/spanien/barcelona/forum/6011.aspx/spanien/barcelona/forum/6011.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-05-17 15:59
Leo y Cesc (Barcelona) Haha att du inte blir spärrad för att du om och om igen ger dig på personer i detta forum. Dina personliga påhopp kan du starta ett eget forum för. Min ekonomi har inget med detta att göra. När jag tippar så tippar jag utifrån en neutralt perspektiv och när jag sätter mig framför tv:n är jag trogen Barcelona supporter. Jag tror inte att Barcelona kommer att vinna idag och jag har inga som helst förväntningar att dom ska vinna. Du är bland dom som kritiserat styrelsen och vår nuvarande trupp och krävt värvningar hit och dit. Då kan du för fan inte ha hoppet uppe att vi ska vinna mot säsongens bästa spanska lag efter att vi spelat som ett korpen lag denna säsong. För att man tippar mot sitt lag innebär det inte att man inte hoppas på att Barca ska vinna. Trångsyntare människa än dig blir svårt att hitta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
2014-05-17 15:58
Leo y Cesc (Barcelona) 2014-05-17 15:53 Leomessi Det kan nog vara så, men jag äcklas av människor som inte tror på sitt lag och tror sig leka att dom vet allt. Ett roligt scenario skulle vara om vi verkligen körde över Atletico med 5-0 och sen finns det folk som sagt: Ja jag visste att vi skulle vinna eller scenario nr 2: Där vi förlorar och sen hör man folk ja men detta visste jag det var väntat. För mig finns inget som är väntat med detta Barca dom har chockat oss många gånger på gott och ont men flest gånger på gott senaste åren. Klockrent bra skrivit:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BAGNACK & DONGOU
2014-05-17 15:53
LeoMessi (Barcelona) Bruka själv tippa mot Barca i stora matcher, men ändå hoppas att Barca vinner, och bruka under matcherna inte ens tänka på hur mycket jag vinner på Barca Torsk, utan är inne i matchen och svär för varje målchans Barca missar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-17 15:53
Leomessi Det kan nog vara så, men jag äcklas av människor som inte tror på sitt lag och tror sig leka att dom vet allt. Ett roligt scenario skulle vara om vi verkligen körde över Atletico med 5-0 och sen finns det folk som sagt: Ja jag visste att vi skulle vinna eller scenario nr 2: Där vi förlorar och sen hör man folk ja men detta visste jag det var väntat. För mig finns inget som är väntat med detta Barca dom har chockat oss många gånger på gott och ont men flest gånger på gott senaste åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-05-17 15:40
Leo y Cesc (Barcelona) Vissa tippar mot Barca och hoppas att Barca vinner ändå. Vid förlust så har dom en liten "tröst". Det var ju ett troll här som låtsades vara ett barcafan som tippade att real skulle vinna eftersom hans personliga ekonomi var viktigare haha! Vilken normal människa orkar ens utge sig för att vara en supporter av ett lag för att försöka få annat folk att tro att "barcafans" bryr sig mer om en hundralapp än sitt eget lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-17 15:31
La liga es blaugrana! (Barcelona) Jag hoppas innerligt att du förlorar på din tipp och jag tror ingen vill se dig fira här sen om Barca vinner. Här tror vi på vårat lag oavsett förutsättningar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meessii10
2014-05-17 15:30
Barcastuff på Twitter skriver att Pique inte lär starta trots att han fått grönt ljus, Bartra startar istället..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-05-17 14:11
Går in på sport och när jag ser deras tippade elva ser jag att dom har tippat Cesc som falsk 9:a suck. Tyvärr men känslan säger att Tata inte vill lära sig av sina misstag och tänker starta med Cesc som falsk 9:a, orkar inte mer....
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-05-17 13:57
Never won CL
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LaPulgaNr1 * Tata Martino
2014-05-17 13:56
Alltid en legend, Puyol . (Barcelona) Vi kan inte förvänta oss mer av svenska fotbollsexperter då 99% av dem inte kommit över slatan tiden i Barca. Niva, har jag sedan länge sen sagt, en pajas. Vem minns inte hans krönika om Neymar bland annat? Strunta i råttan. Mot liga titeln!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-05-17 13:49
Jag skäms lite! Var nyss och tippade. Tippade på Atletico i dagens match. Känns inte som att vi har styrkan att vinna idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis
2014-05-17 13:47
atletico kommer göra en Catenaccio idag så det gäller att köra gasen i botten från minut 1 Mot LIGATITELN!!!!! VISCA EL BARCA!!! Animo Tito !!
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-05-17 13:42
Niva är en väldigt duktig skribent, men jag tycker han är väldigt feg när det gäller många saker och ting. Han väntar ofta och kritisera lag efter de förlorat något ( jag tänker på peps bayern ). Det är inget svårt att kritisera ett lag efter de förlorat. Samma sak inför dagens match, han trycker på fel punkter. Om en match som atletico spelar för Luis Aragones och hur viktigt denna titel är för de. All respekt åt Aragones, men han verkar missat spaniens största nyhet och bortgång denna säsong, detta nämner han inte en enda gång. Som sagt, allt är bra skrivet och det är ofta det, men jag gillar inte hur han vänder kappan efter vinden och alltid tar det enkla valet. Det är ingen hemlighet att i stort sätt alla håller på Madrid ikväll som inte är barca-supportrar. Tråkigt att en sådan stor journalist som Niva avskyr vår klubb , spelare och taktik, inte underligt att inte många gillar Barca längre.. ( Menar generellt hans artiklar mot Barca )
Barcelona Legenden Deco
2014-05-17 13:02
Skulle någon kunna föreslå en bra stream med svenska kommentatorer? vill för en gångs skull ha lite kvalite när det är en sådan här avgörande match.
Barcelona LeoMessi
2014-05-17 12:40
Jag är så sjukt nervös att jag inte kommer att kunna matchen:( Det är fan på tiden att vi vinner mot Atletico! Dom har oss i ett jävla punggrepp som vi måste ta oss ur.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Basselona
2014-05-17 12:33
Ska iväg på träningsläger med handbollen strax, två timmars fys väntar innan det blir "mys" efteråt. Sjukt bra väder på västkusten, grill och några kalla med de andra relativt fotbollsintresserade grabbarna, allt är bäddat för en riktigt trevlig lördag. Tyvärr är det bara jag som håller på Barca av allihop, medan det finns 4a Arsenal-supportrar & de har fått för sig att FA-cupfinalen är viktigare. Som tur är, så är ensam stark och jag har fått tränaren (som håller på Liverpool) på min sida. Vilket leder till att det blir Barca - Atletico på storbild, vare sig de vill eller inte. Kräver inte en seger av våra spelare, men vi ska ta mig tusan avsluta ligan på ett värdigt sätt och ge allt in i det sista, gör de för Tito, Puyol, Valdes och Pinto!
Visca Barca y Visca Catalunya
Barcelona Barca - ¡el equipo mejor!
2014-05-17 12:10
VAMOS BARCA
Barcelona Mido
2014-05-17 11:57
snart smäller det,, tröjan är på redan, grillen väntar,,kommer att bli en magisk sommarkväll, trots att om vinner eller inte, stoltheten är större än ligan
Barcelona I.Cuenca
2014-05-17 11:26
Ikväll smäller det som jag längtar Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messidinho_10
2014-05-17 11:16
Dagen är här ikväll är det Grande final på kokande Camp Nou alla vet vad som gäller!! Ikväll kommer Camp Nou explodera och spelarna kommer vara 200% taggade och sväva medans Atletico spelarna kommer undra vad som har hänt och se helt chockade ut!!! Visca Barca nu kör vi!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-05-17 10:48
Sjukt taggad!!! Har match idag från och ska ha min Barca tröja under matchtröjan, gör jag mål så slänger jag av mig matchtröjan för att visa den fantastiskt vackra rödblå tröjan!! Vamps Barca!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-05-17 10:47
Pinto gör sin sista match idag. Kommer alltid att komma ihåg honom, framförallt för löpet han tog SB när Iniesta gjorde mål i 93 och att han alltid var där för att skydda sina kamrater i kaos mot Madrid. Grande Joseee Manuel! :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-05-17 10:38
Finns bara en låt som man kan tagga upp sig till, och det är La Copa De La Vida med Ricky Martin!! Vamos Genteeeeee por la Liga!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-17 10:15
Barieta Ja fan det hade du rätt i. Jag räknade inte ens. Att man ska behöva granska Johanna också är inget nytt och tack för att du rätta det grova felet där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2014-05-17 10:12
@Leo y Cesc:
Konstigt nog så har Garå på fotbollskanalen.se räknat fel, utgår man från bilden som visas så har Barcelona varit i ledning 23 omgångar mot Atleticos 11. Att man kan göra ett sådant simpelt fel och sen publicera en artikel om det är ju skrämmande dåligt.. Så när Iniesta sa "hur många omgångar som helst" som stämmer ju det ganska bra
Barcelona Leo y Cesc
2014-05-17 09:55
Barca har varit i ledning av ligan i 22 omgångar. Atletico 17, så till alla hatare där ute: Ja vi förtjänar att vinna ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-05-17 09:39
Nodlehs Jag håller tummarna för dig! Men jag antar att du redan sitter på flyget vid det här laget annars hade väl helvetet brutit löst här på forumet. :P Själv sitter jag och njuter av min hotellfrukost :) Valde att åka ner igår och slippa stressen idag. Kommer bli en bra dag .. Hela stan andas ligaguld. I fucking feel it...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2014-05-17 09:16
Nodlehs:

Allt det moderna har också sitt pris och nackdelar. Du fixar det.

Kan berätta att jag hamnade igår i en omvänd situation. Jag bjud flera spelare och föräldrar på kaffe o dyl på en match igår. Folk tror nu för tiden att det går att betala med kort på en avlägsen IP.
Jösses sa jag till dem - åker ni inte med kontanter till en sån match...:P
Barcelona Barcadinho.
2014-05-17 09:09
Barca har två stora anledningar att vinna idag.
Den första är så klart att få en titel.

Den andra är att öka chansen med en viss procent att Real kommer torska i finalen.
Jag tänker så här: Vinner Atletico ligan idag kommer de först festa flera dagar, men framförallt kommer de ha mindre ork att ladda om till nästa helg. Det är svårt att ladda om mentalt, mer än vad en del tror.

Förlorar Atletico ligan idag, Ju då har laget all anledningen att ge järnet till den sista återstående titeln den här säsongen.
För ingen i Atletico sidan vill väl sluta en fantastisk säsong med tomma händer.

Så kom igen Barca - ni har en dubbel uppgift ikväll.
Barcelona Nodlehs
2014-05-17 06:07
Bra start på dagen. Tar en taxi till centralen för 200 spänn. Ska kliva ombord på bussen till flygplatsen. Eh, kortet fungerar inte. Fuck, givetvis har jag bara med mig ett kort. Testar igen, eh. Fel. Går ej trots att det finns gott om cash på kontot. Fattar ingenting och får panik, ringer rund bland polarna i stan som en jävla dåre. De flesta ligger och sover efter en krogrunda givetvis men tillslut får jag tag i en. Ber han köpa en biljett åt mig då mitt kort inte fungerade på swebus jävla pissbuss och hemsida av någon anledning så varning för er som använder Mastercard. :S Missar första bussen och nu blir det en chansning här med sista tåget som ankommer flygplatsen 40 minuter före avgång. Gott om tid om inget inträffar såklart men det blir väl fel på tåget mitt ute i skogen så otur som jag haft idag. Men jag ska till Barcelona idag om jag så ska lifta med 31 polska lastbilar hela vägen. Håller tummarna för att tåget håller hela vägen nu. Dagens tistel till busschaffören som inte kunde ta emot kontanter eller iaf låta mig åka med och betala på deras kontor vid ankomst eller nåt. Lite mänsklig kan man väl vara. Kontantlösa äckelsamhälle och Mastercard som inte fungerar av någon outgrundlig anledning. Testade i bankomaten på stan och där fungerade det minsann så riktigt konstigt. Har varit sjuk i en vecka och har knappt någon röst kvar men om jag kommer fram i tid så ska jag skrika mig ännu mer hes och heja fram laget till titeln. Idag kör vi, Visca Barca!
Annons: