/spanien/barcelona/forum/62.aspx/spanien/barcelona/forum/62.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 13:19
Ivan Rakitic and Sergio Busquets are set to snub Paris Saint-Germain and sign new contracts with Barcelona. (Source: Daily Mirror) Fuck off heller, rakitic ska fan inte få nytt kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 13:09
Vizzla Han har ju inte bestämt sig för att lyckas utan han är nöjd med vart han är och njuter av tillvaron. Har ju hellre en spelare som rafinha som vill spela fotboll och inte nöjer sig med en bänkplats. Det är väl motivationen som är skillnaden och det ser man även på plan.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4Life
2018-08-22 13:03
Med Denis ålder och speltiden har har fått senaste säsongerna så hade jag sprungit till Chelsea.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-22 12:31
Är ingen som väljer denis före rafinha. Är rafinha som vill ha maximal speltid o han känner väl att det blir oerhört svårt att få den speltiden han vill ha i Barca. Med alla nyförvärv osv. Förstår han helt. Dock hade jag hellre sålt han än o låna ut han igen. Inget mellanting. Är varken bra för honom eller oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-22 12:10
Oaner

Spelare som trivs till höger: Malcom, Dembele, Rafinha, Messi.

Till vänster: Coutinho, Denis.

Det här tror jag är största anledningen och även spelarnas vilja, Denis vill inte flytta och har bestämt sig för att lyckas här, Rafinha vill ha kontinuerligt med speltid och därför tror jag det är mer hans val än klubbens.

Personligen hade jag behållt både Rafinha och Denis denna säsong och lånat ut Alena.

Rafinha funkar både i mittfältet och anfallet därför ser jag att han borde kunna få rejält med speltid men sen har vi ju Valverde som tränare..


Spelare som absolut ska lämna: Paco och Samper.

Som ev ska lämna: Alena, Munir.

Rafinha och Rakitic vill jag båda ha kvar, Den sistnämnda kommer vi förmodligen inte kunna/hinna ersätta detta fönster.

Barcelona Oaner
2018-08-22 11:59
Fattar inte varför Valverde väljer Denis Suarez före Rafinha!?
Barcelona S.Eto'o
2018-08-22 11:39
Official: Sergi Samper has a tear in his left ankle. His recovery will depend on the availability in the next training sessions. Hade stora förväntningar på honom efter hans fina insats i CL matchen mot Leverkusen under Enriques tid, skadorna har verkligen försvårat hans situation nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2018-08-22 10:41
Undra hur mycket vi skulle fått om han gick till Chelsea. 20 +3?
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-22 09:38
Denis Suárez has rejected an offer from Chelsea, Sarri wanted him when he was in Napoli and this summer he tried to sign him, however the player wants to stay and just think of success at Barça. [Cope] Men lämna någon jävla gång!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-22 08:40
Kapten Roberto och han som har "slutat". Vilket fotbollslag som är världens bästa någonsin ever och ungefärligen vid vilken tidpunkt, är vi nog sannolikt rörande överens om. Verkar som vi dessutom även är samstämda, när det väl kommer till historiens bästa rockband. Återställaren i form av Hair of the Dog, är å andra sidan namnet på scotch Nazareths bästa vid sidan om Raz Ama Naz. Och Puig påminner mig om påfågeln på Loud and Proud; färgstark.
Barcelona MessiLionel
2018-08-22 03:12
@Infinit8Don:

Han kommer att ösa in mål i Dortmund.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-21 23:54
Paco verkar vara ytterst nära Dortmund. Bra. Rensningen fortsätter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70 alias Kapten Roberto
2018-08-21 23:40
Den vise mannen Jag blev inte förvånad att du dök upp när det vankades ostämda gitarrer och falsett sång från 80/tidigt 90:tal på forumet. Lägg till en halvtaskig "rock rebus" från undertecknad och en förbannad fullträff av the cameroonians. Själv har du ju aldrig haft några problem med att snickra ihop fyndiga "refränger". Meneysuarez91011 Tack för att du delade med dig av Puigs läckra assist. Hyvens av dig! Kröjjffar'n, nästa gång så metaforar jag om några av mina personliga favorit rockskivor genom tiderna. Exile on Main Street, Let it bleed, Sticky fingers och Beggars Banquet...Och, då räknar jag med att du är med och "körar"..:)
Barcelona Infinit8Don
2018-08-21 23:30
Stora delar av Fotbollsvärlden är verkligen förvånade o besvikna på att Messi inte blev nominerad av Uefa. Fler o fler börjar se att det är en agenda mot honom. Kul att folk inser det iaf. Statistik ljuger inte. Han vinner alltså totalt 3 titlar (ligan där HAN inte förlorar en enda match), vinner den europeiska guldskon o leder i ALL individuell statistik o blir ändå inte nominerad. Medans om man jämför det med en viss portugis, slutar 3a i ligan, 0 mål o 0 assist i vm slutspelet samt 0 mål o 0 assist i CL semifinalerna OCH CL finalen. Och blir trots det nominerad. Korrupt skitpris, minst sagt. Rätt intressant ändå, Messi är både tidernas bästa spelare men också den mest underskattade. Ja, tänk lite på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr1.Barcafan
2018-08-21 22:49
[QUOTE=VizzlA-"Tots Units Fem Força"]Om vi kategoriserar våra mittfältare i två grupper en med spelare som har en begränsad teknik och en med mer spelskickliga. Sergio, Rakitic, Sergi, Vidal, (Samper) Andra gruppen: Denis, Rafinha, Coutinho, Arthur, (Alena) Gamla barcelona hade spelat med två st från den andra gruppen och en från första gruppen, Valverdes Barcelona har 2 eller 3 från första gruppen. För att knyta samma detta med debatten kring Rakitic så är allt beroende på hur Valverde vill spela..I hans planer är nog Rakitic och busquets självklara att starta. Och handen på hjärtat har vi inte tillräckligt med kvalite i grupp 2 för att kunna spela med två kreativa/offensiva framför Busquets. Därav vill jag endast att Rakitic lämnar om det betyder att en Thiago, Pjanic, Pogba, Verratti, Eriksen eller liknande ersätter honom. Arthur Kan bli den spelaren men han är inte där ännu. Ekonomi eller truppen är det som kommer vara ledningens val när det kommer till en försäljning av Rakitic, 100milj euro är sjukt mycket pengar för en ganska begränsad men duktig 29åring. Spelarna jag nämnde tidigare blir förmodligen omöjliga denna sommar därför ser jag ingen sportslig anledning att sälja Kroaten. [/QUOTE] Kunde inte ha sagt de bättre själv. det var de Barcelona under peps tid med busken i en cdm roll med 2 kreativa mittfältare framför. och det stämmer verkligen de du stämmer vi har spelar för båda spel sätten. och Raketic platsar i Vv spel sätt och de gör inte honom till en dålig spelare utan i mina ögon är han ett och Vv ett steg bort från de Barcelona jag växt upp med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2018-08-21 22:29
The Cam Den var bra! Grymt träffsäker! Iniesta70 din Sweet child O mine, Alena, där får vi verkligen sätta vårt Patience på prova innan han får ngn speltid. Tror både ett eller två November Rain hinner falla innan det blir dags. Eftersom Valverdes cup of Tea är mer Appetite for destruction så ser jag tyvärr chansen som One in a million.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2018-08-21 20:54
Spanska fotbollsförbundet kämpar säkert som många anda förbund med underskott. Man försöker få in cash på alla möjliga sätt. Men att sälja liga matcher på sånt sätt i ett 15 års avtal är smalöst.
Slipsgubbarna har tappat förståndet.
Barcelona Barclasico
2018-08-21 20:25
| [AS] | Barcelona captain Lionel Messi and Sergio Ramos will be one of the 20 La Liga Captains that will meet on Wednesday at the HQ of the Spanish Association of Footballers (AFE) to protest against La Liga games being played in the USA.
Barcelona the cameroonians
2018-08-21 20:10
Iniesta.70 Angående Puig och Aleña under Valverde: Use your illusion...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70 alias Kapten Roberto
2018-08-21 19:16
Rambla

Haha..Så du orkade ögna dig igenom hela mitt dravel till inlägg..:) ja, bara det är ju ett extra plus i kanten. Axl o Slash med Co är ju så klart den röda tråden. Väl enkel för en "gammal" rocker som dig va?

Xavi himself lirade ju som tagen direkt ur Appettite for Destruction...precis som Puig kommer göra, när han väl får chansen att headlina i Barca elvan..:)
Barcelona Rambla~
2018-08-21 18:57
Iniesta70 Nej du är inte ute på djupt vatten, du gick snarare på grund. Xavi gjorde sin debut i CL just 18 år gammal. På Old Trafford 1998, underläge 2-3. Barca kvitterade efter Xavi blivit inbytt. Målskytt? Allas vår Lucho. Röd tråd? Eh, Axl Rose? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-08-21 18:33
Herregud Puig. Lämna oss aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2018-08-21 17:54
[QUOTE=|| #5 sergiobusquets]Blaugrana91 Ja men det är väl ändå under hösten man ska testa sig fram och hitta rätt uppställning till våren?!? Ska man spela på säkra kort så är det väl ändå dom formstarkaste som skall spela? Nej vi spelade inte bra, Messi spelade bra och var skillnaden mot ett lag som alaves på hemmaplan. Vi kan skjuta 100 skott när faktum enbart ett halvt dussin var farliga målchanser. Lite naivt och cyniskt när man ska titta på statistiken för vara tillfreds med matchen mot ALAVES. För att vara ärlig så hotade inte vi alaves förutom Messi på fasta situationer. Att 1-0 kommer på just en Messi frispark och öppnar upp spelet är fullt logiskt. [/QUOTE] Under hösten??? Det här gått EN MATCH på hösten! Kanske ska vänta några matcher innan man målar fan på väggen? Jo vi spelade bra mot Alaves, dem backade hem och trots det skapade vi chanser nog att vinna med 7-0. Messi var en bidragande faktor ja, men det är han alltid givetvis men överlag så visade LAGET upp ett bra spel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-21 17:54
Vad hände med att Psg skulle få smaka på transfersban eller nåt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-21 17:47
Iniesta70 Haha! Inte lika naiv, men fick in Roberto flertalet gånger :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2018-08-21 17:19
Lugnande info för oss Rakitic fan (som inser att han behövs i en ny trippel).

Rafael H:
Barcelona aware that PSG have contacted Rakitic's entourage, they won't sell and not worried his €125m clause could be paid, as the French club's spending is limited because of UEFA's Financial Fair Play threats. No chance Rabiot could be involved in a player plus money swap either.
Barcelona Davids3
2018-08-21 17:17
Som jag skrev förut, Rakitic är inte värd 1 miljard någonstans, kanske om han var 26 år men med samma kvalite som idag, och vi kommer inte få samma pengar om 1-2 år. Men börja inte legitimera denna försäljning genom att påstå att Vidal är minst lika bra på allt Rakitic gör. Snacka om att vara otacksam, en trippel har vi mycket tack vare Rakitic.
Barcelona Iniesta70 alias Kapten Roberto
2018-08-21 16:36
@ || #5 sergiobusquets:
Vafan! Fick inte Puig plats in nån av dina ekvationer..?..:) Trodde för en sekund att du är/var lika naiv som mig..:) Alena syns inte heller till på din "karta"? Har du gett upp hoppet om grabben? Så, du, som mig räknar med att Del La Pena o Puyol snickrar ihop nåt hyvens kontrakt åt Alena, med låt oss säga Betis?Ja, för "omväxlings skull".. Alena och Rafinha i Betis. Spännande eller skrämmande? Visst det får vi väl snart reda på om några omgångar. Själv så lär the "Halloween theme" by John Carpenter gå på repeat om dom lirarna står öga mot öga mot Busken o Rakitic några omgångar in på La Liga. Och där vi hivar in "The Last of the Mohikans" i form av Vidal som ett äss i rockärmen. I det fallet hoppas jag Vidal tar ett par skalper eller i varje fall "kör" runt med ett par promille i kroppen. Annars blir det tufft att "tikitaka" sig ur det mittfältet..:) För att byta ämne. DET som jag uppskatar som mest med Rakitic är hans lojalitet. Grabben verkar älska och uppskatta att lira i Barca. Det ska han ha en eloge för. Men, själv ser jag honom som en truppspelare, ja, en jäkligt bra sådan. Han är tyvärr lite för "grå" för min smak. Men som sagt, jag uppskattar och respekterar lirarens inställning. Den är det inget fel på. Sen att jag personligen tycker att Puig är månadens "utvik" i Barca..ja, det skäms jag inte för. Om jag inte minns helt fel så skicka LVG ut Xavi i Champions League når han endast var 18 eller 19? (Rambla, är jag ute på djupt vatten?) Vafan, tänker många Cules. Jämför inte Xavi och Puig!! NÄÄ, men glöm för faaan inte att Xavi blev inte Xavi utan att få lira dessa matcher!!!!! Så, nu kryper jag tillbaka till min håla igen. Ja, sorry om tonläget blev onödigt hårt. "Tyvärr" så har min käraste tvingat mig till att köra en Cold Turkey efter fotbolls VM...sorligt va? Men det enda jag tänker på är en Hair of the dog ...om ni vet va jag menar:) Men, om ni vill mig nåt så lär ni hitta mig on the Nightrain bredvid Mr Brownstone. Ja, det blev ju ett lite Estrange till inlägg. Men, vafan Welcome to the jungel under Silly Season tider. Ja, ibland är det ett rena rama Civil War härinne. Men allt lugnar sig väl under ett harmoniskt November Rain. Va kan man säga om vårt forum egentligen..? Tja, ibland är det som ett Paradise City och ibland så är det helt enkelt Live and Let die som gäller... Men, med en ödmjuk ton av en gentlemans hälsning till alla rival läsare...Don't you cry när ni läser tabellen i vår...för It's so easy att snubbla hem den inhemska dubbeln. Däremot så har vi problem med Champions buckan. Men i år så lär jag nynna extra högt på på You Could Be Mine i duschen under maj månad..:) Nån som ser en röd tråd..? ..:)
Barcelona MessiLionel
2018-08-21 16:02
@Culés:

Men Rakitic är minst ett par gånger bättre än Rabiot. Dessutom har Rabiot ett år kvar av hans kontrakt. Rakitic situationen är win/win, lämnar han får vi in bra pengar, stannar han så har vi kvar en grym spelare.
Barcelona S.Eto'o
2018-08-21 15:47
Varför skulle det jämna ut sig om rabiot har 1 år kvar på kontraktet medan Psg är villiga att betala över 1 miljard för Rakitic, vi går helt minus på den affären. Även om Psg inte är villiga att betala över 1 miljard är rakitic i dagens marknad värd minst 60 miljoner euro medan Rabiot med tanke på sin kontrakt situation inte bör gå mer än 25-30 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: