/spanien/barcelona/forum/6048.aspx/spanien/barcelona/forum/6048.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2014-05-18 17:28
Jeffson Du behöver inte skämmas för fem ören över ditt inlägg gällande Mascheranos kaptenspotential. Det är fakta att han visar mer hjärta och offervilja än SAMTLIGA våra andra spelare. Du säger också att det är synd att han inte är ordinarie någonstans för i sånt fall hade han varit perfekt. Det är helt rätt det med, hade vi inte haft Busquets hade Mascherano säkerligen haft en plats som defensiv mittfältare och jag hade då utan att tveka en endaste sekund gett honom bindeln för att han är bäst lämpad i våran trupp.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-05-18 17:19
@Canaletes:


Novak har matchen. Nadal ahr tappat otroligt mycket det här året.
Barcelona Canaletes
2014-05-18 16:55
Nadal hehe. Jag vet att han är madridista men det min landsman. I länk, stream till basketen som börjar nu om någon är intresserad.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 16:33
@Canaletes:

Tackar men sen man ordna dreamb behöver man inte streama längre :)
Snacka om att spara pengar samt få bra med scout förmåga genom att ha koll på alla ligor.

Vem håller du på förresten utav Nadal-Djokovic?
:)
Barcelona Canaletes
2014-05-18 16:28
Aa fan, men det finns annars stream ;) edit: Om du nu mena att du inte har kanalen, fast tror du mena att du har kanalen nu när jag läste om inlägget ett par gånger.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 16:15
@Canaletes:
Såg precis att cmore tennis är kanalen som sänder matchen :)
Barcelona Canaletes
2014-05-18 16:10
Nadal - Djokovic spelar final nu på grus.

17:00 startar Barcelona - Moskva i basket om 3:e plats.
Barcelona FCBarca6
2014-05-18 16:03
Fellow culés jag behöver eran hjälp!.. Jag letar efter en likadan kaptensbindel som våran legendariska kaptenskonung Puyol stolt burit upp under sin karriär. jag är kapten i mitt lokala fotbollslag och vill hylla min största förebild som kapten på bästa möjliga sätt, nämligen att bära våran underbara kaptensbindel lika stolt som våran legendariska kapten Puyol alltid har gjort!.. Det enda jag kan hitta är den bindeln som säljs i barcas egna shop men den är inte likadan som den bindeln kaptenen i laget bär, dels står det "captain" på den istället för "capitá" och sen är färgerna fel. Jag har letat på alla möjliga auktionssidor och supportershopar å kan bara hitta 1 bindel som är den rätta på ebay. Eftersom den auktionen slutar kl 4 inatt så tvivlar jag på att jag kan vinna den, därför hör jag här på forumet ifall det kanske finns nån som har den bindeln jag söker och är villig att sälja den eller ifall nån vet hur man kan få tag på en sådan bindel på nåt sätt. Tacksam för alla svar!

Visca capità Puyol!
Barcelona Sentuary
2014-05-18 16:02
Tata är ingen bra tränare, en bra tränare har balls vilket han inte har närheten av. Han spelade bra i början wow är det något folk kommer komma ihåg? Titlar är det som spelar roll, kom inte och säg att median satte press på honom för en bra tränare med balls skiter i pressen och vad de säger, spela ditt eget spel lyssna inte på vad andra säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-05-18 15:55
Jag tyckte och tycker fortfarande Tata är bra tränare. Första delen av säsongen blev vårt spel rakt och det gick riktigt snabbt. Efter jul vet jag inte vad som hände. Ledningen, median och säkert några av spelare (Xavi) ville ha mer bollinnehav, och FC Barcelona totalkollapsade. Om vi hade spelat som vi gjorde innan Jul så är jag säker på att vi hade vunnit minst 2 titlar.

Såg här såg spelet ut när Tata fick bestämma!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 15:42
Någon som haft koll på spelarna som ryktats till oss?
Dem flesta såg tex Hummels igår och just nu lirar Roma med Pjanic och Benatia i spetsen.

Vore kul med feedback jag har dessvärre inte haft så bra koll på sistående
Barcelona LeoMessi
2014-05-18 15:26
Snyggt att juve vinner ligan så överlägset. 102 poäng! Dom ligger typ 16 poäng före tvåan. Och folk klagade på när det bara var Barca och real som slogs om titeln i Spanien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2014-05-18 14:47
@Luigi & Barca, no Mario:


Callejon såldes för 12 miljoner euro dock.
Barcelona B-Guden
2014-05-18 14:44
Jag hoppas vi fixar in en tränare som får bestämma . får han inte det då ska han kliva av. Ingen i klubben ska kunna klaga vare sig Neymar Messi och Xavi sitter på bänken om det är bäst så. Tränaren ska lätt kunna sätta Messi på bänken. Tränaren ska lätt kunna få säga åt laget att kontra. Om han inte får det ska han gå ut officiellt och avgå och säga vem och vilka som bestämmer hur han ska ta ut och hur laget ska spela, så kan dom bli tränare/spelande tränare istället. Har aldrig sett ett lag se så ointresserade ut av att göra mål.8/10 ggr har vi ingen i straffområdet eller i närheten ens När löpte någon av Xavi Iniesta sist in i straffområdet för att öppna upp ytor för nån annan ? när löpte någon sist om det inte var för sig själv?
Barcelona papillon
2014-05-18 14:35
Jeffson:

Jag håller helt med dig angående Mascherano. Den ende spelaren, förutom Puyol, som aldrig viker sig trots motgångar. Hade inte sagt nej till honom som framtida kapten framför iniesta, pique, messi, osv.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Diar Shekha
2014-05-18 14:30
Jag vet inte om bilderna är manipulerade men våra fans är inga änglar heller. Dani Alves har med all säkert gjort sitt i Barcelona i vilket fall. Mycket snack om PSG och ingenting om förlängt kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-05-18 14:29
1. Först och främst så vill jag gratulera Atlético Madrid för ligatiteln. Fullt välförtjänt och det ska ingen ta ifrån dom.

2. Jag är glad att Tata lämnar, för hans egen skull och även för våran. Tata började oerhört bra och det såg ljust ut. Tata ändrade om lite grann och det var precis det som också behövdes. MEN, sen kommer vi till ett problem som ingen tränare någonsin får vara i våran klubb: svag. Offentligt blev Tata pressad p.g.a att man ''förlorat sin identitet''. Jag vet inte om spelarna har pressat Tata angående taktiken men det lämnar vi åt misstankar. Tyvärr så föll Tata för trycket och böjde sig för pressen/spelarna/ledningen. Nu kommer det svåra att förstå: varför ''böja'' dig när resultaten går din väg? Tata hade ju någonting att försvara sig med och det var resultaten, även spelet. Så varför ''böjde'' han sig fram så lätt? Det tyder på ingenting annat än svaga ledaregenskaper och ska någon tränare träna VM, EMx2 och CL mästare så bör tränaren ha med sig spelarna och hela klubben. Tränaren måste också vara oerhört disciplinerad för annars är det lätt att spelarna tar över. Tata har tyvärr varken ledarstilen eller disciplinen.

2. Mentalitet. Det är tydligt att det är fel på spelarnas mentalitet. Man är inte hungriga, går, spelar ointresserade och allt detta är till 90% tränarens ansvar. Tränaren MÅSTE nå ut till sina spelare och motivera dom för att spelarna ska springa en extra meter eller ta det lilla extrajobbet. Ordet extrajobb är långt ifrån i spelarnas huvuden, möjligtvis förutom 3-4 st. Spelarna verkar inte tro på sin grej, det finns inge vinnarskall mentalitet inom laget som grupp. Top fotbollen har blivit så avancerad att det inte räcker med ditt namn på ryggen eller klubben som du spelar för, kommer du inte in i match med en viss mentalitet så är matchen körd innan avspark. Vissa saker sprider sig verkligen, spelarnas mentalitet har spridit sig till publiken på Camp Nou och även in hit på Les Rambles. Där vissa är 'nöjda' och 'stolta' över att ha spelat 0-0 mot Elche i 37:e omgången när Barcelona har allt i egna händer för att vinna titeln. Eller som när publiken på Camp Nou är knäpptysta i en seriefinal, sån var inte fallet när vi skulle vända mot Milan under Titos säsong eller Chelsea matchen under Peps sista säsong. Då såg man hur engagerade publiken var därför mentaliteten sprider sig från spelarna till fansen och vi har en för helt enkelt rutten mentalitet i truppen just nu.

3. Träningen/taktiken. Jag vet inte hur spelarna tränar eftersom jag inte är där på plats och kan se dom. Men vad jag däremot vet är att det har kommit allt för många lediga dagar och grillfester, i slutet av säsongen. En grej, ta och studera matchen igår kväll culés och räkna fram hur MÅNGA PASSNINGAR SOM GICK FEL. Enkla passningar. Eller studera hur vilsna spelarna är, när dom har bollen så vet dom inte vart sina medspelare befinner sig utan det måste alltid gå 3-4 sekunder extra för att hitta sina medspelare. Det är fullständigt ofattbart. Vi behöver inte vinna varje match men det sista som skulle ha skett tordes vara att spelarna skulle missa enkla passningar eller inte hitta varandra. Spelarna är helt matchotränade, odisciplinerade, omotiverade, oengagerande, ovilliga att löpa för varandra, lata, ja man kan hålla på hur länge som helst. Detta är bedrövligt culés.

4. Ingen bör här inne leka ödmjuk, positiv, glad, trevlig, hoppfull o.s.v sportsligt (Barcelona mässigt alltså). Kom ihåg att jag skriver bör, jag säger inte åt någon hur den personen ska vara. Vi är ödmjuka när vi vinner titlar, man kan inte vara ödmjuk när man sjunker. Då ska man ta fram hårdhandskarna. Titta sig själv i spegeln och skärpa till sig ordentligt, ställa krav och börja arbeta hårt. Hårt hårt hårt. Jag blir rent ut sagt förbannad och trött på den mentalitet vissa har här inne. Istället för att skylla på domaren borde vi rannsaka oss själva. Riktigt ordentligt.

Jag har massor av mer att skriva såsom ledningen, spelarförsäljningar o.s.v men p.g.a brist på tid så hinner jag tyvärr inte just nu!
Barcelona Rambla~
2014-05-18 14:13
Cuenca har varit skadad i över ett år. Ska han behöva tåla bli kallad Hijo de puta? Jag hade reagerat på samma sätt. Spelarna gör sitt bästa, det är inte alla gånger det räcker. Trots det kan väl fansen försöka stötta laget när de redan ligger ner.
Barcelona burrow
2014-05-18 14:11
Jag tycker att supportrar har rätt att visa sin ilska. Det kan inte alltid vara frid och fröjd.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 14:07
@burrow:


Svordomarna kommer även från fansen som skämmer ut sig själva
Jeffson
2014-05-18 14:07
Jag menade absolut inte att Mascherano är likvärdig Puyol när det kommer till kaptensegenskaper, legendstatus och historia i klubben. Men kollar man på Puyols spetsegenskaper som är just ledarskap, hjärta och vilja så är ENLIGT MIG Mascherano den som kommer på andraplats om man ska ranka dessa egenskaper, om än mil efter Puyol. Och detta är egenskaper jag tycker att en kapten ska ha. Men en kapten ska även vara mer eller mindre given i elvan och det tror jag inte Mascherano kommer att vara nästa säsong, vilket jag också skrev. Men för att svara Karmals nu. Jag vet att detta är ett allmänt forum om Barcelona för Barcelonasupportrar. Man kan vänta sig att alla inte har samma syn på saker och att man inte kan vara bästis med alla. Men jag ber dig nu, lugnt och snällt, om att sluta skriva personangrepp till mig. Du behöver inte svara på eller skriva till mig överhuvudtaget. Jag vet att jag bad dig hålla käften för ett tag sedan. Det var dumt gjort och jag ber om ursäkt för det. Men vi kan väl bara ignorera varandra nu? För det du skrev förut om alkoholavgiftning osv det sårade mig faktiskt. Det fick min dag att bli sämre än vad den var innan. Det må vara känsligt och man kan säkert tycka att det är töntigt men det är sanningen. Du vet inte min historia och vad jag har varit med om. Men nu vet du att jag blev väldigt sårad. Så snälla, sluta skriv till mig.
Barcelona burrow
2014-05-18 14:00
Ursäkta, jag glömde länka. Hittar inte videon där Dani Alves även visar fingret, men det dyker väl upp så småningom.
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2014-05-18 14:00
Allen Hallilovic har tackat för sig i sin sista match för Dinamo. Välkommen till Barca!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 13:56
@NoGo™:


Jag som trodde botten redan var nådd, nu ska vi skämma ut oss ytterligare alltså
Barcelona Barcelonistas
2014-05-18 13:54
Jag finner det absurt hur lite uppmärksamhet det bortdömda målet igår har fått? Den situationen avgör en hel ligasäsong , hade det varit omvända roller så hade det blivit ett jävla tjöt det kan jag lova er.

Ännu mer komsikt är det hur ingen i Puertan ( som brukar ha förstoringsglaset framme vid Barcas matcher) ens har nämnt den situationen. Som sagt hade Atletico gjort det målet så hade det skrivits böcker om hur vi mutat domarna osv haha...
Barcelona I.Cuenca
2014-05-18 13:53
Ride_The_Big_One(6) (Barcelona) 2014-05-18 13:51 @burrow: Ursäkta? Har jag också missat något?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2014-05-18 13:53
@Ride_The_Big_One(6):


Här! Skönt att båda förhoppningsvis lämnar. Pinsamt!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-18 13:51
@burrow:


Ursäkta?
Real Madrid Hashomi
2014-05-18 13:47
Sämsta Barcelona säsongen de senaste 15 åren? Vilken potential och vilka spelare vi har, ändå har vi tyvärr skämt ut oss denna säsong.

Vi lyckas inte slå Atletico en enda gång denna säsong, på 6 försök, otroligt svagt. Ligan förlorade vi på vår egen inkompetens. Leder hela hösten, tappar ligan för att sedan få en gyllene chans och ro hem ligan hemma på camp nou, ändå misslyckas vi.

Vi blir utslagna av samma Atletico i CL och vi har inte en uns av kvalité för att ta revansch. Vi nöjer oss med att vara lillebror.

Vi förlorar Cupfinalen mot Real Madrid, ja det är inte mycket som gått rätt denna säsong.

Tata Martino visade sig vara en sopa, Neymar har varit en enorm besvikelse, Messi är en skugga av sitt forna jag, Xavi är slut som fotbollsspelare, Iniesta är alldeles för ojämn, Pedro är slut, Fabregas är en för dålig fotbollsspelare, ja listan kan göras lång. Det krävs en rejäl utrensning och massor med inköp om vi ens skall vara med i titelracet nästa år.
Barcelona burrow
2014-05-18 13:45
Pinsamt att Cuenca och Alves visade fingret till supportrarna..
Annons: