/spanien/barcelona/forum/566.aspx/spanien/barcelona/forum/566.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2018-02-04 19:07
Iniesta.70 Du får hålla till godo med att se Aleña från start i B-laget ikväll istället. Varo Palencia, Costas, Martínez, Cucurella Aleñá, Busquets, Rivera C. Perez, Abel Ruiz, Nahuel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Boti Boti Boti
2018-02-04 19:01
Espanyol-fansen buade ju ut sin egen målvakt Kameni en gång i tiden och skrek ständigt rasistiska glåpord också. Bananer kastades in osv.

Det säger rätt mycket om deras fans och faktiskt om klubben i sin helhet som tillät/tillåter ett sådant beteende.

Vi har också haft våra problem med Boixos Nois men Laporta rensade ut dem från Camp Nou på grund av att deras beteende inte var acceptabelt. Det är så man sköter sådana situationer.
Barcelona BarcaMagic
2018-02-04 18:57
Hoppas äckliga Espanyol åker ut, vidrig lag med vidriga supportrar och mentalitet.
Barcelona FC Tiki-Taka
2018-02-04 18:54
@TIKITAKA1086:


Espanyol supportrar är en av de vidrigaste i Europa. Kom ihåg att de riktade apljud mot Neymar under förra säsongen.
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-04 18:44
Umtiti was a subject to a variety of racial slurs by the Espanyol fans. Piqué and Shakira were also harassed by their fans. [sportcenter] Fyfan säger jag bara. Vidrigt. Ska förbundet agera eller? Katalanska flaggor kanske är värre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-02-04 18:42
A good coach is everything

Nää, finns ingen mening med att vi debatterar vidare och blir osams.
Våra prioteteringar är inte riktigt i harmoni, men det är okej. Och nää, jag förstår "er" frustration lika lite som ""ni" förstår min frustration..så är det.
Ha en fortsatt trevlig kväl.
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-04 18:39
Iniesta.70 Vad du ska klaga. Vill självklart oxå satsa på la masia men du överdriver. Sjukt att du klagar på coutinho. Vi har ingen i la masia med samma potential så onödigt att ens jämföra där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-04 18:38
Tänker inte ens klaga på laget. Tre saker var underbara 1. Inga skador. 2. Obesegrade fortfarande 3. Många nyckelspelare fick vila. Bara att glömma o gå vidare. Inte så att detta påverkar säsongen ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2018-02-04 18:31
@Iniesta.70:


Jag säger inte att det är rätt att spela Alena på fel position. Bara för att Coutinho kostade så mycket betyder det inte att han kan spela på alla positioner pga det, köper man en spelare för det priset ser jag det som självklart att man tänkt ut varför man köpt den spelaren och vet var man ska spela honom.
Barcelona BartomeuDimission
2018-02-04 18:29
@Barcelonistas:


Vet inte vad som är kallast. Stockholm 4 februari 2018 eller Madrid?
Barcelona The Reporter 2.0
2018-02-04 18:29
Tycker Coutinho var mycket bra med boll idag sätt till underlaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2018-02-04 18:29
Iniesta.70 // Vem fan har sagt något om regn och Coutinho, regnet påverka alla. Jag tycker personligen Coutinho var en utav dem bästa på plan. Kändes farligt så fort han hade bollen och passa nästan aldrig fel eller slösa bort ett anfall. Tror inte du förstår vår frustration. Coutinho har en galen höger sjukt bra höger. Varför vi blir frustrerade beror inte bara på för att få igång Coutinho. Utan det handlar om att vi vet att Cou gör mål utanför straffområdet med sin höger utan problem. Varför ta bort ett sådan hot i en tillknäppt match? Du säger att han ska lyckas och för att han kostar mycket. Exakt därför ska vi ge han förutsättningar att lyckas. Komiskt art du jämför Coutinho med Alena. Coutinho har spela till vänster, i anfallet som sittande mittfältare u name it, snubben har inget att bevisa fotbollsmässigt detta är en världsstjärna inge talang som behöver visa upp sig. Precis som ingen höjde ögonbrynen när Cou fick spela i fel position nästan hela sin karriär. Men att han nu inte får det är anmärkningsvärt Exakt därför höjer ingen ögonbrynen när Alena får spela till vänster. Missförstå inte mig älskar Alena min typ av spelare men att jämför hans sits med Cou är märkligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-02-04 18:27
BartomeuDimision - haha asså hur blåsta får man va? På den här planen var det omöjligt att spela. Vi hade förmodligen vunnit annars. Man gör allt för att förneka. Men sanningen är den att dom ligger 19 poäng efter och vi är helt obesegrade i ligan och det är februari.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaMagic
2018-02-04 18:26
Barca köper Ferrari men kör som Fiat, låt inte detta upprepas med Coutinho nu!
Han gör noll nytta till högerkanten, får boll och spelar tillbaka hemåt. Första halvlek Coutinho var farlig för han spelade på sin riktiga position.
Barcelona Iniesta.70
2018-02-04 18:23
@Caz:
Så du menar att det är okej att kasta in en tjugoårig "debutant" på fel plats men när en rutinerad landlagsman för 1.6 miljarder hamnar "fel" då är det "synd" om honom och Valverde klantar sig? Det är min poäng. Vår filosofi... By the way: Alena är också en kreatör..
Barcelona BartomeuDimission
2018-02-04 18:23
Madrid fansen säger att Barca ser uddlösa utan Messi och att argentinaren bär laget på axlarna. Om detta stämmer, så borde det väl säga något om hur stor Messi är som spelare, eller? Inte ofta man hör Madrid fansen tala så om Ronaldo när saker och ting strular för huvudstadslaget...
Barcelona Caz
2018-02-04 18:20
@Iniesta.70:


Men herregud! Tror du Messi hade varit lika bra om han hade slickat vänsterkanten? Det kan jag garantera att han inte hade varit. Det finns en anledning till att han i hela sin karriär befunnit sig centralt eller till höger. Precis som att många av Neymars styrkor hade försvunnit om han hade spelat på högerkanten. Eller varför Robben alltid befinner sig till höger och Ribery till vänster. Såna spelare ska alltid kunna vika in med rätt fot så planen öppnas upp. När Coutinho spelar ute på högerkanten är hans enda alternativ i princip bara att passa inåt i banan eller slå inlägg.
Barcelona Iniesta.70
2018-02-04 18:14
Ja, buhu, det regnar, och stackars Coutinho hamna till höger...men vafan för 1.6 miljarder så räknar jag iskallt med att grabben kan "walk on water" eller? Ska det va vindstilla, solen i ryggen och perfekta väderförhålanden överlag och helt utan press från motståndarna för att liraren ska leverera? For god's sake, han kommer ju direkt från de brittiska öarna där detta är normalväder! När Alena fick chansen på "fel" plats borta mot Espanyolarna i 52 min, då var det i stort sett knäpptyst, inget jäkla bölande eller ursäkter överhuvudtaget, nää, sånt ska man ju kunna hantera om man är värd en plats i truppen, eller hur? .och han är/ va gratis..Men det ÄR skillnad om man är en iköpt superstar eller en egen odlad rea kille..tålamod och ursäkter kommer med priset allt annat är skitsnack... DM 1982 Ja, det är en ny scheriff i stan, helt klart. Och vilka som har/kommer bli utskickade från "Dodge" är ju ganska uppenbart...
Barcelona Soko
2018-02-04 18:14
Jag är nöjd med poängen av flera anledningar. 

- Vi hade ju en tuff match mot Valencia för bara 2.5. dagar sedan. 

- Planen var mer lämpad för vatterpolo än fotboll. 

- Vi slapp skador 

- Vi lätt inte Espanyol åka runt stad med tutande bilar .

- Espanyol är mer ledsna än glada över bara en poäng

- Vi är fortsatt obesegrade 

- Piqué som buades ut från första sekund tystade hemma publiken med både mål och finger.  

- Messi , Alba och Roberto vilade mycket  och Rakitic helt

Barcelona Caz
2018-02-04 18:14
Iniesta är förövrigt löjlig. Hur kan man vara så perfekt tekniskt? Man vet förövrigt att Espanyol är svin när till och med Messi är pissed.
Barcelona Boti Boti Boti
2018-02-04 18:13
Har nog aldrig varit så nöjd med en pinne... Någonsin.

Messi vilade första tillsammans med Alba, Roberto och Rakitic.

Planen var ju ett skämt. Senast jag minns att vi spelade på en sådan här vattendränkt plan var borta mot Malaga. Den matchen vann vi.

Nu fick vi med oss en poäng mot den här vidriga klubben. Och att vi kvitterar så sent gör det hela ännu skönare. Moreno är en pojkspoling. Victor Sanches vann faktiskt trippeln hos oss. När han hela tiden påminns av hur lite han hade med den trippeln att göra blir det jobbigt.

Sergio Garcia är lika äcklig. Han skulle ju blomma ut en gång i tiden när han, på grund av skador på ordinarie anfallare, skulle axla startpositionen i anfallslinjen. Gick ju inte så bra om vi säger så. Även på den tiden som han hade den horribelt fula frisyren med blonda slingor.

Kronan på verket, pricken över i.et och allt vad det heter är ju att Gerard Piqué fick tysta hella Cornella. Det är ju Espanoyl från Cornella vi spelade mot.
Barcelona || Cillessen #1
2018-02-04 18:12
Tålamodet som finns här inne är fantastiskt :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-04 18:12
Kan folk lugna sig kring coutinho? Anledningen till att man ens tog in honom i januari är för att han ska anpassa sig o sen nästa säsong är det allvar. Hade han satt sitt ribbskott idag hade alla hyllat han. Lugna er, det kommer. Han blir succe här. Garanterat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-02-04 18:12
Barca borde ha kollat väderleksrapporten, innan man tog beslutat att bänka Messi. Stor mening att sätta in honom när man inte kan driva bollen framåt. Smart!
Barcelona Caz
2018-02-04 18:11
@Vamos Blaugrana:


Inga bra förutsättningar och man ska ALDRIG spela en kreatör på det sättet som Coutinho ofta fått spela. Han får ju aldrig vika in på rätt fot då.
Barcelona gozo1
2018-02-04 18:11
Jag tycker att Coutinho var bra i första halvlek det märks att han börjar komma in i laget. Sen är det inte så att han ska dominera redan efter 3 matcher det tar tid att förstå barca spelet o komma in i de. Förstår Messi Iniesta busi dom 3 med mest spelsinne. Det kommer ge han tid han kunde ha satt 1-0 i första halvlek o då hade alla här inne sagt vilken värvning o så vidare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Villa7
2018-02-04 18:10
Glad med en poäng. Någon som vet vad som sades där nere speciellt mellan Umtiti och den andra Espanyol spelaren?
Barcelona Z_Z
2018-02-04 18:10
@Vamos Blaugrana:


4/5 av tiden han fått hittills har han ju spelat på helt fel position dock. Det man har denna vår till skulle jag säga. Hitta en uppställning där man får ut så mycket som möjligt av såväl honom som Dembele när han är tillbaka och se hur man ska använda truppen man har.
Barcelona TIKITAKA1086
2018-02-04 18:10
Skönt me 1 pinne ändå tillslut. Detta var inte fotboll. Fortfarande obesegrade vilket är underbart. Hoppas Valencia tar poäng ikväll så är ligan ändå oförändrad. VAMOS
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2018-02-04 18:10
@LeoMessi:


Spanska domare hade inte gett mer än 3 minuter om det varit 5 utvisningar, 6 byten, massa mål och konstanta avbrott. De brukar till och med blåsa av tidigare än så. Det frustrerar mig så mycket.
Annons: