/spanien/barcelona/forum/5895.aspx/spanien/barcelona/forum/5895.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2014-06-13 18:31
Domarnivån är exceptionellt dålig såhär långt i turneringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CuleAK
2014-06-13 18:30
Vad var det som hände vid det andra offside målet?
Postat via SvenskaFans-appen
BARCA-més que un club
2014-06-13 18:30
Andra målet Mexico blir rånad på hahha detta vm alltså stort skämt ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-06-13 18:30
Hahahaha Dos Santos rånad på två regelrätta mål helt sjukt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-06-13 18:26
Marquez-Puyol som mittbackspar båda i sin prime. Hade nästan offrat en av mina kulor för att få se det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-13 18:18
Det var jävligt märkligt att se Song slå hörnan haha!
Postat via SvenskaFans-appen
BARCA-més que un club
2014-06-13 18:13
Felaktig offside mål för Mexico alltså dessa domarna förstör fotbollen skippa dom kör med kameror vid sidlinjen istället så jävla irriterande alltså när det händer sånt igår va det felaktig straff nu offside mål som va onside
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-13 18:10
Song alltså, matchen är knappt tio minuter gammal men han har redan tappat bort bollen tre gånger. Trash.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-06-13 18:06
Kaiser med sina patenterade långpass ut på kanterna. Han kan än. :)
Barcelona Ali G
2014-06-13 18:05
Rafa marquez vilken jävla spelfördelare
Barcelona Pep - El Míster
2014-06-13 17:50
Coach Pep. Skämt o sido, ärligt, självklart har smartphonesen tagit över alldeles för mycket. Jag skäms tamejfan själv ibland. Men trots detta så ser jag ingen anledning att såga stämningen och publiken vid fotknölarna igår. Det var trots mycket telefoner en magisk stämning som jag inte sett på många år. Skulle alltså inte vilja gå så långt som och säga att dom förstår så värst mycket även om det hade varit bättre. Nå, visst finns de roligare saker att diskutera. Rakitic? Han gjorde mig inte besviken. Fin teknik, smart, hård och nätt i steget. Helt övertygad att han kommer vara bra mycket bättre för oss än Cesc. Ett helt annat kliv och genombrytsförmåga än Fabbegöbben. Vad tyckte ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-13 17:32
Har personligen ingenting emot Olof Lundh men han gör sig bäst när han pratar om saker bakom kulisserna osv. Han hör inte riktigt hemma i en VM-studio. Låt mig sitta och mysa bredvid Anna Brolin i soffan.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-13 17:19
Alonso och Xavi får starta så tråkig del bosq är. Bort med bägge gamlingarna och spela Koke-Sergio-Iniesta på mittfältet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-06-13 17:10
Song, Eto´o och Rafa startar för Kamerun respektive Mexico ikväll.
Barcelona Vampíro
2014-06-13 17:05
Lundh: "Messi har ju aldrig gjort mål i VM"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-06-13 16:47
Alltså Olof lundh hhhh han ser ut som långben, lika lång å lika dum. Raka av skägget å gå tillbaka till pojkrummet där du hör hemma idiot
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-06-13 16:16
Stämmer in i hyllningskören till Olof Lundh! Otroligt innovativ journalistisk briljans att lyckas väva in Barcelona i VM-sammanhang så elegant!

Respekt!
Barcelona Vampíro
2014-06-13 16:11
Xavi: "Do I already know where I will play next season? I didn't decide yet. I will make a decision after the World Cup." [cuatro] WTF!? Funderar han på allvar att lämna? Trodde hela tiden det var skitsnack från tidningarna för det är klart som fan att han ska stanna. Vi kan inte tappa alla tre kaptener på en gång, nej det klarar man inte av. Xavi ska vara i Barcelona hela karriären, punkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
2014-06-13 16:03
Gabriel

Det är bara att applådera Olof Lundh. Helt otroligt hur han lyckas kritisera Barcelona.
Barcelona Gabriel
2014-06-13 15:58
Olof Lundh alltså, haha vilket jävla papphuvud.

Han pratar om Kroatien som att det är ett jävla blåbärslag och som spelar deras första VM någonsin.

- " Släpper dom inte till för mycket bakåt i Braslien? Vi har David Luiz som kostar 50M€ och Thiago Silva som pratas som världens bästa mittback"

Ja men herregud, det är klart som fan att Kroatien kommer att skapa lägen sett över 90 minuter. Kroatien är ett bra landslag, bara för att Sverige inte kunnat uppmärksamma det inför VM och alla trodde att Brasilien skulle vinna enkelt så innebär det inte att Kroatien är dåliga. Killen kan absolut inte ett skit om fotboll och skämmer ut sig gång på gång.

Sen det han säger om Barça. Allvarligt talat, det har gått för långt.

- " Man vill att Brasilien ska vinna precis som Barcelona".

Alltså gräv ner dig själv. Det är VM, måste man ens ta upp Barcelona bara för att? Dessa sensations journalister i Svierge vet inga gränser. När ska nivån på fotbollsexperter höjas i detta landet?
Barcelona Rambla~
2014-06-13 15:57
Hur Sabella kan förbise Willy Caballero efter dennes två senaste säsonger är beyoned me. Romero, Andujar och någon Orion eller vad han heter. Hallå eller? Willy petar ju alla tre med hästlängder.

Sen att varken Fazio eller Musacchio inte heller ens är med i truppen fullbordar Sabellas episka fail. Otroligt alltså.
Barcelona Ali G
2014-06-13 15:38
Jag kan ha förtvivlat svårt för den enorma kommersiella viljan att ständigt sätta Neymar i fokus. Jag har däremot upptäckt att jag bara inte kan låta bli att gilla killen väldigt mycket.

Det är inte hans fel att andra vill göra honom till något mer än han är,
-Erik Niva
Coach Pep.
2014-06-13 15:24
Pep - El Míster

Haha, jag bor i Sverige för tillfället, men äger faktiskt ingen smartphone då jag är särskilt teknikintresserad. Om jag hade gjort det så hade jag definitivt inte använt den under match. Det är bara rika knösar eller ignoranta fanboys som använder kameror konstant under match och förstör stämningen. Jag kan förstå att man spelar in lite supportersång och tar några bilder, men jag är nog inte ensam om att tycka att smartphone-missbruket gått för långt och det är inte kul att bemötas av det på fotbollsarenor på bekostnad av stämningen.

Jag håller med om att nationalsången var oerhört mäktig men jag pratar om cirkusen innan det. Folket får stryk av polisen utanför arenorna medan deras skattepengar och andra nedskärningar gått till att finansiera ett onödigt dyrt VM-spektakel som bara de mer privilegierade har råd att gå på, vilka i sin tur förnedrar den sydamerikanska supporterkulturen genom att vifta med sina iPhones.

Ta det för vad det är?
Barcelona LeoMessi
2014-06-13 15:08
Problemet med argentina är att dom definitivt skulle kunna sätta upp ett bättre lag. Dom hade kunnat haft caballero i mål, bredvid garay hade dom kunnat haft spelare som otamendi/Fazio eller musachio. Och i mittfältet så skulle dom kunna ha Pastore/banega istället för legenden Gago.

Tycker att Sabella är väldigt feg.
Barcelona Vampíro
2014-06-13 14:53
Jag brukar av tradition alltid heja lite extra på Argentina i VM. De har nästan alltid skönast trupp men i år ser jag inte hur de ska kunna lyckas. Anfallet är som vanligt världsklass men seriöst Romero i målet? Garay och Fernandez som mittbackar och ett ganska okreativt mittfält, det kommer att fälla dem. Ställs de mot Brasilien, Tyskland eller Spanien kan det bli otroligt tufft. Det gäller för Leo att vakna från sin senaste snooze säsong i Barça om han vill vinna den där jävla World Cup.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zero 7
2014-06-13 14:49
Neymar11.

Tack för lästipset.

Diego Armando Maradona, låter som musik i mina öron!!!

Och må nu vår man Messi åter igen spela på dennes nedärvda argentinska gehör i combo med Barcas akademiutbildning och bjuda upp motståndarna till en äkta tango som heter duga.

Så att Brasiliens alla sambaorkestrar via sina taktfasta trummor, tvingas meddela Pelé m fl att världens bäste är under tillfälligt besök i fotbollslandet på allas läppar dessa dagar.
Barcelona Pep - El Míster
2014-06-13 14:43
Coach Pep.

Antar att du bor i en hydda i Borneo? Äger ingen smartphone? Och om du gör det skulle du väl inte vara så dum att använda den under öppningsmatchen i VM i Brasilien?

Ta det för vad det är för fan.

Invigningen igår va nog det mäktigaste jag sett, ja, iallafall nationalsångs-delen.
Coach Pep.
2014-06-13 14:29
All korruption och fördärv till trots satte jag mig ner i soffan igår för att se på VM och möttes av den torraste invigningen i mannaminne, och en ännu torrare publik när matchen satte igång. När sedan Brasilien får en straff till skänks och de privilegierade i publiken tar fram sina iPhones och filmar sina nyllen efter målet istället för att fira med varandra fick jag lust att stänga av tv:n.

Kroatien förtjänade mycket bättre och Brasilien är alldeles för överhypade. De satt i SVT studion och fick Kroatien att framstå som ett skräpgäng som Brasilien borde köra över, men med facit i hand så förtjänade de oavgjort. Deras innermittfält är mycket bättre än Brasiliens vars öde kommer att ligga i Neymars kreativitet.

Det skulle vara jävligt kul att se brassarna åka ut i gruppspelet, vilket inte kommer att hända med dessa domare, så jag hoppas helt enkelt på att Spanien eller Argentina spöar upp dem i slutfasen.
Barcelona Rambla~
2014-06-13 14:20
Är han verkligen något att ha då?
Barcelona petersays
2014-06-13 14:06
@Rambla~:

Vi ryktades ju vilja ha Zuñiga för €12M i höstas så ett byte rakt av med Napoli där kanske? ^^
Annons: