/spanien/barcelona/forum/6217.aspx/spanien/barcelona/forum/6217.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2014-06-22 16:14
30 millar för Miranda är ju helt ofattbart, killen gick gratis till Atletico för några år sedan och han fyller 30 i år. Kan inte klubben skärpa sig? Miranda och Mathieu är INTE backarna vi behöver. Å andra sidan vet jag inte om Mangala är det heller. Fan vad det känns kört att man inte agerade snabbt på marknaden.

Barcelona Nodlehs
2014-06-22 16:13
Lägg bara ner om Suarez, finns inte en chans att han kommer till oss.
Tror knappast han vill ta dottern från nya skolan och bara dra till Spanien.

Nej, kommer ALDRIG hända. Bara massa jävla silly-season skitsnack.
Wake up folks.
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-06-22 16:04
Barcelona are not willing to pay the transfer fees asked for Atletico centre back Miranda (30M) and Porto centre back Mangala (45M). [marca]

barca...........
Barcelona B.BOSS
2014-06-22 16:04
Kan någon anställa den här mannen som Sportchef. @barcastuff: Alves: "Cuadrado? I want Barça to sign the best players, also for my position. Great players are always welcome. It's a motivation for me.""
Postat via SvenskaFans-appen
Dema
2014-06-22 16:02
Inget VM idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-22 15:39
Värva en f-ing mittback era idioter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-22 15:36
Blaugrana91 Det påstod jag heller inte. Hävdade bara att oavsett hur mycket pengar de har så agerar de helt felaktig och investerar inte dessa på spelare som verkligen behövs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 15:30
Rambla Jag har aldrig påstått att man ska snåla med försvarsvärvningar, håller med betala det som krävs där också.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-22 15:26
Rambla: Anfall är bästa försvar ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-22 15:24
Blaugrana91 Fan spelar det för roll att man har som du skriver mycket pengar att värva för? Den här klubben är ju totalt ovillig att investera stora summor där det verkligen behövs, nämligen till mittförsvaret? De lägger gärna upp 12m för målvakt nr 2 fast det inte behövs men när det kommer till mittbackar är man snåla. De tror tydligen det ska gå att värva tillräckligt bra mittbackar för 10m. Släng upp 40m eller mer om det nu är vad som krävs. Ska det vara så jävla svårt? Pengar finns ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-22 15:23
Alves: "Cuadrado? I want Barça to sign the best players, also for my position. Great players are always welcome. It's a motivation for me."
Barcelona Barclasico
2014-06-22 15:23
Barcelona want to use Fiorentina player Juan Cuadrado (26) as a right or left back and not as a winger if they sign him [md]
Jeffson
2014-06-22 15:11
Som Gabriel skriver

----Busquets-----
Rakitic - Iniesta
------Messi-------
Suarez - Neymar

Haha jah blir alldeles pirrig i magen av den uppställningen. Det där måste vara historiens bästa anfallstrio på pappret, eller har jag glömt någon? Jag vet att Suarez inte är ett måste så som en rejäl bombvärvning till backlinjen men den där uppställningen ser sjuk ut asså. Tänk att få dom tre att fungera tillsammans =)
Men jag vill också ha kvar Sanchez, det känns fel att inte nämna det.

Angående mittfältet så ser det just nu ut så här bakom förutsatt att Song och Xavi lämnar. (Jag vet inte varför det inte ryktas mer om Song men hur som helst så ser jag honom inte som våran spelare, även om han stannar)

----Mascherano-----
S Roberto - Rafinha

Det kan verka uppenbart att man måste köpa in någon mer. Jag tänker då främst på S Robertos plats. Men faktum är att jag vill ändå ge honom ett år till för att se hur han fungerar under Lucho. Plus att man inte får glömma av vad vi har i b-laget, Halilovic och Samper tänker jag främst på då. Att då köpa in en crack i form av Pogba eller liknande kommer att stå i vägen för deras utveckling. Det bästa hade varit om Xavi stannar och tar en mindre roll i laget istället.

Nåja. Jag tycker iallafall att vi går en mycket spännande framtid till mötes och jag försöker att inte slå sönder saker i mitt hem när jag läser om Mathieu utan försöker istället ha hoppet uppe och se vad som händer.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 15:03
Hoppas för övrigt att ryktena om Suarez stämmer, fatta vilken megavärvning! Dock tror jag absolut inte att något är klart som rapporterna säger nu. Men nog är vi intresserade, det tror jag. Hade jag fått bestämma hade däremot Sanchez inte ingått i någon deal, hellre Pedro isåfall. Alternativt betala det som krävs bara. Tror faktiskt inte 45M pund+Sanchez räcker, Liverpool lär vilja ha mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-22 15:01
Lägligt att dessa rykten om suarez dök upp efter att han hade gjort två mål mot england... Jag tror faktiskt inte ett skit på dessa rykten om jag ska vara ärlig. Det är ingen idé att få förhoppningar om att vi ska värva Suarez för rätt som det är så kommer dessa rykten att dementeras riktigt hårt. Det är bara en skenmanöver för att vi inte ska tänka på bristen av konkreta rykten om mittbackar.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 14:52
el flaco Fast du får ju väga in att vi kanske inte får värva på ett tag efter den här sommaren med tanke på det ev. transferförbudet. Alltså tror jag att klubben kan och måste satsa större iår, man har ju dessutom sagt att det finns resurser för att klara av det projekt man vill satsa på. Sen är ju klubben väldigt ekonomiskt stark just nu. Jag läste för ett tag sen att klubben fick en fråga om hur mycket man kunde spendera, man svarade då något i stil med man kan spendera det som krävs för att få dem spelare som behövs för att bli bäst igen. Men vi får väl se vad som händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-06-22 14:41
Blaugrana91/

Vår ekonomi är inte heller den bästa för att värva både Suárez och förstärka backlinjen, även om vi skulle sälja spelare som vi hade kunnat få bra betalt för (Alexis) och spelare som sitter inne på höga löner (Alves).

Nej, jag kan inte se hur en deal som Suárez ska gå igenom, även om jag gillar honom och inte hade haft något emot att se honom i blaugranatröjan.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 14:37
el Flaco

Det ryktades tidigare att Real ville ha honom, men jag har också läst nu senast att man inte längre är intresserade.

Dessutom tror jag inte Real har råd om jag ska vara ärlig. Enligt deras ekonomiska rapport för förra året så står det att man enbart kan spendera €45M netto varje år, detta till följd av deras stora investeringar under åren.
Alltså måste dem sälja ganska kraftigt om dem ska ha råd, varför tror ni dem sålde Özil förra året? Jo annars hade dem gått alldeles för mycket minus med tanke på Balevärvningen.

Visst dem kan ju sälja av en del spelare, men isåfall skulle det behövas ersättare för dem också, så går inte ihop. Benzema kunde dem ju försöka sälja, men jag har läst att Ancelotti gärna vill ha kvar honom.

Men iof, Perez kan bara knacka på oss Bankia och se ut som en ledsen hund så får han säkert en smaskig check. ;)
Barcelona Gabriel
2014-06-22 14:30
Suarez ryktet verkar alltså vara på allvar, lite synd då jag vill ha kvar Sanchez. Kan man inte försöka få in Pedro i den dealen istället? Fast man kan förstå Liverpool ifall dem hellre är sugna på Sanchez, han kommer att bli en hit på Anfield i så fall.

Om den värvningen blir av så kan jag tänka mig att man formeterar laget likt ett diamant mittfält med två anfallare.

----Busquets-----
Rakitic - Iniesta
------Messi-------
Suarez - Neymar

Det hade kunnat fungera. Ungefär så som Milan spelade under Ancelotti, då med Kaka i rollen bakom Crespo och Sheva. På det sättet får vi Messi mer involverade i spelet samtidigt som vi får in Neymar mer centralt. Det kan vara en lösning.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2014-06-22 14:30
Varför skriver ingen om Xavi som i stort sett verkar vara klar för Qatar??
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 14:30
Peshmerge - AS9

Exakt, äntligen någon som kan se lite logiskt på det hela.
Jag tror också att klubben försöker jobba lite i det tysta.

T.ex. Rakitic hade knappt ryktats något alls till oss på förhand, sen kom plötsligt lite rykten om att klubben hade kontaktat honom och sen tog det inte så lång tid innan han var klar.

MD och Sport kommer med massa rykten varje dag, man ska inte ta allt på 100% allvar. Att det skrivs mycket om Mathieu kan kanske vara en rökridå för någon annan, vad vet jag? Dessa tidningar har ju alltid någon som ryktas ganska frekvent hit för att sen i slutändan kommer någon helt annan istället.

Men jag förstår att man blir irriterad när han ryktas hit, det blir jag också. Men återigen det är bara rykten, låt oss se vad som händer innan man börjar snacka om diverse demonstrationer och liknande....
Barcelona el Flaco
2014-06-22 14:30
Rambla/

Jag hade hört motsatsen, att Suárez är tänkt att bli Florentinos "bombvärvning" denna sommaren. Sen vet jag inte om det spelar någon roll att hans frus föräldrar bor i Barcelona, om det kan vara en faktor i det hela.

Suárez är naturligtvis en klasspelare, en av världens bästa på sin position, men jag anser inte att det bör vara en av våra prioriteringar i det här läget. Vi bör satsa allt på att stärka backlinjen och fixa in en bättre reservmålvakt. Bravo? Fuck outta here... :P
Barcelona Rambla~
2014-06-22 14:29
Kom igen nu, det fattar ni väl att Suarez är klar för Barca. Tänk till lite, det är en jätteaffär som knappast sys ihop på några dagar. Speciellt inte när personerna det berör, Alexis och Suarez själv, är mitt uppe i ett Vm-slutspel. Skulle Zubi klara av det på den här tiden? Spelar ingen roll hur mycket övertid han använt så är han inte man nog för att klara av något sådant. Med tanke på hur många år han behöver på sig för att värva något så uppenbart som en mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-22 14:20
Jag läste nånstans att Suarez inte är Perez huvudmål denna sommar. Han bara låtsas intresserad för att trissa upp priset om nu Barca skulle visa sig intresserade. Perez egentliga mål är Pogba. Med tanke på hur Perez opererar, det faktum att jag tror Ancelotti är mer än nöjd med Benzema som striker, så kan det ligga något i det. Dessutom kan han knappast bänka någon av Cristiano eller Bale. Fast nu är ju Perez av den natur att han trots allt kan få för sig han ska ha Suarez bara för att han en morgon vaknar med en viss känsla och för visa att han kan. Sen om Suarez behövs eller inte passar in i spelidén, får bli Ancelottis huvudvärk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-06-22 14:18
B.BOSS Sämre inlägg än Alves har han också
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 14:18
Lion24 Men snälla vad exakt är det som du ska klaga på just nu? För att vissa spelare RYKTAS till klubben.... Men visst skicka in ett mail till klubben eller starta någon manifestation på sociala medier för att vissa spelare ryktas till klubben....Ska vi se om dem tar dig på allvar... Jag sa det igår och jag säger det igen, verkar som många här upplever sin första Silly Season. Herregud alla borde väl veta att bara för att någon ryktas till klubben så betyder väl knappast det att det blir så... Jag säger att vi ska invänta tills vi har värvat klart innan man börjar ta till åtgärder och du säger att det är försent då att agera... Men återigen, vad exakt är det som du ska klaga på just nu, att vissa spelare ryktas hit? Trams.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MabastB
2014-06-22 14:17
Jag förstår verkligen inte värvningen av Suarez. Hur har Lucho tänkt att vi ska ställa upp anfallet? Ska Messi ut på en kant igen eller ska Messi spela i en mer släpande roll med Neymar och Suarez framför sig? För jag antar att Suarez kommer ha en gjuten plats i startelvan, allt annat skulle vara slöseri med pengar och talang.
Barcelona Barclasico
2014-06-22 14:13
Barcelona are not willing to pay the transfer fees asked for Atletico centre back Miranda (30M) and Porto centre back Mangala (45M). [marca]
Barcelona B.BOSS
2014-06-22 14:10
Rojo är skräp. Jag blir mörkrädd av de som nämner honom. Det är som att be om att köra Barcelona i grunden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2014-06-22 14:09
Här är en av sidorna, längre ner finns det en till.
Annons: