/spanien/barcelona/forum/6031.aspx/spanien/barcelona/forum/6031.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-05-21 19:54
Napoli vill ha till en snabb affär för Mascherano. Det tror jag det, feta Benitez vill sno åt sig honom för en billig summa innan Vm. Samma där, helst ska han stanna tycker men annars väntar man till efter Vm. Det finns ingen brådska att skeppa iväg spelare som Alexis, Mascherano eller Cesc för den delen, till rea-pris innan Vm. För en gång skull, var lite iskalla och gör det rätta.
Barcelona Blaugrana91
2014-05-21 19:53
Enrique gjorde ett riktigt imponerande första intryck. Känns bra det här!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-21 19:51
Kan inte låta bli att småle åt Juve som tror de ska få byta Alexis rakt av mot Llorente. De tror att de ska få honom gratis, för det var just vad de fick Llorente för. Jag säger, håll kvar Alexis till efter VM. Då har hans värde förhoppningsvis stigit ännu mer. Sen byter vi mot Llorente, 20-25m + Llorente låter helt okej tycker jag.
Barcelona Antonio Puerta
2014-05-21 19:50
Rambla Hahaha sökte upp denna Jan Tauer innan jag valde att skriva ett inlägg, fick just fram Djurgårdaren men tänkte det här kan fan inte vara sant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-21 19:48
Haha Jan Tauer. Vad gör han nu för tiden, kvar i Borlänge och Brage?


Antonio Puerta

Kommer du inte ihåg Djurgårdens tyska långhåriga vänsterback som forsade fram på kanten? :D
Barcelona Sir Alexis # Eterno Tito
2014-05-21 19:48
@Antonio Puerta:


Tysk spelare som spelar i Viggbyholms IK. Varför vet jag inte...
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-21 19:43
Antonio Puerta:

Jan Tauer är världens bästa spelare.
Barcelona Neymessi
2014-05-21 19:41
LE har växt enormt i mina ögon efter presskonferensen. Visserligen får man vänta och se om han lyckas överföra ord till handling men att han har det rätta tänket,glöden och karaktären.Jag tror på honom.
Att LE blir vår nya tränare gör också att chansen att vi lyckas värva Benatia ökar markant. Det är mina absoluta drömvärvning så det blir till och fira rejält om mittbacksmonstret från Roma hamnar i Barcelona.
Barcelona Antonio Puerta
2014-05-21 19:29
Katmarlsakaranka Vem är Jan Tauer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2014-05-21 19:25
Manchester United will renew their interest in Cesc Fabregas by launching a £43 million (€53m) bid for the Barcelona midfielder.

Source: Sport
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-21 19:21
Jan Tauer är i Barcelona.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-21 18:54
Gazettan påstår att Juve desperat vill ha Alexis och att en bytesaffär där vi får Llorente plus 20 miljoner euro är aktuell. Snälla zubi släpp tvångstanken att prompt sätta dig emot ett köp av en nr 9
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-21 18:51
Jag tror vi alla kan hålla med om att LE presskonferens verkligen var pricket över i, alla punkter han tog upp var verkligen områden vi har haft problem med som behövs ses över och det kommer med hårt jobb samt förstärkningar.

Känner mig som en unge i väntat på julafton, nu börjar bygget och det viktiga nu är att få laget att kämpa som ett kollektiv och det gäller alla i laget.

Välkommen hem Luis må du styra och ställa utan några motarbetande kostymnissar.
Barcelona -SAMI-
2014-05-21 18:48
Benatias agent är nu i Barcelona. Vem vet han kanske blir klar snart för Barca.
Barcelona Lion24
2014-05-21 18:43
Dinho the artist

Absolut. Vi behöver balans i laget. Dani och Alba ger verkligen ingen balans alls. Vi behöver en stark defensiv ytterback och enligt mig så passar Ivanovic perfekt i den rollen.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-21 18:36
Detta gladde mig att höra, liksom hela Enriques PK egentligen @barcastuff: Luis Enrique: "There will be changes this summer, we'll strengthen the team, if possible in all lines." #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-05-21 18:18
Lion24
***
Jo jag pratade själv om Ivanovic för några månader sedan. Tycker han är oerhört underskattad, sen om han släpps eller ej är en annan fråga.
Barcelona Lion24
2014-05-21 18:07
Luchos karaktär är något som imponerar väldigt mycket på mig. Jag hoppas verkligen att Lucho tar tillbaka den disciplin, ambition, hunger m.m som spelarna hade tidigare. Ska vi grillfesta så ska vi göra det när säsongen är färdig och vi står där med pokaler och vimmel. Den här säsongen kunde spelarna få 2 dagars ledigt efter usla och pinsamma insatser, detta sänder helt fel signaler till spelarna, psykologiskt men även fysiskt.

Pogba i Barca? Varför inte? En spelare som är komplett och skulle komma med nya dimensioner till mittfältet. Men kommer Pogba så dyker det upp andra frågor. Kan vi verkligen ha ett mittfält med Iniesta, Cesc, Xavi, Pogba & Rafinha? Om Pogba kommer så måste någon av de andra spelare lämna. Vad händer med Halilovic, Samper och även Denis Suarez speltid och framtid i A-laget? Jag har inte sett Halilovic mer än några fåtal Youtube klipp men jag är mycket imponerad av Samper och Suarez, sen så känner jag såklart till Halilovics talang. För jag tror verkligen på dessa 3 unga spelare. Om ingen av mittfältarna lämnar, vad är Rafinhas roll i laget? Det dyker som sagt upp massa frågor MEN har man en plan och lösning om Pogba kommer så säger jag inte nej, förutsatt att man har gjort klart med försvaret såklart.

Jag ser att vissa drömmer om Pogba, Yaya och jag förstår det men min dröm är en annan. Ivanovic. Skulle vi på något sätt kunna ersätta Dani med Ivanovic så vet jag inte vad jag gör. Jag läste på barcastuff för någon dag sen att Barcelona är det lag som har släppt in flest mål på fasta situationer, 9. Ivanovic är ett monster på fasta situationer, defensiv som offensiv. Realistisk? Svårt men kan ske. Är Mourinho villig att släppa en världsklass försvarare som kan spela på 2 positioner? Mourinho gillar ju all-round spelare. Jag tänker också på Montoya, men personligen så tycker jag inte att han är redo som startman. Ivanovic är 30 har jag för mig och har inte så många år framför sig, Montoya kan lära och även spela mer än vad han har gjort den här säsongen. Pris? Det blir dyrt men vi är faktiskt desperata att förstärka våran backlinje. Till slut så hänger nästan allt på spelaren. Vill spelaren lämna så finns det möjligheter, annars blir det väldigt svårt.
Barcelona yeezus
2014-05-21 18:01
Fan känns spännande detta trots allt. Var lite skeptisk till valet av LE, men efter att ha sett presskonferensen och hans visioner så har jag ändrat mig, detta kan nog bli bra. I och med att vi värvat Ter-Stegen samt Rafinha och Deulofeu tillbaka + en del nya spelare så kan vi äntligen se fram emot ett nytt Barca!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-21 17:25
@Capitan \(^.^)/:


Gjorde det av misstag. Av någon anledning kan jag inte redigera mina inlägg. Trycker på 'spara'-knappen men inget händer.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-05-21 17:21
Lucho var första alternativet att ta över redan förra sommaren men han hade redan kritat på för Celta, Tata blev reservlösningen. Tror det kommer gynna oss i längden att han inte kastades in i barca (iom titos sjukdom), Nu får han bygga sitt egna lag (Det fick aldrig Tata göra)..

Ingen jävla nostalgivärvning av Etoo..En udda personlighet som kan ställa till med mer än vad han hade gjort nytta i dagsläget.

Yaya Toué kan vara en spelartyp som Lucho vill få in i laget men det är mycket man ska väga in innan en värvning.

Mittfältarnas roller måste Lucho styra upp: Ta ett ärligt snack med Xavi om hans fortsatta roll i laget. (Ska inte känna sig tvungen att lira han), Cesc (Antingen ska Luis ha honom i startelvan eller sälja honom), Rafinha (Skall vara första reserv på mittfältet), Dos santos (Hejdå), Roberto (lån?). Och det viktigaste ska det värvas en mittfältare? och isåfall vilken typ, Stjärna elr spelare som accepterar bänken? Det som avgör är Xavis å cesc Roller till nästa säsong.
Barcelona Júnior.
2014-05-21 17:04
koeman92

"La Gazetta dello Sport" har gått ut med den nyheten.
Barcelona koeman92
2014-05-21 17:00
@Ali G:


Källa!!?
Barcelona Ali G
2014-05-21 16:53
The agent of Roma centre back Mehdi Benatia (27) will soon travel to Barcelona to hear about the plans of the club and the new coach
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2014-05-21 16:52
@Corazon:
Vad menar du? Utveckla gärna ditt svar istället för ett ord.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-21 16:49
@KarmaIsAKaranka:Instämmer hoppas LE kan få till det så att vi jobbar som ett kollektiv.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-05-21 16:42
@Mido:


Wow, vad ska han säga annars då? Att han inte är en ledare (det är ju liksom hans jobb), att han ska göra samma sak som alla andra gjort, att vi inte behöver försvara eller att det spelar ingen roll vem som är bäst när de gäller startplats? Sluta överglorifiera varenda fis han släpper för han säger bara logiska saker. Det är när nästa säsong är över så kan vi utvärdera och se om han lyckats implementera sin vision eller om kostymnissarna haft en annan idé. Tillåts han spela vilken startelva han vill och kan han få sikta högre än Mathieu? undertecknad hoppas på det i alla fall.

Retorisk fråga: Hur ska media behandla Lucho då? Han har ju spelat för oss, men han är inte katalan? äsch, vad spelar det för roll, så länge han böjer sig för dom där upp så är han cool.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-05-21 16:39
KarmaIsAKaranka

Håller med dig helt och hållet... men undrar bara varför du skriver exakt samma inlägg igen från tidigare under dagen, för att bevisa din poäng. Jag tror att en gång räcker ;)
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-21 16:17
Vad vi behöver är ett mittfält som orkar springa från box till box i 90 minuter. Tyvärr är varken Iniesta eller Xavi passande på denna beskrivning. Om ni har följt fotbollen någorlunda de senaste åren kan ni upptäcka att de mest framgångsrika lagen har mittfält som har den kapaciteten. Att lämna vårt vilsna försvar utan ett uppbackande mittfält är dödsdömt. Detta har vi fått smaka på mot Bayern, Atletico Madrid och Real Madrid bland annat. Ett annat exempel är Valencia som fullständigt åt upp oss på mittfältet i vår hemmaborg.

Utvecklingen har gått helt fel för oss på mittfältet sedan Guardiola lämnade. Xavi och Iniesta levererar inte lika mycket framåt samtidigt som att de fuskar mer i försvarsspelet. Xavi kan jag ha förståelse för med tanke på att åldern är hans fiende men Iniesta är den som ska kunna ta extrajobbet oftare. Å andra sidan måste samtliga 10 man ute på plan arbeta i försvaret som en enhet. Lyckas vi göra detta blir vi ostoppbara då inga andra lag kan mäta sig med vår offensiva styrka så länge Messi och Neymar är på planen.
Barcelona Mido
2014-05-21 15:59
Älskar hans ord: Jag är inte en tränare bara, jag är en ledare! Där satt han sin röda linje från första dan. Han menade säker att det är JAG som bestämmer över mitt lag och ingen annan. Love it!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: