/spanien/barcelona/forum/5932.aspx/spanien/barcelona/forum/5932.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:59
Gabriel

Atléti vill ha Mangala som ersättare för Miranda. Vem tror du är Mangalas agent? Klubben borde byta namn nu, till FC Mendes.

De verkar också vara intresserade av Keylor Navas.
Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:56
Rambla~

Har hört att Roma vill ersätta Benatia med Mangala om de säljer honom. Men ja, Doria lär säkert snappas upp av någon klubb i Europa och hans marknadsvärde kommer att höjas markant.
Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:55
Det känns ärligt talat som att vi håller på att förvandlas till en liten klubb, eller typ till Milan och Arsenal. Vi kan inte längre konkurrera om de bästa spelarna, eller vägrar att göra det.

Jag är på riktigt orolig inför framtiden.
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:54
Gabriel

Doria kommer att gå till förslagsvis Roma eller någon annan klubb i Serie A. Antagligen gör han en grym säsong. Vem tror du står i första ledet nästa sommar och vill värva honom? Fast då är det som vanligt, nu när han gjort en säsong i Europa värderas han inte till de 5-12m Roma värvade honom för, utan det blir de vanliga 40m som gäller.
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:51
@Capitan \(^.^)/:


Jag fattar fortfarande inte varför de går för honom. Han är bland de dyraste i ligan. Det känns bara onödigt att ödsla tid och framför allt för mycket pengar på honom när man tex kan få Navas betydligt lättare och framför allt billigare.


Tyvärr ryktas det om att Benatia är överens med City.

Bra jobbat Zubi.
Barcelona Vampíro
2014-05-28 15:51
Äh det är inte ens juni än och jag har gett upp om att det kommer ske nån vidare generationsväxling. Det är bara att inse hur det ligger till, jag tänker inte få upp hoppet igen för att sen stå där i augusti som en mook för tredje året i rad. Jag tycker synd om Luis Enrique han kommer bli blåst precis som Tata blev. Hela världen och dess soffexperter kan peka ut exakt vad FC Barcelona behöver men denna ruttna ledning kan inte komma till skott. Jag känner fan inte igen Barça längre. Visst man kan inte förvänta sig titlar och vinster varje år det är fullt normalt men klubben är så sjukt långt ifrån vad jag fastnade för som grabb. Dem egenskaperna som skiljde vår klubb från alla andra finns inte kvar längre. Det om nått får en att tappa lite intresse, oavsett framgång på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:51
Rambla

Ja precis, Balanta och Doria är två ess som finns i Sydamerika. Om vi nu ska vara så snåla eller inte har pengar så vakna upp och titta utanför Europas gränser för att hålla på som de gör nu, tro att de kan pruta ner priser i Europa, det funkar inte. Framför allt inte om man är intresserade av de bästa backarna.

Och Claudio Bravo, jag har aldrig gillat honom. Okej han är bra med fötterna, men det krävs mer än så för att jag ska bli imponerad. Mycket hellre Navas eller Caballero än Bravo.
Barcelona Mido
2014-05-28 15:50
Om jag vore macherano då skulle jag ställa ett ultimatum, om ni vill ha kvar mig då får ni köpa riktiga mittbackar,, men då skulle de sälja honom direkt :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-05-28 15:47
The agent of Real Sociedad goalkeeper Claudio Bravo (31) confirms that Barcelona have contacted the Basque club. [cope]

Visst, bra målvakt och allt, men vafan sluta ödsla tid här och gå all in på mittbackarna. En bra andremålvakt kan man till och med få i sista dagen av transferfönstret.
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:45
@Gabriel:


...eller Balanta. Det finns säkert fler i Sydamerika.
Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:41
Om klubben vill fynda så får de vända sig utanför Europas gränser, för i Europa ser marknaden ut som den gör. Doria finns, fynda på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:39
Barcelona plan to sign two of following three centre backs: Marquinhos, Mathieu, Miranda. They want to pay 40M for the two together. [sport] Vår klubb är definitionen av snål! Och så tror vi att dem kommer punga ut 40 för Benatia. Haha, det är kört.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:39
Ska vi behöva stå ut med äckliga Qatar på tröjorna och annan skit de sålt ut klubbens själ till, ska de fan också kunna lägga upp pengarna för en mittback oavsett om det är 40m eller inte. Annars kan det kvitta. Släng bort den jävla loggan, avsluta allt sammarbete med den regeringen och handla in billigare spelare istället och försök förädla dem själva. Hellre det, och få kämpa mer om CL tex, än att vara med om denna cirkus.
Neymar11
2014-05-28 15:34
En grej jag inte förstår mig på är varför ni blir sura på Psg. I min bok gör dom rätt, det är ju en av världens största talanger det handlar om. Varför skulle dom gå med på vad som helst när det gäller deras egna spelare? Som har kontrakt med dom i 4 år till Visst det är ett olje lag med en rik ägare från Qatar. Vi här inne vet att det är omöjligt att värva från dom, det fick vi lära oss förra året. Jag skyller på vår egna ledning som går och nosar där med hjälp av dum och dummare Laporte/subotic/benatia/mangala/ muschaccio (stavning) som vi kan värva istället och som är betydligt enklare att få loss
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-05-28 15:34
Neymar värvningen kostade klubben enorma summor och har säkert drabbat våran budget. Allt som kommer ur deras munnar är lögner, dom ljuger om hur mycket Neymar kostade, dom ljuger och lovar att Abidal ska va kvar, dom lovar att köpa mittback men det blev också en lögn (tänker på förra sommaren). Man kan ju inte ta det dom säger på allvar när det dyker upp andra uppgifter än de dom har angivit.
Jag blir inte ett dugg förvånad om det kommer fram att dom har ljugit om ekonomin i klubben också, det finns nog inte så mycket pengar som det har snackats om därför kommer alla förhandlingar att dröja då priserna måste diskuteras.
Den här ledningen har redan förstört våran fina klubb, och dom är knappast kompetenta nog att kunna styra upp det här för då hade man inte hamnat i den här sitsen från första början. Man får helt enkelt vänta till 2016, blir så jävla förbannad varför blir det ingen omröstning för?
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:32
@Neymar11:


Jag håller med, men tyvärr så resonerar inte denna ledning så. De trodde tex att de skulle kunna knyta till sig Bentia för ca 20m. De förväntar sig att spelaren ska sätta lite press på sin klubb. Det är så de jobbar. Det samma gäller Laporte, aldrig att de betalar 36m för en 19-åring. De har ett väldigt konstigt sätt att se på marknaden. De lever fortfarande kvar i det förgångna. Speciellt Zubi, som vet att när han var aktiv så värvade Barca aldrig dyra backar. Koeman tex, gav de inga jättesummor för. Oftast har försvarsspelarna kommit från La Masia. Ibland räcker de tyvärr inte till, speciellt hur fotbollen ser ut idag, men det fattar inte den här styrelsen.
Neymar11
2014-05-28 15:29
Rambla~ Jo det är jag medveten om, men dock så var det en tid utan sponsorer, Qatar-pengar och rosell När man är i sådan desperat behov av Världsbackar och säger att man har pengar för att värva. Då gör man det iaf i min mening 35 miljoner € för en världsback är ingenting i dagsläget. Speciellt med tanke på hur mycket pengar som florera omkring
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:27
PSG bildades 1970!

Det räcker så.....
Barcelona Zyzz
2014-05-28 15:24
Hahaha tror PSG att Barca är någon slags fotbollsskola som de kan skicka sina spelare till för att sedan hämta hem dem igen eller? Barca är större än PSG så nej tack.
Barcelona Rambla~
2014-05-28 15:22
Neymar11

Jag skriver det igen. Den här klubben har aldrig värderat försvarspelare i de summorna. Det är bara cracks á la Neymar de betalar sådana summor för. Inte mittbackar.
Neymar11
2014-05-28 15:22
Gabriel Gör dig själv en tjänst och bli inte förbannad, ska du bli förbannad så var det på vår ledning. Man får verkligen huvudvärk varje dag av att läsa alla rykten här inne
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:21
Neymar11 Vi borde definitvt aldrig göra affärer med den klubben efter det där. Det räckte med deras president som hotade att köpa Messi när vi var intresserade av Thiago Silva. Jag hade njutit av att se att vår klubb gick i krig mot dem och bröt alla möjliga band. Det kan mycket väl vara så att det inte finns några pengar. Varför annars noja över rimliga priser på de bästa backarna? Alla culés i hela världen vill se starka investeringar på mittbackar, men kan det vara så att klubben inte har pengar? Jag börjar också undra... Edit: Och säg inte till mig att lugna ner mig, jag skriver enbart det som varenda culé i hela världen känner när man läser om ett sånt smutsigt erbjudande. Så nej, jag tänker fan inte lugna ner mig!
Neymar11
2014-05-28 15:21
Gabriel Och lugna ner dig, vad förväntar du dig? Att psg ska bara ge bort en sån talang Det psg försöker med är äckligt smart, så varför ska dom ge sig vika bara för att vi är Barcelona Ska du skicka din frustation någonstans så skicka det till vår klubb, som är så dumma och försöker värva därifrån. Att värva från en klubb som är ekonomiskt oberoende är helt omöjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-05-28 15:17
Gabriel Inte bara fel på den klubben, utan att vår ledning ens vill göra affärer med dom. Att dom är så dumma att dom inte kan lära sig från fjolårets misslyckande Kan vara så enkelt att vi inte har råd att värva honom eller någon annan "stjärnback" Jag börjar bli riktigt jävla rädd angående ekonomin. Och något känns helt klart fel 1: jag har aldrig varit med tidigare om att våra egna spelare ryktas bort så intensivt 2: När man är i så stort behov av försvarare och "har 120 miljoner €" att värva för. Då gör man det enkelt och betalar och får det gjort. Tidigare traditioner kvittar speciellt med tanke på att ledningen redan kört över den flesta traditionerna 36 miljoner € för en spelare som Laporte är ingenting. Grabben är 19 och spelar med sån elegans och trygghet är helt otroligt 35 miljoner € för benatia/hummels/subotic/mangala är väl investerade pengar Nej vi kommer inte få se några värvningar förrän vi har tjänat in pengar via att sälja våra spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2014-05-28 15:13
Här kommer en oneliner: PSG är äckliga!
Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:13
Seriöst jag blir fan förbannad. Det är så äckligt respektlöst av den smutsklubben. Brinner just nu. Vill de inte sälja, fine, det kan man inte kräva. Men att komma med ett sånt smutsigt och vidrigt förslag att vilja låna deras spelare till oss och samtidigt kräva Alves i retur gör att jag får lust att cumshotta hela klubben och dess ägare i ansiktet.
Barcelona LeoMessi
2014-05-28 15:11
Gabriel (Barcelona) Kunde inte hålla med dig mer min vän. Det erbjudandet är som en pisstråle i ansiktet på vår klubb. Vi är inte Granada för fan! Dom tror att vi ska låna marquinhos och utveckla dom åt dom för att sedan lämna tillbaka honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zamboza
2014-05-28 15:11
@Ali G:

Barcelona Gabriel
2014-05-28 15:07
Haha vad fan är det jag läser. Ska vi låna Marquinhos? Vilka fan tror PSG att dem är?

Åsnor!

Jävla dadda klubb utan själ, usch, hatar den smuts klubben med deras äckliga president. Skit i Marquinhos nu, och skit i att sälja Alves till dem också. Vill aldrig se oss göra affärer med den klubben ever. Bryt alla möjliga band med dem och starta ett krig - inget mig emot. Gå allt in för Benatia och Laporte och skit i Marquinhos.

Åt helvete med PSG. Vi är Barça, ingen jävla fattig klubb som ska låna spelare för att sen ge tillbaka honom. Vad fan tror dem. Att dem kan låna honom till oss och utnyttja så att han får speltid nu när dem köpt Luiz för att sedan ta tillbaka honom när han utvecklats till en storback.

Fuck off!
Barcelona LeoMessi
2014-05-28 15:02
Det är inte bara ledningen, tränaren måste också våga kräva två mittbackar! Om Lucho vill vinna någonting så borde han första att vi behöver MINST en mittback av högsta klass!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: