/spanien/barcelona/forum/6052.aspx/spanien/barcelona/forum/6052.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Migueli
2014-05-17 20:45
Rambla Det är bra att du inte tar åt dig av folk som vill leka tuffa på Internet. Vi ses nästa år cules.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alexilalas
2014-05-17 20:44
Enligt reglerna måste en spelare ha kontroll över bollen för att det inte ska bli offside om den kommer till en motståndare i offsideläge. Hade Godin kontroll på bollen innan den kom till Messi? Avgör själva (ironi)...
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-17 20:43
Rambla:

Du är en nolla som låter det gå förbi. Fjellström säger i studion: INGEN OFFSIDE men du är fortfarande övertygad, haha. Bespara mig losermentaliteten. Sitt och var nöjd.
Barcelona Rambla~
2014-05-17 20:40
@KarmaIsAKaranka:
Haha, vilken nolla! Du håller på samma lag som jag gör vilket gör dig till lika mycket till looser i kväll grabben oavsett hur mycket du gapar här inne. DET SUGER jag vet, men det är den bistra sanningen. Nä fan, I don't need this shit. Vi ses i augusti. Trevlig sommar cules!
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-17 20:39
Barto snackar skit. Vem vågar ens lita på den här jävla ledningen?!!! Jag hade satsat på Laporte och Mangala direkt. In med två backar som kommer hålla ett hög nivå med potential att växa och framtiden framför sig. Jag orkar inte med osäkra kort som Mussachio, Caceres ansågs också vara bra där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
2014-05-17 20:38
KarmaIsaKaranka Ta det lugnt med personangreppen. Det måhända att du har rätt men det är inte någon anledning till att börja ned en massa påhopp. Även om du hade rätt så finns det inget vi kan gör åt det. Vi förtjänade inte ens att vinna den här ligan i år. Det är bara att jämföra Barcas och Atleticos budget. Att dem trots allt tog mer poäng än oss och Real går inte att förneka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-17 20:38
@Rambla~:


Jag kallar dig det du är. En förlorare. Det är du som borde skärpa dig och odla lite cojones. Börja med att se reprisen OCH Atleti-spelarnas reaktion vid det REGELRÄTTA målet.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-17 20:36
@II Barça II:


Med andra ord är klubben i djup kris om Alexis är bland de bästa.
Barcelona NoGo™
2014-05-17 20:36
Bartomeu (president): "We couldn't win any major trophy. We've been working on a new project for weeks now. There will be profound changes."
Barcelona Rambla~
2014-05-17 20:36
@KarmaIsAKaranka:


Snälla, ta det lite jävla fucking lugnt va. Jag har sett reprisen nu, och ja den nickas fram av Godin. Vilket jag knappast såg under matchen. Dock är tolkningarna lite konstiga när det gäller offside när det tar på motståndare först. Det handlar om intentionen den som passar bollen har. Om Cesc spelat fram bollen mot Messi, den tar på Godin, då räknas det ändå som offside. Fast om bollen bara dimper ner i straffområdet på ett inlägg, tar på Godin och studsar till en offsidestående Messi är det ju så klart en annan sak.

Som sagt, jag såg inte att den tog på Godin utan var övertygad om att en barcaspelare petade fram bollen. Det ger dig knappast en ursäkt att fara ut mot mig och kalla mig än det ena eller det andra. Skärp till dig för fan!
Barcelona Sentuary
2014-05-17 20:35
Fick Puyol något avsked????? Valdes???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-05-17 20:34
Måste hålla med KarmaksAKaranka fyfan vilka looserfans ni har blivit här inne också, har Tata loosereffekten smittat av sig på er också eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi#6
2014-05-17 20:34
Simeone (coach Atletico): "Ovation Camp Nou? One of the nicest things in football. Barça players, coaches and fans showed they have class."
SoN_Un
2014-05-17 20:34
D här får vi inte släppa, d här gör vi för tito..leo messi

snubben fick sitt kontrakt o sket i oss o tito nice done leo!
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-17 20:34
Glömde det viktigaste. Säsongens FUCK this shit, Viktor Valdes. Vad måste den här maffia ledningen gjort mot honom att inte ens vilja tacka för sig?!! Herregud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-05-17 20:33
Napao klart du inte saknar de du är en av de supportrar som äter nöter på läktaren samt är inne på facebook när ditt lag spelar din pajas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-17 20:33
Jag vill ha tillbaka våra extremistsupportrar. Är trött på snälla jantelagen som råder. Gäller här på forumet också. Inga losers, tack. Inga pojkar.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-17 20:31
Rambla

Messi's mål var INTE OFFSIDE ditt jävla blindstyre. Godin får bollen på knäet/vaden och bollen går till Messi. Förklara för mig hur Cesc rörde bollen när bollen var framför honom och Godin stod framför. Fabregas hade benen långt från bollen. Blir så jävla arg när jag ser situationen i HD 4 ggr i rad. Vi blir rånade och du sitter här och påstår att det var korrekt. Vilken jävla losermentalitet. Gå och fira ditt jävla FairPlay-pris som vi ändå inte har någon nytta utav. Vi blir söndersparkade och sönderdragna men sällan får motståndarna gult kort. Aldrig blir vi belönade för att vi står upp.

Åt helvete med LFP och den skandalösa domarbasen. Vi spelade på bortaplan idag och Lahoz flinade spelarna i ansiktet.
Barcelona Napao
2014-05-17 20:30
Bara gratta ATL madrid och hoppas dom tar CL med.

Sentuary Boixos Nois är inga jag saknar och beslutet Stänga av dom var bra.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2014-05-17 20:29
Nogo

Det måste ligga något i det, för jag har ingen annan förklaring till hur Messi kan gå ner sig så pass mycket under 1 säsong.
Barcelona Rambla~
2014-05-17 20:23
Messis "mål" var offside, där kan vi inte argumentera emot. Dock så håller jag med om domarkritiken i övrigt. Det ska fan straffa sig mer än en frispark när man medvetet sparkar ner spelare vid omställningar bara för att komma i fas med hela laget till försvarsida.
Barcelona Migueli
2014-05-17 20:23
Alltid en legend Puyol Hur är detta bland dem bland dem sämsta säsongerna rent sportsligt sett när vi hamnar 2:a i ligan och cupen? Tro mig det har funnits många sämre säsonger i Barcas historia. Det har funnits tider då vi var långt ifrån att ens kvala in till CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-17 20:22
Hade jag varit där och förhandlat om messis kontrakt så hade jag bara frågat: Vad har du gjort för att förtjäna en löneförhöjning? Tycker du själv att du har gjort dig förtjänt av det? Hade han kunnat svara på det så hade han fått sitt nya kontrakt, annars hade han fått vänta på det tills han börjar spela fotboll igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-17 20:21
Man ser ju solklart att det är atletico-spelaren som det tar på!! Domaren står o kollar rakt på, men utan att rådfråga med sin assisterande har han alltså redan bestämt sig för att blåsa bort det. Och vad är det för vits med att ge Garcia gult i 92a efter hans 5e- 6e anfallsförstörande fälleben? Jag vill inte ta något från atleti, men en stor anledning till att vi inte fick nåt flöde i spelet var att så fort vi fick bollen offensivt så blev det en blåsning utan att resultera i ens en muntlig varning, medan vi knappt behövde toucha dem (Alexis och sen också Masch-situationen bl.a.). Det stör mig så enormt hur lätt han plocka fram kortet, speciellt på Messi, medan han sket i fullständigt, ja fullständigt, i att Neymar blev knuffad 1, 2 och 3 ggr vid frisparken, likadant som han sket i att det var Song som blev handbollsmarkerad av Godin när han gav vår kameruan 2 tillsägningar. och jag ska inte ens gå in på när cortouis (fantastisk målvakt!) maskade. upprepade tillfällen dessutom utan att domaren ens kollade på sin klocka, klockrent! Jag vill inte vara den som skyller förlusten på domaren, och det ska jag inte göra även om min personliga åsikt är att han bidrog till slutresultatet, och idag var han helt klart underkänd och dessutom mage att hånflina åt Barca. Grattis till Atletico, och grattis till Masch som slipper spela med dessa omotiverade killar då han förmodligen lämnar, med omotiverade menar jag när man står på hälarna i straffområdet och hoppas att Dani ska prickskjuta deras skallar förbi 8 alteti spelare. Ja, Barca gör en bedrövlig säsong, men att kriga in i det sista är inte heller det så dåligt med tanke på detta års förutsättningar. Förhoppningsvis störtas denna ledning så vi kan få se en reformering. Edit: kriga med barca-mått mätt ;P Visca Barca!
Barcelona Andresito
2014-05-17 20:20
Ville bidra med en idiotelva, gissar att det kommer vara huvudämnet här inne ikväll.

Courtois
Vidal - Hummels - Pogba - Messi
Busquets
Gündogan - Suarez
Reus - Agüero - Neymar


-------------------------

Vi behöver inte så jävla många nya spelare till nästa säsong. Man såg hur mycket rappare det blev med Neymar på plan. Med Alba och en ordentlig målvakt + mittback kommer det bli stabilare.
Barcelona LeoMessi
2014-05-17 20:20
Rambla~ (Barcelona) Dom hade inte ens behövt arda och Costa för att ta poäng den här matchen så det var helt onödigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2014-05-17 20:19
Efter en match som denna är det bara att släppa alla Einstein-kommentarer om det taktiska och värvningar osv… det enda intressanta är den korrupta överste grisen (domaren) som ännu en gg förstörde för oss : - bortdömt mål - tillät maskning efter maskning - gav inte gult kort för tröjdragning eller bortsparkande av boll till Atlético någon gg men båda våra argentinare fick gult DIREKT - tillät nedsparkning av spelare (om spelaren var klädd i blårött) - la inte till tillräckligt med tid och blåste dessutom av INNAN tiden han själv lagt till gått ut både i 1:a och 2:a halvek … det är bara några exempel på hans korrupta dömande - … o ni som inte tycker att domarens insats spelar någon roll borde fatta att den kan vara avgörande om domaren tillåter misshandel ske utan konsekvens … Domarna som yrkesgrupp är världens mest skyddade och dom kommer undan all form av kritik alltid : åt helvete med Spaniens anti-katalanska fotbollsförbund! Hoppas att Katalonien blir självständigt så att vi kan börja ställa krav på fascistregimen i Madrid!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Migueli
2014-05-17 20:19
LaPulgaNr1 Vad spelar det för hur Pinto ser ut? Han får väl se ut som han vill. Killen har gett sina bästa år som andremålvakt för oss medan han kunde startat i många andra klubbar. Detta är knappast hand fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-17 20:18
Atleti betalade ett högt pris för ligasegern i kväll. Nu riskerar de att vara utan både Costa och Ardan i CL-finalen.
Barcelona II Barça II
2014-05-17 20:18
Alexis ska fan ingenstans! Han är bland de bästa i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: