/spanien/barcelona/forum/5817.aspx/spanien/barcelona/forum/5817.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-06-20 16:50
@La liga es blaugrana!:
Men "La liga es blaugrana!". Se humorn och överdriften i inlägget. Fan vad du överreagerar. Du verkar verkligen lida av brist på svart humor. Varför läser du mitt inlägg på det sättet du gör? Ser du en arg person framför sig som bankar in tangentbordet eller? Trappa ned lite nu. Upp med mungiporna. :) Jag är nog ganska on-topic om du läser några inlägg längre ned. Någon gång blir on-topic senare till off-topic så du har inte sagt något alls med den meningen. Idioti rent sagt ut. Plocka ned din besserwisser-attityd.
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-06-20 16:45
KarmaIsAKaranka (Barcelona) Lugna ner dig, du har ingen anledning till att använda dig av ovårdat språk. Om du har tänkt att använda dig av det kan du skriva ut din ilska på Word eller nåt annat program, här hör det inte hemma. Dessutom är du off-topic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-06-20 16:32
Hamrén är ju helt jävla dum i huvudet. Han verkar anstränga sig för att analysera och beskriva en matchbild. Inte konstigt att han inte ens kan hålla ihop det svenska laget. Hur fan förmedlar han motivation till spelare med den här framhållningen? Pajas säger jag bara.

Bullshiters hela högen. Nannskog, Fjäll, Hamrén och alla andra kuk/fitthuvuden i TV. Efterkloka som in i helvete och ger lika mycket givande svar som en spelare gör under en presskonferens inför match. De är 6 personer där i studion som slickar varandras röv på beställning. För att inte tala om de två största lallarna Olof Lundh och Hasse "Coca Cola" Backe. Inkompetenta rövhål bägge med hybris som topping.

Ola Andersson. Han är den ende som visar någon form av klass när han analyserar. Om alla kunde vara som Ola. Det kan man bara drömma om när det kommer till svensk "expertkår".
Neymar11
2014-06-20 16:28
Higuain top 5? Inte någon gång under hans karriär. Han har EN riktigt bra säsong med real and Thats it. Och hans "striker" egenskap hypas en aning. Då han är riktigt ojämn i målskyttet och kan missa ett dussin bra läge innan han gör mål
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sir Alexis,Pak Fa # Eterno Tito
2014-06-20 16:24
Wow, Higuains status har verkligen sjunkit sen han lämnade real. Speciellt om man läser här inne. Han ansågs som top 5 anfallare under den tiden.
Neymar11
2014-06-20 16:20
Gabriel: Tack äntligen en som är på samma sida gällande Higuain! Skriker cesc flopp över det hela. Och oerhört irriterande spelare att följa med all hans gestikulerande och mediokra bollkontroll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-06-20 16:20
Tebas (president Liga): "We're willing to analyze a proposal to play Spanish Cup ties in one game." [cope] Äntligen har de vaknat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-06-20 16:17
Vill verkligen INTE ha Higuain hos oss. Värdelös fotbollsspelare som bara är bra på en enda sak; göra mål i straffområdet, och tom där är han inte hundraprocentig utan missar faktiskt en hel del chanser.

Tack men nej tack!
Barcelona Blaugrana91
2014-06-20 16:17
1.70-ligan - köp en back, tack

Napoli kräver €70M för Higuain, visst Song skulle kanske kunna få ner priset till €50M-60M, men satsar då hellre på Suarez för €65M-85M
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-06-20 16:12
AS skriver att Barca är seriösa i sitt intresse för Higuain och att Song kan vara nyckeln för att få affären att gå igenom.

Honom eller Suarez vore det ultimata enligt mig... men honom borde vi ha ryckt i när han spelade i Ajax och kostade 25milj euro eller något i den stilen.
Barcelona LennyRomario
2014-06-20 16:11
@Zero 7:
Ovanstående förtjänar faktiskt att läsas igen och igen. Bästa inlägget jag läst här på oerhört länge. Tydligare än så blir det inte att en fotbollsexperts jobb går ut på att få en efterhandskonstruktion att låta som en förhandskonstruktion.
Barcelona Gabriel
2014-06-20 16:06
LeoMessi

Förstår hur du tänker, även jag blir lyrisk över tanken att ha Suarez hos oss. Vilket jävla anfall vi skulle ha. Haha, blir roligt att följa detta ifall vi på allvar är intresserade och inte bara ett påhittat rykte av SPORT och EMD. Lär bli en jävla strid in i det sista mellan oss och Real om honom, precis på samma sätt som med Neymar.
Barcelona SoM_Un
2014-06-20 16:02
Blaugrana91

suarez vora dröm velat ha han sen ajax tiden... men jag är fan ganska rädd ifall king leo har önskat sig pipita haha
Barcelona LeoMessi
2014-06-20 16:00
Gabriel

Jag tänkte helt kvalitetsmässigt. Suarez är helt enkelt en bättre spelare och Pogba är långt ifrån den nivån just nu. Suarez är en otroligt komplett anfallare, han har allt en anfallare ska ha.

Jag gillar Pogba, och vi är som du säger mer i behov av pogba än Suarez. Men om man ska se det helt objektivt så är Suarez mer värd dom pengarna.

I mina ögon så är inte pogba värd sanchez + 30 miljoner, sen kan man säga att Pogba besitter en potential som kan vara värd dom pengarna i framtiden och att det är värt att betala dom pengarna nu. Då ska man inte heller klaga på att vi betalade 70-80 miljoner för Neymar, för han besitter också en potential som är värd dom pengarn och utöver det så är han ett extremt stort varumärke.

Misstolka mig inte, jag hade älskat att se pogba hos oss, han påminner mig om Toure.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-20 16:00
Jag är helt för att värva Suarez, hade varit en megavärvning.
Jag är dock inte säker på om jag vill offra Sanchez i en deal, hellre Pedro isåfall, men förstår Liverpool om dem inte vill ha honom...

Hellre betala hela summan isåfall, Suarez har en utköpsklausul på €85M, men för oss och Real ska den ligga på drygt €65M. Lika bra att betala den tycker jag.

Då kan vi spela lite som Argentina gjorde med Higuain, Aguero och Messi, dvs.

Messi
Neymar-Suarez

Herregud säger jag!

Barcelona Gabriel
2014-06-20 15:56
Var inne på våra rivalers forum och hittade ett inlägg som förtjänar att synas här inne.

"Namn: Hombre - La Decima
Sänt: 2014-06-20 13:37
En sak som jag älskar med detta VM är att lag som spelar en teknisk fotboll belönas, dem lyckas inte bara charma utan även få med sig resultat. Det har tidigare inte varit så, dem har lyckats charma fotbollsvärlden men inte lyckats ta sig vidare pga taktiska brister. Jag verkligen älskar att titta på Mexico, Colombia och Chile, dem prioriterar en teknisk fotboll före en primitiv sådan. Anfallen går fort, man bjuds på läckra kombinationer, läckra dribblingssnummer och även läckra kontringar. Även modiga lag belönas med fina resultat, vilket jag älskar.

Detta VM ger oss hopp om oss fotollsälskare att fotbollen tar en riktning åt något bättre. Efter år av Possesionfotboll vs kontringsfotboll så verkar det nu bli andra teser som ställs mot varandra. Jag vill ha en fotboll där båda lagen går ut för att spela fotboll, inte ett lag som väntar på att det andra laget ska öppna upp sig och det andra laget väntar på att dem ska tappa bollen.

Jag måste lägga några ord om Tiki takan, jag personligen avskyr inte den som många verkar göra, all for av attackerande fotboll som går ut på att vara konstruktiv har jag full respekt för. När tiki takan revolutionerade fotbollen så var den fantastisk och underhållande, det var en överlägsenhet i teknik, passningsspel och spelförståelse och rörelse, detta kombinerat med ett fruktat erövringspress som gjorde att motståndarna inte hade en chans. Från år 2008-2011 var det den mest överlägsna och mest effektiva spelfilosifi. Men efter 2011 så blev Tiki takan synonymt med bollinnheav, bollinnehav blev nu alldeles för viktigt. Spelet blev långsammare, mer förutsägbart och inte alls lika underhållande. När tiki takan var som bäst spelade spelarna max på 1-2 tillslag innan man tog en ny position, tillslagen har blivit fler och spelarna rör sig mycket sämre nu. Detta itakt med att motståndarna lärt sig det, man räknar med att ha mindre boll och fokuserar på vad man ska göra när man väl har bollen och man överraskas längre inte av den höga pressen man sätts för när man har bollen utan är bekväma med att spela sig ur pressade situationer. Oviljan att utveckla tiki takan och samtidigt satsa på ännu mera bollinnehav är tiki takans fall. Samtidigt har spelarna som utövat den så bra genom åren blivit sämre, det är samma spelare som utövat den i 6 års tid. Jag tror tiki takan kan förnyas, men den kommer aldrig nå den nivån igen."

Ett väldigt bra inlägg av skribenten Hombre, och jag kunde inte ha sagt det bättre själv.
Barcelona Gabriel
2014-06-20 15:51
LeoMessi

Varför? Okej, alla vet att jag är en stor beundrare av Pogba men i det här fallet undrar jag bara varför. Pogba är yngre och vi är i mer behov av honom än vad vi är av Suarez som kanske har 2-3 säsonger att ge. Det är så jag ser på saken i alla fall. Sen att Suarez är på en högre nivå än vad Pogba är just nu och för tillfället förmodligen är världens giftigaste målskytt är en annan sak.

Men jag ser mer problem i en Suarez värvning än vad jag gör i en Pogba värvning. Pogba hade man kunnat lägga in i startuppställningen utan några problem, men kan man verkligen det med Suarez? Det kan bli för mycket av det goda.

Men det spelar hur som helst ingen roll ändå, för Juventus vägrar att ens lyssna på bud för Pogba. Var bara nyfiken på hur du tänkte.
Barcelona SoM_Un
2014-06-20 15:50
har en känsla av att vi kommer att lira 4-3-1-2 nästa år.

messi bakom neymar o en anfallare till
Jeffson
2014-06-20 15:46
@Andresito:


Haha klart jag var ironisk :) iaf de första 4 orden, resten stämmer ju
Barcelona LeoMessi
2014-06-20 15:38
Davids3

Hellre sanchez + 30 mille för Suarez, än sanchez + 30 mille för Pogba.

Sen tror jag inte det ligger så mycket i det ryktet. Det är bara typiskt att det kommer ett sånt rykte nu när han hade match igår och gjorde två mål.
Barcelona Davids3
2014-06-20 15:34
Vad tror ni om senaste ryktet ? Barca i förhandling med Liverpool om Suarez, Sanchez ingår i dealen.
Neymar11
2014-06-20 15:06
Barca 666: Vi har ingen bra! Lägg dig ner i fosterställning och börja lipa. För hela sommaren kommer vara ett helvete och det enda vi kan göra är att be till högre makter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-06-20 15:04
Neymar11 om inte ens Sanhelli är bra förhandlare vem fan har vi då idag som håller någorlunda bra klass?
Barcelona Gabriel
2014-06-20 15:03
Barca666 Haha sorry, du har rätt. Även jag har drömt en hel del här inne så jag förstår dig. Tänk om vi lyckades få in dessa spelarna: Aurier Hummels/Benatia/Mangala Reus Det hade nästan räckt. Reus kan spela både i anfallet och på mittfältet för att täcka upp att Xavi lämnar. Och det räcker även med en av ovannämnda mittbackar som förstärkning ifall vi lyckas köpa Aurier då han kan spela på alla backspositioner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymessi
2014-06-20 15:03
Vi är alltså beredda att betala en stor summa för en lyxvärvning i form av en anfallare men i den lagdel där vi verkligen brister ska det snålas.
Ge oss en klassback för fan!
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-06-20 15:02
Neymar Suarez Messi

Det ni.
Neymar11
2014-06-20 14:59
Sanhelli verkar vara Zubis motsatt där han spenderar en jävla massa pengar. Han verkar inte heller vara någon vidare förhandlare. Dem 2 vi ska lita oss på att sköta affärerna är värdelösa. Det var rossel som värvade neymar, dock lätt han det ske under Sanhellis ansvar (pga skattefusk)! Och jag kan fortfarande inte förstå hur lätt den jäveln kom undan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-06-20 14:58
Hahaha Gabriel låt oss drömma lite...vi känner ledning mycket väl tyvärr men låt oss drömma & skriva lite om Benatia/Hummels osv vi vet alla att nr säsongen startar har typ Pinto fått nytt kontrakt igen och blivit omskolad till mittback...Marq stannar i PSG, Benatia går till City...men det är silly season så låt oss drömma och skriva lite..döda inte hypen :-)
Barcelona petersays
2014-06-20 14:58
Benatia hade varit ett bra rykte tror jag. Honom och ex Moreno, som kan alternera med Pique som uppenbarligen är klubbens påläggskalv och får spela hur dåligt som helst utan att hamna på läktaren. Sedan vore det intressant att prova med Rakitic som spelfördelande defensiv mitt mot de mindre lagen. Då spelar det ingen roll att ingen av mittbäckarna har Rafa Marquez crossbollar direkt. Då kan vi ha två brytningsskickliga mittbackar som håller det defensiva, men den defensiva mitten (ex Rakitic) kan sköta uppspelen.
Barcelona Barca 666
2014-06-20 14:52
Neymar11

Om du har rätt så ska lämna PSG och deras spelare i fred samtidigt inte sälja not till de

Thiago Silva har minsta 2-3 säsonger i sig som klass spelare så låt Marquinhos ruttna bort där och spela 8 matcher per säsong fram tills Silva drar och vid den tiden har PSG säkert köpt andra backar också
Annons: