/spanien/barcelona/forum/5640.aspx/spanien/barcelona/forum/5640.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barc6
2014-07-04 11:13
90miljoner!! Det är verkligen helt sjukt ifall det stämmer vilket jag tror de gör med den här ledningen!! Andra lag leker verkligen med Barcelona när blev vi sån!? Efter incidenten tänkte man okej nu kanske man får han billigare men icke såklart Barca ska buda högre! Barca logic!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Danne - Culé - 26
2014-07-04 11:03
Vad tror ni, kommer busquets gå ner och spela mittback? Sen värvar i en defensiv innermitt, så e de rakitic tur att gå ner och spela mittback hahaha. Blir som en kedja!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-04 11:03
@LennyRomario:


Kan bara instämma.

Det är ju inte det att vi värvar Suarez som gör mig förbannad. Handlar inte om det alls. Det är summan vi slänger ut på en enda spelare som gör mig irriterad. Förr dessa pengar skulle vi kunna bygga en av de starkaste trupperna i Europa. Tita på klubbar som City, Chelsea, PSG och R Madrid. De har bredd, det blir knappt sämre kvalite när de gör ett byte under en match.

Det är som när vi värvade Zlatan. Han sa ju det bäst själv den gode Ibra. Varför värva en Ferrari om du tänker använda den som en Fiat?

Varför värva en spelare för 90m! När han knappast ska spela föratafiolen i laget? Eller ska han det? Jag har svårt att tro det med Messi och Neymar i laget. Förresten sa många av oss samma sak förra sommaren när Neymar hämtades in. Visserligen 1 säsong för tidigt än vad som var planerat från början av klubben.

Jag börjar ju smått misstänka att den här ledningen förbereder planer att inom någon säsong sälja av Messi. Ok, det är värsta konspirationsterorierna jag vet, men man blir ju fan nojjig med tanke på hur den här ledningen agerar och verkar resonera.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-04 11:03
Äckliga Monaco är.

Tycker synd om Valdes trots att han lämnade oss.
Vad jag däremot inte förstår är varför Monaco spottar på Valdes trots att de vet att det var inte så längesen han skadade sig..

Borde de inte ge honom chansen att rehabiliteras och satsa på honom när han blir frisk.

Jag som hade sympatier med Monaco p.g.a att jag är anit-P.s.g.
Well, inte nu längre..

Jag skriver inte den klubben i min röda bok med.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-07-04 10:58
Denna ledning har kört ner oss så jävla långt ner i skiten att jag blir deprimerad. Prioriteringarna är helt åt skogen. Legendarer som Guardiola, Valdes, Puyol och snart Xavi jagas bort. Abidal, den största förebilden i fotbollens historia luras att han ska få ett nytt kontrakt, men kastas sedan ut. Vi har ett terrorist samt extremism sponsrande förtryckande diktatur land på vår tröja. Den blåröda tröjan säljs som en prostituerad för minsta lilla kapital. Det har gått så långt att jag kan konstatera att vi förvandlats till en smutsklubb. There I said it! FC Barcelona är officiellt en smutsig PLASTKLUBB! Men, trots allt detta svineri, är det fortfarande min klubb och jag kommer alltid att älska den. Däremot är jag tvärsäker på att jag inte står bakom de iglar som styr denna klubb som en gång i tiden var världens vackraste.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2014-07-04 10:41
Helt sant Rambla.

Det har gått snabbare utför för den här klubben än vad jag någonsin kunde tänka mig. Jag skulle gärna vilja skrika att vår klubb är kidnappad, men är väl svårt att få legitimitet för ett sådant påstående när klubben är medlemsstyrd.
Barcelona Rambla~
2014-07-04 10:35
Jag undrar huruvida €90m stämmer. Vi kanske ska lugna oss lite tills vi vet säkert. Fast skulle det stämma är det bedrövligt alltså. Denna klubb upphör aldrig att förvåna en, negativt sätt då alltså. Jag förundras över hur snåla de alltid verkar vara när det handlar om att värva spelare till positioner som verkligen skriker efter förstärkningar. För att helt plötsligt slänga ut hutlösa summor, överpris om vi är ärliga, på spelare som inte tvunget måste värvas in.

Hel otroligt!

Fast vi avvaktar och ser hur sanningsenliga dessa rapporter om övergångssumman är.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-04 10:13
[QUOTE=Zyzz]Realfansen är för roliga!: "Barcelona skrämmer oss inte trots Suarez-värvningen. De kommer vara lika dåliga som förra säsongen trots Suarez..." Dvs. Tillräckligt bra för att slå Real i 2 av 3 matcher.......... [/QUOTE] Låt dem intala sig det, för någon vecka sen var Suarez världens bästa anfallare och deras drömvärvning. Sen kan dem ju skylla på att dem inte ville ha honom efter bettet, skitsnack. Dessutom har man ett psykfall som Pepe i laget så ska man knappast döma ut någon annan. Så kul hur Real ständigt dem senaste åren förlorar mot oss när det kommer till spelare båda klubbarna vill ha. Låt oss ta några exempel : David Villa Sanchez Neymar Rakitic Suarez Alltid lika kul. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2014-07-04 10:01
Realfansen är för roliga!: "Barcelona skrämmer oss inte trots Suarez-värvningen. De kommer vara lika dåliga som förra säsongen trots Suarez..." Dvs. Tillräckligt bra för att slå Real i 2 av 3 matcher..........
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2014-07-04 09:49
Kan bara hoppas att Lucho har en plan för hur han vill bygga spelet då han har godkänt denna värvning och att han diskuterat detta med framförallt Messi. För det får verkligen inte bli att vi bara köper en spelare för hans namn som det blev med Zlatan.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-04 09:46
[QUOTE=Dinho the artist]Någon som faktiskt kan svara på hur mycket ledningen tänkt spendera i sommar? Faktorer som spelar in och talar för en stor budget är ju den kommande transfer-bannen samt det stora behovet av förnyelse. Jag tror att Suarez går på 75m euro (670m) och att Alexis säljs för..säg 33m(300m). Alt. Suarez för 40m Sanchez. Slutsats: Vi har alltså spenderat 400m högre lön gällande Suarez. Vi har fått 15m(130) i Fabbe/rakitic-dealen. Vi har spenderat 270m kr plus en hög lön i Suarez. Vi har förmodligen gått plus i tre löneförhandlingar gällande Valdez/Ter stegen, Puyol/? och Xavi(?)/rafinha. Vi har alltså spenderat 270m kr. Kanske är för optimistisk men är det naivt att tro att vi kan ha en 80m euro kvar att shoppa för? Skriver i vargtimmen så kan ha räknat fel på en del, glömt något eller så; men man får ju ta det för vad det är egentligen, nämligen att en ev. värvning av Suarez inte skulle fördärva klubben ekonomiskt. [/QUOTE] Både Bartomeu och Faus har sagt att klubben kan investera stort och man tänker spendera så mycket som krävs för att få hit dem spelare som Enrique vill ha. €90M för Suarez är alltså inga problem. Däremot kan jag förstå att man höjer ögonbrynet för den summan, men som sagt det skadar knappast klubbens finanser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-07-04 09:25
The move of Liverpool's Luis Suarez to Barcelona could be completed before the end of the weekend. Talks between clubs are ongoing. [sky]

Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-07-04 09:07
1.70-ligan Ja, han får träna. Solo Robar Välkommen...tillbaka KarmalsAKaranka. ;)
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-07-04 08:38
Solo Robar

"Då vet vi att vi har en Suarez-hatare här i forumet som inte har rätt till att jubla när Suarez gör något fantastiskt i blaugrana-tröjan."

20 rader tidigare skrev du:
"Är också ny här. Har kroatisk bakgrund och har kikat här i forumet i ett par dagar innan jag till slut skaffade ett konto. Vem gillar man om man har min bakgrund och varför just Barca? Jo, det stavas IVAN RAKITIC "

Förutom denna fullträffen gillar jag hur det ditt första inlägg här på forumet är ett långt inlägg där du helt oprovocerat rider in på din höga häst och kritiserar 2 skribenter varav den ena diskussionen är en gammal, uttjatad diskussion diskussion som stängdes av mod igår. Du skriver i precis samma still som Karmals där 90% av inlägget är hån mot andra personer, en skribent som lustigt nog blev spärrad på detta forumet, strax innan du skapade din nya profil. Vilket sammanträffande :)
Barcelona Messidinho_10
2014-07-04 08:38
Helt jävla sjukt det här med Suarez. Helt ärligt jag trodde aldrig vi skulle värva honom!! Men han behövs en grym centertank som kommer till avslut på alla sätt och viss. Nu behöver vi bara 1 mb av världsklass och sen har vi formerat ett helt nytt lag i princip!!! Bra jobbat utav ledningen för detta behövde vi!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-04 08:35
Fyfan vilket pris. Och så får han inte spela förrän november.. Får han ens träna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-07-04 07:31
Breaking News.... Suarez klar för Barca inatt. Enligt uppgifter på sajten går Suarez till den katalanska klubben för 90 miljoner euro, vilket motsvarar drygt 835 miljoner svenska kronor. Källa Cadena Ser, Sportbladet ( sillyseason ) Hoppas att detta stämmer för sen vi lägga all energi på att köpa mittbackar. Vårt lag kommer bli dödligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoloRobar
2014-07-04 04:33
Barcelona Dinho the artist
2014-07-04 03:24
Någon som faktiskt kan svara på hur mycket ledningen tänkt spendera i sommar? Faktorer som spelar in och talar för en stor budget är ju den kommande transfer-bannen samt det stora behovet av förnyelse.

Jag tror att Suarez går på 75m euro (670m) och att Alexis säljs för..säg 33m(300m). Alt. Suarez för 40m+Sanchez.

Slutsats: Vi har alltså spenderat 400m+högre lön gällande Suarez. Vi har fått 15m(130) i Fabbe/rakitic-dealen.

Vi har spenderat 270m kr plus en hög lön i Suarez. Vi har förmodligen gått plus i tre löneförhandlingar gällande Valdez/Ter stegen, Puyol/? och Xavi(?)/rafinha.

Vi har alltså spenderat 270m kr. Kanske är för optimistisk men är det naivt att tro att vi kan ha en 80m euro kvar att shoppa för?

Skriver i vargtimmen så kan ha räknat fel på en del, glömt något eller så; men man får ju ta det för vad det är egentligen, nämligen att en ev. värvning av Suarez inte skulle fördärva klubben ekonomiskt.
Barcelona CampBarca
2014-07-04 03:19
En massa om och men... Om pengar spenderades korrekt... För 90M€ skulle vi kunna få Hummels, Marquinhos och Aurier. Barcas back problem är lösta på papper åtminstone, Om Luis Enrique är rätt man för Barca... Låter han Sanchez/Pedro stanna om inga jätte bud läggs. Neymar o Sanchez får friare roller, Messi jobbar lika hårt för Barca som för Argentina. Att presspelet blir vår tiki och passningsspelet vår taka. Om nytillskotten levererar... Blir Rakitic vår nya mittfälltsgigant, Rafinha den Alcantara som bär vår tröja längst. Delefou går i Messis fotspår och inte Gai Assulins. Fyll gärna på - alla verkar veta vad som måste göras men det är inte många som vet hur saker görs. Hoppas Luis Enrique är den man Guardiola visade sig vara. Hans tid i Roma var ingen hit direkt, kanske var det fel tid, plats, klubb och stil. Kanske var Roma ämnat för Rudi Garcia med sina specifika färdigheter och idéer. Förhoppningsvis är Enrique ämnad för oss och är den pusselbit som återställer den vackra tavla som bara få kan rekonstruera, där färgerna flyter likt akvareller över den duk som målats av otaliga konstnärer i århundraden och representerar vår anrika historia och vår framgångsrika framtid i färgerna blå, röd och en gnutta gult.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-04 03:04
@B.BOSS:


Helt sjukt.

Only in FC Barcelona
Barcelona B.BOSS
2014-07-04 02:42
Raul Sanhelli ror affärerna i hamn och Zubi tar bilderna. Jag dör av garv. Vad är Zubis bombens roll egentligen? Det enda han gör är att skriva kontrakt med B spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-04 02:41
Min Madridista till vän dog för Suarez och trodde blint på ryktena om honom. Varje gång Suarez gjorde något i VM sa han, ser du vår spelare? Snacka om att han fick av att han teg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MabastB
2014-07-04 02:39
Om vi bara blundar för en sekund allt skit han har gjort och bara inser vad han har åstadkommit på fotbollsplanen, vilken jävla spelare han är!
Barcelona B.BOSS
2014-07-04 02:39
Suarez, Messi och Neymar. Tänk på intäkterna och sponsor avtalen. Tröjförsäljningar och allt som kommer med det. Innan var Barca en klubb som sålde Ronaldo fenomenet till Inter på grund av att klubben inte kunde betala honom. Vill aldrig gå genom sådana tider igen. Hade varit förkrossande om Messi, Iniesta eller Xavi hade lämnat oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2014-07-04 02:33
@Lion24:
Man kan tro att du betalar från din egen ficka. Vem fan bryr sig egentligen vad han gjort och vem han bitit? Det som räknas i slutändan är "titlarna" han hjälper oss att vinna och att han gör FcBarcelona mycket bättre som lag och hjälper laget till framgångar. Alla vet vilka kvalitér Suarez besitter och hur grym han är. Jag kan inte tänka mig att Suarez kommer och viker ner sig som spelare i Barca, tvärtom. Så länge dom köper honom + 1-2 backar är jag riktigt nöjd och Suarez är mer än välkommen oavsett pris. Kan inte vänta vad Neymar-Suarez-Messi kommer göra nästa säsong. Herregud.. ryssningar!
Jeffson
2014-07-04 02:18
Om Suarez nu kommer (vilket känns självklart nu) så hoppas jag att kör honom och Neymar mer centralt i banan med Messi släpande bakom

Neymar - Suarez
-------Messi-------

Alltså ingen falsk 9 roll där Messi går ner från anfallet och hämtar boll. Jag vill att han ska utgå från det offensiva mittfältet snarare än anfallet. En mer utpräglad 10a helt enkelt.

Alternativt att man kör som på den gamla goa tiden med Messi till höger

Neymar - Suarez - Messi

Grejen med detta är att jag har en känsla av att Messi inte är sugen på att spela till höger längre. Ingen fakta såklart, bara en känsla jag har. Jag förespråkar därför det förstnämnda alternativet. Men jag skulle heller inte bli förvånad om man i pure Barca stil kör Suarez i samma roll som Sanchez. Till höger. Bredda bredda bredda. Passa bakåt. Ååh kan dom verkligen vara så dumma? Nej jag vill inte tro det.
Barcelona Lion24
2014-07-04 02:18
€90M för Suarez är alldeles för MYCKET. Speciellt efter bitskandalen. Jag är inte positiv till Suarez och har aldrig varit det men jag tänkte att vi kunde få honom billigare efter skandalen. Nu dyker €90M upp, haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är helt otroligt. Inatt sover jag inte gott kan jag säga.
Barcelona Gabriel
2014-07-04 02:01
Westinho Men du får tänka på att det tillkommer skatter på att betala en utköpsklausul, därför hade det blivit billigare för oss att tillslut betala 90M€ än att betala hans klausul på 88M€ plus skatt. Men fortfarande, 90M€ var ett jävla pris, går nästan inte att snacka bort. För ett sådant pris ska Suarez banka in minst 30 ligamål och klubben ska även vinna CL nästa säsong, det är sånna krav en 90M€'S värvning för med sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-04 01:51
Shiit!!! 90 Millar för Suarez

Om det är sant. Tror inte det förrän klubben bekräftar det.

Lite konstig dock, lite konstig att ledningen har bestämt att bygga först offensiven.

Vad har vi där fram om det blir på riktig att Suarez kommer till oss.

Nemar Suarez Messi
Iniesta Busi Rakitic

Den enda som duger i försvaret enligt mig är Alba.

Resten är medelmåttor.
Men vad ska man göra när de enda försvararna som ryktas till oss Mathieu och en bänkvärmare från PSG.

Jag har tålamodet att vänta ut en säsong till på 2 mittbackar och en mittfältare.
Därför att Bartra, Pique och (Masken stackars honom ) har blivit vägd och mätt och ingen av de håller varken vikten eller måttet för att spela hos en klubb som FC Barcelona.

Jag klandrar inte Masken dock. Vem älskar inte hans inställning och ödmjukhet.
Annons: