positivt. Det handlar om passion och ambition och där tror jag att du och jag skiljer oss åt väldigt mycket.

''Trodde att vi skulle låta bli varandras inlägg.''

Det är faktiskt första gången som jag kan minnas att du dragit upp det. Du har kanske sagt det men jag har glömt det totalt, eller så har du inte gjort det. Så jag ska inte säga si och så. Men gubben, inte ett dugg problem för mig. Not at all.
Barcelona Gio Style
2014-04-16 02:20
Lion24 Om jag vill så kan jag alltid vrida och vända på en förlust och hitta något att skylla på. Otroligt lätt att göra med facit i hand. Men sanningen är ju den att en förlust blir ju oftast till pga många olika faktorer och inte enbart pga han eller han startade. I fallet här nedanför ville jag bara visa på att 2 individer kan ha två helt olika åsikter om vad som är rätt i samma fråga. Jag har inte sagt åt någon att inte klaga så varför ska du haka upp dig på det? Man får klaga om man Tata gör ett felaktigt byte, man får klaga på en spelare som gör ett misstag. Folk får klaga precis när de vill men det gäller att ha lite perspektiv på det hela och inse att fotboll kan ses på 100 olika sätt. Det som är fel i den enes ögon kan vara helt perfekt i någon annans. Trodde att vi skulle låta bli varandras inlägg.
Barcelona Gio Style
2014-04-16 02:06
Lion24 Jag menar mer på att "vi behöver inte ha Cesc för att vi kommer att få taktpinnen" och på "Vi behöver Cesc för bollinnehavet är viktigt". I slutändan har alla olika åsikter och alla analyserar fotboll på sitt eget sätt. Man kan vrida och vända på det hur som helst. Om Atletico gav oss taktpinnen så var det kanske bättre att starta med Cesc eftersom han är en passningssäkrare spelare jämfört med våra ytteranfallare som bänkades och därav mer bekväm med det höga bollinnehavet. Det är lätt att skrika högst när man väl har rätt och man kan vinkla det på 100 olika sätt för att hitta fel om det är det man är ute efter. Sen att just Cesc var problemet eller ej är en annan femma.
Barcelona Lion24
2014-04-16 01:59
Gio Style

Men det blev väl fel? Vi åkte ju ut, eller? När ska man ''klaga'' tycker du? För man kan ju inte klaga när det blir rätt.
Barcelona Gio Style
2014-04-16 01:52
@The Reporter:

Det var av den anledningen många sågade Tatas val att börja med Cesc.
Alltså att Atletico skulle ge över taktpinnen till oss så vi behövde inte Cesc.
Jag vill inte uttrycka mig åt antingen det ena eller andra hållet, vill bara lyfta fram att det kommer alltid att klagas på något när det blir fel :)

Jag personligen vill ha vanliga elvan med 3 anfallare och inte 2.
Sen om Cesc eller Xavi startar på mittfältet får Tata avgöra.
Barcelona >The Reporter<
2014-04-16 01:04
Jag tror faktiskt att det är bäst att lira med Cesc som i andra stormatcherna även fast jag var kritisk mot det i Atletico-matchen. Imorgon är bollinehavet viktigt med tanke på att dem kan vara giftiga i omställningarna. Sedan tror jag att 4 mittfältare gör det ännu tuffare för deras akilleshäl Alonso. Mycket folk och boll runt honom är nyttigt då han är seg och inte så bra när motståndet ligger nära honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-04-16 00:56
Taget från Real Madrids inför matchrapport: "Mateu Lahoz: Snittar 5.86 gula kort per match, 0.28 röda som följd på ett andra gult kort, 0,06 direkt röda, han tilldömer 0,33 straffar per match. Han gav Barca två straffar mot Granada i deras första möte för säsongen. Ingen straff i Reals favör men inte heller någon emot, dock varnade han hela Reals backlinje i en match mot Atletico med gula kort. Gör vad ni vill med denna kundskap, jag insinuerar inget utan ger er bara statistik." Nej, du insinuerar inget käre Niklas Persson. Det enda du gör är att lägga upp en klantig ursäkt i förväg ifall ni skulle förlora. Klassisk Madrid-propaganda där man riktar fokus och press på domaren i förväg, under och efter match bara för att kunna rättfärdiga att få sparka sönder Barca-spelare när man inte hänger med i bolltempot. Sedan kommer man undan med myter om att Barca har satt förstärkningar och filmningar i system ... påståenden som är fulla av överdrifter och konspirationer. Med den logiken blir VARJE frispark eller straff till Barca's favör tveksam. Allt Real Madrid får med sig däremot blir fullt korrekt ... även Ronaldo's straff senast som både var FILMNING och UTANFÖR straffområdet. Varför pratar ingen om den situationen? Men okej. Jag vill inte insinuera på något jag heller. Er propagandamaskin har ändå bara visat effekt i CdR-finalen 2011 där domaren serverade er titeln på ett silverfat efter en match som påminde mer om rugby än fotboll. Det viktiga är att vi INTE är av samma skrot och korn. Vi har titlarna de senaste åren och vi har Fair Play-priserna. Vad har ni? Jo, ni har supportrar som utropar sin klubb till världens bästa utan att vara bäst ... och detta under 12 års tid. Må bästa lag vinna.
Barcelona Riiio!!
2014-04-16 00:47
Just fan det stämmer ju! Aja skumt ändå att han följer vår Alba nu också, dom har aldrig spelat ihop i alla fall :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-04-15 23:05
Riiio!! (Barcelona) Dante har de spelat ihop i München gladbach
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-04-15 22:41
@ManifestFCB: @DennisSoleymani We wil need some help, but we have been working the last two weeks very hard and we will get the signatures, no doubt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-04-15 22:39
Till Er som har twitter: Följ Manifest Blaugrana, de försöker skapa en "kampanj" som kan leda till presidentval. @ManifestFCB: #ManifestBlaugran Petition document available for members to sign in order to get #EleccionsFCB English Pdf version http://t.co/lqwwmiTWGy
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2014-04-15 22:39
Pique has been definitely ruled out for tomorrow's cup final. Bartra feels good and can in principle play, tomorrow final test. [ser] Vi behövde honom imorgon men hoppas Bartra och Mascherano gör ett bra jobb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-15 22:27
Gio Style Ja vad fan, killen förtjänar ju såklart att leva ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Riiio!!
2014-04-15 22:26
Lite off topic men Marco Reus började följa Jordi Alba på twitter. Går man in o kollar vilka han följer så e det lite skumt. Dante i Bayern visserligen men ändå :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-04-15 22:20
( Xaviesta )
Hahaha totalt meningslös i sin existens. Love it.
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-15 22:16
Vampiro Haha, så är det. Jag kan förstå vissa fall, tex Pinto som vi klarat oss väldigt bra med genom åren och som fortfarande håller toppklass när det kommer till CDR, äldst i truppen och fungerar lite som lagets pappa och dessutom står han väldigt nära flera av klubbens största profiler, tex Messi. I Pintos fall är det väl helt ok med välgörenhet. I Dos Santos fall är det fullständigt obegripligt. Killen är snarare lagets lillebror, bidrar med noll och är helt ärligt alldeles för dålig för att slå sig in i A-laget. Inte ens i närheten av att vara bra nog för bänken. Hans existens är totalt meningslös i dagsläget. Inte på planeten utan i laget bör kanske tilläggas :) Slutligen Roberto - man anade en viss talang, hoppades på blomstring men killen har stagnerat kraftigt. Jag blir galen när Tata använder honom som Pep använde Keita. Keita bidrog med saker på plan åtminstone, vad Roberto gör vet nog inte ens han själv. Speltiden i år kan han heller inte klaga på och nästa säsong ska han inte sitta på bänken iaf. Jag ogillar inte honom för han försöker sitt bästa, han är bara inte bra nog. Väck med killen bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-04-15 22:13
Jag stör mig som fan på Financial Fair Play regeln.
Känns som att lagen som bryter mot den regeln mest kommer lättast undan tack vare alla kryphål.
Dem ekonomisk dopade lagen gynnas medans dem mindre får lida mer.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-04-15 22:09
Blaugrana91 Jo men samtidigt vet jag inte vad jag ska tro längre när det handlar om vår ledning.. Att de tror sig kunna överklaga känns inte tryggt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-04-15 22:01
Samtidigt skulle det inte förvåna ett dugg om klubbarna som utreds för brott mot Financial Fair Play kommer undan straff.
Ju närmre vi kommer VM desto mindre negativa rubriker kommer FIFA att vilja ha.

Förresten kan man ju undra vad spanska fotbollsförbundet gör. De borde ju också reagera med tanke på att det är de som tillåtit registeringen av spelarna att ske. Visst ska de vara neutrala, men någon form av stöd borde de ju visa sina medlemsklubbar. Kan ha missat något, men så vitt jag vet har det varit knäpptyst från förbundets sida.

FIFA kan ju börja med att granska sitt eget organ och organisation, finns betydligt värre saker som pågår där än fotbollsklubbar som vill utbilda unga människor.

Aja, bitterhet leder ingenstans - bara gilla läget och hoppas att det löser sig.
Barcelona Vampíro
2014-04-15 21:58
@( Xaviesta ):

Såg att han dök upp på ett par mesiga twitter-selfies, du vet standard Barca uppladdning inför stormatch. Hade helt glömt av att han fortfarande tillhörde klubben och det här är ändå hans andra säsong i A-truppen. Visserligen är han skadad men ärligt talat så bidrar han med lika lite oavsett. Jag diggar grabbens stil, han är en supporter som får träna och umgås med sina idoler varje dag, vem hade tackat nej till det? Att han är helt oduglig är en annan historia.

Minns att det fanns folk som rättfärdigade klubbens behandling av Abidal med att säga att det inte är någon välgörenhet osv. Nu har vi istället Jonathan och Sergi Roberto i truppen som bidrar med... fill the gap.
Barcelona Blaugrana91
2014-04-15 21:57
1.70-ligan - köp en back, tack Äsch klubben kommer nog få det överklagat, som sagt Fifa har inte svarat på klubbens och Spanska förbudets 100 sidor långa överklagan ännu. Skulle dem stå fast vid sitt beslut får klubben ta det till domstol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-04-15 21:51
Fan jag börjar mer och mer känns att vi inte kommer få domen upphävd. Jävla amatörer. Sommaren blir jobbig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-04-15 21:48
Ali G Haha visst!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2014-04-15 21:47
@Blaugrana91:

Ja hon skulle i alla fall distrahera motståndarna
Barcelona Bentley King
2014-04-15 21:43
Jag befinner mig i Barcelona just nu och så ni vet har fansen här gått loss! De har vandaliserat olika butiker som säljer Barca produkter och försökt uttrycka sin ilska mot ledningen. Det sägs av vissa här att det kommer att bli nån slags omröstning för att försöka få bort ledningen. Hur mycket som stämmer vet jag inte men detta är vad som sägs i alla fall
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-04-15 21:43
Vampiro Sitter du fortfarande och går igenom spelare i klubben som floppat, varit felfvärvningar eller behållits utan någon som helst logik? Den listan är oändligt lång, en bottenlös brunn. Skippa den huvudvärken och ta en hallonsoda istället och gör nåt vettigt. Jag har själv gått igenom den listan förut och inget gott har kommit ur det förutom irritation och en massa huvudkliande. Vi är usla på spelaraffärer helt enkelt och den här senaste ledningen tar nog hem priset.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2014-04-15 21:40
Vampiro Det låter som ett april skämt. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: