/spanien/barcelona/forum/5919.aspx/spanien/barcelona/forum/5919.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dinho the artist
2014-06-10 11:37
Gabriel *** Det var min tanke precis. Jo det hade ju förutsatt att både Pedro och alexis stannar detta år. Tycker bara man borde försöka undvika att det blir en auktion på reus. Just nu är det inte prio dock, ser hellre att man trycker till ordentligt på mittbacksfrågan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-06-10 11:00
Mandzukic nära real Madrid. Hade gärna sett honom i Barca. Inte hellre än reus - men kroaten är en spelare vi faktiskt har chansen att värva..
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-10 10:57
Haha missar halva säsongen, missar vm, tackar nej till nytt kontrakt med klubben och Monaco skiter i att värva honom. Ett lyckat år... Nu kan ju han och målvaktstränaren som fick sparken njuta av livet på stranden ett tag :) Nej men har valdes och Monaco ett muntligt kontrakt så kan inte Monaco dra sig undan. Antar att valdes har haft agenten + någon advokat med i förhandlingarna. Något skriftligt dokument tycks inte finnas då hade inte Monaco haft något alls att säga till om
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Riiio!!
2014-06-10 10:56
Det logiska vore ju att dra till Napoli för hans del. Om dom nu kan betala hans lön?
Barcelona Gabriel
2014-06-10 10:56
Dinho the artist Det där var minst sagt en intressant tanke. Men, bara så jag har förstått dig rätt, menar du att vi bör köpa Reus nu (alltså betala summan denna sommaren) för €40M och låta han stanna i Dortmund 1 år till eller menar du att vi kommer överens med Dortmund om att köpa honom för de pengarna nästa sommar? För trots att jag verkligen vill ha Reus till Barcelona så kan jag inte se hur vi ska kunna ha råd att lägga en sån summa denna sommaren på en spelare som kommer att komma först nästa år. Vi behöver förstärka oss redan nu. Och vad händer då ifall en av Pedro/Sanchez lämnar? Det finns vissa problem med den lösningen. Men ja, det var minst sagt ett intressant alternativ. Framför allt om man hade kunnat komma överens med Dortmund att man köper honom redan nu men betalar för honom nästa sommar istället. Men jag har i alla fall inte gett upp hoppet om att man ska lyckas köpa honom redan den här sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-10 10:26
Om Valdes hade signat ett förhandskontrakt (eller vad fan det kallas) hade Monaco då kunnat skita i att värva honom ändå? Eller hade dom behövt köpa ut honom från konraktet?

Fatta om ingen klubb skulle vilja värva honom den här säsongen? Vad gör man då? Känner jag barca rätt så kommer dom att ge honom ett kontrakt tillsvidare samtidigt som vi har bravo och ter stegen som målvakter. Då står vi där med 3 målvakter som egentligen är för bra för att vara reserver.
Barcelona Illusionista
2014-06-10 10:20
@NoGo™ :
Blir nog City, de har inte varit så nöjda med Hart. eller kanske Arsenal eller Liverpool..
Barcelona NoGo™
2014-06-10 10:16
@DM1982:

Ojdå där ser man. Undrar vilken klubb han går till nu då?
Barcelona DM1982
2014-06-10 10:04
Monaco have decided not to sign Barcelona goalkeeper Victor Valdes (32), who decided not to renew his expiring Barcelona contract. [lequipe] Ouch....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-10 09:54
@1.70-ligan - köp en back, tack:


Dåliga nyheter med andra ord
Barcelona Mido
2014-06-10 09:14
ni som klagar om appen, ha tålamod. det kommer nya uppdateringar. de har gjort om appen från grunden, så nya å gamla funktioner kommer att komma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-06-10 09:01
@barcastuff: Sevilla wanted to sign Barcelona midfielder Sergio Roberto (22), but new Barcelona coach Luis Enrique counts on him for next season. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BRC
2014-06-10 08:29
Kanske något destruktiv och negativ. Men har jag missat något?

Värvningen av Rakitic fyller kvoten av mittfältare som det ser ut idag. Den är logisk och sund, under försättningen att Fabbe faktiskt lämnar (vilket han tyvärr verkar göra, då jag tycker han har gjort bra ifrån sig överlag).
Det finns juniorer underifrån som jag anses ska få chansen innan "namn" värvas för att ruttna och sura på bänken. Rafinha är en sådan spelare jag hoppas får chansen.

Där vi vi brister idag är som vanligt på backsidan. Behöver minst en mittback av toppklass, gärna ytterligare en back som kan "se och lära". Batra kan vara den mittbacken, tyvärr har han inte riktigt övertygat mig att han kan nå hela vägen.
Samt att en högerback som har lungor som en häst och en vinnarskalle utöver det vanliga. Man är van vid att ha Alves där ute och ser gärna att en liknande spelartyp ersätter honom när/om han lämnar för PSG.
Barcelona Rambla~
2014-06-10 08:12
Jag håller med om Xavi. Dessutom, sådana klasspelare växer inte på träd. Det gäller bara att få honom att inse vad som är bäst för laget.


Enligt den inte alltid så trovärdiga (bäst att nämna) Sport kommer Rakitic kosta €17,5m + variabler. Sevilla har ju från början krävt €25m (klausul €40m), så Barca har fått ner priset en del fast det krävdes att inkludera Denis Suarez på 1 års lån i affären. Sevilla krävde självklart en köpoption efter lånet upphört, de vore korkade annars det är nog alla överens om, Barca ville absolut inte gå med på det. Nu ser det ut att sluta med att Sevilla får en köpoption efter lånet upphör, medans Barca i sin tur får en återköpsklausul om nu Sevilla väljer att värva Suarez. Alla nöjda och belåtna?

Det enda som fattas för att övergången ska bli officiell är att klubbarna ska komma överens om detaljer, tex summan på den köpoption Sevilla får på Suarez och återköpsklausulen Barca i sin tur då får med.

Peppar peppar, nu rör det sig nog bara om timmar innan det blir officiellt så vida inte PSG eller någon annan oljedränkt klubb halkar in i 11:e timmen och lägger ett vansinnesbud bara för att markera revir.
Barcelona DM1982
2014-06-10 08:02
Man vänjer sig med den nya appen men jag hoppas att det kommer stå vilken tid inläggen har skickats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-06-10 07:51
Många snackar om att Pedro ska få en nystart. Något jag hoppas på är att Xavi får det.
Hade varit en ordentlig förstärkning till mittfältet om Xavi blivit mer flexibel i sitt spel, dvs snabbt/lågt tempo, slå avgörande passningar/försvara ledning med bollen.

Tror och hoppas att Luis Enrique vågar säga till stjärnorna i laget. Det kan vara svårt att ändra en 34-årings spelstil, men det är inte omöjligt.

Xavi kan bli pånyttfödd, precis som Pirlo blev.
Barcelona Mido
2014-06-10 07:21
God morgon ni som vill gå in direkt på barças forum och det är den nya appen jag snackar om. 1. klicka på sök upp till höger. 2. klicka på fotboll och sedan välj din favorit klubb. 3. klicka på stjärnan upp till höger för att spara. 4. när man går in i appen igen kan man klicka på 3 sträcker knappen upp till vänster. 5. ni ser Barcelona under start med en gul stjärna, klicka på Barcelona sedan på forum. klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-06-10 06:59
@!Sergio_ Busquets!:


Det är på tiden att folk börjar förstå hur korrupt fifa egentligen är, började själv fatta det långt innan Blatter förlängde röstningsperioden och skänkte bort guldbollen till Ronaldo.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-06-10 04:12
Guardiola på en demonstration i Berlin för ett självständigt Katalonien.
Neymar11
2014-06-10 02:41
Rakitic officiell enligt md
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dinho the artist
2014-06-10 01:48
Gabriel
***
Reus älskar Dortmund, han verkar vara en reko kille och därför tror jag inte han skulle göra så mot klubben. Jag menar mest att vi borde vara snabba och knyta honom till oss i detta fönster då hans klausul öppnar sig nästa säsong. Då kommer flera storlag att beblanda sig och det blir en löneinflation istället (läs Neymar). Bättre att göra det "cleant" med Dortmund; Ni får 40m och tillgång till Reus tjänster ett år till(förutsatt att man kommit överens med spelaren ifråga först).
BARCA-més que un club
2014-06-10 01:39
Förrvirande den nya appen är alltså ingen genväg till sin egen lagsidan direkt !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-06-10 01:32
Angående Reus

Ta det lugnt, ni ska inte ta dessa uttalanden alltför seriöst, hur många gånger innan har vi inte sett och hört spelare och agenter uttala sig om att dem kommer att stanna i deras nuvarande klubb för att sedan göra det exakta motsatta. Flera gånger. Ni måste tänka lite logiskt, vad ska Reus göra, säga rakt ut att han vill gå till Barcelona? Sånt säger man inte till media, framför allt inte när man ändå faktiskt trivs i klubben man spelar i och är nöjd med sin situation där. Men bara för att han är nöjd i Dortmund så behöver inte det betyda att han inte vill komma till oss, men han kan inte bara gå rakt ut och säga det.

Och angående Dortmund och att dem inte vill sälja, nej men det är väl klara fan att dem inte vill. Reus är en världsklass spelare, vem vill bli av med honom? Men samtidigt så kan dem inte stoppa Reus från att lämna om spelaren själv vill göra det. Eller kan, kan dem ju, men hur kul är det att tvinga en spelare att spela kvar i klubben när han själv vill röra vidare på sig?

Jag känner mig relativt lugn gällande Reus, med det sagt så menar jag inte att jag är hundra procent säker på att vi köper honom, det är en svår värvning att få igenom eftersom vi snackar om en riktigt jävla bra spelare samtidigt som Dortmund knappast vill bli av med honom. Men det enda jag säger är att man inte ska ta dessa uttalanden alltför seriöst, det är liksom inte "spiken i kistan" bara för att Dortmunds sportchef gått ut och sagt att dem inte vill sälja honom.

Men det är inte över än. Sen en sista sak, angående det Reus sa, det finns tydligare svar än det han gav "I don't have to say all the time that I'm happy at Dortmund". En spelare som verkligen verkligen verkligen INTE vill röra på sig till en annan klubb säger så som Koke sa för bara någon vecka sen, basically att han inte vill byta klubb. Jag tycker man kan läsa mellan raderna att Reus är mer än öppen för en flytt till oss.

Så bara ta dessa uttalanden med en nypa salt, det betyder inte att det är över.
Barcelona kingrodrigues
2014-06-10 01:18
Jävla keffa nya app. Blir helt snurrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-10 01:10
The final transfer fee for Sevilla midfielder Ivan Rakitic (26) could be '17,5M plus incentives plus loan B player Denis Suarez'. [sport]
Barcelona Dinho the artist
2014-06-10 01:07
Om Alexis försvinner anser jag att Reus är den enda någorlunda trovärdiga ersättaren. Han har själv sagt att han stannar en säsong till likaså Dortmund, och hans klausul på €35m börjar gälla nästa säsong så varför inte dra en deal på 40m med ett år utlåning? Alla parter nöjda.

Avd. spekulationer.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2014-06-10 00:52
Holy shit, jag hade ingen aning om att FIFA var såhär korrupt...
Barcelona LeoMessi
2014-06-10 00:51
En fråga angående den nya uppdateringen: Kan man kopiera någon använderas nick så man slipper komma ihåg? Det gick ju på den förra appen men det tycka inte funka på den nya
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2014-06-10 00:48
Förra säsongen Sergio-Song Xavi-Fabbe Iniesta-Roberto Den här säsongen Sergio-Masherano Rakitic-Xavi Iniesta-Rafinha Vi förstärker på alla delarna så jag ser inte varför vi behöver ännu en mittfältare då spelare som Rafinha kan bli missnöjd och då vår största prio ska vara två mittbackar och en höger back. De här är 10 gånger bättre än vår nuvarande mittfältsupsättning
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-10 00:46
Man kan ju inte ens dela upp inlägget i stycken med denna skit uppdatering. Fan så värdelös uppdatering
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: