/spanien/barcelona/forum/5998.aspx/spanien/barcelona/forum/5998.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2014-05-19 11:03
Rambla Om vi ger bort Sanchez för att få Llorente så är vi fan ett gäng nötter. Som sagt, vi ska utnyttja Sanchez-kortet enbart för att köpa Pogba annars kan Juventus glömma honom. Llorente går att fixa utan Sanchez om Lucho bu verkligen vill ha honom så mycket. Sami Jag delar din kärlek för Hummels ska du veta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-05-19 11:00
Gabriel Vart någonstans står det om Pogba? :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-19 10:57
Vi borde verkligen huggt på Llorente ifjol men jag hade inre sagt nej iår heller. Han bör inte värderas högre än Alexis!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-05-19 10:56
Du är helt käääääär i pogba. Det är vackert:) själv vill jag ha in hummels.

@Gabriel:

Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:56
@Gabriel:


Jag menar Llorente ja, tyvärr så verkar det som att Lucho vill ha honom. Korkade Barca hade som sagt chansen att ta in honom på fri transfer förra sommaren. Fast som vanligt tittade Rosell och Barto åt andra hållet och låtsades som att det regnade samtidigt som de ägnade all sin tid att samla in pengar till höger och vänster för värvningen av Neymar.
Barcelona Gabriel
2014-05-19 10:46
Rambla Syftar du på Llorente? Aldrig i livet att vi ska gå med på att ge bort Sanchez för honom. Om vi säljer Sanchez till dem så är det enbart för att få Pogba i retur annars kan dem glömma honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-19 10:44
Benatia, Laporte, Pogba - goa gubbar som ryktas in. That's what I like to hear!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:44
@Mido:


Liverpool har inte råd med vår kära Alexis. Inte Juve heller, men tur för dom så har de något som Barca behöver. Lejonkungen.
Barcelona DM1982
2014-05-19 10:28
@-SAMI-:


Ganska mycket snack om det på twitter, även italienska tidningar. Barcelona sägs slänga upp cirka 30 miljoner plus dubblar hans lön. Jag tror att vi kommer få se ett väldigt aktivt Barcelona med transfers under sommaren. Många kommer försvinna och många nya kommer. Klubben kommer nog inte snåla, de vet om att de har gjort bort sig på senare tid.

Barcelona Gabriel
2014-05-19 10:27
Gillar verkligen Benatia ryktet, men det är just det som är grejen, vart finns det ryktet? För jag kan inte hitta det. Ni får gärna länka en sida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luigi & Barca, no Mario
2014-05-19 10:22
När jag satt på lördag och väntade på titelmatchen och vi vek ner oss mot Atletico som om vi vore Elche och de Barca. Visade de en intervju som Joakim eller Jocke vad han nu heter hade gjort med Atletico. De visade deras träningar och det var ordentliga träningar! Ingen lallande med bollen 24/7! De använde vikter, sprang och styrketränade med mkt mer. Simeone skämtar inte. De är lika fokuserade och allvarliga på träningarna som på matcherna. Tata fick inte den stöden och hjälpen i Barca och han gjorde det galant men en sak jag inte kan komma över med Tata är att hans fotboll är inte Barcas fotboll. Tata gillar sitta djup och spela på få tillslag och kontra. Tyvärr har vi inte de spelarna för att försvara djup. Vi kunde inte ens vinna en enda boll eller närkamp mot Atletico. De trängde in oss i straffområdet utan sina bästa spelare på plan och man skämdes över hur låg Barca hade sjunkit. Skillnaden med Atletico och Barca va också att när de ville passa runt bollen hade en klar plan på hur, var och på vilket sätt. Barca spelarna har ingen aning om vad de ska göra. Alla ska kladda på bollen och tar de sämsta alternativen. Tata är tyvärr inte den tränaren som kan passa ut ett lag. Barca har varit som dr jekyll and mr hyde. Vi har visat vårt goda och onda sida. Fler faktorer att tyngd ner laget. Alla skandaler och Messis närvaro på plan. Den glädjen spelarna visade framför mål utan Messi va klar. Glädjen bredvid Messi finns inte där. Om Messi presterar i VM och tar de patenterade ruscherna och dribblingarna då sparade han sig till VM men om han kommer tillbaka till Barca och lallar runt på det här sättet en säsong till hade jag tyvärr sålt honom. Han kan gå till PL, till city som han är så nyfiken på. Väldigt besviken på hans nonchalanta säsong och ingen är större än Barca oavsett vilken president eller ledning som sitter på läktaren. Med den mittfältet och backlinjen inte ens Messi kommer kunna rädda de om han ger allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-05-19 10:22
Det ryktas att mou vill bli av med hazard, och han vill till Barcelona. Real och Barca vill vinna Suarezs signatur,, där har vi ett ess eftersom Liverpool är väldigt intresserade av vår kära Alexis
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-05-19 10:22
Grejen med Athletic bilbao är att de släpper inte sina spelare för mindre än utköpsklausulen, de vägrade ju tom släppa martinez fast klausulen betalades. De vill hålla sina spelare, spec de tongivande spelarna... Förstår dem helt även eftersom det är svårt att hitta perfekta ersättare, då deras policy är att värva spelare som har baskisk bakgrund. Tyvärr för dem så har dem ett begränsat antal o välja mellan jämfört med tex. oss. Däremot har jag stor respekt för dem att de lyckas så här bra!

Ber om ursäkt för ev stavfel, ipaden e lite trög idag...
Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:17
Benatia är en best. Om vi värvar honom för 16-20m som det ryktas om är det en stöld, jämfört med vad vi skulle betalat för D Luiz. Benatia, lätt Europas bästa mittback efter Thiago Silva den här säsongen.

Det är tydligen LE som sagt åt Zubi att droppa D Luiz och gå för Benatia. Det är bra Lucho, kör gärna över Zubi fler gånger.
Barcelona Rambla~
2014-05-19 10:14
Luis Enrique i sitt esse. RM - Barca på Bernabeu 2 - 3. Jävlar vilka karaktärer vi hade på den tiden. Luis Enrique, Rivaldo, Hristo, Sergi mfl. Det var ingen som steg åt sidan där inte.

Kolla in Giovannis "Cortes de manga" när han gör 3-2, två gånger dessutom. Up yours!

Kolla in Stoichkov när han blir utbytt och hysjar publiken. :D
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2014-05-19 10:02
@DM1982:


Minns du Marquez?
Han läser spelet bra har en fysik som får dem flesta anfallarna att vika ner sig, han spelar hårt och delar gärna ut några Marquez tacklingar för att sätta tonen och är mer än van vid spelet med fötterna.
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-05-19 10:01
Benatia är ett monster, mer än välkommen hit. Angående Soriano är jag definitivt för en värvning av honom. Fostrad i klubben, accepterar bänk, är inte för gammal, och öser in mål. Han passar bra i "Henke Larsson-rollen".
Barcelona -SAMI-
2014-05-19 09:59
Vart står det? Visa gärna länk honey bunny

@DM1982:

Barcelona -SAMI-
2014-05-19 09:59
Vart står det? Visa gärna länk honey bunny

@DM1982:

Barcelona DM1982
2014-05-19 09:53
Benatia från Roma ryktas komma till Barcelona. Någon som har koll på killen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Taher (Barça-Red)
2014-05-19 09:02
Hej på er alla, hoppas ni har kunnat smälta helgens match. I ärlighetens namn så har det reflekterat hela säsongen: Laget vill men kan inte…

Hursomhelst så handlar inte detta inlägg om matchen i helgen utan det handlar om nivån som verkar ha sjunkit på forumet på vår sida. Detta är väldigt olyckligt då forumet är till för att diskutera, argumentera och framförallt läsa andras åsikter utan att behöva använda sig av svordomar eller andra påhopp. Vi har redan flertal forumansvariga på redaktionen men det verkar helt klart att vi behöver förstärkning. Ber om ursäkt ifall vi inte har lyckats fixa till det på sistone.

Därför skulle jag vilja att de som känner sig att de kan fixa till forumet och spärra personer som går över gränsen att kontakta mig. Vi har för närvarande 3 ansvariga men vi behöver ha minst fem som är aktiva. Jag har redan kontaktat de som har varit ansvariga hittills för att se ifall de fortfarande vill fortsätta. Därför kontakta mig gärna ni som känner att ni har tiden och viljan att rensa till forumet så vi höjer nivån ordentligt. Vi behöver ha personer som är ansvariga samt som är inne på forumet ofta. Samtidigt vill vi inte straffa folk, utan helt enkelt spärra de som använder forumet på fel sätt.

Kontakta mig gärna på mail som ni kan hitta på redaktionens sida. Tack till er alla och återigen ber vi om ursäkt ifall vi inte alls har kunnat hålla forumet på en bra nivå på sistone.

Visca!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-05-19 08:58
Nu är klubben kanske äntligen ute på allvar efter Llorente - synd bara att han sitter på kontrakt till 2017, förra sommaren vad han free agent. Dock finns det ett ess att ta fram vid förhandlingsbordet - Alexis. Gillar visserligen chilenaren, men byts han ut mot Llorente och Deulofeu vore det trots allt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-19 08:37
Det där är Laportes klausul, som säkert alla vet vi det här laget så vägrar Athletics president alltid förhandla om deras spelare som är under kontrakt. De hänvisar alltid till utköpsklausulen. Det är bara att respektera det.

Luis Enrique vill starta försäsongen redan 7 juli. Då ska vi komma ihåg att Vm-finalen spelas 13 juli. För en gångs skull är vi igång tidigt och inte sist av alla lag som vi alltid brukar vara. Tuffare tider väntar för spelarna. Me like.
Barcelona casinou1
2014-05-19 08:35
Arda Turan (Atletico Madrid): "I prefer Messi or Ronaldo in my team? Messi, no doubt. But my idol has always been Iniesta."

Fan vad jag diggar denna skäggiga KRIGARE
Barcelona culé10
2014-05-19 08:07
Sägs att vi är beredda på att ge 36 Milj Euro för Laporte. Hur fan tänker dem?! Vi är så jävla dåliga på att få ut max av försäljningar, Säljer för Rea priser, köper för överpriser nuförtiden. Alexis snackas det om kring ca 20-22 milj euro, vi kan garanterat få 30-35milj € för honom fall vi är lite vettiga!
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
2014-05-19 00:37
Jag gillar iden med Jonathan Soriano, En spelare som verkligen kan göra mål, Gjorde hur många som helst med Barca B och vräker in mål i Salzburg. Han kan säkert acceptera bänken och få hoppa in när matchen låser sig!
Mod
2014-05-19 00:36
Det har delats ut spärrar på sistone på grund av att det har hållits en låg nivå under den senaste tiden, och mer av den varan lär det bli om vissa inte skärper sig! Det är bara poänglöst att ha ett forum som liknar mer en sandlåda än just ett forum.
Barcelona Dinho the artist
2014-05-19 00:20
Krojf
***
Jag gillar inte allt du skriver och du verkar haft en beef med många under din sejour här, men du skriver väldigt vackert. Alltid något. Ha det!
Barcelona J.Gamper
2014-05-19 00:06
Självklart når Alexis inte upp till nivåerna som Ronaldinho, Rivaldo etc höll.. men som att Pedro gör det? Inte ens Neymar har gjort det än.

PS: Denna forum verkar inte ha någon MOD alls
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-05-18 23:59
Antimadridista:

Om bara snygga mål nu gav titlar. Kan tyvärr inte jämställa Alexis med eleganta klass-spelare såsom Ronaldinho, Rivaldo, Kluivert, Eto'o och Henry bara för att nämna några. Han når inte de nivåerna spelmässigt. Han kommer aldrig bli fullgod ersättare eller vara särskilt saknad när han lämnar. Han är för fyrkantig och klumpig med boll. För pojkaktig. Att han ryktas bort från klubben talar för att folket i Katalonien inte vill ha honom kvar. Det är knappast en spelare man betalar för att se spela fotboll om ni förstår vad jag menar.

Han ska vara glad att han fick förtroendet under hela tre säsonger. Det var trots allt den tredje säsongen som förblev hans starkaste. En säsonginsats som är ett standardkrav sett till Barca-mått på den positionen. I synnerhet om man får spela massiva 54 matcher (vilket Alexis gjorde denna säsong). Tack men nej tack.
Annons: