/spanien/barcelona/forum/580.aspx/spanien/barcelona/forum/580.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 15:54
Boa Och ditt andra inlägg förstår jag inte över huvud taget. Du har med största sannolikhet inte läst mina tidigare inlägg om Paulinho och Lima. Men men. Förstår att du har en favorit i Ceballos och att du förmodligen läst fel mellan raderna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 15:51
Boa Angående fråga 1 så tror jag Gabriel svarade på saken i sitt inlägg. Sen är ju frågan varför någon hackar ett konto för att skriva nedvärderande saker om Barça. Finns såklart alltid nyanser, och i vissa fall två sidor, av en historia. Angående fråga 2 så menar jag inte att klubben inte vetat om Ceballos kvaliteter, utan ifrågasatte om han varit med på "listan" över potentiella köp. Är möjligheten svår att bortse ifrån trots att det inte finns någon plan?
Postat via SvenskaFans-appen
Boa Hancock
2017-07-03 15:50
@VizzlA-"Tots Units Fem Força":


Ceballos var nämligen bara 14-15 år gammal när han skrev sina kontroversiella kommentarer. Man skall såklart ha i åtanken att man är inte riktigt mogen när man genomgå puberteten och jag är övertygad om att flera härinne ej är samma person som man var vid tonåren.

Dessutom så är hans twitter-inlägg en bagatell i jämförelse med den historik som våra nuvarande/tidigare spelare hade innan dom kom till oss.

Vi värvade Suárez som blev dömd för att ha sagt neger till Evra samt tuggade i sig holländskt, serbiskt och italienskt människoskött. För att inte tala om att han var en jävla rövhål under sin tid i England. Inte heller hade vi några problem att värva Arda som slängde en sko mot linjedomaren. Eller varför inte Kluivert som vi köpte från Milan, trots att dödade en annan människa i trafiken?

Men du föredrar väl hellre cracks som Paulinho/Lima före Spaniens största talang tillsammans med Saúl?
Boa Hancock
2017-07-03 15:45
@the cameroonians:


1. Sergi Guardiola var nämligen 21-22 år gammal när han skrev sina hatinlägg om Barcelona och Messi, ganska så stor skillnad jämfört med när Ceballos skrev som en finnig tonåring.

2. Ceballos har varit fantastiskt bra för Real Betis under de senaste 1-2 säsongerna och är redan nu en av La Ligas bästa mittfältare trots sin unga ålder.

Barcelona Davids3
2017-07-03 15:43
Det är alltså imorgon som vi på allvar får se om alla Veratti-ryktena är seriösa?
PSGs första träning.
Barcelona Gabriel
2017-07-03 15:41
Gällande Ceballos så kan alla ta och glömma att han är en Barça och Katalonien hatare nu. Det kom fram rapporter igår att det inte var han som skrev dessa hat tweets om Katalonien, utan att hans konto blivit hackat. Finns flera bilder med Ceballos med Barça tröja, tom bilder när han var en bebis. Samtidigt finns det minst 15 olika printscreenade pro Barcelona tweets från Ceballos där han bland annat: ska ha skrivit saker som:

- "Messi är alldeles för stor för sporten fotboll, vilken crack
- "Uppvisning 2-6 på Bernabéu, kom igen, idag tar vi ligan",
- "Barcelona spelar likadant även utan tränare men trots det så ber vi att Tito är tillbaka med oss snart igen"
- "Jag har inga naglar kvar, kom igen FCB"
- "Inget är omöjligt och om något lag klarar av att vända på det här mötet så är det Barça" (pratar om Milan matchen)
- "Finns inget bättre än att se fotbollen som Barça spelar"
- "Cristiano Ronaldo röstade inte på någon, på så sätt lät han Bruno Alves rösta 5 poäng på honom. Så där vann han Balon D'or"
- "Om man tar bort Cristiano Ronaldos straffar, så hade han haft lika mycket mål i ligan som Ruben Castro (10) och ett mindre än Falcao (11).
- "Idag är ingen vanlig dag, idag är det el Clasico. Vi får se om Xavi och Iniesta är på spelhumör".
- "Tänk om han hade kommit till Barcelona, det hade varit perfekt. Neymar - Falcao - Messi"

- "Assist från Ney, mål av Piqué",

Finns noll logik i att Ceballos ska ha skrivit de hat tweeten om Katalonien, eller de till Shakira, Piqué och Fabregas. Om Ceballos inte är culé, så är förmodligen ingen av oss det.

https://twitter.com/Zona_Blaugrana/status/881857948171075585

https://twitter.com/UltraAutistic/status/881591081590169601
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 15:32
Katalanska Tv3 har undersökt hur Barças vidareförsäljning av årskortsinnehavarnas platser skett ich kommit fram till att klubben i minst 10 toppmatcher konverterat platserna till VIP och sålt dem vidare för extremt mycket mer pengar än det som årskortsinnehavarna fått tillbaka. Detta tillvägagångssätt har inte informerats om i någon utsträckning och är ännu ett fall av bristande transparens och likgiltighet från ledningens sida när det gäller medlemmars rättigheter och vetskap kring vad som sker i klubben. Trist. Om det nu stämmer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 15:20
Vizzla Ja, det är en av frågorna. Vi vet ju hur klubben gjorde när Sergi Guardiola värvades och hans anti-Messi tweets kom fram. Gör man skillnad på sak och person nu? Den andra frågan är ju om Ceballos är scoutad eller om hans EM gjort att han poppat upp som ett "tillfälle på marknaden" likt Gomes. (Jag jämför inte spelarna nu). För saken är ju den att Ceballos utköpsklausul ligger på i sammanhanget låga €15 miljoner, jämför detta med Verratti, Saul, Fabinho, med flera och man inser att det är svårt att motstå möjligheten när den dykt upp. Sen kan man alltid väga in Aleña och Roberto i ekvationen och anse att det endast är Verratti som borde knocka ut dessa från slutsumman. Frågan är om klubben resonerar likadant om nu italienaren visar sig vara ouppnåelig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-07-03 15:02
Frågan är om man överhuvudtaget vill se ceballos i vårt matchställ med tanke på hans kommentarer på sociala medier..Vid en värvning så ska han komma med en offentlig ursäkt. Dock tror jag han går till Real, han känns som den typen.
Barcelona the cameroonians
2017-07-03 14:56
Det är alltid svårt att bli av med spelare klubbar inte räknar med, samma sak för Barça. Marknaden vet ju detta lika bra som någon och därför väntar man längre för att få Barça att gå med på en mindre summa än den begärda, alternativt få till ett lån med billig köpoption och där Barça får stå för delar av lönen. Det är bara att inse att spelare som Mathieu, Vermaelen och Douglas inte har något marknadsvärde och kommer att gå gratis på ett eller annat sätt. När det gäller Arda och Munir så verkar de ha för avsikt att inleda försäsongen med laget. Endera handlar det om att de vill kämpa för en plats trots att klubben inte räknar med dem, eller så beror det på att de ff väntar på att rätt klubbar ska höra av sig. Deras agenter lär nog jobba hyfsat hårt för tillfället. För Arda handlar det om hans förmodade sista kontrakt och för Munir handlar det om utveckling, rätt miljö är således prioritet 1 - samtidigt som det säkert är svårt att lämna en stad o klubb som Barcelona. Tello har i alla fall sålts till Betis och det verkar som att Ceballos diskuterats samtidigt. Relationen mellan Barça och Betis sportchef Serrer sägs vara bra och 21-åringen sägs vara närmre Barcelona än Madrid. Med detta sagt, det lär nog dröja ett tag till innan dödvikten försvinner från truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2017-07-03 14:45
På tal om inget.

Lyon värvade Mariano Diaz från Real Madrid. En spelare som gjort något inhopp i A-laget denna säsong. Inte en av Madrids mest lovande talanger antar jag, eftersom man inte direkt hört jättemycket om honom.
Ålder? 23 år nu.

Pris? 8 m€.
Och vi fick 4-5 för Tello som lirat 60 matcher för oss och spelat bra i Fiorentina. Förhandlingar är inte vår grej.
Barcelona Cule4life
2017-07-03 14:32
Sjukt att ingen har sålts än ur truppen ännu. Barca har 28 spelare just nu under kontrakt till minst 2019 förutom Masip 2018.

6-7 spelare måste bort innan säsongen drar igång.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-03 13:36
oocbgb - borde ha införts för längesen. Jag undrar hur Kassai tänker den vidriga domaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2017-07-03 13:35
Veratti ska enligt rapporter ha landat i Paris idag för att hålla möte med PSGs ledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-07-03 12:56
Har för mig deras f säsong börjar 7e.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-03 12:32
Iniestas vänsterfot

Ja det är imorgon deras försäsong sätter igång, och Verratti kommer med största sannolikhet delta.
Barcelona Iniestas vänsterfot
2017-07-03 10:36
Det var väl i morgon (4juli) som PSGs träningar satte igång? Jag tänker på Veratti...
Barcelona oocbgb
2017-07-03 06:55
[QUOTE=Barcelonistas]Angående VAR vrf inte bara ha en VAR domare som sitter och kollar på situationerna och meddelar till huvuddomaren när denne är osäker på ett domslut? Man kan kommunicera via hörlurar, istället för att domaren ska gå ditt själv och kolla? Det hade sparat så mycket tid enligt mig. För jag personligen är lite orolig att flowet i matcherna kan förstöras. Det måste gå till mycket snabbare enligt mig. [/QUOTE] Men det är en underbar utveckling, hej då filmningar, fula efterslängar, stämplingar och dobbar I bröstkorgen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-03 00:36
Ganska sjukt att denna teknologi inte fanns förra säsongen. Utgången i den här matchen hade varit annorlunda då...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-03 00:29
Angående VAR vrf inte bara ha en VAR domare som sitter och kollar på situationerna och meddelar till huvuddomaren när denne är osäker på ett domslut? Man kan kommunicera via hörlurar, istället för att domaren ska gå ditt själv och kolla? Det hade sparat så mycket tid enligt mig. För jag personligen är lite orolig att flowet i matcherna kan förstöras. Det måste gå till mycket snabbare enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-07-03 00:28
@Rambla~:
Hey! Rambla, vi plockade ju ner tyskarna i U-17 EM. Ruiz, Morey o grabbarna skickade ju ut tyskarna i semin! Så allt "tiki-takande" kan ju inte den tyska maskinen köra över, Ibland vinner "primadonnorna" :)
Barcelona Iniesta.70
2017-07-02 23:18
Nää, nu tar jag mig friheten att recensera våra lirare a la rock' roll.
The Mod Squad får tysta mig eller låta mig stämma klart gitarren. Övriga kritiker, lämna ett tumavtryck eller sjung med.......

Cillessen- "Another one bites the dust" Queen.
Ter Stegen " Another brick in the Wall" Pink Floyd.

Douglas " Smurf hits"
Roberto " It's Ohly rock' n roll" Rolling Stones"
Pique "Waka Waka" Shakira.
Umtiti" Black Diamond" kiss.
Alba" " Broken Glass" Sia
Masherano " thunderstruck" ACDC
Vidal " ice ,ice baby" Vanilla Ice
Matjöö " Thank god it's over" StoneSour

Busken " You'r all I need" Mötley Crue
Gomes "Help" Beatles
Rakitic " Shades of grey" Hardcore superstars"
Iniesta " King of Rock'n roll" DIO
Rafinha " Yesterday" Beatles
Turan " All hope is gone" Slipnot

Messi "I Will Always love you" Whitney Houston
Neymar JR " Footloose" Kenny Loggins
Suarez " Bulldozer " Machine Head
Paco " The Invisebel man" Queen.

Edit: Ronaldo (Real Madrid) "Dude's looks like a lady" Aerosmith.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-02 23:18
el Flaco - det som gjorde Spanien så unikt 08-12 var att majoriteten av spelarna var från Barca också. Så mycket som Spanien dominerade världen så dominera Barca den också. Ingen slump att båda hade sin storhetstid just under Xavi o Iniestas prime.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-02 23:15
Gabriel - tror också Brasilien hade blivit överkörda. Xavi-Iniesta är historiens bästa mittfältare. Brasiliens superspelare hade inte kunnat göra allt för mycket då dom inte hade fått bollen så mycket. På tal om Brasilien så är det sjukt va dom floppade 2006. Dom hade nog historiens bästa landslag. Första elvan och bredden i den truppen var helt galen. Det bästa landslaget 06 var för mig rent spelmässigt, Argentina. Synd att dåren Pekerman valde att bytta ut både Messi och Riquelme mot Tyskland för annars hade dom gått vidare till semin. Hans feghet kosta honom matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-07-02 23:15
Att vinna tre turneringar i rad som Spanien gjorde var historiskt och därmed förtjänar de att nämnas som ett av de allra bästa landslagsepokerna, om inte det bästa. Däremot tyckte jag mer om Brasiliens upplaga i VM 2002, det var senaste gången la canarinha spelade underhållande fotboll. Men sett till epok är det ingen som kan mätas med Spanien. Kanske det nuvarande Tyskland om de vinner VM nästa år, och det är mer än ett realistisk scenario.
Barcelona SOMISEREM1899
2017-07-02 23:15
Soko

Om du nu älskar defensiv omställningsforboll så mycket, varför håller du på Barça som är så långt ifrån din fotbollsideologi som det går att vara?
Barcelona Gabriel
2017-07-02 22:55
Xavi, Iniesta och Busquets hade slagit åttor med Brasilien. Sure, Ronaldo, Robaldinho, Rivaldo, Cafú och de andra i all ära, men vad hjälper de när de aldrig hade fått låna bollen och bara jaga, jaga, jaga. Spaniens guld era var precis som Peps Barça minus Alves och Messi. Spanien hade besegrat Brasilien, det är vad jag tror.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-07-02 22:52
Så klart det är imponerade bredden som Tyskland har. Vinner U21 EM två dagar innan de vinner den här turneringen med ett reserv betonat lag. Men det överaskar knappt, det är ju en perfekt fotbollsnation och så har dem varit i decennier.
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-02 22:47
Brasilien tror jag. Hade lite mer kraft och spets framåt tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-02 22:46
Brasilien hade 94-2006 tom. 06 tog eran slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: