/spanien/barcelona/forum/570.aspx/spanien/barcelona/forum/570.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2017-07-09 17:20
The year is 2032. Verratti is a retired footballer, enjoying himself in his hometown of Pescara. Meanwhile, Barça is still in a hope that he signs.
Barcelona DM1982
2017-07-09 17:06
Full-back Aleix Vidal has ended his holidays early and is the first Barcelona player to return to training for pre-season. [SPORT] Gillar inställningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 17:05
Jarod the pretender - du får det att låta som att vi gått titellösa i 3 år och att Barto inte gjort ett skit. Förlåt mig men sist jag kollade så vann vi trippeln 2015, den inhemska dubbeln 2016, vilket är två bra säsonger det förra säsongen som vi inte gjorde saker o ting bra. Jag tycker åtminstone att vi kan ge Barto o Barca en chans för säsongen har inte ens börjat. Då kan vi se om det blivit några förändringar. Sen sa jag aldrig att det var domarens fel att vi torska stort mot både PSG och Juve. Sätt inte ord i min mun. Seriöst vad blir folk upprörda över? Bayern matchen är den största sportskandalen genom tiderna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-07-09 17:03
Vet inte hur mkt sanning finns bakom denna lögnmedia. Men om det är så ser man vilken taktik han drog. Vi alla har gjort den. Hon gör slut. Alla vet om det och hörde det.

Sen försöker hon kmr tillbaka(offentlig ursäkt i media) så alla vet. Men man dissar henne och får överhanden och hedern tillbaka. Då det man också attraktiv ut i dom andra brudarnas ögon haha
Barcelona Jarod The Pretender
2017-07-09 16:58
@Barcelonistas:
Var det också domarens fel att Barca förlorade stort mot PSG och Juve? Eller att vi förlorade mot Atletico M 2 säsonger (där båda ggr förlorade de sedan mot Madrid i finalen)? Visst Real har haft tur med domare och så, men det är vår egen prestation som ska kritiseras. Vi skulle aldrig ha tillåtit Real spela mot dessa lag i finalen. Pinsamt. Laporta agerade 2008 när vi torskade ligan för andra säsongen på raken. Vad har Bartomeu gjort under de två senaste säsongerna? Killen lovar och lovar, men levererar knappt. Säg vad man vill om Laporta, men åtminstone brann han för klubben och var omgiven av kompetenta msk.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 16:54
Barclasico - det ryktet förstår jag mig inte på. Känns skumt på alla sätt. Vrf ville inte PSG förhandla med oss alls för att sen göra en 360?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-07-09 16:52
Marco Verratti could still join Barça. PSG would be willing to sell him and feel 70M-100M would be enough [lequipe]

Det svänger fort.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 16:49
FCB_Messi - woohaaa jag får passa mig här. En riktig keyboard warrior har vi här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 16:47
Vi Kan inte kontrollera det som sker i Champions League. Däremot inhemskt kan vi det och där har Real vunnit 2 ligatitlar under Perez därav så har en av dom ligatitlarna varit otroligt kontroversiellt. Även den från 2012 var det men jag kan ge dom den, dom plockade ändå 100 poäng. Resultaten inhemskt talar sitt tydliga språk vi har dominerat och gör det även idag den Spanska ligan. Vad gäller Cl så kan inte vi kontrollera hur dom andra lagen spelar mot Real. Eller det faktum att domarna skänkt dom 2 Cl titlar. Jag gillar inte Barto, men det är inte hans fel att Kassai rånade Bayern i kvartsfinalen mot Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-07-09 16:41
Barcelonista Det enda du gör om dagarna är att sitta där och klaga på arda , mathieu och nasser. Har du inget vettigt att säga så håll käften fan. Det räcker att du säger det en gång. Vi har fattat att du inte är deras största fans nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-07-09 16:39
Har svårt att se Barcelona bli ett vinnande lag igen. Vi har en alltför dålig ledning som saknar tydlig idé och vision för klubben (iallafall ur ett sportsligt perspektiv). Man väljer att ta in Paulinho. Skojar ni med oss? Därefter väljer man ta tillbaka Deulo som jag ännu är ej övertygad om (hoppas att han kan bevisa mig fel). Real Madrid, trots sin ligatitel och Cl-vinst, väljer att förstärka truppen med lovande spelare som Ceballos och Theo. Är det någon slump att Real lyckades vinna 3 CL-titlar under Bartomeu/Rosell tid som president? De gör allt rätt, medan vår ledning skiter i vår klubb. Jag står ännu fast vid min åsikt att förra trippeln var spelarnas förtjänst. Nu vet jag inte ens om de är motiverade att vinna under denna ledning...
Barcelona Cule4life
2017-07-09 16:32
Mobil = stavfel men fuck it man fattar.
Barcelona Cule4life
2017-07-09 16:31
Det som gör mig orolig också är att Paulinho säger att Barca givit honom ett riktigt bra erbjudande. Under 4 milj € om året tror det inte är. Viken jävla bullshit !!! Man nara kastat oengat överallt ocj erbjuder drömlöner till spelare vars karriärer i princip är över. Ingen kmr köpa Paulinho när han väl floppar, samtidigt som han kör sitta på en drömlön som Mathieu Arda Douglas Vermalen Gomes m.fl.

Barto vill sänka skeppet. Perez ger han säkert €£$ under bordet som tack.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 16:26
Ville bara ge svar på tal till Kröjjff som lever i Narnia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 16:23
"Det handlar inte om att förlita sig på la masia. Utan det vi säger är ta in klass spelare eller strunta i det. Varcör ska vi ha medelmåttor som drar sjuka löner i kina när vi har unga spelare spelare som är minst lika bra??Jag spelar heller Alena alla minuter i veckan före sopan Paulinho. Vi har redan en Gomes va ska vi med en till för som dessutom är sämre och segare?" Jag håller med dig där det var precis det jag sa. Spelare som Paulinho,Arda, jeremy Mathuei, osv har absolut inget att göra i Barca. Ja tar också hellre in från alademin oavsett seras kvalite. Kan knappast bli sämre än vad Arda och Matheiue levererat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-07-09 16:20
Barcelonistas /// Det handlar inte om att förlita sig på la masia. Utan det vi säger är ta in klass spelare eller strunta i det. Varcör ska vi ha medelmåttor som drar sjuka löner i kina när vi har unga spelare som är bättre??Jag spelar heller Alena alla minuter i veckan före sopan Paulinho. Vi har redan en Gomes va ska vi med en till för som dessutom är sämre och segare? Sen vill jag påpeka att Nasser i psg inte gör fel för fem öre. hade vi spelat våra kort rätt hade vi haft Veratti för två år sen när vi tyckte att 60 mille var för dyrt. Nasser säger nu bara in your face Barca. Så betala bara vad herrn vill ha eller skit i det, vår ledning spelar ett spel som dom alltid förlorar. Kan lova dig hade Real haft vårt mittfält och velat ha Veratti hade dem köpt honom för länge sen.
Barcelona Koeman!!
2017-07-09 15:54
Ny ledning, tack!
Barcelona tribente_magico
2017-07-09 15:42
Paulinho, Kan han bidra med nånting som vi saknar eller varför värvar vi honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-09 15:41
”Paulinho klar för Barcelona”

Andra tunga värvningen efter Deulofeu.. Mot trippel..
Barcelona Barclasico
2017-07-09 15:32
Paulinho: "If Barça are interested in a player who is playing in China, it’s because they’re good and can play there." #fcblive

Snälla vad bara tyst...
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 15:31
Nemesis10 - den typen av mittfältare som vi behöver finns knappt på marknaden. Veratti är den ända som jag ser hade kunnat ge oss den dimension som vi behöver på mittfältet. Jag kan inte fatta hur folk tänker när dom är för en värvning av Eriksen. På tal om att ha låga ambitioner.. Coutinho finns men det är inte den spelartypen som vi behöver. Vi behöver en lightversion av Xavi och där är Veratti den perfekta spelaren för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 15:22
Dussel - att du fortfarande får skriva på detta forum är ett stort mysterium. Bidrar inte med jack shit förutom att hoppa på andra skribenter och skapa onödigt tjafs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-07-09 15:20
Nasser behandlar sina spelare precis som dom gör i klubbarna i Qatar, det vill säga att dom håller i sina spelare till varje pris. Spelare från den regionen har det oerhört svårt att lämna sina klubbar, Aftonbladet har skrivit en artikel om det.

Vi har ingen chans att värva Verratti den här sommaren, att han till och med går emot sin egna agent visar hur sträng Nasser är.
Verratti såg allt annat än glad och nöjd över att tillhöra PSG i video klippet, såg snarare ut som att hans karriär skulle vara över om han inte bad om förlåtelse.

Antingen värvar vi en klass mittfältare som går rakt in i elva eller så kan vi lika gärna satsa på våra egna ungdomar. Tar vi in Paulinho så visar vi återigen hela världen våran låga ambitions nivå och att vi håller på gå ner som klubb sakta men säkert för varje säsong som går.
Barcelona Iniesta.70
2017-07-09 15:20
Nää, Kröjjffar'n. Visionen som du o jag har stämmer inte överens med visionen som genomsyrar FCB under självaste "Tuppens år" ( om man nu spinner vidare på Kina-spåret).

Ta bara vårt korsdrags transferfönster. Väl genomtänkt? Känns mer som det taktiska genomförandet och "lista" på spelare skrevs ner på en servett under en dimmig efterfest med grabbarna i MoraTräsk.

Ja menar. En "busringning" till PSG a la "Hassan" style.
En "Wow" upplevelse när en "trashtalkande" ung Betis lirare slår personligt tunnel rekord i EM.
Och, det senaste "fyndet", ja, då tar vi oss så låååångt bort från La Masia man bara kan komma. Japp, hela vägen till Kina för att blåsa liv i Paulinhos pausade fotbolls-karriär.

Visst. Man får självklart tycka vad man vill om de lirarna. Personligen hade jag letat i Nice och sen släppt ut Alena på grönbete med de "stora grabbarna".
Palencia hade självklart också fått varit med och lattja.
Samper tror jag är en "sleeper". Med rätt man vid rodret kan han blomma ut....

Men det är ju endast mitt halvtaskiga försök till en tvåfotare. Och min vision är ju MIN.Barcelona Dûssel
2017-07-09 15:17
@Barcelonistas:

Och du skriver dagarna in och ut om honom. Hans största fans ?.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 15:16
Nasser är den nya Franco. Han och Papa Perez hade vart det perfekta paret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 14:55
Kröjjff - du överdriver situationen kring La Masia. Vi har fått skåda ett fotbollslag som inte bara var bäst i historien ( Barca 08-12) utan också ett lag som hade Valdes-Puyol-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Pedro-Pique i laget. Det är 8 egna produkter, vi ställde upp med 8 egna produkter tex i Cl finalen 2011. Vilket är helt unikt och sällsynt. Problemet dom ni har är att ni tror sådana sällsynta tider växer på träd. Antalet egna produkter som är bra och har stor potential som sedan blir etablerad världspelare, sånt går i cykler. Det är helt befängt att sitta och tro att vi kan få fram guldklimpar under daily basis. Jag kan hålla med om att man kan ta in unga spelare istället för att värva spelare som Gomes,Arda osv. Men vi kan inte förlita oss på La Masia på samma sätt längre. Det är andra tider nu och det gäller att värva färdiga spelare. Sen finns det andra faktorer som fotbollen vi spelar just nu. Den har ändrats en hel del sedan Lucho kom in och den ändringen är inte bra för vår akademi som lär sig spela Tiki Taka för att sen komma till A-laget och en annan fotboll. Det var lättare under Pep just tack vare fotbollen vi spelade men också för att vi var så dominanta. En spelare som Cuenca kunde se bra ut. Vi lever i en tid där saker o ting förändras. Det gamla kmr alltid att vara bättre. Det gäller i precis allt hollywood kan göra 100 nya Jurassic Park filmer men det är den första från 93 som alltid kmr va bäst. Flrändringar och det nya i dom här nyare filmerna kmr va skit. Vrf? För folk gillar inte förändringar man vill se det man växte upp med eller det man fick se i sina unga dagar. Det är där Lucho kmr in i bilden, ich dagens akademi osv. Du lever i en dröm wake up homie!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-07-09 14:40
Såg precis intervjun med Verrati, aldrig sett något liknade. När har en fotbollspelare bett om ursäkt för att han ryktats bort under silly season? Verkar nästan som att Veratti har blivit hotad till livet. Jag tror inte att Verrati någonsin kommer lämna PSG så länge Nasser är president.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-07-09 14:18
@Fcb88:
För att fullfölja min kommentar till ovanstående oro, i vilken jag själv uttryckte mer oro över utvecklingen av La Masia och förflyttat fokus från egna produkter till s k cracks, så vore det i mina ögon inte enkom positivt om det vore lika lätt för FC Barcelona som Real Madrid, att locka till sig färdiga storspelare samt talanger som redan står upp i startgroparna. För i förlängningen skulle det ju betyda att Barca skulle få ännu svårare än vad som redan är fallet, att locka till sig unga talanger till sin egen akademi. Och jag började inte hålla på FCB, för att det är en klubb som alla andra. Det var den katalanska klubbens särart och inte tröjfärgerna som jag föll för.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-09 14:10
Bartomeu: "Signing Verratti? We are going to wait until August 31" #fcblive 1/2] Verratti's representatives are giving up on the idea he'd leave PSG to join Barça this summer after the player said sorry to his club. [2/2] PSG are annoyed with Verratti's agent and have asked him to make an apology on Friday. [sport] Fixar Barto detta så är mycket förlåtet.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: