/spanien/barcelona/forum/571.aspx/spanien/barcelona/forum/571.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Den vise mannen
2017-07-06 12:31
Ang spelschema. Vet ej hur väl det stämmer. http://sportsmaza.com/football/la-liga-schedule/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2017-07-06 11:56
När släpps spelschemat för nästa säsong?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2017-07-06 11:25
Jag tycker vi borde försöka få in Cedric från Southampton, i mina ögon är han bättre för Barca än vad Bellerin är. Kan ej uttala mig om Semedo men han blir ju bänkad av Cedric i landslaget.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-06 11:22
Arda vägrar att lämna, nu får vi se hur anhängarna som försvarar nassers beteende reagerar när det är omvända roller :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-07-06 10:59
Palencia förlänger med Barça B.
Barcelona messiooooxavii
2017-07-06 10:33
Min hypotes för nästa säsong är att vi kommer få se ett helt nytt supertaggat Barca och vi alla kommer kalla Valverde för den bästa tränaren i världen. Alla snackar om värvningar hit eller dit men vårat problem förra året var inte spelre utan kollektivet. Denna trupp vi har har vunnit dubblar och tripplar. vi har stundtals spelat utomjordisk fotboll för att i nästa match förlora mot Alaves. som sagt. Vi kan slå PSG med 6 - 1 . våran högsta nivå är överlägsen alla andras. Gäller bara att hålla den . Och med Valverde tror jag våran lägsta nivå kommer vara betydligt bättre än föregående säsong. Mot ny trippel nästa säsong. med eller utan Nya spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-07-06 03:48
Lucas Torreria, 21 år gammal. Kallas för den Uruguayanska Verratti.
Barcelona Gabriel
2017-07-06 03:41
Vad tycker vi om den här uruguayanska 21 åringen i Sampdoria. Påminner en hel del om någon va? ;)
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-06 00:13
Lyssnar och lyssnar... inte sitter dom väl och håller för öronen likt en 5-åring i alla fall. Lyssna är dom tvungna att göra :P Bona nit! / il optimistico
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-05 23:59
Rac1 PSG lyssnar inte på några bud på Verratti. Barça ger inte upp hoppet helt men har börjat titta på andra alternativ. Så, inget nytt. Sov gott culers!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-05 23:29
Nu får ni väl ge er, ett kontrakt är ingen garanti på att spelaren kommer stanna kvar. Hade det varit omvända roller att psg vill bli av med Verratti ska han då sätta sig i ett hörn och sura? Pajas fasoner, det är en grej att inte acceptera ett bud och en helt annan grej att vägra lyssna på bud eller på spelaren. Nasser gör ett fantastisk jobb att spegla qatars självbild med sina diktatur fasoner :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-05 23:29
Lust att ta paus från silly season. Fan va jobbigt det är. Likt livets gnista släcks när solen går i moln en fin dag på playan - lika fort tänds den till liv när GOAL eller SPORT släpper nytt positivt skitsnack. Fan så poetisk och patetisk man blev under semestern. Ska aldrig mer ta semester under sillen! Går och knyter mig med känslan av att varken Veratti eller Ceballos anländer..
Barcelona Soko
2017-07-05 23:24
Klubben har knappt gjort någon ansträngning att få hem Veratti. 99% har gjort medier som tjänar pengar på att vilseleda och roa oss med massa skriverier vad han äter och drycker ..
Barcelona the cameroonians
2017-07-05 23:17
[QUOTE=el Flaco]Sports källor inom PSG ska ha sagt att Barcelona "slösar bort sin tid och energi" på att försöka värva Verratti. Det ser bara mörkare och mörkare ut... [/QUOTE] Helt ärligt. Hur mycket energi och tid har Barça lagt? Fram till nu är det mest Verratti själv som fått "jobba". Hans sista insats blir troligtvis på fredag i samband med att försäsongen drar igång. Händer inget där så är det förmodligen slut. Däremot är jag rätt övertygad om att sportledningen redan insett "fakta", och särskilt Bartomeus uttalande om att han har "fullt förtroende för Robert" får mig att tro att det jobbas på nån annan front också. Att Bartomeu skulle tagit över förhandlingarna (vilka???) gällande Verratti är ju info från Marca som jag inte litar på. Nåja, time will tell. För den som orkar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2017-07-05 23:11
Det är väl inte så konstigt att vi har tappat attraktionskraften nu jämfört med innan. Vi spelar inte den fotbollen som gjorde oss störst i världen. Dessutom får vi in en oprövad tränare på så hög nivå (inte att jag är emot det). Ingen vet riktigt hur laget ser ut eller målen man har. Ett bra fotbollsår och vips så är vi på topp igen och inget konstigt med det. Sen har vi det jag anser vara det eviga problemet/lyxen. Vad ska Messi göra nästa säsong? Vill han vara ytter? Innermitt? Striker? Han är världen bästa spelare (något vi alla är överens om) men frågan är just hur ser det där ut. Vem vill konkurrera med Messi, Iniesta, Busquets och ev Veratti (om han nu kommer). Med en ledning som inte verkar riktigt ha koll på allt. Så mycket som det blåser kring klubben just nu. Ja, det är förståligt vi inte är lika attraktiva. Speciellt när ärkerivalen (med domarens hjälp eller utan) stolta skryter om två CL titlar. Ta det lugnt, vi kan inte alltid vara bäst och vi kommer aldrig att värva bäst för det är vi inte väldigt kända för. Vi brukar göra en kanske två värvningar som är bra varje sommar och resten är oftast fiasko. Vi kanske får se ett mellanår (vilket jag inte har något emot) för att kunna studsa tillbaka. Som Iniesta70 sa, de här spelarna hänger inte Barcelonas framtid på. Men visst kan jag förstå frustationen med hur ledningen har handlat så här långt. Men ännu är Silly Season inte över och det kan vända. Till sist, snälla sluta med den barnsliga Nasser diktatur/smuts diskussionen. Oavsett vad spelaren vill så är han bunden till ett kontrakt. Och vill Nasser låta honom ruttna på en läktare så kan han det, han får trots allt sina 5-6m ändå. Så synd är det inte om honom. Är det fel gjort av Nasser? Kanske. Kan Veratti göra mer än att skylla sig själv? Nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-07-05 23:10
Jag skulle inte säga att vi har blivit mindre attraktiv som klubb, snarare att vi har en inkompetent styrelse som rör sig som sköldpaddor på transfermarknaden och blir blåsta gång på gång vid förhandlingsbordet. Madrid har å andra sidan varit snabbare och effektivare när det gäller att värva.
Barcelona Soko
2017-07-05 23:04
Nemesis 10

Real är just nu mer attraktiv än Barca. De vann ju CL 3 gånger på 4 år och vann ligan också. Real betraktas av många som världens bästa lag medan Barca inte ens topp 5 . Tiderna förändras ju..
Barcelona Nemesis 10
2017-07-05 22:57
Om Ceballos går till Real så betyder det bara en grej, vi börjar helt enkelt att tappa attraktions kraft.
Spanska talanger väljer hellre att få sparsamt med tid hos Real med mycket bänknötande än att komma till oss trots att vi kan erbjuda mer speltid.

Vi måste verkligen försöka att satsa på våra egna talanger igen för det kommer locka andra talanger att komma hit. Det skulle vara tråkigt om 70% av spanska landslaget består av Real spelare i framtiden, det är inte omöjligt att det kan bli så om dom fortsätter att dammsuga La Liga på talanger.

Fan den här sommaren är så viktig för klubben men man tappar lite hopp för varje dag som går just nu, skönt att Messi har förlängt iallafall. Det enda man kan glädjas åt dessa tider.
Barcelona the cameroonians
2017-07-05 22:52
Iniesta70 Japp, och om Rosell fortsätter sitta häktad samtidigt som Garcia-rapportens "saknade sidor" blir granskade så vet jag en till i den trion som kommer bli synad. Och då räcker det inte med att sitta med trippel i ess, för åklagaren kommer uppvisa en stege som leder till kåken för båda två. Ryktet säger att det finns olustiga telefonsamtal avlyssnade mellan Barto o Sandro... Men som alltid, alla är oskyldiga tills motsatsen är bevisad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-05 22:51
Engelska , Franska och Tyska ligan redan lottade. Spanska ska alltid vara sist..
Barcelona el Flaco
2017-07-05 22:50
Sports källor inom PSG ska ha sagt att Barcelona "slösar bort sin tid och energi" på att försöka värva Verratti. Det ser bara mörkare och mörkare ut...
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-05 22:50
II Barça II

Varför?

Därför att Verratti uppenbart vill spela för oss och inte för PSG. Svårare än så är det inte. Sen om han inte VILL sälja han - ja må så vara - men frågan han varför han INTE bör ska sälja Mr Marco. Ja, dom skälen är väl uppenbara.

Sen vet vi ju faktiskt inte till 100% att Verratti vill spela hos.... eller?

hehe :D
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-07-05 22:45
Hoppas ledningen börjar inse att Verratti är omöjlig att få in. Psg är ingen säljande klubb oavsett om spelaren vill lämna så är han bunden till ett kontrakt. Behöver tänka på lite alternativ nu..
Barcelona Iniesta.70
2017-07-05 22:35
the Cameroonians Ja, ruffel och båg... Tänkt dig ett pokerbord med Nasser, Baromeu och Rosell. Nää, här snackar vi inte "Texas Hold 'em" eller "Knektöppning". Nix, här liras "Bluffpoker" för hela slanten....ja, den ena bättre än den andre. Ja, förutom Rosell då...han blev ju synad....
Barcelona the cameroonians
2017-07-05 22:19
Iniesta70 Qatar sports investment är i mina ögon bara en front/verktyg för att Qatar skulle kunna få VM 2022 och etablera landet inom sportvärlden. Det har förekommit anklagelser om korruption tidigare mot QSI och nu har ju allt dragits till sim spets i och med Rosells åtal. Och det är där kopplingen finns - Barcelona/Rosell/Qatar. När Bartomeu fick storhetsvansinne och ville pressa Qatar på mer pengar och the puppetmaster himself Javier Faus kickades ut ur klubben kan jag tänka att relationerna blev än mer frostiga, eller i vart fall mindre frekventa och affärsmässiga. Lägg till att Nassers verkliga skötebarn är PSG och att Barça slog ut dem så som skedde i våras och jag drar slutsatsen att det knappast spelas kort presidenterna emellan. Sägs ju till och med att Nasser har en bra relation med Florentino, så jag tror QSI är en liten gemensam nämnare i sammanhanget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2017-07-05 22:06
Jag läste idag att det är just Qatar-kopplingen mellan Barça och PSG som ska ha lett till frustration från Nasser där han anser att Qatar-pengar inte borde gå till en klubb som är konkurrent ute i Europa och som har slagit ut de i Champions League i ett flertal tillfällen. Så det har inte varit en anledning till bra feeling mellan klubbarna, snarare tvärtom.
Barcelona Iniesta.70
2017-07-05 21:59
the Cameroonians

Har du lust att du hjälpa mig reda ut en sak?
Qatar Sport Investments har ju ett samarbete med FC Barcelona, eller hur?
Och självaste Nasser är ju ordförande för QSI, eller hur?
Så Nasser samarbetar ju redan med Barca. Så det klickar redan hyfsat mellan Nasser och Barca, eller? Har jag missuppfattat något?
Så, rimligtvis borde ju Nasser och Barca kunna sätta sig ner och lira "Finns i sjön" utan en massa sura miner angående förhandlingarna om Verratti?
Eller har jag missat nåt?
Barcelona II Barça II
2017-07-05 21:48
Hur kan en spelare som är tillräckligt bra för Barcelona (enligt ledningen), behöva provspela för Sporting innan de "köper" han? Har detta någonsin hänt tidigare i vår historia? Vi snackar alltså inte om La Masia spelare, utan A lags spelare, som provtränar hos andra lag innan de säljs? Har vår klubb blivit ett skämt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-07-05 21:37
Mathieu Douglas Vermalen Munir Turan Samper kmr troligen lånas ut om ingen köper dom. Men det är ju väldigt tyst om dom förutom Mathieus provträning hos Sporting. Det är inte rätt mot spelarna truppen lr klubben att ha en massa spelare som inte ingår i klubbens planer. 5Man bör agera snabbare än vad man gör, om man nu gör något. Eller är det en sådan säsong där man har 10 A-lags spelare på läktaren varje match ? Real skickar Coentrao på lån till Sporting och hämtar in Theo på en nafs utan snack. Aja kanske har jag dåligt tålamod just nu men det är inte 1-2 spelare vi har att fixa. Det är snarare 6-7 spelare som man måste lösa situationen med, kanske fler. Vad jag har förstått så är det dessa spelare klubben räknar med om man inte räknar in lång tids skadade Raffe. Stegen, Cillisen, Pique, Umtiti, Macherano, Alba, Vidal, Digne, Busquets, Iniesta, Rakitic, Roberto, Gomes, Denis, Paco, Deufoleu, Messi, Suarez, Neymar (Marlon,Alena).
Barcelona the cameroonians
2017-07-05 21:20
Catradio rapporterar att klubben fått grönt ljus för att sätta igång bygget av det nya Camp Nou och Espai Barça. Först ut blir flytten av Mini Estadi till Esportiva Joan Gamper och därefter byggandet av ett nytt Palau (basket/handboll) innan själva Camp Nou delvis byggs om. Med tanke på detta kommer även letandet och sedermera valet av sponsorn till namnrättigheterna att dra igång på allvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: