/spanien/barcelona/forum/595.aspx/spanien/barcelona/forum/595.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lion24
2017-06-23 00:35
Ribohn Fan

Vad har hänt? Vad har jag gjort? Mörda jag någon? Måste jag tänka som dig? Är din "kunskap" den rätta att följa?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-23 00:27
Sluta nu Neymar behöver en till fest polare i Barcelona. Varför i helvete ska en spelare ens blanda sig i värvningar. President? Vi har ingen utan den vi har är ett fanboy i VIP läktaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-23 00:25
Problemet är att vi just nu genomgår en kris och då måste man hitta någon att klaga på. Jag är inte förvånad att det också blir Neymar som man klagar på under denna kris då han dansar runt på sociala medier 24/7 och det stör väldigt många inklusive mig.

Trots det så vill jag absolut inte att vi säljer Neymar.
Barcelona Davids3
2017-06-23 00:22
Lion24
Då är vi två som inte hade haft något emot en försäljning av Neymar.
Han är inte Messi, och kommer aldrig bli Messi. Jag sa det redan för ett par år sedan att jag ogillar hans attityd och personlighet. Den hade varit bra mycket värre om han hade varit lagets största stjärna, men nu är han inte det som tur.
Barcelona Thierry Henry
2017-06-23 00:16
@Gabriel:


Gud vad löjligt inlägg. Vi ska alltså sälja världens 3dje bästa fotbollsspelare för att vår ledning består av inkompetenta ligister? Vad skulle en försäljning av Neymar förändra i Barca mer än att vi ger bort framtidens bästa fotbollsspelare. En spelare det inte finns någon ersättare till? Jag förstår inte vrf folk här inne vill häcka p0 Neymar hela tiden så fort det är något.

Neymar skall ingenstans till något pris! Det är vår kronprins. Messi s arvtagare. Bara en åsna hade skskeppat iväg klubbens framtid. I en klubb som Barca säljer vi inte spelare som är bäst i världen på sina respektive positioner. Neymar kan Inter ersättas spelmässigt och därför skall han ingenstans. Punkt
Barcelona Cule4life
2017-06-23 00:10
Tillåt åt mig garva lite(slår sönder en vägg). 4 milj i års lön för Lima? Va i helvete har killen gjort för att bli värvad av Barca och tjäna 40 milj kr per år i världens bästa klubb? Detta var verkligen en stor besvikelse att höra på denna sköna dagen, haft de ganska trevligt idag.

Veratti, världens bästa centrala posession mittfältare tjänar 6 milj. Sen dyker youtubs Lima upp och tjänar typ lika mkt. Detta är en jävla skandal. Inte bara det, Barca slänger upp 50 milj kr i ansiktet på honom som om han är en klon av Messi. Lägg ner skiten bara, avgå Bartofuckingmeo. Världens största klubb beter sig som den svagaste på skolgården när egentligen är skolans biff. Som Zlana så du kan inte köra en ferarri som en Fiat. Det exakt det Barto gör. Han vet inte hur starka Barca är egentligen.
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-22 23:45
Jag tycker att Neymar ska värva alla sina polare och syrrans gamla ex.
Så sparkar vi Valverde och Neymars pappa blir tränare istället.
Då får tiki-taka och en trippel på köpet.
Barcelona Basoli
2017-06-22 23:40
Hahahaha sälja neymar... ni är så roliga
Barcelona Soko
2017-06-22 23:36
Rambla

Fotbollen är ett spel. Och att spela går inte alltid utan att chansa. Det går bara inte som du vill att spela på säkra kort. Vi kan slänga 1 miljard på Veratti som kan gå sönder som Vermaelen. Dembélé ser riktigt lovande ut men man kan aldrig vara säker på framtiden. Att värva "okända " spelare kan ibland visa sig vara bra och ibland dåligt. Man måste chansa...
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-22 23:33
Härlig nivå på det här forumet, så mycket kvalificerad kunskap det finns här inne. Är Lion24 en moderator!
Barcelona Barcelonistas
2017-06-22 23:32
Marco Verratti (PSG): "Potentially moving to Barcelona? It's going well, it's all good"


Trodde aldrig Veratti var den personen som sätter press men holy jesus killen är redo att mörda någon bara för att få spela i Barca.
Barcelona Rambla~
2017-06-22 23:29
Soko Visst, det är inte mina pengar så där har du ju en poäng. Problemet är bara att jag brinner för den här klubben och vill att den ska göra bra ifrån sig, inte bete som ett skämt varje sommar. De har problem att skrapa ihop pengar till värvningar som Verratti, Dembele och en högerback. Varför ska de då slösa dem på onödiga värvningar på sopor som Douglas eller en random brasse som denna Lima? Varför gör man dessa ologiska och onödiga värvningar när pengarna behövs till de viktiga spelarna som behöver värvas in?
Postat via SvenskaFans-appen
FCB- Culé master
2017-06-22 23:27
Vi kommer få se många twitter bilder med Lima och Neymar festande haha
Barcelona Gabriel
2017-06-22 23:22
@Soko:


Med den ledning vi har idag så hade Xavi, Messi, Iniesta och Busquets alla sålts innan de gavs chansen. Mark my words.
Barcelona Soko
2017-06-22 23:22
Aha, när jag ville sälja Neymar så var jag påhoppad gång på gång. Nu vill samma forumet sälja honom.
Barcelona Barcelonistas
2017-06-22 23:20
Jag tycker Suarez är den som vi borde sälja han har inte imponerat den senaste tiden. Ser otroligt klumpig ut, missar otroligt mycket, bidrar inte mycket heller i spelet egentligen. Lägg därtill att åldern inte är på hans sida.Neymar visst det är mycket cirkus kring honom jag gillar det inte men så länge han levererar så skiter jag i vad killen gör på sin fritid.


För att vi ska kunna ta nästa steg så tror jag att Neymar måste flyttas in på den centrala positionen. Att han ska slicka en kant där han ibland kmr för långt bort från motståndarnas straffområdet är slöseri på hans talang. Han ska spela centralt med en Messi precis bakom eller på en kant, dom två ska vara nära varandra där dom kan kombinera med varandra.
Barcelona Soko
2017-06-22 23:20
Reymar

Men nu vet varken du, jag, Gabriel eller Rambla om killen något förutom videoklipp och fakta att han burit Brasiliens lanfslagströja 14 gånger. La masia är historia.. Vi blev bara bortskämda med Messi Xavi Iniesta etc spelare som föds inte längre .
Barcelona Reymar
2017-06-22 23:15
@Soko:

Vad är meningen med att värva medelmåttor som inte har något i klubben att göra? Han kommer nu gå före än Denis och Alena i rangordning.. Lika bra att stänga ner La masia om man ska kasta bort talangerna i förmån för gamla medelmåttor.
Barcelona Lion24
2017-06-22 23:12
Gabriel

Jag har länge varit för en försäljning av Neymar och är det fortfarande. Innan folk går bananas så är det inte på grund av den senaste Luca Lima ryktet där Neymar ska ha påverkat Bartomeu, utan jag har verkligen velat se Neymar såld ett bra tag. Det är precis som du säger för mycket kring Neymar. Det är för mycket drama, Hollywood och brist på professionalism. När vissa här inne bedömer Neymar så har dessa personer inga krav på han. Neymar är en WOW spelare, det är en utomordentlig spelare som tillhör bland de bästa i världen men den här spelaren kan vara DEN bästa spelaren i världen, eller andra bästa spelaren i världen. Det är den spelare jag vill se, men jag ser bara en av de bästa spelarna i världen och med den potential Ney har är det för dåligt.

En spelare ska vara i harmoni, helst ha en familj och alltid tänka på fotboll i alla situationer. Med det menar jag vilken kost man har, sömnen och så vidare men Ney är långt ifrån en spelare som alltid tänker på fotboll. Sen säger kanske vissa att han ska få njuta av livet lite och det får han gärna göra, men i en annan klubb. Jag vill ha spelare som dedikerar sitt liv åt fotbollen och familjen. Jag har aldrig sett en president som Bartomeu, som inte liknar en president. Det är helt sjukt. Man får intrycket av att han tror att han äger Deportivo eller Malaga. Som president måste du ha ''bållar' och vara stenhård, du vet att du är i en marknad där alla utnyttjar alla men den här presidenten bajsar på sig så fort han ser andra människor, det är patetiskt att se bilder/videos på Bartomeu där han ska verka som president för en av planetens största klubbar, alla idrotter inkluderade.

Sen är det bara positivt att splittra på MSN. Jag tycker att det är fantastiska spelare, otroliga spelare som har en potential jag inte hittar hos något annat lag. Men om vissa spelare förstår gruppen då ska dessa spelare bort, jag bryr mig inte om det är Messi, Neymar eller någon annan. Det viktigaste är laget, gruppen för utan en harmonisk grupp kan man A L D R I G nå framgångar. Neymar är för mig den spelare jag känner är minst inkluderad i gruppen. Jag/vi har sett Neymar få utbrott på flera av sina lagkamrater under match, onormala utbrott alltså. Neymar respekterar bara Messi och Suarez, han representerar MSN, inte FC Barcelona. Det är extremt sorgligt för Neymar kunde ha blivit en historisk spelare, inte bara världens bästa spelare! Så bra är han men när du har tankar på andra saker utöver din familj och din fotboll så kommer du aldrig nå den fulla potential du egentligen har. Det är också extremt sorgligt att ingen i Neymars entourage inser problematiken i Neymars beteende som fotbollsspelare. Hade jag haft något inflytande över klubben hade jag rekommenderat att sälja Neymar direkt.
Barcelona Amo.38
2017-06-22 23:07
HAHA ännu ett sorgligt kapitel i denna klubb som jag knappt känner igen. Det är på gränsen till att man lägger Barca tröjan på hyllan. Ledningen verkar inte ha lärt sig av sina gamla misstag som med LORD Douglas, frågan är om dom någonsin kommer göra det. Gillar att folk verkar optimistiska till att vi kommer värva både Dembele och Veratti under samma fönster, med största sannolikhet kommer ingen av dom och vi kommer panikvärva i sista stund. Vi är helt handlingsförlamade när det gäller transfers. Vi kan varken köpa eller sälja likt en storklubb. Alla våra talanger går för kaffepengar, medan alla klubbar trissar upp priset så snabbt vi är där och nafsar. Dom senaste stora klass värvningarna var Neymar(smutsigaffär rakt igenom) och Rasisten och svinet Suarez som är världens äckel och blev borttvingad.
Barcelona Soko
2017-06-22 23:01
Rambla

Lugnt. Du betalar ju inget ur din egen ficka. Låt klubben värva, för endast då är chansen att bli av med andra odugliga spelare. Ju fler in desto fler ut. Njut av livet istället..
Barcelona Lion24
2017-06-22 23:00
Soko

Varsågod, se vad Peter Crouch kan här.
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:56
Rambla~

Du förstår väl själv att dessa 5M€ inte går till Lucas Lima utan snarare till Neymars pappa.
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:52
Soko Seriöst, är du helt tappad bakom en vagn eller bara allmänt okunnig? Vadå gratis? Bara för att hans klubb inte får några pengar innebär det inte att pengar lämnar Barcas konto och hamnar i någons fickor. Allvarligt, försök tänka lite längre än vad näsan räcker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:49
Vad fan har den här Lima gjort för avtryck i sin karriär för att han ska ha en sign-on bonus frånav en storklubb som Barcelona (sköts dock inte som en storklubb precis)? Helt seriöst?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-22 22:48
Gabriel

Varför så upprörd över en spelare du aldrig sett eller hört om. .Han kommer ju gratis dessutom.
Ska vi ge honom en chans innan vi dömer ut honom ?

Det man ska bli upprörd är spelare man betalar över 35 miljoner och som är så dåliga att man kan inte fatta vad de gör i lag som Barcelona.
Barcelona Treyh
2017-06-22 22:47
Soko på youtube så ser även Andre Gomes ut som en stjärna. Jag måste säga att agenten Jorge Mendes är en jäkla grym säljare. Han lyckas alltså bakar in ett Ballondor-kontrakt. HAHA. Mendes vet att Andre Gomes aldrig kommer vinna Ballondor men lyckas ändå bakar in det så det ser bra ut. Ironi på hög nivå. Jag vill ändå ger Andre Gomes en till chans. Tydligen så är Andre Gomes blyg, enligt Mascherano när denne spelade "emoji-spelet" på FC Barcelona youtubesida. Alla vet att det tar lite tid innan blyga människor vågar tar plats. Jag hoppas det släpper för Andre Gomes. Ett stort plus fick han av mig när han bröstade upp sig mot Theo Hernandez(han som skadade Vidal) under cupfinalen.
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:47
Det här säger Rafael Hernandes om Lucas Lima:

"€21m (wages + signing bonuses) for a nothing player isn’t free. Please, don’t judge an inconsistent player by YouTube highlights, trust me."
Barcelona Rambla~
2017-06-22 22:44
Vi ska alltså ge Arsenal typ 30m och Rafa för Bellerin? Patetiskt är allt jag har och säga om det visar sig stämma. Barcelona, inofficiellt den sämsta klubben by far när det kommer till förhandlingar och transfers.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-06-22 22:42
@DizzLow:


Jag är väl medveten om att de största stjärnorna har vissa privilegier i klubbarna de spelar för, jag ogillar det men kan leva med det i vissa fall. Mascherano har exempelvis varit en grym värvning för Barcelona sett över en lång period, samma med Maxwell som var en utmärkt truppspelare för oss.

Neymar och Lucas Lima, naaah!
Annons: