/spanien/barcelona/forum/613.aspx/spanien/barcelona/forum/613.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2017-06-22 11:47
Cule4life Det finns en stor risk att åtminstone 2 av de spelarna du nämnde försvinner redan i sommar: Rafinha letar man intressenter för men klubben värderar honom till 30M€ vilket jag tycker är helt rätt med tanke pp hur marknaden ser ut idag. Problemet är stt få klubbar är villiga att betala det för Rafinha. Lyckas klubben köpa Verratti så lär åtminstone en av Gomes och Rakitic försvinna. Så som det känns just nu så ligger Rakitic närmast en exist eftersom klubben verkar vilja ge Gomes en till chans. Hade det varit upp till mig sp hade bpda fått lämna. Man kan fp upp emot 70-80M€ för de här båda. Isånnafall ser mittfältet ut så här: Busquets, Verratti, Iniesta, Roberto, Aleña och Denis Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-06-22 11:41
Det är fortfarande överbefolkat om Munir Turan går för Dembele. När Veratti kmr in måste 2 mittfältare bort.

Busquets Iniesta Veratti Rakitic Roberto Rafinha Denis Gomes.

8 mittfältare på 3 positioner. För dom kan glömma att spela i anfallet ifall Demebele kmr och Paco finns ju där också. 5 Pers på anfalls platserna tillsammans med MSN. Undra bara vilka kmr säljas på mittfältet. Känns som att 2 måste bort på mittfältet om man inte räknar med Denis som ytteranfallare.
Då måste 1 bort bara och då står det mellan Rafinha och Rakitic då klubben verkar vilja behålla Gomes.

Anfall, Messi Suarez Neymar Dembele Paco Denis
Mittfält Busqeuts Iniesta Veratti Roberto Gomes (Rakitic,Rafinha).
Barcelona Gabriel
2017-06-22 11:20
Man vågar ju knappt drömma men om vi lyckas få in Semedo, Verratti och Dembélé den här silly season så återgår Real Madrid till titellösa säsonger igen. Ostoppbart lag har vi isånnafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-06-22 10:39
Verratti has consulted lawyers to force his exit & to know the extent of the consequences if he doesn't join pre-season with PSG. [l'equipe]

Nu händer nått!
Barcelona Deulofeu
2017-06-22 10:07
Positiva tankar tänk er om vi får 200 millar för Munir och 300 millar för Arda och vi dessutom då löser Dembele för 500 plus 200 i variabler.

Vi blir alltså av med Arda och Munir och ersätter med Dembele herregud säger jag bara...

Låt det vara san.

Som lök på laxen står Ter Stegen ikväll...
Barcelona Suarez9
2017-06-22 09:58
@Barcadinho.:


Vi brukar resa fredag-måndag så är man alltid säker oavsett!
Barcelona Barcadinho.
2017-06-22 09:23
@Den vise mannen:


Tänk på att den verkiiga match dagen o tiden bestäms ca 10 dagar innan.
Du vet alltså inte om matchen är på lör el sön o vilken tid.
Så gradera din resa med en extra natt, du kommer inte ångra dig för det är så himla trevlig stad, åker dit om två veckor, utan fotboll.
Barcelona Den vise mannen
2017-06-22 08:56
När lottas ligan? Ngn som vet? Planerar på att åka i slutet av september. Ngt speciellt att tänka på vid ev resa och match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-22 07:15
Om exakt en månad spelar Barca sin första match efter semester, mot Juventus. Fyra dagar senare mot United och ytterligare tre mot Real . Tiden går fort.
Barcelona Reymar
2017-06-22 04:03
• Barça will offer €50m+20m Bonus to Dortmund for Dembele.

• Barça activate Plan B:- Offers Benfica €40m for Semedo. [SPORT]
Barcelona Reymar
2017-06-22 03:39
@papillon:

För ett par dagar sedan spelade Portugal-Mexico och där spelade Dos Santos som var en av dom bättre på planen och överglänste Gomes. Tycker att det var ett bra val att vi hade Jonathan dos santos, en bra spelare som aldrig klagade på speltid och som kunde klubbens filosofi utantill, dvs en bra truppspelare som inte kostade ett piss. Hur kan man klandra Laporta för det? Vad tycker du då om den nuvarande ledningens köp av dyra truppspelare som Arda och Gomes som tillsammans kostade miljarden för att inte tala om deras skyhöga löner? Finner det komiskt att ni Bartomeu sympatörer alltid hittar sätt att nedvärdera Laporta, såpass långt att ni kritiserar honom för att han behåller en truppspelare.. Löjligt.
Barcelona DizzLow
2017-06-22 00:35
@Diar Shekha:

Tid och tålamod är numera en lyx, som inte existerar i dagens fotbollsvärld. Tyvärr har Andre Gomes fallit offer för detta, och frågan man ställer sig är om han nånsin kan ta en ordinarie plats i barca.
Alltså, varningssignalerna såg man redan under EM, där han ständigt underpresterade, och blev bänkad till förmån för Renato Sanchez.
Sen att man ändå valde å spendera 45 + 10 ligaseger + 10 clseger, var fruktansvärd business av oss.

Jag minns två underbara sekvenser av Gomes den gångna säsongen, där han visade briljans, spelförståelse och stark deffensiv.
1. När han väntade in spelarna å höll i bollen, som senare resulterade i att vi vann clasicon.
2. När han jobbar hem å vinner tillbaka bollen av Balenciaga, och vänder snabbt å kör igång anfall, mot Bilbao

Underbar spelare men frågan är om vi fortfarande har ett genuint tålamod för honom.
Denis, Alena, Roberto står redo, samt att Veratti redan sitter på en given plats.
Det är svårt läge Gomes har hamnat i, och det är bara han som kan lösa det, men frågar du mig så hade cashat ut på Gomes för 45-50.
Barcelona Iniesta.70
2017-06-22 00:31
Ja, så här under Silly season när hörsägen och halvtaskiga rykten dominerar utbudet och skumraskiga agenter headlinar första sidorna på löpsedlarna så kommer jag osökt att tänka på ett par fiktiva agenter.

Jerry Maguier. Va? Tompa Cruise himself som "mänsklig agent". Men trots all sympatiskt dravel så myntades åndå alla agenters första och enda budord fram under den filmen: "Show me the Money !" Ja, Cuba Gooding JR snubblade to m hem en Oscar efter att ha munhuggits med sin "humana"agent angående "show me the Money" dravlet. Ja, passar väl hyfsat in under detta "fönster".

Men. min fiktiva favorit agent är ändå helt klart Mr Ari Gold!
Tack gode Gud att grabben är fiktiv! Förstår om Ari Gold hamnat vid samma pokerbord som Robert Fernandez!?!
Jisses! Det hade slutat med att Johnny Drama hade lirat högerback hos oss nästa säsong!

Ja,ja, sorry för stolpskottet till inlägg. Men är det "löjliga säsongen" så är det...:)
Barcelona Fcb88
2017-06-22 00:26
@Barcelonistas:


Han menade Inte Giovanni Dos Santos utan lillebrorsan Jonathan.. dålig relation med PSG? Du kan väl knappast tro på allt som skrivs/twittras..
Barcelona Barcelonistas
2017-06-22 00:08
Papillion - va fan snackar du om? Dos Santos spelade för oss 07/08 sen såg jag inget mer av den spelaren. Det var en spelare med stor potential men tyvärr så valde han tänka på annat. Psyket förstörde för han de vet alla. Sen när har jag försvarat Laporta? presidenten som köpte luis viton varor med klubbens penagr för sin dotter? Trots det så föredrar jag Laporta alla dagar i veckan före Bartomeu som säljer sig själv. Herregud han är rädd för att vi ska få dålig relation med PSG? WTF? skojar du med mig...
Barcelona papillon
2017-06-22 00:03
Barcelonistas

Fan vad du gråter om ledningen då. Vad tyckte du om att Laporta och co inte gjorde sig av med lillebror Dos Santos som satt på bänken under hela sin A-lagskarriär och tog upp en plats samt lön?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2017-06-22 00:02
El Pistolero - det jag stör mig på är att vi går efter maskar när vi inte kan värva Godzillas. Hur tänker ledningen där?


Förlåt mig men who the fuck is Konodgbia?
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-21 23:59
[QUOTE=Davids3]If Barca fails to sign Marco Verratti, Inter Milan player Geoffrey Kondogbia is plan B for Barcelona. [espn] Någon som vet mer om snubben? [/QUOTE] Konodgbia är en Gomes 2.0 och den källan ska vi ej tro på för fem öre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-21 23:48
If Barca fails to sign Marco Verratti, Inter Milan player Geoffrey Kondogbia is plan B for Barcelona. [espn]

Någon som vet mer om snubben?
Barcelona DizzLow
2017-06-21 23:03
@Barclasico:

Geovanni, Rochemback, Henrique, Keirrisson, Douglas, (Marlon)

Se på namnen ovan å gör din egen slutsats. Marlon fick ju tack å lov en säsong i B-laget, för å landa lite i lugn å ro, men det handlar om speltid å timing. Som det ser ut nu, kanske en utlåning till en mindre la liga klubb är bra för Marlon. Tror rätt starkt på Umtiti - Pique.

Vet faktiskt nada om spelaren du nämnde, Kan vara en Jesus :) , kan också vara en Barbosa :(
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 22:57
Tjejer gråter till Titanic, jag gråter till det här. så orättvist och skandalöst.Det är tufft att vara cule just nu men jag minns när Tamudo satte 2-2 på camp nou jag var 14 år gammal jag minns jag grät. Man var så ung då. Reals match mot Zaragoza slutade 2-2 också det var pain. Men vet ni vad vi kmr tillbaka starkare än någonsin. Hur många gånger har inte folk sagt att vi e slut men så har vi kommit tillbaks och visat alla?. Barca är Barca glöm inte det. Vi kmr tillbaks starkare!!!
Barcelona Soko
2017-06-21 22:08
Bad sägs om att värva Lewandovski? Han vill bort från Bayern då han är besviken på laget och spelarna att de inte hjälpte honom att vinna skytteligan. Det nämns Chelsea och United som tänkbara klubbar för honom.
Barcelona gozo1
2017-06-21 22:05
Jag ser också något spec i gomes jag tror på han och tror även att han kommer o ta för sig mer o mer. Som sagt första säsongen . Tycker dom ska göra sig av med rafinha o arda ser inte att denis kmr va något spec så bort med han också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2017-06-21 22:04
Barcelonistas
Vad vill du? Lord Gomes eller inte lord Gomes, det finns sämre än honom i laget.
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 21:56
Diar Shekha - rent moraliskt är det rätt jag, men det luktar lord kring Gomes inte en gång utan flera gånge om.
Barcelona Diar Shekha
2017-06-21 21:55
Jag tycker att det är helt rätt att ledningen behåller Andre Gomes.
Jag personligen är lite mildare gentemot våra värvningar, både tränare och spelare.

Ang Andre Gomes.
Ja, han var dyr. Ja, han gjorde ingen succe i debuten. osv.
Var han sämre än vissa andra som underprestera? Absolut inte. Killen är född 1993 , har enormt mycket potential, kommer till ett av världens bästa lag med skyhöga förväntningar och till ett Barcelona som är på total dekis. Det är mänskligt att misslyckas, stor spelare som Zlatan och Henry har med floppat under deras debutsäsonger. Vem är blyge Gomes då?

Handen på hjärtat nu. Hur bra var Rakitic i fjol(förutom några matcher på våren), Rafinha & Turan? Var det deras debutsäsonger också? Liksom en som Rafinha, vad har han uträttat för att fortfarande få bära en FCB tröja? Visst han har åkt på 2 stora skador, men han har absolut inte gjort något märkvärdigt under hela Lucho's era. Han har bara sett vilsen, valpig och ganska enkel riktad ut.Jag väntar fortfarande på hans stora genombrott men för varje dag det går så ser jag honom mer som en bluffspelare, ärligt talat. I detta nu lever han bara på att han är från La Masia och att hans Far är en bra agent för sportsligt sätt har han inte gjort många glada.

Jag personligen tycker att Gomes ska få en chans till dvs en säsong till, tar han vara på det fine annars tack & adjö. Han kan ju inte bli så mycket sämre än vad Rafinha & Arda Turan är. Grejen med Jorge Mendes är att han lyckas alltid sälja sina spelare dyrt oavsett hur bra de än är, så vi kommer få en bra summa för Gomes även nästa år. Liksom någon från Premier League var villig att betala hela 35 miljoner euro för honom nu efter en dålig säsong..

Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 21:51
Värdet minskar inte gubben, det är vår ledning som är blåst. Kolla på mig föreställ dig mig som sportchef det hade varit succe varje år. Fel personer styr klubben där har vi problemet.


Vi är idag världens största varumärke läste det i en Engelskartikel, men eftersom fel personer styr vår klubb så är United fortfarande ett större varumärke. Vilket är sjukt med tanke på att vi är överlägsna dom.
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-21 21:49
Jag förstår inte varför en spelares värde minskar efter den har varit i Barcelona. Oftast har han presterat på en hög nivå eller är en lysanda talang sätter på sig tröjan och minskar i värde. Jag tycker klubben är för tydlig med vilka spelare som är super och inte kmr att lämna och de som inte lyckats. För detta skapar en tydlig skillnad vi köpte 10 två blev super de andra 8 är det bara att köpa för en billig summa. Klubben måste stå på sig och visa tydligare att alla är viktiga för att vår säsong ska bli lyckad. En tydlig prägel nu har han spelat i Barca i x antal säsonger och han var en väldigt viktig kugge när vi vann. Handplockad av oss för att vi skulle lyckas vinna tripplen eller både ligan och cupen. Stå på er!!
Barcelona Barcelonistas
2017-06-21 21:48
Jag gillar våra värderingar det vore inte rätt att släppa Gomes efter bara 1 säsong. Men vi alla vet att Gomes är alldeles för dålig men klubben går ändå i den fina linjen när det gäller det hela. Det är det jag gillar med denna klubben. Alltså våra värderingar. Vi ger medelmåttor som gomes chansen i livet.
Barcelona Davids3
2017-06-21 21:39
FC Barcelona has rejected a €35m offer for Andre Gomes from an English club and have declared him un-transferable. [catalunya ràdio]
Annons: