/spanien/barcelona/forum/5762.aspx/spanien/barcelona/forum/5762.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Napao
2014-06-27 20:30
One_LionelMessi nej den kommer inte gå in.
Barcelona Gabriel
2014-06-27 20:22
jerkasss

Jag hoppas VERKLIGEN INTE du menar Ramirez i Chelsea? Eller hur? Du kan verkligen inte mena honom. Nej, nej, nej, måste vara någon annan. Eller hur?
Barcelona Z_Z
2014-06-27 20:21
@Blaugrana91:


Skulle kunna vara så, men kan också vara att man spenderar och tar med i beräkningen CL-pengar och lägger lite extra för en sådan satsning. Man har nog kunnat öka på sponsorpengarna lite tack vare fjolårets andraplats.
Barcelona Barclasico
2014-06-27 20:20
Barcelona monitor left backs Daley Blind (Ajax 24), Kwadwo Asamoah (Juventus 25) and Miguel Layun (America 26) for the future. [md]
Barcelona Barca Barca
2014-06-27 19:50
One_LionelMessi Inlägget nedanför var till dig :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-06-27 19:46
Alltid farligt att spela mot Grekerna. Känns som dom har kvar generna från Spartanska krigarna. Uträknade i dom två senaste mästerskapen men ändå går dom vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-06-27 19:46
Liverpool ryktas vara nära ett par ganska dyra värvningar, kan det vara så att man spenderar kommande "Suarezpengar"?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2014-06-27 19:41
Behöver hjälp pleease...slår costa rica grekland och vilken mittfältare och anfallare köper jag till min vm elva då?

Ps youtubade suarez för skoj skull seriöst han får bita hur mycket han vill vilken spelare otrolig haha vill ha lätt.

Barcelona jerkasss
2014-06-27 19:40
Yes det finns så många olika kvaliteer, men jag förmodar att specifika egenskaper kommer vara extra viktiga i särskilda spelsystem. Som försvarare i vårt spelsystem är min tes att snabbhet är en sådan egenskap. Utan att blanda in busi just nu tycker jag dock att det är lite konstigt att vi har som störst brister i just snabbhet i våra försvarande spelare. Jag är orolig av denna anledning. För att någon ska lugna mig krävs det att man argumenterar för antitesen: att snabbhet inte alls är en extra viktig egenskap som försvarare i vårat spelsystem.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-06-27 19:32
Noise here in Spain that Luis Suárez's lawyer has arrived minutes ago in Barcelona. Får se om det stämmer
Dema
2014-06-27 19:27
@One_LionelMessi Nej det kommer inte gå in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-06-27 19:22
jerkasss

Man kan hitta någon som är snabbare än busi men man kommer att förlora någon annan kvalité som besitter istället. Tex Ramires, han är snabbare men han har träfötter och hans positionsspel är långt ifrån lika bra som Busis. Det kvittar hur snabb man är om man står fel hela tiden, då hjälper inte ens snabbhet så mycket eftersom han har då satt sig i positions som inte hade varit nödvändig om han hade läst spelet lika bra. Busi bidrar i offensiven genom att snabbt kunna spela sig ur en situation och skicka bollen till tex iniesta.

Snabbhet är bra, men för att det ska vara till någon nytta så ska det vara en otroligt komplett DM som inte brister i någonting.
Barcelona jerkasss
2014-06-27 18:51
Ok bra någon som diskuterar på riktigt. Alltså jag spekulerar såklart bara, men jag föreställer mig att hans lugn, passningsspel o positionering är GULD i ett mera normalt försvarsspel. När det blir stora omställningar är det förvisso bra med positionering också men jag upplever att det inte är lika viktigt som när försvarsspelet går mer från situation till situation (etablerat anfallsspel) . När det gäller kontringar, tror jag, är det viktigare med rå snabbhet. Och det är bara kontringar vi möter i princip.

Vem som ska vara i stället..mja från höften: ramirez kanske
Barcelona LeoMessi
2014-06-27 18:38
jerkasss

Vem anser du behöver ta över busis position då? Att en spelare ska ha ett bra skott är inte kompensation för att han är slö och inte hinner ställa om till defensiven tillräckligt snabbt. Sergios styrka har alltid varit lugnet, passningsspelet och framför allt det taktiska. Han står alltid (oftast) rätt och då behöver han inte vara världens snabbaste DM. Mascherano är snabbare, har hårdare skott och bättre krossbollar men han är sämre på kortpassningsspelet och hamnar oftare ur position.
Barcelona jerkasss
2014-06-27 18:30
Kroos spelar inte i ett lag som ställs för samma delikata dilemma; att de alltid måste försvara sig mot kontringar och aldrig mot etablerade anfall. Senaste tiden när pep tagit över har de ställts inför detta oftare o jag kan inte säga att bayern glänst när de försvarat sig mot kontringar då. Kroos har ett bra skott dock vilket Sergio inte har Leomessi: under första halvan offrade vi lite av vårt bollinnehav, vilket ledde till att vi inte möte lika låga försvar. Detta leder i sin tur till att det inte heller blir lika mycket långa hemåtlöp i stora omställningar. Detta gynnar sergio då försvarsspelet blir mer enstaka svängiga situationer, där han får nyttja sin absoluta styrka: förvalta en svår första pass efter lös boll. MEN jag TROR att vi kommer behöva hitta en motstrategi mot lag som trots att vi bjuder in till mer böljande spel, väljer att ställa bussen. (att offra bollinnehav KAN leda till högre stående motståndare, men inte om de är cyniska/smarta nog)
Barcelona jerkasss
2014-06-27 18:23
Ok jag är öppen för motkritik, men försök vara lite mer saklig istället för personangrepp. Yes busquets var mycket bra när vi var på topp. Då tappade vi bollen mer sällan och hans svagheter blottades inte så ofta. Jag är rädd för att den toppen kommer vi aldrig ha igen. Xavi iniesta o messi kommer aldrig bli lika bra, o då måste vi vänja oss vid att tappa bollen lite då och då.
Barcelona zick9
2014-06-27 18:22
Förstår inte varför de i Puertan skriker om att Ronaldo har vunnit skytteligan i Spanien mm. Ja, Ronaldo var bättre säsongen 2013-2014 men han har inte varit bättre under kalenderåret 2014. Ronaldo hade gjort 15 mål mer än Messi i januari. Alla vet att när säsongen summerades skiljde det endast 3 mål, alltså har Messi gjort betydligt bättre ifrån sig sedan årskiftet. Vi kanske ska påminna folk om att det är januari-december som räknas och inte augusti-maj när man delar ut Ballon d'Or. Den enda turneringen som Ronaldo har varit bättre än Messi i är CL. Messi har varit klart bättre i både ligan och i VM. Sen förstår jag inte varför de skyller på att Ronaldo har sämre medspelare i landslaget. Märkligt då hans lag tog sig till semifinal i EM 2012 och var otroligt nära att rubba guldlaget Spanien. Det är bara Portugals centrala anfallare som suger. I övrigt har de spelare från Real Madrid, Manchester United, Monaco (nya PSG) osv... Argentina har ju inte heller någon komplett trupp. Startspelare som Gago, Romero, Fernandez och Rojo håller låg klass.
Barcelona One_LionelMessi
2014-06-27 18:20
Brasilien-Chile = 1
Colombia-Uruguay=1
Holland-mexico=1
costarica-grekland=1
france-nigeria=1
tyskland=algeriet=1
argentina=schweiz=1
belgien-usa=2

oddsat på dom här som går vidare..vinner sammalagt 10 tusen, troligt att det går in?
Barcelona LeoMessi
2014-06-27 18:20
jerkasss

Han har fram tills nu klarat det defensiva galant. Det är snarare så att hans lagkamrater har varit för lata och låtit honom sköta allt det defensiva. Han spelade väldigt bra under första halvan och likt resten av laget så spelade han mindre bra under våren. Hans problem var inte att han inte hängde med, snarare att han faktiskt kladdade på bollen lite för mycket!

Då kan vi stryka Kroos också, för han är också väldigt långsam.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-06-27 18:18
Lol.... Busquets är i mina ögon världens smartaste fotbollsspelare, och folk vi ha bort honom. Ni kan så fruktansvärt lite om fotboll vissa här inne så det är sjukt egentligen. Era tankar är bland FIFA och FM så därför anser ni att vissa spelare är bättre än andra. " Din fysik håller inte för modern fotboll " Kompis, han var med och skapade den moderna fotbollen. Så sluta snacka skit och lär dig se på fotboll från olika perspektiv. Vi ska inte bli ett kontrande lag som bara ska slå långt hela tiden. Busquets ger oss en trygghet som ingen annan klarar av, så därutav är han den viktigaste pjäsen i mittfältet. Folk brukar ju säga att Messi inte är något utan Xavi och Iniesta (Vilket inte stämmer) men jag säger, att Xavi och Iniesta inte är/var något utan Busquets (vilket egentligen inte heller stämmer). E: Det jag menar med att X och I inte är något utan B är att han gör hela det defensiva jobbet helt själv, och i det tysta. Han får så lite creed för hans slit ute på planen för att han inte märks och hörs. Man brukar säga att en defensivmittfältare har gjort en bra match om man inte har sett så mycket utav han på en match.
Barcelona jerkasss
2014-06-27 18:14
Jag kanske ska revidera "håller inte för modern fotboll". Busquets håller inte för de matchbilder som VI ställs inför. Han passar troligtvis mycket bra i ett mer välbalanserat lag som inte exploateras på samma sätt som vi
Barcelona jerkasss
2014-06-27 18:07
@Barca Barca:
Jag menar tyvärr busquets. Busquets är kanske den bästa offensiva defensiva mittfältaren som finns, men utifrån våra problem kan jag inte riktigt se var han ska få plats. Hans största last är att han är EXTREMT långsam. o det straffar sig gång på gång när vi måste göra defensiva omställningar. Vi hinner helt enkelt inte hem med tillräckligt många man när vi blir kontrade på. Som defensiv mittfältare är detta en av de viktigaste uppgifterna. Det enda botemedlet vi kan hitta på lags snabba omställningar på oss är att vi måste bli lika snabba på defensiva omställningar. Det finns tyvärr ingen genväg. Och detta spel behärskar inte busquets. Ska han då få vara kvar fast högre upp i plan? nja jag kan inte riktigt se detta. Han har inte tillräckliga målgörarkvaliteer. sorgligt...men jag skulle peta denna gudabenådade spelare
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-06-27 18:06
Barcelona had planned to offer '60M Pedro" for Luis Suarez (27), but now believe the price has dropped after the biting incident. [md] 30M Pedro är ett rimligt pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-06-27 17:55
Jag måste hålla med jerkasss Busquets nivå på sistone har varit under all kritik
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-06-27 17:40
jerkasss Jag hoppas innerst inne att du inte menar Busquets och syftar på Sergi roberto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-06-27 17:39
Sergio? Aldrig. Den moderna fotbollen. Vad är exakt den moderna fotbollen? Ta och kolla på Valbuena han överglänser de flesta yttrarna i VM. Sergio är den bästa på sin position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-06-27 17:38
United värvar alltså en 18 årig vänsterback med en bra säsong i PL för €38M. Perspektiv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jerkasss
2014-06-27 17:22
Vafaan ska vi göra med en teknisk knatte där uppe till??? fan jag blir arg. Köp starka snabba försvarare istället. Ut med: xavi, pique, alves och tyvärr........sergio (älskar dig egentligen, men din fysik håller inte för modern fotboll)
Barcelona jerkasss
2014-06-27 17:17
@RedemptionMn:


håller med tusen procent. Kan vara våran sämsta affär någonsin. Sanchez kommer GLÄÄÄÄÄNSA i typ Juve
RedemptionMn
2014-06-27 17:14
Jag blir uppriktigt sagt väldigt upprörd om Alexis säljs för en kaffesumma. Är jag den enda som inte vill se Suarez i Barca?
Annons: