/spanien/barcelona/forum/59.aspx/spanien/barcelona/forum/59.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cule4Life
2018-08-28 05:03
Neymar: vill inte möta Barcelona i CL" . Hur kan man ens för det första flytta från Barca när man sitter på 5 års kontrakt och 20 milj euro per är.

Hade jag haft det hade jag aldrig i världens lämnat. Spelar ingen roll om PSG hade erbjudit mig 100 milj euro per år.

200 milj kr per och spela i Barca. Lämnar man har man inte alla hästar i stallet. Finns ingen vettig förklaring till ett sådant beslut.
Barcelona S.Eto'o
2018-08-28 00:14
Joe Prince-Wright
?
@JPW_NBCSports
Wow. Jose Mourinho just had a meltdown: "What was the score? 3-0. That is three. How many Premier League titles I've won. Three. That is more than the other 19 managers put together." Then demands: "Respect. Respect" as he storms Mourinhos presskonferenser är de bästa!!!! Från “fotboll heritage” mot Sevilla till det här. Längtar till nästa presskonferens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vítor Borba Ferreira
2018-08-27 22:48
Vad är det för gnäll nu då på Pique? Känns som folk gnäller bara för att? Han har börjat säsongen strålande, vad gör han för fel? Förstår nada. Att han inte är en ledare som Puyol är väl klart men tycker ändå han är en ledare. Att vara som Puyol är svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-08-27 22:47
Mourinho, sacked in the morning? Det är nu man borde hugga på Pogba. Ganska säker på att han vill bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-27 22:34
Pique har börjar denna säsong lika bra som förra säsongen.
Våran klart bästa försvars spelare just nu. Han är den spelaren som styr vårat spel från försvaret. Som någon annan skrev alltid bäst i stora matcher, är det dålig karaktär.
Gnäll istället på våran största alibi spelare Umtiti, med fruktansvärt dålig attityd
Barcelona Cruijffism
2018-08-27 22:31
Jag tycker Piqué gör en bra match mot Valladolid. Läser spelet bra, vann 6 av sina 8 duller. Bra i uppbyggnadsspelet. Otroligt svårt att spela mittback i Barça, Piqué och Umtiti gör det galant. Så länge han presterar på plan så får han spela hur mycket poker han vill. Suarez o andra sidan ger jag upp på. Varit undermålig i 2 år nu. Slut som spelare. Kommer garanterat kosta oss poäng i La Liga om han får fortsätta starta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid min legend , Puyol .
2018-08-27 22:17
Såg för något år sen en intervju med Puyol och Pique, där de snackade om tidigare minnen. Pique sitter då och säger hur Puyol hela tiden var på honom att fokusera och att han titt som tätt fick en rejäl avhylning på träningarna av kaptenen när han inte gav 100. Pique har skickligheten och de fysiska förutsättningarn att vara tvivelöst världens bästa mittback, men hålls tillbaka otroligt mycket av sin barnsliga loja attityd. Han har alltid varit så och kommer alltid vara det, sanningen är att utan Puyol hade nog förmodligen han inte haft den här karriären han haft i Barcelona. Dock så är han ibland helt briljant på planen när hans fokus är rätt. Så länge Pique inte har en Carles Puyol bredvid sig kommer Pique vara Pique, tyvärr.
Barcelona Andreas FCB
2018-08-27 21:50
Sant med dygnsrytmen. Tittade ut genom mitt fönster och ser barn på typ 5-6 år leka i parken klart 23.45 typ..med föräldrar närvarande såklart men ändå. Neymar är också på cssinot och spelar. Även Arthur. Turneringen är dock slut nu så inte så sent idag.
Barcelona the cameroonians
2018-08-27 21:37
Lion24 Han spelade även förra veckan. Nu vet jag inte om laget har träningsfritt imorgon, men jag kan inte se nån större skillnad i att lira FIFA eller poker med vänner. Sen är det ju så att det är annan dygnsrytm i Spanien än här hemma. Inget konstigt att vara uppe efter midnatt. Men det undantar inte det faktum att Piques fokus verkligen inte är hundra procent på fotbollen längre då han har flera företag som han driver etc. Och just hans fokus har varit ett problem hela karriären och utan Puyol vid sin sida har det bara eskalerat. Det är därför inte konstigt att det talas mer om honom som president än framtida tränare, han brinner helt enkelt mer för business än fotbollen i sig. Däremot tycker jag att han oftast är bättre i stora matcher och skärper till sig extra då. Definitivt ett ämne värt att diskutera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-08-27 21:31
Lion24 Jag är i Barcelona och deltar i EPT också. Har sett Pique så det stämmer och det är väl hans hobby. Dock håller jag med. I vissa fall (om man går långt) håller turneringar ibland på fram till 02-03. Beror på vilka turneringar du spelar. Liksom. Finns inte på kartan att jag sitter uppe till 03.00 om jag ska vara bra och redo på jobbet dagen efter? Ska även sägas att om Pique är på casinot till 02.00 så är han ju förmodligen inte i säng förrän 03-03.30 vilket innebär att man vänder lite på dygnet vilket inte är bra för att vara på topp. Spelare tror att de kan göra vad de vill. Skärpning för helvete. Visa lite respekt och sköt ert jobb. Det är trots allt fansen som i grund och botten gjort er rika då det är så snuskigt mycket pengar i fotbollen. Hur som helst skriver du precis som jag känner. Pique lever på sitt snack. Spelmässigt är han inte ordinarie i mina ögon. Sen vill jag även hylla Viggos inlägg. Håller med till 100% Sen det sista. Ni vet tröjan vissa spelare hade på sig när vi vann Spanska supercupen i Marocko? Pratade med personal i shoppen idag. De kommer få in dessa snygga tröjor inom 1 månad sa han. Bör således gå att beställa i slutet av September. Det var allt!
Barcelona Lion24
2018-08-27 21:01
Idag är Gerard Piqué ute och spelar poker. När det slutade jag inte men jag antar att det är runt midnatt kanske. För nån vecka sen åkte samma spelare, våran tredje kapten, en av de mest rutinerade spelarna i truppen, våran framtida president till USA för ett event två dagar innan vi ska spela match.

Ingen har skrivit om den katastrofala insats han stod för mot Valladolid. Fullständig katastrofal och motståndare kom förbi han titt som tätt. Tror du inte? Titta om matchen. Men det gör inget, för Piqué pratar utanför planen om Madrid. Därför blir han immun mot kritik. Piqué har blivit en legend på grund av hans prestationer utanför planen, snarare än på planen. Är inte det här skrämmande?

Men det gör heller inget. Låt han göra vad fan han vill. Eller någon annan spelare för den delen. Ord som gör att jag tappar hår. Förstår man inte att ens aktiviteter utanför planen påverkar prestationerna på planen? Det här är inte svensk division 5 fotboll där du kan festa på lördagen för att ändå hålla jämbördig nivå på söndagen. Det här är elitfotboll på allra högsta nivån.

För att prestera så bra som möjligt måste du prestera utanför planen också. Det vill säga att äta rätt, sova rätt och ha rätt umgänge. Men framförallt fokus. Fokus på din fotboll och din familj. Du kanske inte gör bort dig om du inte äter rätt, sover rätt eller festar. Men du kan inte uppnå din maximala potential. Är inte det vi ska sträva efter? Ska vi bara vara nöjda med OK/bra? Ska vi inte kräva att alla våra spelare åtminstone försöker nå fulla potentialen? Hur kan man nå det när ens fokus ligger på så mycket mer än fotboll och familjen? Men skitsamma, Madrid får en omdiskuterad straff emot sig och Piqué gör en tweet om det där han ifrågasätter det, och allt är glömt och han förblir en "legend".
Barcelona Mess1
2018-08-27 18:23
@Cruijffism:En av anledningar till att jag tror inte Messi jobbar lika hårt längre är ju såklart pga ålder, men det finns en annan stor anledning också. Det är att han har haft stora problem med att han har mått illa och spytt när han spelat osv. På senare tid har han "fixat" detta problemet. Han spelar men springer / rör sig mycket mindre.
Barcelona Vronskij
2018-08-27 17:50
@Cruijffism:


Jo? :D
Barcelona Trio el Mágico
2018-08-27 16:58
Kunde inte sagt det bättre själv Viggo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2018-08-27 15:38
Jag kan tala för mig själv, så får ni andra säga och/eller tycka vad ni vill om det jag kommer skriva nu. Jag väljer en titellös säsong med bra spel, där vi går tillbaka vår grund än en trippel där vi gör ett mål på slump och sedan parkerar bussen. Ja, jag vill gärna se laget vinna titlar. Men det var inte titlarna som fick mig att älska FC Barcelona. Inte heller var det stjärnorna vi hade i laget. Det var spelet. Det spel och den värdegrund vi stod för fick mig att fastna och älska detta lag och jag väljer bort alla titlar i världen för att återgå till våra värderingar och den vackra fotbollen vi en gång stod för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2018-08-27 13:48
Pep är både det bästa, samt det sämsta som hänt oss på modern tid. Han fick oss att njuta maximalt, både med titlar och hur vi spelade fotboll, men även hur han fick ut max av varje spelare. Tyvärr så gjorde han oss också kanske världens mest bortskämda fans, där endast titlar inte räcker till. Vi vill även spela totalfotboll samt producera nya världsstjärnor varje säsong. Missförstå mig inte, jag inkluderar mig själv. Våra problem är endast lyxproblem. När jag pratar med mina polare som håller på Arsenal eller Manchester United, så förstår ingen hur jag har mage till att klaga på hur "dåligt" vi ibland spelar. - Vinner ni titlar? - Spöar ni era rivaler? - Prenumererar ni på ligan? - Har ni Leo Messi i laget? Trots att jag anser att man fortfarande har rätt till att kräva mer av tränaren och spelarna, så måste jag nog hålla med om att vi (inte alla då, men många av oss) är världens mest bortskämda fans!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-27 13:12
Paulinhio gör succé i kina. På 8 matcher har han gjort 8 mål och fem assist!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2018-08-27 11:43
Infinit8Don=Barcelonistas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-27 10:47
@Dharok Obama:


Och att FC Barcelonas förehavanden på fotbollsplanen angår Real Madrid, utgår jag ifrån.
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-27 08:38
Ska Messi göra allt? Som du skrev gjorde han allt, han ör 31 År gammal nu och hade han fått värdiga mittfältare så hade han kunna fokusera på att att vara nära målområdet mycket mer, Medans Modric ville till Barcelona så värvande vi song bland annat, så om vi ska jämföra med Ronaldo som haft bättre spelare bakom sig och som spelat så han kan göra sina tap ins och slippa jobba så mycket på hemarbetet dem senaste 2-3 säsongerna. Värkar som att det inte diskuteras tillräckligt om vad för spelare Messi har runt sig, när msn tex fanns så var Messi mycket nere och droppade på grund av mittfältet och säg inte Sergio Busquets, han underpresterade kraftigt under våran gamla tränare. Senaste säsongerna har Barca valt spelare som inte gjort så vi har fått ut max av Messi tyvärr, med rätt spelare och rätt speltyp så hade Messi haft några fler Balon for bakom sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cruijffism
2018-08-27 04:54
När ska vi sluta ge ursäkter för att Messi droppar ner genom att skylla på tränares kompetens, medspelare etc. "Brist på kreativitet" Är Coutinho-Busquets-Rakitic ett okreativt mittfält really? Är Banega i Argentina helt okreativ o usel för o få fram bollen till Messi? Nej. Messi droppar ner för han känner att han har rätten o göra vad han vill. Det skapar obalans i laget. Varför ska du droppa ner till Busquets o göra det Busquets ska göra? Stå för fan i en yta framför honom istället och det kommer bli svårare att försvara för moståndaren SÅKLART. Gillar inte hans obefintliga presspel heller. Har sagt det innan och säger det igen, Messi med boll är i särklass bäst i världen men utan den är han numera inte alls bra. För några år sen var han bäst på allt. Vet inte varför han känner sig för fin för och löpa lite på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 23:13
Dharok Obama Det enda? Vilken mytoman du är haha. Real är våra största rivaler o angår oss. Vill du leka viktig och inte är intresserad, scrolla vidare. Inte svårare än så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dharok Obama
2018-08-26 23:10
Infinit8Don

Är det inte dags att börja skriva på Real Madrids forum istället? Det enda man läser från dig är saker som angår marängerna.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 22:55
Hmmm. Spelar man i real används tydligen inte VAR. Brutal filmning av Asensio.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 22:32
Girooooona. Älskar dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-08-26 22:18
@Mido:


Rimligt.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-26 22:05
the cameroonians

Rabiot i barca hade klarat uppgiften du efterlyser betydligt bättre än Rakitic.

Spelar ingen roll vad vi har för kreativa mittfältare när vi har Valverde som tränare, Åtminstone inte av vad man fått se hittills.

Rabiot var riktigt grym igår men dock är ligue 1 medioker.

Barcelona Mido
2018-08-26 22:04
Nu skriver AS att Barça ska go all in för Salah nästa sommar för 250 milj euro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-26 21:54
Real tvingar alltså kvar modric för att sedan inte spela honom. Märklig klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-08-26 21:53
[QUOTE=FCB_Messi]Camerooins Du får jätte gärna ge exempel på vilka mittfältare som du tror hade löst det där problemet. [/QUOTE] Spelar ingen roll så länge Valverde är tränare. Men definitivt inte Gomes, Rabiot, Vidal och Paulinho i alla fall. Tittar på för lite fotboll idag för att kunna ge genomtänkta och välanalyserade exempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: