/spanien/barcelona/forum/594.aspx/spanien/barcelona/forum/594.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Amo.38
2017-06-30 16:52
Kan man ha personligheter som L.Suarez så borde väl inte Ceballos vara ett problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2017-06-30 16:52
Vad är det ni ser hos Deulofeu som inte jag ser, varför denna glädje.
Barcelona Deulofeu
2017-06-30 16:47
Så underbart välkommen hem min son!

Med Valverde som coach och msn som hjälper honom kommer han utvecklas hoppas han tar chansen nu!

Tänk om Ceballos och Mere blir klara också.. samt Bellerin he he.
Barcelona Barclasico
2017-06-30 16:32
@Boa Hancock:


Jaddå, så jävla bra! enligt kontraktet så får inte barca sälja han vidare föräns nästa säsong!
Boa Hancock
2017-06-30 16:27
Officiellt: Deulofeu klar för Barcelona https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/880794157001867266
Barcelona Fcb88
2017-06-30 16:23
Boa Hancock

Håller med i allt du säger, värva hit Ceballos. Riktigt duktigt och vad han gjort när han var 15-16 är oväsentligt.. alla kan göra misstag..
Boa Hancock
2017-06-30 16:21
Ikväll så kommer Ceballos förmodligen att dominera mot tyskarna i EM-finalen. Han har varit Spaniens viktigaste spelare tillsammans med Saúl under hela turneringen. Jag räknar kallt med att flera på forumet lär bli positivt inställda att värva honom, oavsett vad han gjorde som barn.
Boa Hancock
2017-06-30 15:48
@Thierry Henry:
1. Du får väldigt gärna nämna vilka spanska talanger som är bättre än Ceballos samt är tillgänglig på marknaden med ett utköpsklausul på €15m, vilket är ett fynd med tanke på dagens marknad. Enligt mitt tycke, så är han onekligen redan nu Spaniens bästa unga spelare tillsammans med Saúl (som vi tyvärr inte utnyttjade opinionen för att värva honom). Ceballos har varit strålande och varit den enskilt viktigaste spelaren i ett Real Betis som är allt annat än en stabil klubb. Vi har ignorerat Asensio, Isco och det vore förjävligt om vi tappade en ytterligare talang till Real Madrid. Jag ser honom som den naturlige efterträdaren till Iniesta. 2. Det finns även en rad twitter-inlägg där Ceballos gillar Barca samt Messi och co. Fast jag tycker inte att man skall göra en big deal av hans mindre smickrande kommentarer, Ceballos nämligen bara ett barn från den tiden. Vi har alla skrivit saker som vi kanske ångrar vid 15-16 års ålder. Men jämfört med våra nuvarande/tidigare spelare, så framstår Ceballos som en söndagsskolebarn. Vi värvade Arda trots att han kastade en sko mot en linjedomare. Eller Luis Suárez som var ett jävla fanskap med tanke på hans filmningar, bet 3 spelare, blivit dömd för att ha uttryckt sig främlingsfientliga ord mot någon lirare. Vi t.o.m. hämtade Patrik Kluivert från Ajax trots att han dödade en annan människa i trafiken.
Barcelona Reymar
2017-06-30 15:29
@Soko:

Fanns en del anledningar till varför Samper bänkades i Granada, ett av dom var ju att Samper inte passade in i Granadas defensiva kontringsfotboll, med Paco Jemez hade han säkert gjort en bättre säsong men tyvärr fick han sparken. Tror knappast en 20 årig Xavi hade briljerat med samma omständigheter. Trots det kan jag lova dig att Samper hade gjort ett bättre jobb än Gomes och vi hade kunnat spara en halv miljard..
Barcelona Kröjjff
2017-06-30 15:29
Cule4life

Nej, det är riktigt, du skrev visserligen inte att Verratti är bättre än Xavi och Iniesta tillsammans. Du skrev: "Veratti har det bästa från Xavi iniesta". Och den kombon borde väl rimligtvis bara en spelare i världen i sina bästa stunder, vara förmögen att leva upp till? Så vari ligger det löjliga egentligen? Sök i ovanstående citat och du ska finna.
Barcelona SOMISEREM1899
2017-06-30 15:05
Soko

Vad vi väljer? Jag hade valt att behålla samma människor som jobbade i La Masia under Laporta, istället för att omstrukturera allt och ta in nytt folk i ett försök att utplåna den tidigare ledningens legacy. Jag hade valt att hålla Pep Segura och hans strävan efter mer fysiska spelare borta.

Jag hade gett chansen till talangfulla produkter istället för att värva högavlönade, gamla och dyra truppspelare. Jag hade valt att inte låna ut talanger till klubbar i bottenträsk och dessutom kräva betalt för varje framträdande, vilket leder till att de hellre låter spelaren i fråga sitta på bänken (läs Samper). Men kul att du väljer den inslagna linjen.
Barcelona Cule4life
2017-06-30 15:04
Kröjjf

Jag sa inte att Veratti är bättre än Xavi och Iniesta på det dom är bäst på. Men har båda spelarnas styrkor som posession, passningar, instick och förmågan att dribbla av 2 spelare utan prob. Srn är Versyti faktiskt bättre än Xavi/Iniesta defensivt.

Sen att du blandar in Messi i ekvationen Xavi Iniesta är löjligt. Messi skulle vara världens bästa spelare på alla positioner förutom målvakt/mittback. Messi är en målgörare av rang jämfört med spelarna du vill ta in i "ekvationen". Onödigt ens att prata om Messi. Vad han gör på plan är olagligt.
Barcelona Soko
2017-06-30 14:57
Nesto

Om en Samper som inte ens blev ordinarie i ligans sämsta lag Granada är det lämpligt att ha i ligans bästa lag ? Ska vi ha sådana spelare ska vi inte hoppas på att vara dominanta .
Barcelona Nesto
2017-06-30 14:38
Någon som har info kring hur klubben tänker med Sergi Samper?

Jag hade gärna sett Samper som första backup till Busquets komma säsong.
En spelare som haft rejält med tålamod och talang men aldrig fått en ärlig chans.

Får han inte chansen så hoppas jag innerligt att Pep värvar honom och lyckas förädla honom, för att sedan komma tillbaka till Barca en vacker dag.
Vi misslyckades med att ta vara på Oriol Romeu, låt oss inte sumpa detta.

Här har ni längre highlights av Sampers säsong.
Barcelona Soko
2017-06-30 14:36
Att ledningen inte satsar på på masia är bara trams. Folk bara tror och inbillar sig att Messi Xavi och Iniesta växer på träd och bara plocka ner..
Vi har ju försökt ta fram hur många "talanger " som helst även efter generationer efter 1987 men insett att de inte räckt till och slusat de vidare till mindre klubbar där de aldrig tagit chansen
Ledningen bär ansvaret för att de tre först nämnda inte växer på träd varje år.
Och ja klubben lan välja att satsa på la masia och husera som mittenlag eller att köpa och värva och slås om titlarna. Vad väljer ni?
Barcelona Soko
2017-06-30 14:27
Förstår inte att klubben inte var mer intresserade av Mahrez. Han kunde ha värvats billigt och killen har allt för att kunna spela hos oss. Han kan dessutom användas både på mittfältet och i anfallet.
Barcelona Barclasico
2017-06-30 14:15
Pedro: “Barça is losing all of its La Masia philosophy. Players are leaving to succeed elsewhere, the club is losing its essence.” "Pedro now joins Guardiola, Puyol and others in the “Barcelona Traitors Club” for part of the fanbase." Här kmr nästa profil som är emot Barcas ledning.. Vi måste vakna upp nu, dags att kicka hela ledningen!! Någon som vet vad som har hänt med beneditos röstningar? Har vi 16k röster än?
Barcelona OleguerForPresident
2017-06-30 14:11
Jag vill ha mitt Barca innan 2012. Tider då Oleguer var vår fanbärare.
Världens sämsta spelare, men fan vilken jävla skön gubbe.
Barcelona Barcelonistas
2017-06-30 13:37
Jag kmr skita i alla titlar till nästa säsong. Det finns en sak som är värd mer än en ligatitel och en Cl titel och det är det RIKTIGA BARCA. Inte någon dålig lightversion kopia. Jag vill ha tillbaka Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-30 13:35
Ja ni hörde rätt värvar vi in Veratti så har vi ett bättre mittfält än Real Madrid. Veratti bättre än Kroos? Är det något konstigt? Jag tycker inte Kroos är så extremt bra som folk vill få det till. Han är möjligtvis något bättre än Rakitic och då vet alla här vad jag tycker om Rakitic. Busquets är bättre än Casemiro Veratti bättre än Kroos Modric bättre än Iniesta ( förutsatt att Iniesta är i usel form). Modric är idag världens bästa mittfältare men en Iniesta i form har fortfarande den högsta högstanivån bland mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-06-30 12:39
@Cule4life:
Den spelare som har det "bästa" (!) från Iniesta och Xavi, kan utan minsta lilla tvekan mäta sig med Messi i dennes absolut bästa ögonblick. Så en miljard låter ju med det åtanke, som rena reapriset hos Galne Gunnar. Så vad väntar "vi" på? Erbjud PSG det dubbla.
Barcelona Cule4life
2017-06-30 11:38
Ni får se när Veratti spelar i Barca
Man ser alltid bättre ut i Barca Real om man är en bra spelare. Man syns mer. Sett PSG jävligt mycket pga Ibra tiden där. Enligt mig är han bättre.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-30 11:32
Man kan hata Real Madrid som klubb hur mycket som helst, men att säga att Veratti käkar upp Modric och Kroos är en big överdrift. Hur som helst så skulle vårt mittfält höjas minst 10 nivåer med Veratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-30 11:06
@FCB_Messi:

Ja det stämmer att polis genomförde PSG för en månad sedan men igår gjorde man det på nytt.
Barcelona S.Eto'o
2017-06-30 11:05
Modric tappar bollen när man pressar honom ? Vad läste jag precis..... Modric är den spelare som aldrig nästan tappar bollen tillsammans med Messi, Iniesta och (Hazard i storform) sen finns det några andra som tappar ganska ofta men kan ha några bra perioder. Modric är den närmaste mittfältare som har kommit till Xavi&Iniestas nivå sens 2008. Ta bara en titt på Cl finalen så märker ni Varför Modric är världens bästa mittfältare de senaste 2-3 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-06-30 10:58
Veratti käkar upp Modric Kroos till frukost. Kroos ät en traktor som aldrig kan göra sin gubbe. Alla hand poäng kmr från frisparks inlägg och hörnor. Modric är lite bra på varje, ingen speciell styrka sol sticker ut.

Verattis posession + passnings spel samt defensiven och dribblings förmågan är outstanding. Hans spel på trånga ytor med 4 spelare runt om sig är galen. Modric Kroos tappar boll direkt ifall man pressar dom. Veratti har det bästa från Xavi iniesta. Verattis assist förmåga sista tredje delen är sjuk. MSN kmr älska honom. Hoppas den jävlen kmr. Messi förtjänar cracks.
Barcelona Nesto
2017-06-30 10:43
Skulle väl kunna vara så att Barcelona reda aktiverat klasulen men väljer att presentera detta om någon/några dagar?
Barcelona westinho - Sergio #5
2017-06-30 10:38
Han kommer att värvas tillbaka till oss och sen lånas ut nästa säsong till Milan igen då han vill ha kontinuerlig speltid för att kunna spela VM 2018.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-06-30 10:28
Stämmer det att Deulofeu gått ut och sagt att han inte vill spela i Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-06-30 10:25
@S.Eto'o:


Japp, jätte dumt om vi inte utnyttjar klausulen!!
Annons: