/spanien/barcelona/forum/583.aspx/spanien/barcelona/forum/583.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4life98
2017-07-21 01:26
Neymar kommer INTE att lämna. För mycket konstig information som flödar. The Sun skriver t.ex. att han är på Ibiza för tillfället vilket inte stämmer. Enligt PSG:s redaktion, som hänvisar till andra källor, så tog Neymars gäng den första kontakten med PSG. Varför skulle Neymar i så fall vara med på Rakutens officiella debut, resan han och Messi bland annat gjorde? Varför skulle Neymar ens vara med på USA-turnen med laget? Jag tror att det är ett bättre kontrakt Neymar vill ha. Man kan jämföra det här med det rykte angående Ronaldo och att han ville lämna Real. Seriöst så tror jag att Neymar har tröttnat på alla rykten. Förra veckan svarade han på en fråga angående Manchester United ungefär såhär: "Man vet aldrig vad som händer i framtiden, vem vet jag kanske spelar i Eibar". Bilden på Instagram säger mig ingenting egentligen, kan mycket väl vara så att Neymar vill vara ett stöd för sin Pappa som får mycket "skit".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 01:24
Blaugrana91 - oroa dig inte? Vrf är du orolig? Vi ligger först på forbes lista ju?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-21 01:13
MD rapporterar att klubben kommer försöka värva Dybala om Neymar lämnar. Rapporteras ju även om Coutinho nu. Vi ska ha fått ett bud på €97M nekat på Dybala tidigare och nu har Liverpool nekat €80M för Coutinho. Notera att det här är tveksamma rykten. Enligt min mening måste vi köpa båda för att täcka upp för Neymar. Men det blir dyrt och är inte säker att dem €222M som man får för Neymar samt den budgeten (€60M-€80M) vi redan har räcker, klubben måste göra en ordentlig investering och delvis använda nästa års budget. Dybala får man nog slanta upp över €130M för att Juve ska lyssna. Coutinho över €110M... Lika bra att aktivera Seris klausul på €40M samtidigt. Sedan innan har vi värvat Semedo för €35M och Deulofeu för €12M. Totalt €327M, men knappast något större underskott. €222M samt minst €60M i ursprungsbudgeten blir €282M, förhoppningsvis kan vi sälja någon mer isåfall. Samt att klubben får använda av nästa års budget precis som när vi värvade Gomes. Lär detta hända? Nej Är det omöjligt? Nej
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
2017-07-21 01:10
|| Barça || Patetiskt inlägg! Ursäkta mig men kunde inte hålla mig. Visca Barça
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-21 01:09
''El que dude de jugar en el Barça ya no nos sirve''
- Johan Cruyff.

Den som tvekar på att spela i Barça kommer inte längre att tjäna oss.

NEYMAR VIA FORA!

Barcelona Fcb88
2017-07-21 01:02
Kan majoriteten härinne sluta vara så pessimistiska.. herregud vad patetiskt de här forumet har blivit.. folk skrattar åt de här forumet.. gnäll gnäll och gnäll..

Vad har ledningen med om neymar vill dra? Sluta skyll allting på dom, börjar bli alldeles för mycket härinne.. fan blir någon i truppen tex magsjuk så är de ledningens fel.. är någon skadad så är de också ledningens fel..

Väx upp, vuxna människor härinne som beter sig som små pojkar..
Barcelona II Barça II
2017-07-21 00:35
Det är förmodligen endast en tidsfråga innan affären blir officiellt. Väldigt många trovärdiga, källor skriver samma sak, förhandlingarna har pågått under en längre period och kommer inom kort att vara avslutade. Men, vi kan vara lugna då MD skriver att Paulinho kommer att värvas i januari fönstret. Fantastiska nyheter, Paulinho är svaret på alla våra böner från föregående säsong. Ska det värvas, då ska det värvas dyrt, gammalt och från Kina! Alla vet att Kina är framtiden! Robert är ett geni! Då Paulinho är en utav världens bästa spelare genom tiderna, så kommer han självfallet kunna spela i Neymars position vid behov. Problemet är bara hur vi ska klara oss utan den Paulinho fram till Januari? Jag är inte orolig dock, är övertygad om att ledningen kommer att hitta någon oslipad diamant i Brasilianska ligan i klass med Douglas, innan säsongen drar igång. Även om jag vet att hitta talanger som Douglas är väldigt svårt, så har i alla fall jag stort förtroende i nuvarande ledning. För att de vill bygga 20000 extra sittplatser i Camp Qatar och på så sätt stärka vårt varumärke. Mot trippeln!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-07-21 00:30
[QUOTE=Gabriel]Francesc Aguilar? (MD) skriver nu på sin Twitter att det inte vore någon katastrof om Barcelona förlorar Neymar då man isåfall kan gå efter spelare som Dembélé, Wiegl och Dybala. Nu börjar deras kampanj och propaganda för att skydda klubben och Bartomeu från fansens ilska. Neymar är så gott som förlorad när en MD journalist skriver så här. [/QUOTE] Varför skulle fansen rikta sin ilska mot klubben? Som sagt man kan inget göra om PSG aktiverar klausulen... Visst man kan tycka att vi kunde satt en högre klausul men är ju lätt att vara efterklok. Det är mot Neymar ilskan ska riktas, han väljer pengar istället för att bli en legend i Barca. Och MD har trots allt rätt i det här fallet, det finns spelare att gå efter om Neymar lämnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2017-07-21 00:29
Vilken sorg det vore för oss som klubb när PSG håller på att kontra ihjäl oss, från att skapa övertag, bombardera dom, kampanj efter kampanj, Verratti hit, Verratti dit till att, Nasser håller på att totalt köra över Bartomeu och hela hans totalt handlingsförlamade junta, han håller nämligen på att sno Neymar framför ögonen på dom och behålla Verratti snacka om bli fintad på förhandlingsbordet. Real Madrid med Perez i spetsen, vad gör dom? Jo dom håller på att bli Nya Porto. Vallejo, Asensio, Ceballos för strö pengar. Köper tillbaka Morata för 30€ miljoner och säljer honom för 80€ efter en säsong. Isco var på väg bort, klubben med Perez agerar direkt, ger honom speltid, presterar och höjer hans marknadsvärde direkt, från en sur Isco som vill lämna till en lycklig Isco som vill va kvar i klubben. 222€ miljoner för Neymar? Alldeles för lite, Neymar är en som får vår klubb att marknadsföras på ett helt annat sätt, likt Beckham under tiden i Manchester United. Ni som följer Lewis Hamilton, han är god vän med Neymar, la till exempel upp snaps från sjuka 6-1 matchen mot PSG, många F1 fans fick en glimt av vår klubb, marknadsföring. Justin Bieber, även han god vän med Neymar och bilder på Bieber i klubben barcelona ger oss oxå extra marknadsföring. Sen är Neymar extremt nyttig på planen. Att vi ska ro hem 2-3 stor spelare för dom pengarna vi får in från Neymar? Dembele/Dybala 100€ minst, Verratti lär aldrig komma om Neymar drar till PSG. Då står vi där med Paulinho för 40€ miljoner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-21 00:20
Som ni ser på video nedan och dagens träning så kommer Neymar ut tillsammans med Messi och Suarez och hörlurar på. Så bilden av honom och hans pappa är bara ironi.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-21 00:18
Vilken plågsam säsong detta blev...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-21 00:16
Jag är mer orolig på att kommande träningsmatcher ska orsaka oss skador än Neymars flytt. Laget gjorde sin första träning i USA idag och ska spela match om mindre än två dygn. Mest är jag orolig för Messi som var i Asien och Rakuten och missade de första träningspass med Valverde.
Barcelona Gabriel
2017-07-21 00:08
Francesc Aguilar? (MD) skriver nu på sin Twitter att det inte vore någon katastrof om Barcelona förlorar Neymar då man isåfall kan gå efter spelare som Dembélé, Wiegl och Dybala.

Nu börjar deras kampanj och propaganda för att skydda klubben och Bartomeu från fansens ilska. Neymar är så gott som förlorad när en MD journalist skriver så här.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 00:05
En tanke:

Borde inte Dani Alves ha någon typ av respekt gentemot Messi? Dom är ju riktigt goda vänner. Vad tycker Messi om detta ifall Dani är inblandad i en övertalning?

Jävla freakshow världsfotbollen har blivit. I stil med TMZ och Hollywood Gossip.
Barcelona Gabriel
2017-07-21 00:03
Ja självklart, här ska vi lägga skulden på Alves och inte alls på Neymar själv.

Logiskt.

Höj nivån tack!
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-21 00:02
Neymar och hans polare spelar ju typ CS, poker och bettar med varandra där straffet ofta är någon typ av träning, tänk armhävningar etc. Har ni inte sett det på hans Instagram?

Är ju inte så att han är ute sent på nattklubbar och tjyvröker i nån gränd.

Att kalla honom festaren är bara så fruktansvärt laaaame.
Semedo
2017-07-21 00:01
Det är klart. Bara invänta att det blir officellt. Den största ormen är inte N€ymars pappa även om hans girighet äcklar en. Inte heller N€ymar själv även om han framstår som en viljelös snorunge. Nej djävulen i det här soppan heter Dani Alves. Blir han nöjd endast om Camp nou står i lågor?
Barcelona Soko
2017-07-20 23:58
@FCB_Messi:

Vi ska inte vänta och göra misstaget som med Ronaldo och Ronaldinho. Vi gick misste om stora pengar medan vi väntade att festlivet dränker dem. Neymar kommer gå samma öde. Vänta bara och se. Kopiera detta inlägg och spara. Så vi ska ta 2.2 miljarder alla dagar i veckan om nu PSG är seriösa och inte bara vill driva med oss för att hämnas Veratti försök. Eftersom jag ber till Gud att vi säljer festaren så tror jag mi det på att det sker.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-20 23:57
Jag håller med. Nån jävla one-liner om att Neymar ska festa med Alves just idag. Troligt :/

Jaja, vi vet att du tror han "festar" sönder sin karriär. Han är ingen jävla kola-torsk föffan. Dricker ju inte ens alkohol. Knappast fest som är hans problem.

Höj nivån.
Barcelona tribente_magico
2017-07-20 23:54
Barca har insett att Neymar kommer lämna och vill göra klart en ersättare innan han säljs? Se länktips.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-07-20 23:52
@FCB_Messi:


Oh my days! Blir man verkligen så här bananas när när man förljer sillyn?
Jag skrattar :-p
Barcelona Gabriel
2017-07-20 23:50
Till er som förstår katalanska. Här kan ni lyssna på Cat Radio. De säger att Neymars pappa har skrivit på ett dokument med PSG som innebär att han kommer att få betydligt mycket mer än de 40M€ som Barcelona gav honom när Neymar gick till oss 2013. Alltså, betydligt mycket mer.

De säger också att den enda som kan stoppa det från att hända är Neymar själv och att spelaren ännu inte givit ett svar.
Barcelona FCB_Messi
2017-07-20 23:49
Varning/ mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-20 23:46
@Pep - El Míster:
Det undrar jag med. Antingen sitter han på det där jävla planet. Då är det ju gonatt som du skriver. Eller så ligger han i ett hotellrum och runkar åt twittertrendningen om sig själv och väljer att just då lägga upp just den bilden. Då tycker jag att det lika gärna kan vara gonatt ändå. Och mitt förra inlägg blev tydligen inte mitt sista haha. Jag är för känslomässigt engagerad märker jag :)
Barcelona Soko
2017-07-20 23:45
Pep el mister

Han behöver inte åka till Paris nu för PSG är liksom Barca i USA nu. Han bara tog flyget för att festa lite med kompisen Alves .
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-20 23:45
Denna artikeln passar in perrfekt.
Barcelona Gabriel
2017-07-20 23:42
@Pep - El Míster:


Om jag inte förstått det fel så är det en gammal bild, men väljer att lägga upp den nu. Säger alot about him.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-20 23:40
Vad gör Neymar i ett plan med sin far? Är detta färskt från senast timmarna? Han är väl i USA med laget? Bor dom inte på hotell tillsammans? Stämmer detta så är det ju gonatt. EDIT: Bilden är gammal ja. Det ser man tydligt med tanke på hans frisyr är totalt olik den han hade på träningen för 8H sedan. Men ändå ja. Finns ju mer passande bilder att lägga upp i detta skedet. Varför hylla sin pappa ikväll? För att han förhandlat fram ett monsterkontrakt? Kanske det...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-07-20 23:37
Har inte skrivit här inne nästan på hela sommaren då jag inte orkar med karusellen under sommaren. Inte för att jag har nerver utan för att jag inte orkar inte med alla Bullshiit! Har bara inte den tiden.

Brukar slänga ett öga här inne då och då och det enda jag har sett, läst är klagomål med all rätt och oro!

Om neymar drar så Hej då!! Så tänker jag! Men synd att den här juntan är kvar!

Det är bara acceptera att det blir svårt att Barca blir topp 3 lag igen inom de närmaste åren.

Försöker Barca värva från Chelsea kommer vi säkert bli av Messi.

Med här juntan ska ni förvänta er det värsta.
Barcelona Soko
2017-07-20 23:37
Deportivo..
Annons: