/spanien/barcelona/forum/597.aspx/spanien/barcelona/forum/597.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB-1899
2017-06-02 00:59
In Valverde We Trust. Älskar honom, han verkar seriös och en skön taktiker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-06-02 00:27
Roligt hur saker vänder, för några dagar sedan ville folk här inne ha Bartomeus huvud för värvningen av Valverde och nu älskar man míster :p skämt åsido, han inger ett gott första intryck och det är bara att hoppas på det bästa.

Är det förresten någon som vet hur Valverdes shoppinglista ser ut så här långt?
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-01 23:46
Haha Reymar! Skojjar ju givetvis! Inte alltid så lätt att läsa mellan raderna i detta forumet iofs :-) Nej, skämt och sido, Valverde har givetvis en hel del saker att bevisa men jag tycker han ändå är ett bra val. Jag är glad att vi fortsätter med en inhemsk(spansk) tränare och någon som vill satsa på unga spelare. Dessutom har han ett förlutet i Barceloan och har säkert bra koll på vad spelarna och supportrarna vill uppnå. Har svårt att tro att Valverde är på presidenten och ledningens "sida" så att säga dvs. totalt lost på spelaremarkanden, vad vi behöver och med ett arbete som monterar ner våran identitet(låter oerhört allvarligt - haha). Jag hoppas innerligt att han får en chans med de spelarna han vill ha och som förhoppningsvis är liknande dom spelarna vi supportrar drömmer om. Skulle ledningen inte leverera ett bra transferfönster åt oss så har Valverde eventuellt en ännu mindre slagkraftig trupp till nästa säsong och då är det svårt att bedömma han som tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-06-01 23:32
@Reymar:
visst överdriver jag. Men jag ser positivt på framtiden. Valverde övertygar mig mer för varje dag som går. Skulle det gå åt helvete får det göra det och då älskar jag inte honom längre.
Barcelona Reymar
2017-06-01 23:30
Nu går man så långt som att älska en tränare som blev klar för ett par dagar sedan.. Ett tips är ju att ni väntar till åtminstone försäsongen innan ni drar förhastade slutsatser, ett par välsagda ord var alltså det enda som krävdes för att vinna över de flesta Barca supportrarnas hjärtan.
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-01 23:27
Älskar också Valverde :-)
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-06-01 23:12
Jag älskar Ernesto Valverde.
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-01 23:02
In Valverde we trust. Bona nit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2017-06-01 22:09
Äntligen lite positiva vibbar i forumet efter en ganska dyster tid men det är förståeligt också. Men skönt att se folk på humör igen.

Att vår president inte har pratat med Valverde innan tar jag bara som ren bull***t. Sportchefen har säkert haft flera samtal samma med presidenten. Men det är snack för media och respekt mot Bilbao som han väljer att säga så. Jag tror att vi kommer se värvningar ganska snart. Dock har jag svårt att se försäljningarna går lika fort. Spelare som Arda, Mathieu och de andra usla har nog inget marknadsvärde så det lär dröja ett tag. Men nog har de jobbat stenhårt och Valverde verkar veta exakt vad han vill ha.

Jag tycker det alltid är kul att ge en tränare sin riktigt stora chans i Barcelona. För det känns som de lägger ner så mycket mer tid på det och planerar allt så lång på förhand. Medan andra tränare som säg Mourinho är vana vid att träna stora klubbar och kanske inte går in med samma förväntningar som en som vill visa upp sig för världen.

Blir ett intressant år framöver och jag hoppas att vi kan iallafall stå bakom honom ett helt år. Inte som det blev med Lucho innan vi vände och vann trippeln så var han plötsligt vår frälsare!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-01 20:21
Valverde: "I can count on great players like Leo, Iniesta & more. I consider Andres to be a very important player for the team." #FCBlive Aj aj vad man börjar gilla honom, helt rätt hålla iniesta efter Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-06-01 20:11
Valverde har en skön röst. Inte lika pipig och ljus som Busquets eller Iniestas. Kul!
Barcelona Cule4life
2017-06-01 19:33
Ändå ett stort stort plus att Valverde fick 2 års lektion under Cruyff. Det är guld värt. Han vet vad tiki taka är och vad la masia är för något. Känns tryggt med Valverde.
FCB- Culé master
2017-06-01 19:29
Konstigt att ingen snackat om Enriques avsked och så. Kanske man ville få det gjort bara och gå vidare,

kan tänka att han inte är så populär bland oss hehe ( här inne) förtjänar dock hyllas lite mer 3 år med 9 titlar borde man beröma, även om jag vet att det beror på mycket annat trots allt.
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-01 19:17
På den här nivån är det spelarna som gör tränaren bra och inte tränaren som gör spelarna bra. Den verksamheten bedrivs På La Masia.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-01 19:12
Ja vi kan nog allihopa dra slutsatsen att det helt enkelt inte finns något smutsigare klubb än Real Madrid. Mygel. Mygel. Mygel. Vill ni ha något att roa er med, läs Juventus forum haha :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-01 18:44
När vi ändå pratar Madrid och orättvisor/hyckleri så blev Carvajal inte helt oväntat helt frikänd för hånet mot Piqué under deras ligafirande. Eto'o blev ju däremot tvingad att be om ursäkt och böta 12000 euro när han gjorde samma sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-06-01 17:17
[QUOTE=FCB_Messi]Angående transferförbuden så ligger det till så här : Barcelona , real Madrid och atletico Madrid gjorde precis samma regelbrott. Barcelona överklagade men det avslogs och fick sitt straff. Atletico Madrid överklagade men det avslogs och fick sitt straff och får inte värva nu under sommaren . Real madrid överklagade , fick igenom det och det sänktes ett fönster , fick inte värva under decemberfönstret men får värva nu under sommaren. Och dom smutsen på andra sidan har fortfarande hjärta att säga att det är vi som är korrupta. Era blinda tröga efterblivna människor ! [/QUOTE] According to COPE Atlético were found to have 65 'serious' cases of signing underage players. Barça had 6, Real Madrid had 8 (reduced to 2). https://t.co/6nwYg4MtdX Tror mycket hänger på att Atlético hade jäkligt många fall, men jag vidhåller att Barça fick för hårt straff. Att 65 överträdelser ger lika mycket/lite straff känns bara löjligt. Antingen borde Barça ha haft samma straff som Real eller så borde Atlético ha haft ett större straff. Finns ingen logik här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2017-06-01 17:15
Positiva feels från Valverdes presskonferans. So far är han fläckfri och har besvarat nästan alla frågor från pressen på ett föredömligt sätt. Ett stort plus är att han verkar lägga mycket fokus på laget som grupp framför vår "trio". Han verkar också väldigt mogen och medveten om vilken situation laget/klubben befinner sig i. Det som kvarstår nu för att göra mig riktigt nöjd är två bra nyförvärv , inte krångla till det och rensa halva laget. 1 världsklass mittfältare och en riktigt bra ytterback , resten har vi i denna trupp. Upp med Alena och Marlon och rensa spelare som Turan och Mathieu. Nu flummar jag iväg kanske, men om Valverde gör ett bra jobb är min förhoppning att Xavi inom en SNAR framtid plockas in som ny assisterande tränare. Ett par år under Valverde sen är han redo för huvudrollen. Jag vill inte se Xavi i någon anna klubb än våran, varken som tränare eller spelare.
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-01 16:35
[QUOTE=Romelu Umtiti]El Pistolero #9 Det pirrar i pungen när jag läser det där.. [/QUOTE] Same man, same.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-01 16:32
El Pistolero #9 Det pirrar i pungen när jag läser det där..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-01 16:29
V: "Trident? They have a big influence. We want to have consistency. We have objectives and motivated." V: "There might be times when players are not good. But Cruyff used to say we need to be mentally prepared to win it all." V: "Every coach here has been as conscious as I am. We have to keep the style but everyone has their own personal stamp." V: "We can't be static. If we don't go up in play then we will go down." V: "Aleix Vidal or Sergi for RB? They're great players. I want to analyze. I've seen Sergi play in that position he is very versatile." V: "Sergi can play in any position. He is a good player to have." V: "I've been waiting for this challenge. I have a lot of confidence in what I will be doing." V: "Don't rely on MSN too much? Barça is about team work and combination of players. More focus is needed on defense." V: "MSN carries weight in this team but there should be more team work than just relying on them." V: "All defeats will be on me. I know I have a big responsibility and I'm ready for the blame." V: "Possible for Leo to improve? He is a decisive player in any position. One thing is to see him from the other side and other to.. V: "Messi has been going too far on the wing. But I will study his best position and see if he can improve."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-06-01 16:28
Angående transferförbuden så ligger det till så här : Barcelona , real Madrid och atletico Madrid gjorde precis samma regelbrott. Barcelona överklagade men det avslogs och fick sitt straff. Atletico Madrid överklagade men det avslogs och fick sitt straff och får inte värva nu under sommaren . Real madrid överklagade , fick igenom det och det sänktes ett fönster , fick inte värva under decemberfönstret men får värva nu under sommaren. Och dom smutsen på andra sidan har fortfarande hjärta att säga att det är vi som är korrupta. Era blinda tröga efterblivna människor !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-01 16:25
V: "Control the superstars in locker room? The players get this "tag" when they have to achieve big things." V: "These attitudes are necessary. I am looking for young players that want to win. We will get the best out of all the players" V: "People talking about multi millionaire players? They weren't born with millions. They earned it." Robert: "New players? Valverde and I talked. We will discuss the new players and show him prospects." Robert: "The technical board had worked hard on new players. You will see."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-06-01 16:22
Att bedömma av citaten som postats av El Pistolero #9 S.Eto'o så verkar Valverde onekligen ha den rätta inställningen till hur han ska bygga laget och respektera sina spelare i alla fall. Stor tumme upp till honom hittills och jag hoppas att detta speglar av sig på planen när nästa säsong startar också.

Har varit ganska neutral till Valverde som ny coach men han växer absolut i mina ögon nu och jag blir mer positivt inställd till honom.
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-01 16:19
Ja! Och allt hänger på att dem blir bättre och bättre och det är inget Valverde styr över.
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-01 16:19
Valverde "Barça's style is team play built around midfielders and playing from the inside." V: "The players know 4-3-3 well or 3-4-3. It depends on the players." V: "We will adapt to all situations. Whatever is demanded. We will control the play and command." V: "Iniesta renewal? It would be crazy if I talk about Iniesta before I speak to him. He is going to be an important player for me." Gillar detta very much.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-01 15:48
Med hans track record så litar man på hans ord gällande ungdomar. Det kan bli bra det här!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-06-01 15:45
@S.Eto'o:


Oerhört efterlängtat citat!
Barcelona S.Eto'o
2017-06-01 15:29
?? Valverde: "My idea is to have a fluid relationship with the B team, to see players getting better day by day to come up to the first team"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-01 14:46
Jag tar ett break från forumet är tillbaks om någon månad!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: