/spanien/barcelona/forum/587.aspx/spanien/barcelona/forum/587.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Amo.38
2017-07-03 21:47
[QUOTE=Blaugrana91]Kan TV3 uppvisa bevis på det dem påstår? Visst då är det en helt annan femma, men som sagt dem är en tveksam källa och jag hade varit källkritisk rörande det mesta om det inte är direkt från trovärdiga medier som MD, Catalunya Radio och Rac1. Vill jag att lednigen avgår om detta stämmer? Nej. Vill jag att dem avgår om ett alternativ dyker upp med liknade mål om ett mer globalt Barca? Inte omöjligt. Problemet är att det inte finns några alternativ just nu. [/QUOTE] Cardoner har ju själv bekräftat det? Enligt skribenten nedan? Okej så du skiter i allt det dåliga och smutsigs pga ett globalt Barcelona? Skrämmande minst sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-03 21:45
Själv tror jag att Verratti kommer vara en Barcaspelare nästa säsong. Så som han har kämpat och satt sig själv i en minst sagt knepig sits i PSG så måste vi bara lyckas få hit honom. Hoppas att Barto hinner avsluta dealen innan han blir avsatt bara ;)

Och om ryktena om Ceballos stämmer så ska han gå ut med en offentlig ursäkt på sin första presskonferens som Barcaspelare angående hans äckliga tweets. Då är han iaf lite förlåten.

Synd också att ryktena om Dembele har svalnat helt. Det hade vart så fint att få in honom. Nu fick vi Deulofeu istället för ett bra pris, jag hoppas att han motbevisar mig. Jag fattar att det är väldigt mycket FM men ett tag drömde man ju om Verratti, Dembele och Semedo.
Barcelona Soda Popinski
2017-07-03 21:44
Sandro Ramirez klar för Everton! Kritat på ett fyra år långt kontrakt. Super Sandro, all lycka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 21:37
[QUOTE=Amo.38]Varför skulle det vara flaska uppgifter? Med tanke på deras tidigare handlingar hade detta förvånat dig? Låt oss säga att uppgifterna stämmer, hade du fortfarande velat ha kvar nuvarande ledningen? FIFA-ban Neymar Gate Bedrägeri åtalet Och du sitter fortfarande och försvarar dom. [/QUOTE] Kan TV3 uppvisa bevis på det dem påstår? Visst då är det en helt annan femma, men som sagt dem är en tveksam källa och jag hade varit källkritisk rörande det mesta om det inte är direkt från trovärdiga medier som MD, Catalunya Radio och Rac1. Vill jag att lednigen avgår om detta stämmer? Nej. Vill jag att dem avgår om ett alternativ dyker upp med liknade mål om ett mer globalt Barca? Inte omöjligt. Problemet är att det inte finns några alternativ just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 21:33
Blaugrana91 Håller med om Rafael. Det finns gränser. Däremot var det ju ingen felaktig info från Tv3, Cardoner bekräftade ju allt. Det var bara det att klubben inte hade informerat medlemmarna själva om vad de gjorde med platserna. Att MD skulle vara en bättre källa är tveksamt då redaktionens ansvarige Santi Nolla står till förfogande för klubben och därför inte kan ses som en oberoende part.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 21:24
[QUOTE=Barclasico]This new scandal uncovered by TV3 has everything to make the Barcelona board resign and take them to court. Let’s hope for the best! (Rafa H) [/QUOTE] Det kommer inte hända så ser ingen anledning att älta ledningens vara eller icke vara hela tiden... Är dessutom ingen skandal, är falsk och överdriven information från en tveksam källa (Tv3 catalunya), man bör vara källkritiska när det kommer till rykten från Tv3 Catalunya och Sport för att nämna några. Enbart MD, Catalunya Radio och RAC1 som går att lita på och främst MD som känt. För övrigt undrar jag om det finns någon gnälligare person på twitter än den här Rafael Hernandez, allt som skrivs om klubben oavsett om det är transferrykten, nyheter om klubben, ALLT omvandlar han till något negativt... Måste vara tråkigt att vara så fruktansvärt bitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-07-03 21:11
[QUOTE=Blaugrana91]Ja det är ju självklart inte rättvist om så är fallet , dock verkar det vara falska uppgifter eller åtminstone starkt överdrivet. [/QUOTE] Varför skulle det vara flaska uppgifter? Med tanke på deras tidigare handlingar hade detta förvånat dig? Låt oss säga att uppgifterna stämmer, hade du fortfarande velat ha kvar nuvarande ledningen? FIFA-ban Neymar Gate Bedrägeri åtalet Och du sitter fortfarande och försvarar dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-07-03 21:06
This new scandal uncovered by TV3 has everything to make the Barcelona board resign and take them to court. Let’s hope for the best! (Rafa H)
Barcelona Treyh
2017-07-03 20:05
"In the meantime, Barcelona are working to make the move happen and to make it happen as soon as possible, which is why club president Josep Maria Bartomeu will now take charge of negotiations - Marca" (istället för sportchefen Robert)

Jag gissar på att vi kommer ro hem Verratti nu. Låter som typiskt Barto taktik, han kan nu ta åt sig äran när affären blir klar =)
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 19:46
[QUOTE=SOMISEREM1899]Blaugrana91 En medlem som frigör sin plats ska få 50% av det klubben sedan säljer biljetten för (efter mervärdesskatt och administrativa avgifter). Dessa regler har inte följts av ledningen, då man har ljugit och påstått att biljetter sålts till ett lägre pris än de egentligen gjort. Medlemmar har alltså lurats på pengar. [/QUOTE] Ja det är ju självklart inte rättvist om så är fallet , dock verkar det vara falska uppgifter eller åtminstone starkt överdrivet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-03 19:35
Blaugrana91

En medlem som frigör sin plats ska få 50% av det klubben sedan säljer biljetten för (efter mervärdesskatt och administrativa avgifter). Dessa regler har inte följts av ledningen, då man har ljugit och påstått att biljetter sålts till ett lägre pris än de egentligen gjort. Medlemmar har alltså lurats på pengar.
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 19:00
Det verkar som att den här Ceballos är väldigt nära Barca. Betis vicepresident har även bekräftat Barcas intresse och bud. Samtidigt säger han att Real inte kontaktat dem ang. en värvning. Jag kan inte påstå att jag gillar detta, visst är det en bra spelare med stor talang, men han verkar också vara ett svin, baserat på tidigare twitter-kommentarer. Men det klart skulle vi lyckas få in Verratti, Ceballos, Bellerin och Deulofeu så har vi gjort en fantastiskt bra sommar, sett till vilka spelare vi får in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 18:46
[QUOTE=SOMISEREM1899]Blaugrana91 Så du menar alltså att ledningen kan ta pengar från medlemmar eftersom klubben är vinstdrivande? Intressant... [/QUOTE] Man tar knappast pengar från medlemmarna bara för man säljer ut extra vip tjänster. Överlag bör Barca öka tjänsterna för vip, det här är en kundgrupp som betalar bra. Man bör ha mer Vip-platser och speciella restauranger och barer för just vip-kunder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 18:40
Såklart kommer Cardoner att hävda att den extra summan inte handlar om själva platsen utan om extratjänsterna som inkluderats i VIP-paketen. Ska bli intressant att höra följdfrågorna på detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-03 18:34
@SOMISEREM1899:

Jag tycker både om defensiv och offensiv. en utan den andra fungerar inte. Vi har förlitat oss alldeles för mycket på vår offensiv och när den svikit har det gått imget vidare. Offensiv vinner matcher men defensiv vinner titlar. Vad var fel med det gamla Barca med bla Puyol och Abidal där vi var stabila bakåt och farliga framåt? En sån Barcelona älskar jag.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-03 18:14
Känslan när Real supportrar pratar om VAR.. Hur går det ihop? Man har roffat åt sig 2 Cl titlar via tydliga domarfördelar och en korrumperad ligatitel.. Im out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 17:56
Problemet är inte viljan att öka intäkterna, problemet är oviljan att informera medlemmarna om tillvägagångssättet. Skriver man i informationen att årskortsinnehavaren kommer få betalt för slutpriset kan man inte betala en bråkdel av det. Och som vanligt. Vad mer ljuger de om, vad mer undviker de att informera om??? Och folk undrar varför man är emot denna junta... Men men, det kan ju vara ett misstag av journalisterna och en ihopblandning av platser osv... Cardoner har garanterat svaren...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-03 17:43
Jordi Cardoner kommer att hålla presskonferens kl 19:00 senare ikväll. Lär med största sannolikhet handla om de senaste uppgifterna gällande att man ska ha rånat pengar från medlemmarna.

Vi får se vilka ursäkter, nekanden och undanflykter som hittas på den här gången. Bartomeu svettas väl för mycket för att våga ta tag i presskonferensen själv så han skickar upp Cardoner istället.
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-03 17:40
Blaugrana91

Så du menar alltså att ledningen kan ta pengar från medlemmar eftersom klubben är vinstdrivande? Intressant...
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 17:33
[QUOTE=LennyRomario]Så sant! Alla bäckar små. Klart en klubb som Barcelona ska göra sig en hacka på att sälja vidare årskortsinnehavares biljetter! Jag menar, Barcelona är ju ett företag som existerar för att göra profit! Det är ju inte så att Barcelona finns till för sina medlemmar... eller vänta nu.... hmmm.... [/QUOTE] Barcelona är en medlemsägd fotbollsklubb men bör helt klart drivas likt ett vinstdrivande företag, ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-03 17:30
Sandro skrev förövrigt på för Everton idag.
Barcelona LennyRomario
2017-07-03 17:29
@Blaugrana91:

Så sant! Alla bäckar små.

Klart en klubb som Barcelona ska göra sig en hacka på att sälja vidare årskortsinnehavares biljetter! Jag menar, Barcelona är ju ett företag som existerar för att göra profit! Det är ju inte så att Barcelona finns till för sina medlemmar... eller vänta nu.... hmmm....
Barcelona Andresito
2017-07-03 17:24
Ceballos kommer inte gå till Barça. 1. Det här med att någon hackat hans konto och skrivit massa skit känns väldigt långsökt. Har inga tvivel på att det är han själv som skrivit det. Han var ung och dum, det är den enda förklaringen. Han känns som en väldigt kaxig person så det är inte konstigt att han skrivit inlägg för att verka häftig och få uppmärksamhet. Hur som helst så tror jag att han är tillräckligt proffsig för att kunna spela i Barcelona även om han har vissa åsikter om Katalonien, men frågan är om Barça är intresserade av honom. 2. Det är ingen slump att alla hans pro-Barça inlägg plockats bort. Samma sak hände med Isco, Asensio och flera andra som idag spelar för Real Madrid. Han är med andra ord i princip klar. Jag har dock absolut inga tvivel om att han älskar Messi. 3. Marca och AS är de som är mest framåt med Ceballos till Barça. Varför? För att folk ska tro att Barcelona fightas med Real Madrid för att sedan förlora kampen om hans signatur. Är tvivelaktig till att Barça ens försökt ro hem Theo som man tydligen förlorade för att Real Madrid är en större klubb. Det fanns liksom inget behov av att lägga pengar på en vänsterback och därför tror jag att Barças "förlust" mot Real Madrid är påhitt. Nu lägger tidningarna upp för samma sorts historia. PS: Jag tror inte att Verratti heller kommer komma. Så pessimistisk är jag i dagsläget. Jag hoppas att jag har fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-03 17:21
Anser inte att det är någon större skandal att vi sålt dessa platser som VIP, är ju ett mycket bra sätt att få in större matchinkomster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-03 17:13
Enligt uppgifter från Goal kmr vi ej betala mer än 80M för Veratti. Veratti är för mig värd 90M+
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 17:10
Vizzla o Gabriel Jag klandrar inte Robert, jag undrade bara om någon visste om det fanns något intresse för Ceballos tidigare. I en förlängning blir det dock en fråga om vad detta kan innebära för den vidare planeringen gällande transfers. Det kan ju också bli så att Ceballos lånas tillbaka till Betis under kommande säsong. Vad vet jag. SOMISEREM Jag är chockad... :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-03 17:05
Alla katalanska medier skriver om Seient Lliure-fallet, som avslöjades av TV3, förutom MD - som i panik väntar på order från ledningen om vad de ska göra.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-07-03 17:02
Självklart är det så som Gabriel skriver..Men och andra sidan kan man klandra Robert för hans oro att tappa ytterligare en pärla till real?

Ceballos är en spelare som man iaf borde ha i åtanke..Marknaden är sjukt dopad, så han skulle vara ett kap åtminstone på förhand.

Barcelona Gabriel
2017-07-03 16:52
Gällande Ceballos och varför han plötsligt hamnat på tapeten så är det inte speciellt svårt att lista ut. Det här handlar inte om någon lång scoutning från Roberts sida på Ceballos, absolut inte. De handlar snarare om att man fått panik att tappa ytterligare en ung och talangfull spanjor till Real Madrid och göra tusentals culés arga. Hade inte det varit ett U-21 mästerskap och Real Madrid öppnat sitt intresse för honom så är jag relativt säker på att vi inte hade brytt oss speciellt mycket om Ceballos.
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 15:54
Boa Och ditt andra inlägg förstår jag inte över huvud taget. Du har med största sannolikhet inte läst mina tidigare inlägg om Paulinho och Lima. Men men. Förstår att du har en favorit i Ceballos och att du förmodligen läst fel mellan raderna.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: