/spanien/barcelona/forum/5820.aspx/spanien/barcelona/forum/5820.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona AndreD
2014-06-21 17:53
VAMOS ARGENTINA VAMOS MESSI VAMOOOOOOOOOS
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-21 17:52
Nu hoppas jag Argentina imponerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
2014-06-21 17:48
Snacka om att man är irriterad över att jag glömde byta spelare på VM-elvan. Speciellt eftersom jag låg top 20 efter första omgången... Största failet var dock att jag glömde byta lagkapten från Neymar som inte ens spelar i omgång 2. OT men var bara tvungen att skriva av mig min irritation över min egen dumhet. Någon annan som lirar? På tal om Suarez. Vad i helvete tänker ledningen med? In med en back. Offensiven ser ju för i helvete redan bra ut!
Barcelona Blaugrana91
2014-06-21 17:47
Hmm enligt uppgifter på twitter som hänvisar till MD så erbjuder Barca €85M för Suarez, Sanchez nämns inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-21 17:31
Från spelare*
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-21 17:30
Som lagkapten så har man rätten att sitta vid taktikbordet då man har spelarnas talan. Men svenska journalister förstår inte det och försöker verkligen ge folket fel bild av Messi. Lika mycket som Zlatan bestämmer i Sverige bestämmer Messi i Argentina. Och finns nog inte någon tränare som inte tar råd från tränaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-06-21 17:27
Hatar den här Messi-förföljelsen där media verkligen försöker späda på den här "messi är egentligen en arrogant typ"-bilden som vuxit fram efter Zlatans bok.

"Messi bestämmer taktiken" Messis taktik gäller skriver aftonbladet.

"Messi får som han vill" skriver fotbollskanalen.


VEM som helst såg väl att Argentina var bättre med ett 4 3 3 system i senaste matchen? Att messi har påpekat det har väl knappast med saken att göra..
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-21 17:21
Barca Barca, Vampiro, LeoMessi

Få se om försvaret och iinnermittfältarna också håller mot Argentina, viktigt att det inte rinner iväg då Bosnien är avgörande nästa vecka.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-21 17:13
Barca Barca, Vampiro, LeoMessi

Få se om försvaret och iinnermittfältarna också håller mot Argentina, viktigt att det inte rinner iväg då Bosnien är avgörande nästa vecka.
Barcelona the cameroonians
2014-06-21 17:07
Romero;
Zabaleta, Garay, F Fernandez, Rojo;
Gago, Mascherano, Di Maria;
Messi, Higuain, Aguero

Som det ska se ut. Får hoppas Messi trivs bättre idag än i första matchen.
Barcelona Barca Barca
2014-06-21 17:01
Barcelonito / Lucho Enrique 21 Jag har sen lottningen varnat alla att Iran kan ta sig vidare, erat försvarsspel imponerade enormt på mig i kvalet(trots att ni förlorade mot oss, haha) ja räknar med att ni förlorar ikväll men kryssar Nigeria o bosnien ikväll så behöver ni slå bosnien sista omgången. Men bosnien impoberade på mig mot argentina med, det ända som talar för er ör erat starka försvar och att bosnien aldrig har slagit er. Lycka till Iranier och även Bosnier, Nigerianer för drn delen med. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-21 16:55
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:

Relax, in Ando we trust!
Barcelona LeoMessi
2014-06-21 16:52
Ska bli intressant att se hur Argentina spelar mot Iran. Iran släppte inte till allt för mycket mot Nigeria och var inte helt ofarliga på fasta situationer. Vi får nog se ett Iran som kommer att backa hem och satsa på kontringar och fasta situationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-21 16:50
English clubs Man United and Arsenal are among the teams interested in Barcelona winger Pedro (26). [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2014-06-21 16:46
Idag får man uppleva hur det är att ha Messi i motståndarlaget! Fyfan!
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:27
Lion24

Word! Kunde inte ha sagt det bättre själv.
Barcelona Lion24
2014-06-21 16:24
En andra målvakt är mycket viktigare än vad folk tror. En andra målvakt ska enligt mig inte synas så mycket från utsidan men ska vara en ledare och en moralhöjare inom truppen. Det är där den andra målvakten ska synas, från insidan. Det är mycket ohälsosamt att 2 målvakter som inte känner till våran klubb, våran filosofi, våra spelare ska kriga om 1 plats. Det finns en risk att det blir en ohälsosam tävling mellan ter-Stegen och Bravo som kan göra så att spelarna blir osams eller från första dag markera att man inte gillar den andra så mycket, för att trycka ner den andra så att den andra presterar sämre. Det finns väldigt många scenarion och det är farligt. Glöm inte att ter-Stegen och Bravo köps för ungefär samma pris, alltså är det en ''jämn'' match eftersom priset på en spelare väger ganska mycket.

Man borde ha värvat en billigare andra målvakt och dessutom valt en bättre (ej spelmässigt) spelare, som Reina. Nu måste ter-Stegen och Bravo komma in i klubben, filosofin o.s.v samtidigt. Reina känner merparten av spelarna i våran klubb och är en spelare som höjer moralen och harmonin i truppen. Vi har bevis på det när Reina av alla fick äran att presentera de spanska mästarna efter EM12 en efter en. Sen länktips.

Återigen så skjuter vi oss själva i foten. Jag blir helt tokig. Man satsar på Bravo och Mathieu men vill köpa Suarez och/eller Reus till anfallet. Det är bedrövligt. Våran ledning har inte lärt sig nånting och hade jag träffat nån av dom clownerna så vet jag helt ärligt inte vad jag hade gjort för jag har tröttnat.
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:23
Gio Style

Ska man ha två målvakter som ska konkurrera om en plats, vilket jag inte tycker man bör ha, men om man ska ha det så borde man i så fall köpt Kaylor Navas som är 10 gånger bättre målvakt än Cladio Bravo.

Att gå från Valdes till Bravo är ett epic fail!
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:21
Claudio Bravo inga grodor?

https://www.youtube.com/watch?v=rjjn6Vv2jl0

https://www.youtube.com/watch?v=OZYhCAYB3dk (5-1) förlust på Bernabeu. Borde räddat minst 2 av de målen framför allt Khediras. Gillar inte att han står kvar nästan vid linjen och inväntar skottet medans Valdes ofta kommer ut långt för att göra sig så stor som möjligt. Även på Ronaldos första mål borde han gjort sig större. Han imponerar verkligen inte på mig. Det här var bara lite av det jag lyckades fiska upp men jag har sett så mycket mer av honom som gör att jag ogillar han.

Barcelona Gio Style
2014-06-21 16:19
Gabriel
I samma veva ropar väldigt många efter Willy Caballero, målvakten som är bra mot oss och Real men som gör grodor var och varannan match. Då undrar man hur mycket folk följer La Liga egentligen om man bortser från Barcas matcher.
Willy är ingen målvakt som utstrålar säkerhet.

Folk sågar Mathieu för att han är en ytterback i grunden men vad gör det egentligen när han behärskar båda positionerna bra?
Det är alltid "Benatia eller en bajskorv", "Hummels eller Chygrinsky", "Reina eller en nolla" and so on.

Hur kan Bravo INTE passa i Barcelona?
Som person passar han in som handen i handsken och egenskapsmässigt likaså.

Ter stegen är ett ungt nyförvärv. Jag hade snarare blivit arg om han fått förstaplatsen utan några diskussioner.
Så funkar det inte, om ter Stegen nu är bättre på träningarna så kommer han att få spela. Inte svårare än så.
Barcelona Barclasico
2014-06-21 16:18
Barcelona have offered to include players in deal on Valencia defender Mathieu. Tello might be an option. Presidents could talk. [marca as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-21 16:17
Barcelona will keep on trying to sign Atletico midfielder Koke (22). His buyout fee is 60M, Atletico not willing to lower that. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-21 16:16
Problemet med Mathieu är att han för det första inte är någon mittback utan ännu en omskolning. Han fyller 31 i höst och om han värvas så kommrr han vara den enda mittbacksvärvningen. Vi alla vet hur den här lata ledningen fungerar vid det här laget. Lägg till hans löjliga prislapp och att han faktiskt var betydligt billigare för ett år sen. Så ja hur man än vrider och vänder på det så är det en pinsam värvning för en klubb som FC Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-06-21 16:12
Neymar11
Co-sign på allt. Inte mer än nyttigt att slussa in ter Stegen försiktigt om det behövs. Bravo är ett fullblodsproffs som jag aldrig har hört något dåligt om och en ledare.
Jag tror att det är en jättebra miljö för Stegen att utvecklas i.
Barcelona Gabriel
2014-06-21 16:10
Gio Style

Eftersom alla här inne håller på Barça så antar jag att majoriteten också följer merparten av la liga matcherna, det gör åtminstone jag och jag behöver knappast ett VM mästerskap för att kunna bedöma vare sig jag anser ifall Bravo är tillräckligt bra som målvakt för att spela hos oss.

Har sett honom under flera säsonger nu i La Liga och jag har ALDRIG (ja, med caps) blivit imponerad av honom, snarare tvärtom. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag klagat på honom här hemma till min bror och pappa över hans ofta svaga ingripanden. Ofta mot Real Madrid.

Att han nu dessutom inte verkar vara värvad som en andramålvakt gör bara att jag irriteras än mer över den värvningen. Det var redan ett tufft besked när Valdes meddelade att han inte tänkte fortsätta, men jag gick vidare och accepterade det mycket på grund av att jag gillade att man tänkte satsa på en av Ter Stege och Courtois som betraktas som de två mest talangfulla målvakterna i världen. Men om man nu inte tänker göra Ter Stegen till odiskutabel nummer 1 så blir jag förbannad på hur man resonerar. Inget borde ta bort hans förstaplats som målvakt, bortsett från ifall han gör en Rüstü och gör bort sig totalt.

Bravo hade jag kunnat acceptera som andra målvakt om han hade kostat mindre, typ 5M€ - men även då hade jag tyckt att han var fel var eftersom Reina eller Caballero passar in bättre.

Jag är starkt, starkt, starkt emot den här värvningen. Väldigt starkt emot den!
Neymar11
2014-06-21 16:07
Giostyle: Håller helt med dig, varför ska vi ge en 22 åring startplatsen som första målvakt bara sådär. Om han är så bra som alla påstår så borde inte någon oroa sig. Bravo gillar jag riktigt mycket, då han aldrig gör en groda. En målvakt man kan lita på, det är otroligt viktigt att ha en sådan målvakt oavsett om det är som andre målvakt eller förste. Ter stegen är den långsiktiga lösningen det är vi alla medvetna om. Han kommer vara vår första målvakt en lång tid framöver. Men en sådan talang ska inte behövas utsättas för all den press som innebär när man vaktar målet på camp nou. Han ska få växa in i rollen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-06-21 15:52
Diar Shekhta och ElRaval Jag tycker att Bravo är en bra målvakt. Han har sina brister, som alla målvakter, men är annars väldigt lik Valdes när det kommer till styrkor (reflexer, fötter m.m). Att han sågades inledningsvis i matchen mot Australien men fick inte en enda positiv mening om sina fina räddningar i andra halvlek visar bara vissa personers förutfattade meningar och oförmåga att kunna bedömma spelaren objektivt. På samma sätt tycker jag att Mathieu är en helt okej lirare att ha som rotation/backup i försvaret. Folk här inne har en vana att nedvärdera alla spelare som inte är md på deras önskelista. När vi värvar 2 nya målvakter är det inte mer än rättvist att båda får chansen att visa upp sig. Som det bör vara i en arbetsplats.
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-21 15:39
@petersays:


Du skulle äggat honom
Barcelona Barca 666
2014-06-21 15:30
E ledningen helt blåsta att offerera cash och spelare för Mathieu....Fuck it vi kommer tillbaka efter 2016 är ny president val har gjorts & Zubi skickas iväg till Mars
Barcelona Barclasico
2014-06-21 15:19
Barcelona have offered to include players in deal on Valencia defender Mathieu. Tello might be an option. Presidents could talk. [marca as]
Annons: