/spanien/barcelona/forum/5630.aspx/spanien/barcelona/forum/5630.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2014-07-11 21:04
@Barcelonistas:

Fast atletico har ju haft 2 bra säsonger nu, har samma coach och verkar behålla stommen.
Barcelona Rambla~
2014-07-11 21:03
Gio Style Redan ryktas det att LE enbart vill ha Mathieu, Marquinos och Cuadrado annars får det vara. Zubis plan B ska tydligen vara Hummels och Verthongen. Jippie, vad kul att tränare och SD alltid är eniga i denna klubb. Det känns väldigt inspirerande. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-11 20:57
Hahahaha att vissa för tredje året i rad skriver "men är ni dumma? Klart att vi kommer att värva 2 mittbackar innan transferfönstret stänger?".

HUUUUUR kan ni inte ha lärt er vid det här laget att man aldrig kan utgå ifrån något med vår ledning?
Jag hoppas verkligen att vi värvar mittbackar men jag tar verkligen inte det för givet.
Barcelona B.BOSS
2014-07-11 20:54
[QUOTE=*hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!]Blaugrana91 * B.BOSS nej det påstår jag inte heller, men jag tror knappast det var för att höja priset då vi alla redan vet hur Barto aka Mr Jag-har-shitload-of-cash-som-jag-vill-slösa-i-år är när det gäller Pokerface. Bomben om att Barca ville ha kvar Alexis var inget annat än en gardering dom man mer eller mindre skulle göra situationen omöjlig för Sanchez. Och till alla moralpredikare som förväntar sig att vi ska r***a till ännu en megastjärna i Barca: Har ni kort minne eller minns ni inte senaste ssäsongen? Neymar tvingas ut till hörnflaggan då Messi och Iniesta vägrar dela med sig av bollen. När inte vi kan få ut 50% av Neymar, hur tror ni det kommer se ut med Suarez också??? Vem ska göra hemjobbet? Iniesta? Suarez? Neymar? Eller kanske Messi förvandlas till Vidal över sensommaren och bestämmer sig för att börja sätta press alt. djupleds löper och friställer suarez?`Nej detta luktar fiasko på lång väg och kommer bara funka på FM 2015. Vi har 4 bollkåtisar däruppe samtidigt som Mathieu och pique formar back-kedja Galacticos Fiasko 3.0 here we come! [/QUOTE] Det är en fråga som ska ställas till Barca som klubb. Vi har snöat in oss på att använda Peps mall att vi borde patentera formationen och uppställningen lik burrberry. Varför tvinga ut anfallarna ut på kanterna? Peps framgångsrecept gick ut på att stretcha backlinjen med yttrarna och komma centralt med Messi, Xavi och Iniesta. Klubben är så rädd för en liten förändring att man sätter käppar i hjulet för sig själv. Låt en tränare spela efter sina egna förutsättningar och styrkor inte Peps. Sanchez såldes och det gjordes bra. Finns inget att gräma över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-07-11 20:50
Westinho - alright everybody, lyssna här pöjk Atletico hade en one hit wonder säsong. Det betyder att dom spelade över sin förmåga egentligen är dom inte så bra men simeone fick ut mer av spelarna. Samma sak kan man säga om Jose Mourinhos Inter som hade en flytt säsong.
Barcelona fc__Barça
2014-07-11 20:48
LuisSuárez Du är överskattar Suarez som fotbollspelare och affischnamn något oerhört om du ser honom som en spelare som ska få andra spelare att välja Barcelona i framtiden. Visst är Suarez bra, topp 3 i världen enligt mig. Men om 30 år när man kollar tillbaka på denna era av fotbollen så kommer inte Suarez vara någon av dem som nämns som de stora i historien, det kommer vara Messi, Ronaldo m.fl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-11 20:48
@westinho - Sergio #16:

Är dessutom 95% säker på att jag läste att vi hade en done deal med Suarez redan förra året.
Så det var mer så att man höll detta undan från media än att allt genomfördes på 10 dagar.
Uruguays tränare var den som pratade om att han var klar för länge sen.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-11 20:46
Hur som helst, jag är så otroligt glad för den här värvningen. Dels för att han är en fantastisk spelare men också för Barca som klubb gör maktdemostration mot resten av fotbollsvärlden. Tänker inte låta detta negativa forum få mig på dåligt humör. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-07-11 20:45
LuisSuárez

"Suarez är bättre på ALLT och om det är något Barca varit känt för så är det att vi alltid haft sensationella anfallare. The best of the best. Varför skulle det vara ett undantag nu?"

Jämför du FM egenskaper nu eller? Problemet med dagens Barca är att vi har alldlelles för mycket kladd på bollen, vem ska vi bygga spelet kring? Och vad tror du dem övriga gör då? Helt plötsligt byter spelstil? Men jag antar att du vet bäst då, ditt ord är lag då du redan proklamerat att vi övriga kritiker inte kan något om fotboll eftersom den nyanslutna kommentatorern" LuisSuárez " säger så.
*
Men vem bryr sig om spelidé egentligen, det är bara att sätta ut galacticos på plan så kommer motståndarna kapitulera av blotta skräcken... Precis som Beckham, Figo, Zidane och Ronaldo skördade framgång efter framgång när de spelade ihop.. eller inte..

Barcelona Zyzz
2014-07-11 20:44
Får Suarez träna med laget eller hur blev det?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-11 20:42
@LuisSuárez:

Ja man, vi förstår att du är glad över att din favoritspelare signat för oss men du med dina hela 4 dagar som "barcafan" på svenskafans är inte rätt person att avgöra huruvida forumet saknar Alexis eller ej.

Barnsligt att fokusera på helt fel grejer stället för att njuta av värvningen.
Påminner ganska mycket om många inne i Puertan.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-11 20:38
Vi skippade Reus för att han gick ut och sa att han tänker stanna, samt att Dortmund var lika tydliga dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-11 20:31
Vi kanske skippade Reus för att Dortmund skulle gå med på att släppa Hummels till oss istället #dreaming
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2014-07-11 20:30
@LuisSuárez:
Image? Ronaldo - där har du image. Neymar - där har du image. Gnället kommer ofta från folk som sätter värdegrund och filosofi högre än kvalitet. Det allra bästa exemplet är väl Bilbao, kvalitet står allt annat än högst på deras lista. För bara några år sedan var Barcelona faktiskt en sådan klubb som stod för någonting annat än att bara köpa de bästa spelarna. Vad skiljer oss nu från Real Madrid, PSG och City? Ingenting.
Barcelona Barca4eva
2014-07-11 20:24
Oier klar för Granada. Det går snabbt nu.
Postat via SvenskaFans-appen
thaowl
2014-07-11 20:23
Förstår inte hur alla kan vara så negativa till Mathieu. Visst, inget namn man lockas av direkt, ingen världsback och inte mitt förstahandsval direkt. MEN i Mathieu får man en spelare som gör sitt jobb, är stark, rätt snabb, stabil och rutinerad. Men visst kan jag förstå att folk tycker han är för dyr, för det är han, speciellt sätt till åldern. Men skulle det sluta med att vi värvar Mathieu i sommar, så kommer jag inte gråta blod för det, för killen är faktiskt underskattad. Drömmen är dock Hummels, annars tackar jag inte nej Marquinho eller Thiago Silva, som dock kommer vara dyrare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LuisSuárez
2014-07-11 20:19
Gnället kommer från de som bryr sig om image framför kvalitet på fotbollsplanen. Att vi köper Neymar och Suárez är en maktfaktor och även en klok framtidsinvestering. Om man blickar 20-30 år i framtiden: vem vill inte spela i klubben där Neymar och Suárez valde att spela i en gång i tiden? Madrid- och Espanyolsupportrar endast är svaret. När det gnälls över att Sanchez lämnar och att Suárez kommer in är bara ett tecken på att vi har många okunniga bland oss som har ett och annat att lära sig om fotboll. Suarez är bättre på ALLT och om det är något Barca varit känt för så är det att vi alltid haft sensationella anfallare. The best of the best. Varför skulle det vara ett undantag nu?
Barcelona Robért
2014-07-11 19:54
Håller med många skribenter här om att det är smått absurt hur mycket det klagas över en värvning som ALLA andra lags supportrar hade varit lyriska över...

Med det sagt är jag ändå en av de som är emot Suárez-värvningen, och det baserar jag framförallt på hans förkastliga beteende. I min värld spelar det ingen roll hur bra en spelare är, hur mycket han kostar etc. så länge som man beter sig som Suárez gör. En sådan spelare har inte i Barca att göra helt enkelt, ett Barca som inte bara vill vara ett sportsligt föredöme, utan även ett moraliskt sådant.

En fråga till alla de som tycker om värvningen av Suárez: Vad står uttrycket "més que un club" för, för er? Jag känner mig enormt frustrerad över vad som hänt med denna klubb de senaste åren. Utan att jag känner att jag behöver förklara varje sak för sig vill jag nämna Qatar Airways, Abidal, Thiago, faktumet att Valdes inte vill stanna längre (pga ledningen?) och att det verkar som att klubben börjar göra prestigevärvningar utan hänsyn till någon form av balans i laget (Var är mittbacksvärvningen?).

Vad är det som skiljer Barca från de andra storklubbarna nu för tiden? Jag börjar få svårt för att se det om jag ska vara ärlig, och det gör mig oerhört besviken..
Barcelona Aléx
2014-07-11 19:52
Barca borde sparka ledningen och anlita några experter från svenskafans. Låt klubben sköta sina jävla bizniz...vi är fans och kan inte påverka deras val av värvningar eller ledningen är intresserade av våra (speciellt cules utanför Katalonien som betalar knappt medlemsavgiften) expertis inom fotboll, ekonomi eller vilka spelare som är "bra" att värva! Tycker att det är roligt och skrattretande när jag läser vissa kommentarer som "Barca borde betalat skulder istället för att köpa Suarez" eller "Suarez blir flopp" haha Jag har varit medlem här i flera år, alltid varit aktiv här och skrivit om inför och efter matcherna med flera roliga och kunniga cules som finns kanske 2-3 kvar från den tiden. Saknar faktiskt den tiden, saknar det gänget. Jag är knappt inloggad längre dock brukar jag scrolla via appen och läsa vissa inlägg ibland, nivån har sjunkit härinne som fan och red tillåter en massa pajkastning och trollkonto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-11 19:45
@neymar JR:


Deras farligaste spelare senaste två säsonger. Jag hoppas att de säljer honom :-)
Barcelona neymar JR
2014-07-11 19:44
Så oerhört skönt att real verkar tappa bort di Maria. Att man inte kan se hans betydelse för det laget är helt otroligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-11 19:44
: Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]

Marco Reus och Hummel för 80-85 låter bättre än Suarez. Men jag ser inte hur de skulle släppa två spelare som är stommen av laget på en säsong.

Jag kan tänka mig att de skulle släppa en av dem men inte två..

Jag är också orolig och arg att vi inte har värvat mittbackar än. Men heej, vad hjälper det?? Det är bara ta på sig bältet och hålla stolen hårt.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-11 19:39
@Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR:
Och du tror att Dortmund hade släppt 2 av deras viktigatste spelare till oss på en gång? Så enkelt är det inte...
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-11 19:35
Diego Maradona är orolig över Lionel Messis form.

– Han såg trött ut mot Holland. Det håller inte i en final, säger Maradona till tv-kanalen Telesur.

Hoppas Messi lyssnar och spelar som aldrig för..
Barcelona fc__Barça
2014-07-11 19:32
Vad är det för argument folk använder, "Är det era pengar eller". Om man nu tycker att klubben lagt ut onödiga pengar så är det väl klart man ska kunna klaga över det precis som när man blir sur över att en tränare tar ut en viss startelva. Även om det finns pengar att spendera så finns det ju fortfarande andra saker pengar kan spenderas på, t. ex betala av skulder istället för att betala överpriser bara för att "det finns pengar".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-07-11 19:26
Varför skulle vi inte gnälla? 81M för en spelare som kan göra värre grejer än Pepe är inget o hurra över. Marco Reus kostar 40M, varför inte köpa honom och Hummels för 81M?

Vad tycker ni själva, Suarez för 81M eller Hummels och Reus för 81M? Dessutom vet vi inte om summan verkligen stämmer, de har ju fifflat med siffrorna förut, se Neymar-transfern. Fuck ledningen och Suarez. Ännu en gång begår dem ett stort misstag.
Om Lucho dessutom spelar Suarez som HY så kan man verkligen undra om han är rätt man för detta jobb, in that case så kommer man förstöra ännu en spelare.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-11 19:26
En rolig kontrast, igår presenterade Arsenal Sanchez och folk på deras forum blev fullständigt lyriska, firade som om dem vunnit CL. Idag presenterar Barcelona Suarez som är betydligt mycket bättre och det klagas ändå... Nu är vi ju iof mer vana med supervärvningar än Arsenals fans, men ändå vilka kontraster...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-07-11 19:25
Blaugrana91 * B.BOSS

nej det påstår jag inte heller, men jag tror knappast det var för att höja priset då vi alla redan vet hur Barto aka Mr Jag-har-shitload-of-cash-som-jag-vill-slösa-i-år är när det gäller Pokerface. Bomben om att Barca ville ha kvar Alexis var inget annat än en gardering dom man mer eller mindre skulle göra situationen omöjlig för Sanchez.

Och till alla moralpredikare som förväntar sig att vi ska r***a till ännu en megastjärna i Barca:

Har ni kort minne eller minns ni inte senaste ssäsongen? Neymar tvingas ut till hörnflaggan då Messi och Iniesta vägrar dela med sig av bollen. När inte vi kan få ut 50% av Neymar, hur tror ni det kommer se ut med Suarez också??? Vem ska göra hemjobbet? Iniesta? Suarez? Neymar? Eller kanske Messi förvandlas till Vidal över sensommaren och bestämmer sig för att börja sätta press alt. djupleds löper och friställer suarez?`Nej detta luktar fiasko på lång väg och kommer bara funka på FM 2015. Vi har 4 bollkåtisar däruppe samtidigt som Mathieu och pique formar back-kedja

Galacticos Fiasko 3.0 here we come!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-11 19:25
Fan, vad alla gnäller.

Dessutom har majoriteten av er redan bestämt sig att Suarez kommer floppa.
Säg mig, kan se i framtiden och kolla vilka mittbackar vi kommer att värva inför nästa säsong efter ni redan vet att Suarez kommer att floppa..
Barcelona Blaugrana91
2014-07-11 19:21
Så otroligt bortskämda fans, klubben värvar en av världens allra bästa anfallare och det gnälls alltså ändå. Man skäms...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: