/spanien/barcelona/forum/582.aspx/spanien/barcelona/forum/582.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 15:04
Gabriel - har inte sett allt för mycket av han men har svårt att se att han skulle bli Modrics ersättare. Värvar vi Veratti så kmr vi inte ens tänka på Cabellos.hela vår Silly Season hänger på Veratti. Värvar vi han har vi ett riktigt jävla cojones grepp kring Real. Neymar-Suarez-Messi Iniesta-Busquets-Veratti Det anfallet och mittfältet är överlägset bäst i världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-05 14:59
Vafan Ceballos. Orkar inte med silly season knappt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-05 14:40
Barcelonistas

Modric börjar bli gammal, har du tänkt på det? Ceballos kan vara den utmärkta ersättaren till Modric när han lägger av. Perfekt tänkt av dem att köpa in Ceballos. Precis som vi inte borde låtit Thiago lämna för att vi hade Xavi 2013 så bör inte heller Real Madrid ignorera Ceballos för att de har en 31 årig Modric. Om 2 år kan Ceballos vara en startspelare för Real Madrid. 2 år ingenting och det går snabbare än vad man tror.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 14:33
Gabriel - du förstår inte deras taktik. Du måste tänka utanför boxen. Behöver Real Madrid Cabellos? Nej, kmr han få myclet speltid där? Nej. Varför värvar då Real Cabellos jo så att deras konkurrenter främst vi då inte ska värva honom. Real tänker hellre värvar vi honom och låta han ruttna på vår bänk än att Barca värvar honom och han blir guld där. Det är känt sen tidigare att Perez alltid försökt att förstöra för oss på marknaden när det gäller värvningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-07-05 14:33
Den här Ceballos sagan var redan från första början ett trick från spanska tidningar speciellt från madrid att skapa nån slags kamp mellan real & barça. Där man vill höja real som vinnare nu om han är klar för dom vita. Vår enda bästa svar till real är om vi lyckas med Verratti, nu känns Verratti ett måste för oss när Ceballos verkar ha valt madrid. Bartomeu har tagit hand om förhandlingarna med PSG och vi kommer förmodligen ganska snart få höra bra nyheter. Det gäller vara positiv och stå bakom ledning då dom vet hur viktig denna sommaren är dels för deras egen skull om man ska behålla medlemmarnas förtroende och dels för att vi ska överhuvudtaget nå längre i CL.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-07-05 14:27
Real agerar smart, tyvärr. Ersätter missnöjda spelare som James med super talanger. All kredd till deras ledning/ staff.

Se och lär barto:(.
Barcelona Gabriel
2017-07-05 14:26
Barcelonistas

Ja precis, hur är inte det att agera smart? Samtidigt kopierar vi deras förra projekt med Galacticos istället för att satsa på det som gjorde oss historiska. Vi har blivit Real Madrid och Real Madrid har blivit Barcelona.

Det brukade vara vi som hade spanska och inhemska spelare i startelvan. Det brukade vara vi som hade de bolltrygga och bollsäkra mittfältarna. Nu är det Real Madrid.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 14:18
Agerar smart hur agerar dom smart? Dom kopierar ju vårt koncept med att ha ett riktigt starkt mittfält? Låt dom värva Cabellos så värvar vi Veratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-05 14:13
Ryktas väldigt starkt på Twitter att Ceballos nu är helt klar för Real Madrid. Ceballos egna syster ska ha gillat en tweet där det står att Real Madrid gjort klart med Ceballos, samt att massa journalister nu skriver om det. Ramos ska också ha följt honom på Instagram. Ytterligare en spansk juvel som försvinner oss ur händerna. Grattis till Real Madrid, de agerar smart och perfekt hela tiden.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 14:10
Jag tar hellre in Veratti faktiskt så satsar vi på Rafinha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-05 14:10
Ceballos känns faktiskt som en spelare som kan blomma ut oerhört fort. Jag tycker han har mycket mer "spets" än Denis och Rafinha. Bekvämare med bollen dessutom. Hans längd och också ett plus tycker jag. Visst - om han ansluter - så kommer han börja som bänknötare men om allt går rätt kan han definitivt bli en lika självklar spelare att sätta in i VARJE match likt Iniesta va 04-06. Kom igen nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 13:51
el Flaco - att vi skulle gå efter Cabello istället för Veratti känns skumt. Vi behöver en mittfältare som går in direkt till startelvan. Cabellos känns mer som en som skulle ge oss mer bredd den här säsongen. Inte att han direkt tar en plats i startelvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-07-05 13:22
Med tanke på alla mittfältare vi har tolkar jag Ceballos-ryktena på två sätt: antingen har klubben inte mycket förtroende för de som redan finns, eller att ledningen är pessimistiska att värva Verratti. För det är väl inte realistiskt att köpa båda två. En annan sak är om man bestämmer sig för att sälja en och annan mittfältare och då hoppas jag man gör sig av med rätt spelare.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 13:12
Förra säsongen blir väldigt orättvist om man ska se vad Rafinha presterade. Hur lätt va det att prestera i Barca förra säsongen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 13:11
Jag tycker man bara ska gå efter dom unga spelarna som man nästan garanterat kan se att dom kmr bli riktigt bra i framtiden. Nu har inte jag sett mycket av Cabellos men är han så bra att man nästan kam garantera att han blir riktigt bra? För just unga spelare föredrar jag att man får fram via akademin. Mittfälts positionen är också en position som vi bör få fram bra spelare på. Sen håller jag inte med om Rafinha jag tycker han va riktigt bra fram tills skadan mot Roma. Potentialen finns där glöm inte av att han petade Rakitic i många stor matcher under den perioden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-05 13:03
TT: Bartomeu has decided to take on the transfer talks of Verratti, personally with PSG president Nasser Al-Khelafi [marca]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-05 12:41
Det är så jag tänker också. Det räcker att dom har fått köpa Isco, Asensio och även Vallejo. Ceballos är nödvändig, dels för att han hade förstärkt bredden i vårt mittfält avsevärt och dels för att inte Real återigen ska få in ännu mer spansk framtid till rea-pris i sin trupp.

Deulofeu, Ceballos och Verratti in är ett väldigt bra fönster. Att det ens ryktas om Verratti överhuvudtaget är jag mer än glad över. Det är absolut ingen självklarhet med vår styrande junta.
Barcelona Gabriel
2017-07-05 12:31
Bollinnehavet

Haha, din lilla hycklare ;)

Jokes aside, tycker inte vi har råd att tappa en talang som Ceballos till Real Madrid. Vi blir omkörda så det skriker om det om det här fortsätter. Verratti och Ceballos och vi kan på allvar börja utmana igen.
Barcelona Bollinnehavet
2017-07-05 12:29
Gabriel

Kul att jag redan hade röstat utan att veta att det var din twitter som jag inte ens följde haha.

Jag var dessutom en av dom 90% som röstade JA trots att jag bara för några dagar sedan skrev "Nej tack" och hänvisade till hans tweets när någon här inne (Viggo tror jag det var) tyckte att vi borde gå för honom när han briljerade under U-21 EM. Jag är en sån hycklare va. Principfast som få men när det väl börjar bli realistiskt och kommer till kritan så sitter man ändå där och drar iväg en anonym JA-röst på twitter :)
Barcelona Gabriel
2017-07-05 12:00
Gjorde för övrigt en undersökning på min Twitter igår gällande Ceballos där jag frågar culés om de är för eller emot en eventuell värvning av spelaren. 213 personer medverkade: 90 procent röstade ja!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-05 11:54
Nu är det officiellt med Messi och nu bör juntan börja förändra truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-05 11:49
Gällande Ceballos så var både SPORT och MD igår säkra på att han var praktiskt tagit klar för oss. Idag är det AS och MARCA som är helt säkra på att Ceballos går till Real Madrid. Ceballos ska ha enligt dem ha gått med på att gå till Real Madrid med ett krav, han vill ta del av deras trupp den här säsongen och inte lånas ut till Betis nästa säsong. Samtidigt rapporteras det från olika medier att Betis sägs vilja sälja till högstbjudande, vilket i nuläget är Real Madrid som är villiga att betala 20M€ för Ceballos (5M€ över hans klausul). Hade Barcelona varit smarta så hade man använt sig av Tello för att få till en deal med Betis gällande Ceballos, men som vanligt så är man sent ute och har ingen strategi eller genomtänkt taktik. Nu sålde man Tello for peanuts (4M€) istället för att försöks få till en överenskommelse med Betis gällande Ceballos. Samtidigt så sitter han på en utköpsklausul som ligger på 15M€ så om man betalar den summan och Ceballos vill gå till Barcelona så finns det inte heller mycket Betis kan göra åt det. Det komplicerade med den här situationen är ju att utköpsklausulen fungerar som så att det är spelaren i fråga som "köper ut sig från sitt egna kontrakt" - där klubben ger spelaren pengarna för att göra det. Och det är inte helt säkert att Dani är villig att göra så mot Betis när hans egna klubb försöker fiska fram så mycket pengar som möjligt för honom. Därför anser jag att han just nu är närmare Real Madrid än vad han är oss. När det kommer till min egna personliga åsikt om Ceballos till oss så är jag pro Ceballos. Det har funnits rapporter om att det inte var han som skrev de tweeten om Katalonien, om det är sant eller falskt vet ingen till hundra procent än. Men personligen så känner jag lite "meh" över det hela även om han faktiskt gjorde det. Alltså, på riktigt, killen var 14 år gammal när han skrev det isånnafall. Ett barn. Gud vet ni har mycket sket jag slrev när jag var 14 år eller, finns EN HEL DEL rötiga inlägg tom från min tid här på Les Rambles från 2003, då var jag tom 15 år. Så att döma ut någon för vad denne skrev på sin personliga Twitter när han var 14 år gammal är inte my style. Utöver detta finns det minst 15 olika pro Barcelona tweets från Ceballos där han pratar bra om Barcelona som klubb, fotbollen man spelar, pratar bra om Guardiola, Puyol, Xavi, Iniesta och Messi. Det finns tweets där han pratar illa om Ronaldo, Real Madrid och Mourinho. Det finns tweets där han first Lewandowskis 4-målshow mot Real Madrid. Nej, jag välkomnar Dani om han kommer till oss. Och nej, Rafinha är ingen har räknar med. Han är ljusår ifrån sin brorsa vad gäller talang och potential, han kommer aldrig att blomma ut till en stor fotbollsspelare som Ceballos har potential att göra och han är dessutom skadad hela jävla tiden. Man borde sälja Rafinha så fort det bara går om vi får ett bra erbjudande för honom. Denis är jag inte heller övertygad om, han känns valpig precis som Bartra när han spelade hos oss, men jag är villig att ge honom en säsong till med en annan tränare. Men jag ser Ceballos som en betydligt bättre fotbollsspelare med en högre potential än Denis. Fortsättning följer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-05 11:35
Officellt med Messis förlängning! Nice! Måste ha varit prio ett för ledningen, nu kanske det börjar hända lite med andra köp och försäljningar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-07-05 11:34
Nu, äntligen! Enligt Barcelonas instagram: Messis förlängning till 2021 är klar!! Edit: nu med länk från hemsidan med.
Barcelona Gabriel
2017-07-05 11:26
Senaste nytt gällande Verratti är att Nasser Al-Khelaifi planerar att ha som taktik att undvika att träffa Verratti personligen för att på så sätt kunna ignorera hans krav att vilja lämna. Vilken jävla person om det här stämmer, snubben är som en diktator. Jag kan förstå att man inte är redo att sälja sin största stjärna i första taget och framför allt så kan jag förstå att man inte säljer till vilket pris som helst, men att som klubbpresident vägra att träffa sina spelare som begär ett möte för att lösa sin framtid är oacceptabelt. Snacka om att försöka hålla kvar Verratti med alla medel. Personligen så tror jag inte sista ordet är sagt om Verratti sagan. Det kommer att dra ut på tiden, och så länge inte Barcelona eller Verratti viker sig och kastar in handduken så lär den här såpan fortsätta ett tag till. Själv tycker jag att Verratti väljer den smartaste taktiken just nu, att försöka gå lite ner försiktigt fram, att vara respektfull mot både PSG och presidenten och att på ett diplomatiskt sätt försöka få honom att inse att han verkligen vill lämna, och att det faktiskt inte gynnar de som klubb att tvinga kvar en spelare som inte längre har någon passion att spela för dem. Men om Nasser vägrar att träffa Verratti även framöver och fortsätter att envisas med att gå med på att sälja Verratti så finns det enbart en enda taktik kvar för Verratti och det är att helt enkelt strejka och bojkotta. Nu är Nasser Al-Khelaifi förmodligen en väldigt stolt person av sig som hadd kunnat ta åt sig mycket om man går på strejk och bojkott, så det hade kanske inte fungerat ändå. Just därför anser jag att Verrattis största chans att kunna lämna är genom att vara lugn, respektfull och att ta en diplomatisk approach. Men vägrar som sagt Nasser att möta Verratti och lyssna på vad han vill så finns det inga andra alternativ än att helt enkelt bojkotta. Sista taktiken för Verratti är isånnafall att få ut personligt till media och press och berätta sin avsikt att lämna, och att han berättat detta till klubben. När man gör det till media så skapar det helt andra förutsättningar, det blir press även från de inhemska medierna att sälja honom då. Fansen vill knappast heller ha lvar en spelare som gått ut och sagt att han vill lämna klubben. Sedan måste han göra som Payet gjorde, gå på bojkott ovh vägra att spela. West Ham var också stenhårda i deras uttalanden, det sades att det spelar ingen roll vad Payet gör, klubben kommer inte att sälja honom eftersom han nyligen skrev på ett långt kontrakt och att han är klubbens bästa spelare. Tillslut vek man sig och sålde honom trots allt. Det är så Verratti måste göra om det här fortsätter, men det är verkligen det sista steget, ingen taktik man inleder med direkt. Med det sagt så kan jag tycka att fotbollsspelare är rejält korkade. Jag förstår inte skriver på så långa kontrakt och binder sig om man har sol avsikt att lämna. Man låter sig blindas av pengar alldeles för mycket i dessa kontrakten och glömmer helt bort att klubben får en helt annan makt när spelare sitter på ett långtidskontrakt, man gör det väldigt svårt för sig själv. Verratti fpr skylla sig själv lite. Ja, jag tycker att Nasser är en bitch som verkar vara omöjligt att resonera med, men Verratti om någon borde ju veta hur hans president fungerar så nog fan borde han tagit sig både en och annan tankeställare innan han förnyade alla hans olika kontrakt. Nu har han gjort det sjukt svårt för sig själv. Vi får se vad som händer. Just nu är Barcelona i inte ens med i matchen. Det är som a game of chess mellan Verratti och Nasser där både gör allt för att då igenom deras önskningar. Jag har sagt från första början att Verrattis enda chans att lämna PSG är att han går ut på en strejk och att han offentligt berättar till medierna i Frankrike att han inte vill fortsätta spela för PSG. Antingen slutar historien på det sättet, eller så har han inte balls for it och då fortsätter han med största sannolikhet i PSG nästa säsong. Oavsett vad som händer så tycker jag redan nu att Verratti gjort tillräckligt för att komma till oss. Jag har aldrig sett en spelare varit så bestämd på att komma till Barcelona, och jag kräver absolut ingen bojkott från honom. Det är ett jobbigt beslut att ta och det kan gå åt helvete för honom om han gör det med tanke på hur Nasser fungerar. Bojkott kan sluta med en petning under hela säsongen från deras sida, stt de helt enkelt skiter i och lär Verratti en läxa. Skulle inte alls bli förvånad. Fortsättning följer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2017-07-05 10:20
[QUOTE=DM1982]Med tanke på att källan verkar vara en helt okänd Rubab Miswar på Twitter så måste jag säga att det sannolikt är 100 % sant. Twitter ljuger inte har jag läst på Internet. [/QUOTE] Jag vet att källan är okänd, men menade mer att om det är någon mer trovärdig källa som har skrivit något om detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-05 10:08
Att Lavezzi och Tevez ska även efter Messis förnyat kontrakt ha högre lön är skam för fotbollen.
Barcelona el Flaco
2017-07-05 09:29
Jag ser ingen anledning till varför inte Iniesta och Verratti hade kunnat spela tillsammans. Visserligen är spanjoren på väg att att fasas ut, men jag tycker han har minst ett par år till i sig och han kommer skina ännu mer om han har en spelare bredvid sig som kan avlasta honom som spelmotor. Den ultimata vapenbrodern hade dock varit Thiago, men tyvärr var klubben tvungna att slarva bort den mest lovande canterano i sin generation Epic fail.
Barcelona DM1982
2017-07-05 09:24
[QUOTE=Ronaldinho10yElfenomeno9]Stämmer detta? Har han sagt detta eller är det bara bullshit? [/QUOTE] Med tanke på att källan verkar vara en helt okänd Rubab Miswar på Twitter så måste jag säga att det sannolikt är 100 % sant. Twitter ljuger inte har jag läst på Internet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-05 09:23
Att satsa på Denis finner jag som total waste of time, Rafinha däremot kan bli något om han blir kvitt sina skador. Aldrig sett en tråkigare och mer fantasilös till spelare än Denis, ingen kreativitet alls. Sidleds danne Indeed!!! Angående ceballos så är man lite delad i frågan, visst hade det kunnat bli en jävla affär och en sju helsike till spelare. Dock så verkar han ha blivit tappad en och annan gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: