/spanien/barcelona/forum/583.aspx/spanien/barcelona/forum/583.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana són els colors!
2017-08-12 13:30
Soko Barca kör en klassisk 4-3-3 uppställning, det kanske ändras den här säsongen men så har det alltid varit. När du du säger Seri-Busi-Mahrez så antar jag att du vill ha Mahrez på Iniestas position. Du vill alltså ha en Mahrez som kommer ha mitten som utgångsposition? Den här spelaren har slickat kant i princip hela hans karriär och du vill kasta in honom i vårt mittfält. Visst spelare kan va flexibla och byta positioner och nej alla våra mittfältare är inte centermitt då Busi är defensivmitt. Låt mig säga såhär istället så att du förstår. Tänk dig Pedros tid i Barca, det är som att du skulle lägga honom på mitten. För den enda positionen Mahrez kan spela i Barca är just Pedros gamla position och eventuellt Neymars. Vi kör inte 4-4-2 ala Stoke you know? Enligt mig kan Coutinho ersätta Iniesta för att han är mer van med den mittfälts rollen även om han har haft en utgångsposition till vänster hos Pool. Men i Espanyol och i Inter var han offensiv mitt i en Iniesta liknande roll. Du verkar ha fått för dig att Cou är en renodlad ytter av nån konstig anledning. Lägg Deulofeu i mitten också när du ändå är igång. Komigen mannen..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-08-12 13:28
[QUOTE=Soko]Koeman Och Iniesta är stark i det defensiva arbetet för att vara på mitten ? [/QUOTE] Nej, men hans positionsspel - som är den absolut viktigaste egenskapen som "interior" - är världsklass. En yttermittfältare ( Mahrez, Arda, Denis osv) som är van att bara ha spelet på en sida om sig kommer se helt vilsen ut på Barças mittfält. Visst kan spelare utvecklas och anpassas, men i fallet med Mahrez är det inte tänkbart. Men så är ju jag också en av de som inte förstår mig på fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-08-12 13:26
@Soko:


Jag sa att han är bättre defensivt, det behöver inte betyda att han är grym bakåt.

Vi får nöja oss med olika åsikter här och gå vidare :)
Barcelona Soko
2017-08-12 13:26
Så.enligt din logik kan Coutinho aldrig kunna ersätta Iniesta?
Barcelona Soko
2017-08-12 13:24
wow bättre defensivt . Iniesta i all ära offensivt men defensivt är han det sämsta jag sett. Hans defensiva arbete är bara en alibi.
Barcelona Koeman!!
2017-08-12 13:22
@Soko:


Iniesta är en innermittfältare i grunden. Stor skillnad. Iniesta är bättre bakåt än Mahrez och betydligt bättre taktiskt.
Barcelona Soko
2017-08-12 13:21
Koeman

Och Iniesta är stark i det defensiva arbetet för att vara på mitten ?
Barcelona Soko
2017-08-12 13:12
@Blaugrana són els colors!:

Vad menar du med center och ytter mittfältare ?
Menar du att alla tre Barca mittfältare är center mittfältare ?
Att ni skämmer ut er med att hitta på 100 olika positioner på plan och som om spelare är robotar att de inte kan anpassas.
Så Mahrez ska spela på Messis position och inte kunna spela på Iniestas eller Rakitic?
Enligt er ska Coutinho inte kunna ersätta Iniesta heller.
Och er ska man ta på allvar som ser spelarna som programmerade robotar.
Barcelona Koeman!!
2017-08-12 13:08
@Soko:
Förlåt om du tog illa upp men Mahrez är en offensiv ytteranfallare med alldeles för dåligt taktiskt kunnande och för lat för defensivt arbete för att vara på mitten enligt mig iaf. Tycker han har visat det rätt tydligt genom åren. Framåt är han fantastisk, på en kant alltså.
Barcelona Blaugrana són els colors!
2017-08-12 13:06
Soko Men snälla du, jag hoppas verkligen du vet skillnaden mellan en centermittfältare och en yttermittfältare? Hur kan du tro att folk ska ta dig seriöst när du kommer med sånna helt orimliga spelare på HELT fel position..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2017-08-12 13:05
Mahrez och Seri känns som det skulle kunna vara ett bra alternativ, men en lite mer chansning. Man vet ju aldrig dock hur värvningar slår in oavsett spelare (och pris)
Barcelona Soko
2017-08-12 12:59
Koeman Sluta med barnsliga inlägg och diskutera istället. !!! Att ni med smutsiga inlägg ska alltid vänta och ifrågasätta bara för att fiska likes och förstöra forumet. Mahrez är en offensiv mittfältare !!
Barcelona Koeman!!
2017-08-12 12:53
@Soko:


Mahrez på mitten? Trollar du nu? :)
Barcelona Soko
2017-08-12 12:51
Mahrez hoppas på Barca?

Mahrez + Seri för 80 miljoner !!

Seri - Busquets - Mahrez , kanon mittfält.
Barcelona II Barça II
2017-08-12 12:40
@Neymars Det stämmer att PSG har råd att köpa både Messi och Ronaldo. Man har råd att köpa mycket mer än så. PSG ägs numera inte utav någon rik affärsman, utan de ägs egentligen av terrorstaten Qatar, världens rikaste land med mer eller mindre obegränsade resurser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-12 12:38
Då det är sent på marknaden och blir svårt för Liverpool att hitta en ersättare för Coutinho så ser jag gärna att man inkluderar Gomes i dealen (om Klopp vill ha honom). Jag tror Gomes hade kunnat göra succé i Liverpool. Han har mycket fotboll i sig men jag tror inte han passar in på barcelonas mittfält.

Jag värderar Gomes till mellan 50-60milj euro och Coutinho 100-120milj euro. Om vi går på de högre siffrorna landar affären på:

Gomes+60milj euro.

Förhandla med nice om Seri, Vägrar dom sälja så lös klausulen på ca 40milj euro (om han nu inte har den omtalade barca-klausulen)

Värva Lemar för 60milj euro, Säljer inte Monaco så lös klausulen på Inaki williams på 50milj euro.

Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-12 12:24
Coutinho för mer än en miljard tar jag gärna men Dembele för över en miljard kan jag inte acceptera.

Coutinho har varit en framträdande spelare i pl i flera säsonger, i ett historiskt lag som Liverpool, Klart han kommer att kosta väldigt mycket då marknaden är dom den är och han nyligen förlängt kontraktet.

Dembele slog igenom i rennes förra året och värvades av Dortmund för 15milj euro, Han har två bra säsonger.
Han gjorde ett klokt val att välja Dortmund förr barca förra säsongen (när Neymar var kvar)
Jag tvivlar inte på spelaren Dembele men jag tycker inte att man ska betala över en miljard för honom.

Trots den sjuka marknaden värderar jag Dembele till ca 50milj euro.

Coutinho värderar jag till ca 100milj euro.

Om Coutinho lyckas bråka sig ut ur pool så accepterar jag att han kostar 100-130milj euro (inkl bonusar).

Utöver Coutinho förespråkar jag mer vettiga spelare:

Seri
Lemar


Men skulle de ro hem Dembele för 100milj euro eller mer så kommer jag välkomna spelaren med öppna armar. Affären kan jag dock inte stå bakom.
Barcelona the cameroonians
2017-08-12 12:22
[QUOTE=Neymars]Al-Khelaifi: “We have the economic power to sign Messi and Cristiano.”[MD] [/QUOTE] Ja, nästa säsong kommer PSG att byta tröjsponsor från Emirates till Qatar Airways och få in €200-300 miljoner per år. Fifa kommer att mena att avtalet är på tok för högt värderat och mena att det är ekonomisk dopning - precis som 2013 med avtalet mellan PSG och Qatar turistdepartement. Blir väl samma straff nu som då, lite böter och nån spelare mindre i truppen till CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2017-08-12 12:22
Det ryktas en del om Christian Eriksen nu, kan han ha den där grundtekniken som man önskar av en Barcamittfältare? Den som Messi, Iniesta och Xavi har i bollmottagningarna och vändningarna?
Barcelona Koeman!!
2017-08-12 12:20
@MessiyoyO 10:


Jo jag förstår vad du menar men Barca är redan en storklubb och man faller inte på samma sätt som en klubb som Liverpool, som strävar efter att bli den storklubb dem en gång var. Som säljande klubb så tappar man status (Om man inte är en av de största redan)

Vi står inte och faller med säljande av Neymar som Liverpool gör med Coutinho
Barcelona the cameroonians
2017-08-12 12:17
Så om Coutinho nu har lämnat in en begäran om att få lämna, borde inte hans värde sjunka då. Det finns ju liksom ingen återvändo - hur ska han och klubben, för att inte tala om fansen, kunna upprätta ett förtroende igen? Hade jag varit förhandlare hade jag gått tillbaka €20-30 miljoner i budgivningen :P Barça har verkligen satt press på Dembélé och Coutinho att göra sig omöjliga. Fult spel eller? I strid finns inga regler och det är uppenbart att Barça är beredd att ta till massförstörelsevapen i jakten på nya titlar. Tyvärr är det dock så att ett vunnet slag på transfermarknaden inte nödvändigtvis betyder att kriget är över - det ska ju nånstans utspelas på gräsplanen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-08-12 12:16
Al-Khelaifi: “We have the economic power to sign Messi and Cristiano.”[md]
Barcelona MessiyoyO 10
2017-08-12 12:15
Koeman Absolut, en fantastisk spelare i sina bästa stunder. De som kan fotboll vet också att en spelare som Ronaldinho också var oersättlig. Eller? Vi fick Messi. Resten är historia. Det jag menar är att i princip alla spelare går att ersätta, undantag Messi och även Ronaldo om man ser till hans statistik. Du menar att Coutinho är oersättlig? Kom igen. Förstår att det ser ut att vara så när allt är så färskt, likt Barca och Neymar. Med pengarna Liverpool hade fått vid en försäljning så hade man kunnat hitta en ersättare även om det hade kunnat ta tid. Missförstå mig inte, gillar Coutinho och det hade varit grymt att se honom i Barca. Dock vill jag att man betalar det han är värd och det är inte 1.5 miljarder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Little Magician
2017-08-12 12:13
@MessiyoyO 10:


"värvar man bara en ny eller två". Ni har ju själva sett hur svårt det är när klubbar vet om era Neymarpengar. Det kommer vara samma sak för Liverpool + det faktum att det är en engelsk klubb. Vet inte om några här inne såg Arsenalmatchen igår men Viasat hade en exklusiv intervju med Wenger i uppsnacket och han sa att såfort en engelsk klubb är intresserad av en spelare slänger säljande klubb på 50% extra på priset direkt.
Barcelona Koeman!!
2017-08-12 12:05
@MessiyoyO 10:


Vem ska dem ersätta Coutinho med? Coutinho är oersättlig i Liverpool enligt mig. Han är en av få unika spelare i världen. Nu kommer stormen att han är ojämn osv, men dem som kan fotboll kan se storheten i en sån spelare.
Barcelona MessiyoyO 10
2017-08-12 11:55
Koeman Varför skulle dem inte kunna vara en storklubb för? Dem får ju faktiskt mer än 1 miljard (!). Tror du inte att det går att ersätta Coutinho med dem pengarna? Ska inte vi räknas som storklubb för att Neymar har lämnat? Vi har ändå fått tillräckligt med pengar för att kanske bli ett ännu bättre lag om pengarna spenderas med lite hjärna inblandat. Bollen är ändå rund, säljer man en spelare för sådana summor så värvar man bara en ny...om inte två hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-12 11:35
Barcelona will return with an improved €140m bid after Borussia Dortmund reject first offer for Dembele.

Tydligen är ledningen desperata och gör PSG sällskap med att förstöra marknaden genom att betala galna summor. Vi är med andra ord lika som PSG. Ingen kan sedan förneka något annat.
Barcelona Soko
2017-08-12 11:25
Por Que.

Dagens marknad ligger inte på 150 miljoner euro ! Men arroganta klubbar utnyttjat nu Neymars affär och utgår efter det trots att Neymars affär var ingen transfer !
Barca ska under inga omständigheter betala mera en euro över 100 miljoner då vi skulle bli hatade och anklagade för att vi har förstört marknaden. Vi ska inte vara det laget helt enkelt.
Barcelona Koeman!!
2017-08-12 11:16
@MessiTheLivingLegend:


Förstår vad du menar, men säljer Liverpool Coutinho så betyder det att dem aldrig kommer att räknas som en storklubb igen och kommer inte vara i närheten av att vinna ligan
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-12 11:11
Men tanke på dagens marknad så förstår jag Liverpool att dom vill ha så mycket pengar som möjligt med tanke på att spelare som Dembele och Mbappe som är oprövade talanger går för mer pengar. Coutinho är ändå prövad i några säsonger nu. Kan tänka mig 1.2-1.3miljarder + bonusar
Annons: