/spanien/barcelona/forum/6214.aspx/spanien/barcelona/forum/6214.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Krabban94
2014-10-02 16:42
@Potosi:
Det är givetvis synd, men det är spansk supporterkultur vilket innebär att man inte reser på borta matcher. Tycker det borde vara så att om motståndarna vill ha 5% vi utgår från att det är max så tycker jag att man borde få dem på begäran. Men det är ändå bara matcher som El Clasico som drar motståndar publik till matcherna och som i våras då Atletico avgjorde på Camp Nou.Fast då fick de ju bara 800biljetter tror jag..
Barcelona koeman92
2014-10-02 16:33
Håller med Gabriel, spelar ingen roll nu att de tar bort tröjreklamen då skadan redan är gjord. För mig kan de gärna ha reklam på tröjan så att vi kan finansiera dyra värvningar nästa gång vi får värva då vi kommer att behöva ännu en renovering i laget 2016, bara det inte har något med Qatar att göra. Men jag skulle självklart föredra att man gör en ny överenskommelse med Nike där vi får ännu mera pengar utan att behöva ha tröjsponsor då alla redan vet att jag tycker att våran tröja är mycket vackrare utan sponsorer. Och när de ändå håller på kan de väl också återinföra Més que un club samt Tots units fem força loggorna på tröjan då jag har saknat dessa väldigt mycket, våran tröja har känts så naken sedan dessas togs bort även om vi ej längre är samma klubb som vi en gång var.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-02 16:30
Anyways..

Intressant artikel i Mundo Deportivo. De har skrivit en artikeln som förklarar hur vi förlorade matcher.

Huvudrubriken är att 54 förlorade bollar kostade oss segern..
Främst när när Alba och Alves gav bort de där bollarna/frisparkarna helt jävla onödigt..

Artikeln är på spanska, Har använt google/translate. PSG vann närkamp efter närkamp och körde över många spelare..
Barcelona oocbgb
2014-10-02 16:28
Spännande med diskussioner om vem som är mest supporter, verkligen. Det finns en funktion som möjliggör för er att mäta penisar in private, den kallas PM
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-02 16:16
petersays

Med andra ord.

Du vill alltså inte ha någon sponsor på tröjan???
Bara undrar utan hö hö och ha ha..
Barcelona Potosi
2014-10-02 16:16
Det här är egentligen helt sjukt.
I hockey är det väl t.ex krav på att 5% av arenans kapacitet ska gå till Bortafansen vilket gör att vi borde fått minst 4.000 biljetter.

Inför krav i Spanien för helvete, det här är pinsamt !!
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 16:15
Petersays - jag är en större supporter än vad du någonsin kommer vara. Skillnaden mellan mig och dig är att jag är en realist medan du lever i en bubbla där du är redo att offra det sportsliga bara för att Mes que un club ska gälla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-10-02 16:11
@Barcelonistas:

Det märks ju tydligt vilka som blivit fans inom dom senaste 4-5 åren när ni uttalar er som ni gör. Allt annat än Mes Que Un Club.

Det är okunnigt och ganska dumt att bara reproducera meningar ni sett andra använda. "Inte någon välgörenhetsorganisation" t.ex. Nej, men i "Mes Que Un Club" har det varit en tradition att bidra till samhället, att göra mer än en vanlig fotbollsklubb skulle göra, att skänka pengar till välgörenhet och delta i välgörenhetsprojekt, och att stå för ett katalanskt ideal vid sidan av det spanska. Det finns ganska många saker i vår historia som gör att vi är mer än en fotbollsklubb. Men det pissar ni ju gärna på verkar det som? Okunnigt och ignorant. "Tiderna förändras". Visst, nyliberalismen har under de senaste 30 åren ritat om kartan ganska rejält inom världsekonomin och det kapitalistiska systemet. Bubblor uppstår, priser och löner stiger orimligt snabbt inom sporten. Men det går att vara en kraft mot detta. Det är därför Barca är en medlemsförening och inte ett aktiebolag (även om såklart delar av verksamheten är bolagiserade).

Men att sitta här och göra sig lustig med sina "hö hö" och "ha ha, vad tror du egentligen" är att pissa på klubbens hela historia. Och kan man göra det så jäkla lättvindigt så är ju frågan om hur stor koppling man egentligen har till klubben.
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 15:26
Haha petersays tror Barca är något UNCR som ska va helt perfekta och rädda hela världen. Folk måste öppna ögonen och inse stt Barca är en fotbollsklubb och inte någon välgörenhets organisation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-02 15:08
Petersays 1 miljard kaffe pengar?! All right Bill Gates ------------ Antar att du inte stödjer värvningarna av neymar& Suarez för den delen heller va? För inte kan du vara så naiv och tro att vi hade haft råd att köpa in dom ändå.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-02 15:08
Petersays 1 miljard kaffe pengar?! All right Bill Gates ------------ Antar att du inte stödjer värvningarna av neymar& Suarez för den delen heller va? För inte kan du vara så naiv och tro att vi hade haft råd att köpa in dom ändå.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-10-02 15:00
"Säg vad ni vill om tröjsponsorn men dom pengarna har gjort klubben gott" Tsss. Det är ju ändå skitsnack. Det är i förhållandet kaffepengar, och dom pengarna har vi slösat bort på skitvärvningar eftersom ingen kan tänka klart och alla verkar sakna ekonomi från grundskolan. Edit: Ok, jag tog i. 30 millar euro per säsong. Men ändå!
Barcelona petersays
2014-10-02 14:59
@A good coach is everything!:

Fast hur kan det vara dåligt att rätta till ett misstag man har gjort? Visst, jag tvivlar också på ledningens ärlighet i frågan eftersom man ju redan har sålt namnrättigheterna till Camp Nou. Men jag ser ändå helst tröjorna utan reklam. Mest av allt hoppas jag att man skiter i namnrättigheterna i stadion också så att vi än en gång kan vara "fläckfria" i den bemärkelsen.
Barcelona Neymar11
2014-10-02 14:44
Om vi på 5 säsonger har fått in tillräckligt med pengar till klubben för att kunna betala av skulder, köpa in spelare och satsa på la Masia så är det otroligt bra gjort. Och om det inte behövs längre med sponsorer så är det helt rätt att bli av med dom Säg vad ni vill om tröjsponsorn men dom pengarna har gjort klubben gott Ny ska klubben förhandla med Nike, bort med Qatar men ändå behålla näst intill samma inkomst så är jag jävligt nöjd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2014-10-02 14:32
Skulle vara riktigt skönt om sponsorn togs bort. Hoppas någon går till val med det i agendan. Vill inte köpa Barcatröjor med sponsor på, det känns fel, dessutom mycket snyggare utan. (Kunde inte låta bli Senyera-tröjan, men har annars inte köpt någon med sponsor) Qatar är dessutom så långt från Barcas värdegrunder. Kan man tänka sig ett nytt fett kontrakt med Nike istället, de kan få ha en lite större logga eller något om de vill. Unicef fram på tröjan eller inget alls. Vill gärna se sponsortiden som en parentes i Barcelonas historia, en parentes med hemskheter som Rosell och tröjsponsorer, fast samtidigt en parentes med framgångar på plan, dock med grund i tiden före Rosell.
Tiki-Taka
2014-10-02 14:05
Jag tror att Barca kommer ersätta Qatar Airways med ett bättre sponsoravtal med NIKE, som kommer att generera i mer pengar. Vad tror ni?
Barcelona A good coach is everything!
2014-10-02 13:40
Jävla hycklare varför ta bort sponsorn när vi redan förstört traditionen? Vi är precis som alla andra lag nu. Vi kan lika gärna behålla sponsorn för extra kling i kassan..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-10-02 13:25
Men va, vadå ingen tröjsponsor? Det är ju inte ens säkert att nuvarande styrelse sitter kvar 2016. I call bullshit, bara ett trick för att få styrelsen att se bra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-10-02 12:31
Jag är rejält kluven gällande ryktet att strunta i tröjsponsorer. Å ena sidan har jag aldrig velat se oss förknippas med sånt, eftersom det var det som gjorde oss så speciella och jag reagerade riktigt starkt när beslutet kom första gången att vi skulle införskaffa en tröjsponsor. Men samtidigt, here we are, nu har vi redan förstört den historian så vad hjälper det nu att helt plötsligt inte längre ha det?

Som sagt, är kluven...
Barcelona Neymar11
2014-10-02 12:08
@barcastuff: Barcelona consider playing without sponsor when Qatar Airways deal ends in 2016. Should inform shirt manufacturer Nike in Sep 2015. [catr] Verkar ligga en hel i detta och inte endast rykten. Jag tar föregivet att klubben kommer förhandla fram ett nytt kontrakt med Nike på så sätt behöver vi inte tröjsponsor. Winwin för oss och Nike skulle jag säga
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-02 12:01
Vill man ha en stabil ekonomi så är steg 1 att sluta göra usla affärer. De kan inte sälja en spelare om så deras liv hänger på det, ständigt dessa utlåningar tills kontakten löpet ut. Likaså när det kommer till köp av spelare, kanske dags att planera saker och ting bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-10-02 11:52
[QUOTE=Neymar11]@barcastuff: Barcelona consider removing shirt sponsor when current deal with Qatar Airways ends in 2016. Result of study expected in few months. [catr] Vad säger ni om detta? [/QUOTE] Ja låter ju bra, men samtidigt får det inte innebära att vi tappar ekonomisk kraft, isåfall måste klubben få in dessa inkomster på annat sätt. Just nu är Barca otroligt ekonomiskt starka och snart i topp i världen på den punkten, att vi kunde värva så dyrt i somras var på grund av våra starka resurser. Dessutom är det superviktigt med stark ekonomi i dagens fotbollsvärld. Lägg till att vi har en nya arena att bygga. Så som sagt om vi inte kan ersätta dessa inkomster, vilket jag tvivlar på att vi kan så ser jag helst att samarbetet med Qatar Airways fortsätter. Dock bör klubben kräva mer, vill Qatar Airways fortsätta synas på våra tröjor får dem se till att ge oss ett bud som överstiger det Chevrolet betalar United.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 11:51
Bra beslut? Sponsorer behövs idag i och med att marknaden tappat det helt. Idag ser vi ett antal klubbar som lägger ner enorma summor på spelare, detta leder till att priserna höjs otroligt mycket. Så här har det varit sedan Perez kom in i bilden med sitt fula dentist face.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-02 11:47
Vampiro Jag tror snarare att dom kommer att hitta en annan sponsor att ha på tröjan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-02 11:45
Barcelona consider playing without sponsor when Qatar Airways deal ends in 2016. Should inform shirt manufacturer Nike in Sep 2015. [catr] Kan det vara så att klubben tänker ta ett bra beslut för en gångs skull eller har de bara fått ett bättre erbjudande från fly emirates?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 11:41
Klart Perez är bitter när han har insett vilka det är som kommer att bli ihågkomna. Detta Real Madrid kommer försvinna inom 3-5 å medan Barca 08-12 kommer leva vidare 100 år framöver .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-02 11:36
[QUOTE=BernaMessi.BOSS]"@barcastuff: Figueredo (vice president FIFA): "When a bit more time has passed, we'll see if Suarez' ban can be reduced a little." [canal12]" [/QUOTE] De kanske kortar ner straffet med 4-5 timmar så de kan känna sig barmhärtiga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2014-10-02 10:36
[QUOTE=Neymar11]@barcastuff: Neymar da Silva (father Neymar): "Real Madrid offered us 150M, but Neymar wanted to join Barcelona." [via efe sport] Bitterheten i perzes ögon när han blir nekad.... Speachless [/QUOTE] Mer pengar till att handla straffar istället. Varför gnäller inte folk om Real Uefa när det kommer till deras otroliga utdelning när det kommer till straffar, billiga eller förtjänade? Nog med OT. Har en riktigt bra känsla inför denna säsongen, vilken jävla start förutom ett par snedsteg (apoel och psg). Xavi känns bättre än nånsin, kommer han stanna säsongen ut eller drar han i januari? Messis nya roll med Suarez framför sig istället för Pedro kan bli magisk. Tror detta kan bli Neymars år. Rakitic vet vi alla vad han går för. Busi borde bänkas nu match till förmån för Masken så han höjer sig, vill se konkurrens där snarare än att Busi abonnerar på platsen. Iniesta behöver steppa upp, har han sina golden year bakom sig? Inte känts hundra.. Backlinjen förutom Alves känns stabilare än på år. Hoppas verkligen Montoya har LEs förtroende så han får speltid och inte högerbacken blir mer akilleshäl än vad den redan är. Sen kidsen som knackar på dörren gör nästa års transferban inte lika jobbig.. Aja over and out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BernaMessi.BOSS
2014-10-02 09:32
"@barcastuff: Figueredo (vice president FIFA): "When a bit more time has passed, we'll see if Suarez' ban can be reduced a little." [canal12]"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-02 07:27
@barcastuff: Neymar da Silva (father Neymar): "Real Madrid offered us 150M, but Neymar wanted to join Barcelona." [via efe sport] Bitterheten i perzes ögon när han blir nekad.... Speachless
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: