/spanien/barcelona/forum/5809.aspx/spanien/barcelona/forum/5809.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Neymar11
2014-06-22 13:11
Det var oerhört kul att sno Suarez framför ögonen på Perez. Dock så ska inte Sanchez offras. Men så kommer fotbollsfantasten inom mig fram, Sanchez i Liverpool hade varit sjukt intressant. Han hade gjort det minst lika bra som Suarez
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-22 13:06
Men hur kul är det att ha en spelare som spelar ut sista året på kontraktet. Som väntar på en rejäl sign on bonus nästa säsong. Har svårt att tro att han kommer vara hungrig utan att förnya kontraktet. Som person så är han fan det bästa för klubben, men han måste höjas oerhört och ta ett större defensiv ansvar om han vill vara kvar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-06-22 12:52
"Uruguayansk media" påstår att Suarez är klar.

Vi får se om det ligger någon sanning i det.. Jag tror INTE det. Det kommer vara en dragkamp mellan alla storklubbar ifall han ska lämna.
Barcelona Barca Barca
2014-06-22 12:35
Barclasico Oj, ännu en spelare som ska gå gratis nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-06-22 12:32
Håller med om Alves...vi har tappat eller på väg att tappa de viktigaste vinnar skallarna i laget: Valdes, Puoyl & Xavi

Alves måste vi nu behålla just endast pga hans vinnar inställning...sen att han är en världens bästa högerbackar skadar ju inte (hans inlägg kan ju ifrågasätts) :-)

Säger PSG piss off niu ville inte sälja Silva eller Marq. till oss så vi behåller Alves...då har Alves/mpntoya höger & Adriano & Alba vänster

Pique och Bartra mittbackar så vi behöver endast 2 mittbackar till enligt mig så är vi starka nog defensivt.

Får vi in 2 bra mittbackar så ser det inte så dåligt ut defensivt om vi kan behålla alla som är kvar. fine Marquinhos kan vi inte få eftersom det är PSG men gå all in på:

1. Hummels (full möjligt att värva), Kompany (drömmen just nu eftersom då får vi inte endast en världsmittback utan också en ledare som vi behöver men kommer vara extremt svårt) eller Benatia som sista utväg om nu Roma verkligen släpper
2. Marco Rojo / Balanta / Mangala / Vermaelen / Micha Richards - Ja vem av dessa som helst för lite mer backup - Visst Mangala är dyrast här men inte omöjligt värva annars finns Adil Rami man kan få in för ca 5-7 miljoner Euro om man endast vill ha back up och nånsom kan La Liga dessutom spelat CL
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-06-22 12:16
Säga vad man vill om Alves men är det någon som har vinnarmentalitet i laget så är det just Alves. Jag tror helt ärligt att han bara behöver en nytändning som många andra i lager och det kan Lucho ge. Ser Dani på högerbacksplatsen alla dar i veckan före Cuadrado.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-22 11:41
Dani Alves: “If Barça signs Cuadrado, I'll fight to see who deserves the position.” #fcblive Ser ut som att Alves stannar minst ett år till då
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-06-22 11:39
Barcelona think they will be able to sign Valencia defender Jeremy Mathieu (30) for around 10M if the player asks his club to leave. [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-06-22 11:32
@the cameroonians:


Märkligt att en så pass stor majoritet vill ha nyval och är allmän missnöjd med Barto när Sport och MD knappt skriver något om det annars. Inga kritiska artiklar eller krönikor, ingenting. Selektiv journalistik möjligtvis?

Sen har jag fått det berättat att under slutspurten var det inte heller några massiva protester mot styrelsen från läktarhåll som hade kunnat tvingat fram ett nyval, vilket är konstigt när man ser på Sports undersökning att en brutal majoritet kräver just det.

Man undrar ju va fan folk håller på med där nere. Det är en sak att visa sitt missnöje i en opinionsundersökning på nätet, men om det sedan inte manifesteras på arenan eller ute på gatorna lär det knappast få någon effekt. Och man kan knappast förvänta sig att journalisterna i Katalonien ska börja väsa sina pennor och halshugga Bartomeu. Det är väl endast en minoritet som har visat sig kritiska emellanåt (tänker främst på Lluís Mascaró från Sport).
Barcelona the cameroonians
2014-06-22 10:14
Finns många som inte gillar hur klubben styrs.

I en undersökning på Sport.es är 77% av de nästan 14.000 som deltog missnöjda med ledningens styre de första 5 månaderna.
Bara 6% stöder presidenten medan hela 91% vill ha nyval.

Frågan är bara vad som kommer krävas för att det ska leda till mer handlingsmässiga åtgärder från supportrarna nere i Katalonien.
Barcelona Lion24
2014-06-22 08:21
Gabriel

Att någon fixar ett Facebook/Twitter/Instagram konto där det ska vara seriöst så att den kan sprida sig internationellt. Jag har inget av de sociala medierna så jag är inte kunnig i nåt av dom men bara att vi gör nånting, kan vara att man skickar ett mail till klubben och visar sitt missnöje men då ska det vara seriöst. Bara vi gör nånting. Vi är nog väldigt många här som är missnöjda med ledningen och skickar alla mail samma dag så kan det bli nåt eller så fixar men sån hashtag eller vad de nu heter och sprider det ut i världen.

Gio Style

Jag vet inte om du var seriös eller inte. När du vet att våran försvarslinje är i kaos, vi har ingen ledare i backlinjen och det måste alla lag ha enligt mig, hur kan du då vara nöjd med Mathieu? Allting pekar på att det blir Marquinhos och Mathieu just NU, du vet det själv. Hade en ledare som Benatia, Kompany eller Thiago Silva ryktats lika intensivt som Marquinhos så hade jag inte haft så stora problem med Mathieu ryktet men ingen av dom är ens nära. Jag tror mycket väl att Piqué och ledningen vill ha en som styr backlinjen men problemet är att dom förstår inte det. Piqué behöver bli ledd för att prestera och det har vi culés sett bevis på i 6 år, Bartra är för ung, samma med Marq och Mathieu är ingen som styr ett backlinje. Hönsgård igen?

Blaugrana91

''Vi kan väl vänta tills transferfönstret är stängt då kan vi utvärdera vad som hänt, och har vi då värvat uselt då kan man börja snacka om "åtgärder ".

När det blir för sent så vill du snacka om åtgärder. Det kan kanske på 1 av 10000 gånger hända något NU om någon börjar agera och gör nåt. Det är NU det gäller, inte när transferfönstret är stängt.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 03:20
B.BOSS

Jag förstår vad du menar, men samtidigt är vi inte direkt t.ex. Porto som går efter talanger som inte hunnit bli världsklass än. Barcelona är en storklubb och det ligger i klubbens natur att gå efter världsspelare. Och så som marknaden ser ut idag tack vare klubbar som City, Cheslea, PSG, Real och faktiskt Barca själva så får man anpassa sig efter priserna som finns.

Men som sagt håller med vi kan bli mycket bättre på att hitta dem såkallade guldkornen.
Barcelona B.BOSS
2014-06-22 03:19
Bara en tidsfråga innan Lamela lämnar Tottenham och börjar prestera. Snacka om dålig agent eller beslut att lämna Roma för engelska ligan. Kulturen, språket, vädret och folket är riktigt svårt att acklimatisera till för sydamerikaner. Till och spanjorer får hjärnsläpp ibland. De gea till exempel hade stora problem där. Masken lämnade för att frugan inte klarade av att bo där och lavezzi samt Robinho. Där borde vi roffa oss åt honom. Han är riktigt bra och kan verkligen bli något. "@barcastuff: Tw Lamela (Tottenham): "Yes, Argentina! Yes, MESSI! Thanks for being Argentine... What a player, my god! Those who criticize have no clue!""
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-22 03:14
Fy fan vilken mittfält vi hade i Xavi, Deco, Iniesta, van bommel och Edmilson. Man glömmer bort de tiderna så snabbt. De va så unga då och full med potential. Vi behöver bredd och en mycket bra sådan. Den behöver inte vara världsklass men det finns spelare som ligger precis där under och hade kunnat göra riktigt bra inhopp. Prince Boateng, Mbia i Sevilla är drömmen och Gustavo i Brasilien är inte så dumt. Alla dessa hade presterat bättre än song och de hade kostat mindre eller lika mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-06-22 03:06
B.BOSS Min vänn, jag har sagt det förut och säger det igen, klubbens scout system är nedlagt. Det var läääänge sen vi gjorde fyndköp likt, Marquez, Yaya, Ronaldinho, Eto'o. Vi har gått ner oss på plan enormt men jag kan inte beskylla spelarna, utan vart är dessa guldköp nu för tiden ? Som du nämner redan i Ajax kunde vi ta hit Suarez. Förra säsongen kunde vi få Marquinhos flr 25€ miljoner innan björnen PSG vaknade till liv. Såna typer av spelarköp är i mina ögon minst lika viktiga för att få spelet att fungera, när vi var som bäst under Rijkaard hade vi på mittfältet, Deco, Xavi, Van bommel, Iniesta, Motta och Edmilson. Anfallet var Eto'o Guily, Ronaldinho, Messi och Larsson. Under Peps trippel säsong var vi breda på alla positioner: Backlinjen, Marquez, Puyol givna, bakom dom två hungriga talanger Caceres o Pique. mittfältet: Yaya, Busquets, Xavi, Iniesta, Hleb, Keita, gudjohnsen anfallet, Eto, Messi, Henry, bojan pedro och även gudjohnsen kunde vikariera där. Iår hade vi, bakom iniesta, Busquets och en sliten åldrande Xavi, Cesc, Sergi roberto och Song, två av dessa spelare kommer från Arsenal som inte vunnit ett skit. Förövrigt, så jävla glad att den löjlige Fabregas drar från våran klubb, såg ni hans äckliga beteende idag mot del bousque? han äckliha hon flin när han cyklar gjorde så ja ville spotta på han innan han drar från staden barcelona med. När ska vi börja agera på transfernarknaden, det är inte alltid det finns nått att plocka upp från La masia, inte nu iaf vi får vänta tills munir och grabbarna växer till sig lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-22 02:32
Visst är det lätt att punga ut 50 miljoner och slippa all tjafs. Men det tillkommer konsekvenser. Alla lag förväntar sig att Madrid och PSG betalar saftigt. Istället för att sälja Benatia till oss för 30 vet de om att PSG, Real och kanske city betalar utköpsklausulen. Även om vi kan matcha de ekonomiskt tycker jag inte att det är rätt väg att tillgå. Därför är det ytterst viktigt för Barca som klubb att förhandla smart och snabbt. Scouta spelare tidigt och köp de innan de tar världsklass steget. Kovacic i Inter, Coutinho i Liverpool, gör ett fynd i kroos som har ett år kvar, Sergi Aurier, scouta talanger som halilovic och för guds skull släpp inte iväg en mega talang som Thiago gratis till Bayern. Hur svårt kan det här vara?! Jag minns Pjanic i Lyon och redan då släppte Lyon honom gratis eller? Han ville till Barca eller Suarez som bad och bönade att Barca skulle värva honom från Ajax. Redan då visste jag att han skulle bli en stjärna. Låter det här svårt!? Jag scoutar dessa spelare hemma i soffan genom canal plus och viasat. Du behöver inte scoutar runt om världen. Låter det här svårt? Nej det gör det inte när Txiki och Laporta värvar en okänd CHYGRINSKI efter en match samt Rosell och Zubi Bomb värvar SONG!!!! Jag blir galen!!!!! Är det svårt eller drömmer vi att det är enkelt! ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2014-06-22 02:30
Nej jag håller inte med om att Bosnien åker ut pga domarmisstaget. Costa Rica blev också rånade på en straff mot Italienarna men gav inte upp, kämpade & kämpade och gjorde mål 2-3 min efter att dom inte fått en solklar straffspark. Bosnierna har tyvärr inte presterad & spelat den fotbollen dem är kapabla till i över 2 matcher nu. Och det räcker med att spela 2 förlust matcher sen är du UTE ur VM. Hej & hejdå, packa & åk hem. Bevisa att ni kan motbevisa ett domarmisstag som te.x Costa Rica gjorde. Dom mötte t.o.m Italien & inte Nigeria.
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 02:15
Gabriel

Visst kan man störa sig på priser för spelare, men som jag känner är det ingen idé att älta det, inte så mycket man kan göra något åt. Det är så här marknaden ser ut. Dem mindre klubbarna vet att storklubbarna ofta har pengar, därav kräver dem höga priser.

Vi får in en bra målvakt med Bravo, folk har alltid klagat på att Pinto inte håller måttet, nu har vi två otroligt bra målvakter i form av Ter Stegen och Bravo, då ska det klagas på det också. Blir för tuff konkurrens osv....

Vi har värvat Ter Stegen för €12M, Bravo för vad som det ryktas €12M och Raktick för €18M. Totalt €42M, vi har sålt Cesc för €33M. Hittils alltså bara spenderat €9M netto....
Är det så farligt? Vi är väl inte Milan? Barcelona är världens näst rikaste klubb för tusan.

Klubben har sagt att det finns resurser på max €120M i eget kapital om det behövs, man har sagt att man tänker investera stort. Och för bara ett tag sen läste jag att man hade fått frågan på en PK hur mycket klubben hade som budget att spendera, svaret blev något i stil med att man kommer spendera det som behövs för att göra laget bäst igen. Dessutom har det nämnts i media att klubben kan använda nästkommande års budget redan nu, då vi kanske har ett värvningsförbud som träder i kraft nästa sommar.

Visst klubben har säkert en summa man inte vill överstiga, men jag tror inte man har en budget på samma sätt som man haft tidigare år. Nu handlar det mer om att få in det som behövs och pengar är nog inte något större problem.
Barcelona grande jw
2014-06-22 02:09
Nu vet man ju aldrig hur matchen hade blivit om Bosnien fått 1-0 men ikväll förtjänade dom att förlora. Dom var det sämre laget på planen i princip hela matchen.
Barcelona Gio Style
2014-06-22 02:09
Lion24
Tror du att Pique och ledningen hade låtit ett nyförvärv styra backlinjen? Tror inte det tyvärr =/
Bara för att man inte är brutalt negativ till Mathieu så betyer det inte.att Marquinhos automatiskt blir den andra backen heller.
Barcelona II Barça II
2014-06-22 02:04
Skandal att FIFA har så pass dåliga domare i ett VM slutspel. Domaren avgör matcherna i grupp F ikväll! Först så skulle Iran haft en solklar straff mot Argentina, sedan dömer man bort Bosnien, domarna förstörde Bosniens VM! Skandal!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-06-22 01:52
Domarna är värdelösa, herregud vad tråkigt.
Barcelona Rambla~
2014-06-22 01:49
För jävligt att Bosna åker ut på ett domarmisstag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 01:45
Sen har klubben knappast några problem att locka till sig spelare, handlar som sagt vilka man går efter. Alla drömmer om att få spela för Barcelona. Sen är det ju rent pinsamt att läsa att folk här babblar om demonstrationer osv. Man börjar ju undra om vissa här går igenom sin första Silly Season? Som sagt ta inte allt på blodigt allvar. Vi kan väl vänta tills transferfönstret är stängt då kan vi utvärdera vad som hänt, och har vi då värvat uselt då kan man börja snacka om "åtgärder ". Som det är nu har vi värvat två grymma målvakter. Fått tillbaka två supertalanger och värvat Rakitic. Dessutom vill man ha ytterligare en mittfältare av världsklass och en anfallare som typ Suarez. När det kommer till mittbackar så ryktas det om flera, sen innebär det inte alltid att bara för att nån ryktas till klubben så kommer den. Jag menar Rakitic nämndes knappt till oss på förhand, sen kom det lite rykten och sen var han i princip klar. Kan vi inte ta det lite lugnt och se vad som händer? Blir bättre stämning här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-06-22 01:23
Herregud vad mycket stavfel och teckenfel det blev i föregående inlägg. Jag är rätt trött och skriver från IPhonen, så skyller på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-06-22 01:21
Blaugrana91 Vadå inte våra pengar som klubben spenderar? För det första, ehm jo, det är det visst, åtminstone för oss som är medlemmar. Sen kanske jag betalar hela transfersumman men jag är fortfarande soci och betalar pengar till klubben, pengar som klubben använder sig av när utav alla medlemmar. Så jo, det är visst mina pengar. Sen förstår jag inte vad du vill komma fram till? Även om man inte hade varit medlem i klubben och klubben använder sig av sina egna pengar så kanske man fortfarande stör sig på transfersumman då man anser att de pengarna kunde och borde ha spenderats på ett smartare sätt. Vi har liksom en transferbudget som inte kan överstigas och det är en hel del positioner som måste förstärkas och då kan det i slutändan vara en stor skillnad på 5M$ till 12M€. Förstår absolut inte hur du tänker där. Att du sen gillar Bravo är en helt annan femma, men det andra var bara konstigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Neymar11
2014-06-22 01:17
Om Roma kräver 61 miljoner € för en mittback med en bra säsong i benen och är 27 år gammal så lär dom kräva 100 miljoner € för pjanic
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-06-22 01:13
Skit i koke och allt vad dom heter, xavis ersättare heter pjanic, fy fan vad bra han är!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-22 01:05
Sluta ta alla rykten på allvar, sen förstår jag inte vad alla har emot Bravo? Han är en jäkligt bra målvakt och det har han visat, inte minst nu under VM. Han är bättre än Pinto som folk alltid har klagat på. Antar att det är priset, men det är väl inte era pengar klubben använder eller? Däremot gällande Mathieu så blir man förbannad så fort man läser något. Men det är ju bara rykten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-22 00:56
Vi har inga problem med att locka till oss spelare, vi är snarare för dåliga för att inse vilka som verkligen vill komma till oss. Och lägg till att vi även är sämst i världen på förhandlingar. Vi bjuder alldeles för lågt för spelare vi verkligen behöver men vi har inga problem med att lägga stora summor på spelare som ej behövs! Som Song tex, han kostade mer än dubbelt så mycket som Verthongen gjorde.
Annons: