/spanien/barcelona/forum/6025.aspx/spanien/barcelona/forum/6025.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-10-05 15:43
Härlig brytning av Kos! Synd att det inte var på boll bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-05 15:39
Cahill borde ha fått rött kort där för fan!! Helt idiotisk tackling..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-05 15:38
Peta ut ögonen på honom nästa gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-05 15:38
Wegner knuffar undan Mou så jävla härligt, hatar det aset
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-05 15:37
Haha Wenger knuffar på Mourinho, payback din jävel! Förövrigt borde det vara ett solklart rött på Cahill, han hoppar fan in med sulan på Alexis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-10-05 15:37
Haha Wenger, french grandpa-thug!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-10-05 15:28
Sen är jag även rädd att det ska gå lite för fort för Munir. Jag hoppas att han någon gång under säsongen kommer flyttas ned till B-laget som en del av utvecklingen där han får spela utan press och med större frihet. Detta scenario är väl dock inte det troligaste, mer sannolikt att Sandro flyttas ner när Suarez är tillbaka, vilket också kan bli bra då han trots en del fina prestationer inte fått speciellt mycket speltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-10-05 15:22
Munir är viktig med sina djupledslöpningar, press på motståndare och rent allmänt, som LeoMessi är inne på, sitt rörelsemönster i stort. Nu låter det som jag beskriver Pedros spelartyp men jag anser att Munir bidrar med bra mycket mer finess och kreativitet med boll än Pedro. Sen så är Deulofeu ännu bättre på att utmana men jag är nöjd med Munir och läget vi har just nu. Bättre att Gerard får leverera nere i Sevilla som startspelare. Munir kommer att bänkas när Suarez kommer in i laget och kommer nog acceptera det lättare än Deulofeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-05 15:14
Dags att se hur stort Arsenal förlorar mot Chelsea nu. Hoppas dock Alexis kan hitta på något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-05 15:02
Jag vet att Munir har missat en del lägen och sånt, men jag är ändå väldigt imponerad av hans rörelsemönster. Han kommer till lägen ganska ofta och det är väldigt positivt, han kommer att lära sig att bli kyligare vid såna situationer. Dessutom så är han snabbare än man tror och han har väldigt fina fötter, han har bra bollkontroll och spelsinne. Han kommer att bli bättre så klart, han är fortfarande opolerad. Men jag är mest imponerad över hans rörelsemönster.
Barcelona Heisenberg
2014-10-05 14:54
Neymar 11

Det som är så fenomenalt med att ha Neymar på planen är också att han inte behöver jobba lika hårt defensiv eftersom han är ett så stort offensivt hot. Motståndarna vågar inte lämna honom för ensam för de vet att det kommer kosta om de tappar bollen. Så utan att ens jobba defensivt, är han bättre defensivt än Pedro. Jag har själv gång efter annan försvarat Pedro men nu är även min bägare full. Utveckla hellre Sandra/Munir än att spela mer med Pedro.
Barcelona Vampíro
2014-10-05 14:52
För ett par veckor sen var det många som räknade bort Deulo men han visar karaktär att komma tillbaka på det här sättet. Han är en klasspelare som behöver poleras, att jämföra honom med Munir och liknande är ett skämt. Skulle gärna vilja se hur nån annan yngling hade hanterat att spela i PL under sin första A-lagssäsong. Deulofeu är i dagsläget bättre än alla Barças anfallsreserver, hands down.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2014-10-05 14:51
@Neymar11:


Han sprang 8835 meter under sina 69 minuter på planen.
Barcelona NoGo™
2014-10-05 14:47
Alltså man blir bara deprimerad när man tänker på Pedritos fall som spelare....
Barcelona Neymar11
2014-10-05 14:46
Ingen som har statistiken på hur mycket rakitic blev tvingad att springa i matchen mot psg?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-05 14:39
När har vi haft nytta av pedros "defensiva arbete" som i mitt tycke inte existerar! Pressa motståndarna som en huvudlös kyckling utan någon som helst baktanke kallar jag inte för defensivt ansvar. Utan tvärtom, hans idiotiska presspel leder oftast till att vi tappar kanten helt och motståndarna anfaller just där. När vi redan har en värdelös högerback så blir det ännu värre Han varken vinner boll eller stoppar upp motståndarnas anfall. Så vilket defensiva arbete? Sluta lura er själv med alla km han springer då det sällan gör någon som helst nytta utan skapar mer oreda -------------------- Tar vänsterkanten som ett ex eftersom neymar spelar där, folk här inne tycker att han är slarvig i det defensiva. Och där håller jag inte med om alls Han är oftast rätt i position när vi försvarar Han pressar motståndarna bakåt när han pressar (istället för att bli bortgjord varje gång som en annan herre) När neymar vinner bollen så skapar vi direkt en farlig målchans
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-05 14:32
Nesto Haha jag var sarkastiskt. Men jag håller med dig i övrigt. Dessutom så vinner han inte så jävla mycket boll heller, med tanke på hur mycket han påstås göra i det defensiva. Sen blir han av med bollen på tok för ofta, speciellt när han aldrig lyckas hålla undan en motståndare! Till och med Munir är fysiskt starkare än pedro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-10-05 14:30
Vi lånar ut Deulofeu som är bättre än Pedro och vi lånar ut Tello som är bättre än båda. #logic
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-10-05 14:27
LeoMessi

Ja men hans offensiva misstag och allmänt virriga huvud väger över hans defensiva kvaliteer. Vill man ha en defensiv spelare så kan man lika gärna sätta Mathieu där uppe.

Pedro skapar sitt eget defensiva jobb när han slarvar bort bollen hela tiden.
Att man inte gick för Reus alltså.. Kunde spela både i anfallet och på mittfältet.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-10-05 14:25
Någon som vet om denna är äkta eller om det är nån photoshop eller liknande eller rentav en doppelganger? För om den är äkta så verkar det som att vår gode Ivan missade 80-talet. med sisådär 20 år ungefär...
Barcelona LeoMessi
2014-10-05 14:18
BernaMessi.Boss Ja men pedros defensiva arbete är ovärderligt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BernaMessi.BOSS
2014-10-05 14:16
"@Mortenolzn: @Youngcules And just because I love comparing: Pedro at Barca (so far): 4 starts, 417 minutes, 1 gol. Deulofeu: 183 min, 5 assists, 1 gol"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-10-05 14:16
Angående Athletic så är det såklart en stor missräkning att ligga på nedflyttningsplats men deras högstanivå är fortfarande såpass hög att de kan störa Real. Problemet är ju att det är deras anfall som haft enorma brister under säsongsinledningen samtidigt som Reals försvar läckt en hel del. Real gör alltid mål och Athletic måste då prestera framåt. Man kan alltid hoppas att de taggar till rejält pga hatet mot huvudstaden, det är väl det som kan göra att de gör en bra insats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-05 14:14
Man betalade 1 miljard för Bale och vad fick man? Att han gjorde mål i cl finalen gör honom inte till en bra spelare. Mario Götze gjorde mål i VM finalen är han världens bästa bara för det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-05 14:13
@L.A.M Nr 10:


Självklart kan man inte påstå att Grimaldo är före Luke Shaw just nu, men jag tror att grimaldo har snäppet högre potential. Och det är mest på grund av hans spelintelligens, det kan ta honom väldigt långt. Vi får inte glömma att han missade en hel säsong nästan, på grund av den jobbiga knäskadan han åkte på. Han kom väl upp till b-laget som 16 åring tror jag.

Jag gillar att han är mångsidig, han är typ bättre som mittfältare än många av mittfältarna i klubben haha!

Sen måste jag säga att utseendemässigt har jag alltid tyckt att han liknar muniain haha!
Barcelona Barcelonistas
2014-10-05 14:08
Sorry för slarvig inlägg skriver med phonen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-05 14:06
Inne i La Puta så diskuterar man Messi och Neymar. Jag förstår dom jag hade också varit orolig om mina rivaler hade haft en sådan slagkraftig duo. Inte nog med det så kommer även Suarez snart att anlända för att göra vårt anfall ännu starkare. Jag ser en ny era framför mig med Enrique och det är just det som man fruktar inne i La Puta. Nej det ser väldigt bra ut och bättre kommer det att bli. Kan man inte se potentialen i ett anfall bestående av Neymar-Messi-Suarez ja då lever man i förnekelse. Barcelona har just nu världens bästa anfallslinje och försvaret känns dessutom stabilare än på ledigt länge. Nej jag njuter och det kommer bara att bli bättre. Framför allt ser vi en Messi son just nu är helt galen han är lite överallt.Messi känns hungrigare än på väldigt länge. Han spelar fram sina medspelare, han är överallt och dirigerar samtidigt som han sprutar in mål. Vad gäller Neymar så har han redan gjort 7 mål i ligan föra säsongen gjorde han 9 på hela säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-10-05 14:05
LeoMessi Det är nog svårt att påstå att Grimaldo ligger före Shaw just nu men som du säger så är han betydligt mer spelintelligent vilket jag tror han kommer komma längre på. Det man måste tänka på är att han inte spelar i ett juniorlag som man lätt som utomstående kan tro med Barca B utan han har alltså varit startdpelare för ett av andradivisionens bästa lag ett bra tag nu. Samma resonemang går naturligtvis att dra när det gäller de andra talangerna också. Men Grimaldo är enligt mig en av dem med störst chans att ta sig längst inom fotbollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2014-10-05 13:59
Ni som tror eller hoppas på att Bilbao ska ta poäng på Bernabeu kan glömma det.
För hur ska dom göra det när Penaldo kommer få straff i varje minsta kontakt inne i straffområdet, han kommer filma till sig vinsten som vanligt eller nåt tap-in mål.

Barcelona LeoMessi
2014-10-05 13:55
@L.A.M Nr 10:


Killen var ju för fan dyrare än Alves! Och då var alves på en nivå som Shaw kan drömma om. Men det är som du säger, han är britt och då blir dom genast 100 % dyrare.

Kan ni fatta om vi hade sålt grimaldo för ca 30 miljoner pund? Dom är i samma ålder! Enda fördelen shaw har är att han är fysiskt större och starkare. Men grimaldo behärskar spelet bättre och är så pass spelintelligent att han till och med kan spela som offensiv mittfältare och få det att se ut som att det är det enda han har gjort hela livet.
Annons: