/spanien/barcelona/forum/5601.aspx/spanien/barcelona/forum/5601.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B-Guden
2014-09-29 15:00
@Bästelona y M3ssi y BernaLeo:


tror du på det ryktet själv eller, ingen skulle bjuda mer än 200 på honom
Tiki-Taka
2014-09-29 14:59
Zlatan missar mötet mot Barca imorgon. PSG:s två viktigaste spelare i Ibra och Silva missar mötet, vilket ökar våra chanser markant =)
Barcelona LeoMessi
2014-09-29 14:53
*hjärta*stay calm Det är mycket möjligt att det är som du säger. Vi är vana vid att han snackar om Pep i negativt bemärkelse varje gång Barcelona kommer på tal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-09-29 14:48
Ang Zlatans uttalande, ni tror inte att denna "person" som tog fel beslut kan ha varit domaren? Bara en tanke..
Barcelona Neymar11
2014-09-29 14:37
100% Antimadridtista Han har gjort det i Barcelona förr med, under Peps ledning En högerkant med Alves&adriano, som växlar med att vara offensiva. Motståndarna hade blivit ställda varje gång. Först en vänsterfotad sedan en högerfotad som ångar på kanten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-09-29 13:57
Håller med Zlatan om att det var Peps fel att vi åkte ut i CL det året. Det var Peps fel att vi gav bort Eto'o mot en levande staty som fuckade upp hela anfallsspelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2014-09-29 13:55
[QUOTE=Neymar11]Varför använder vi inte Adriano som högerytter istället. Bra inlägg, fruktad skott och vågar utmana med fart Bästa alternativet i mitt tycke iaf [/QUOTE] Han spelade ytter i Sevilla också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2014-09-29 13:55
LeoMessi Tackar! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-29 13:52
Varför använder vi inte Adriano som högerytter istället. Bra inlägg, fruktad skott och vågar utmana med fart Bästa alternativet i mitt tycke iaf
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-29 13:52
@Gud är störst! - Pep el rei!:


Känner mig snäll idag så jag bjuder på länken:P
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2014-09-29 13:45
Ställer frågan igen, ingen som har highlights med Ray Hudson från helgens match?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-29 13:42
Sen när det kommer till rafinha så hoppas jag att han får spela till höger om mittfältet! För det är då han är som bäst och kan vika in med vänstern. Sen så ser jag hellre rafinha som ytter än pedro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-09-29 13:42
Pedro har i ärlighetens namn inget att hämta i Barcelona längre, han är för dålig, alldeles för dålig tom. Det är så synd att en spelare som var så otroligt bra för bara några år sedan gått ner sig något så otroligt i kvalitée och klass. Det är ju en helt annan spelare. Man trodde att det berodde på dålig form i början men en dålig form håller inte i sig i 3 år, då har det gått får långt. Nej, Pedro borde ha sålts förra säsongen, framför allt när det ryktades så starkt att PSG var ute efter honom. I nuläget finns det massa andra spelare från b-laget som bör gå före Pedro. Munir, Sandro och även Adama hade tillfört mer.

Pedro känns helt vilsen på planen, han bidrar inte med någonting och väger typ 35 kilo. Dessutom tar han felbeslut efter felbeslut. Det är en blandad känsla av att jag tycker synd om honom samtidigt som jag blir förbannad på honom och bara vill få bort honom från klubben. När Pedro spelar känns det som att vi förminskar våra chanser till att spela bra fotboll och vinna matcher med typ 50 procent, för så dålig är han. Som jag sa, som att spela med en man mindre, men tom det hade varit bättre för med en man mindre hade inte Pedro fått bollen för att kunna förstöra.

Det är synd, men Pedro är slut.
Barcelona LeoMessi
2014-09-29 13:40
Det enda jag är orolig över imorgon är att vi släpper in på fasta situationer. Försvarsspelet är bra i övrigt men när det kommer till fasta så är det oerhört svårt att förbättra det. Skulle lätt kunna tänka mig att det blir en kryssmatch imorgon. Barca gör det första målet och spelar ut PSG och sen får PSG en hörna eller frispark vid ett farligt läge och kvitterar. Sen får man höra hur jämn matchen var och att Barca borde vara nöjda med ett kryss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-29 13:36
Glasyren på tårtan: han får nytt kontrakt Helt skumt hur en så jämn spelare som pedro var, kan ha gått ner sig helt. Först skylldes det på Messi, sen skylldes det på tränarna, sen skylldes det på Sanchez och sen på neymar. Men faktum är att han är helt katastrofal att man kan inte skydda honom längre. Just nu glider han på en räkmacka och njuter av tillvaron utan att behöva prestera. Tänk bara om Sanchez hade stannat kvar och att pedro fick lämna istället. Då hade vi haft en enorm slag kraftig trupp, och anfallsuppsättningen hade varit den bästa. Men nu när man ser pedros namn, så förstör det allt. Likt förbannad så kommer han säkert sänka psg imorgon haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2014-09-29 13:33
Har någon highlights på helgens match med Ray Hudson?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-09-29 13:28
Det roliga är att Barca förra året förkasta ett bud på 400mkr för Pedro...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-09-29 13:20
-
Barcelona Barcelonistas
2014-09-29 13:15
Den stora fråga är hur blev pedro fotbollsspelare ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-29 13:03
Även om Munir har bränt målchanser så ser jag honom mycket hellre i elvan än pedro. Skillnaden är att Munir ständigt tar smarta löpningar och faktiskt kommer till lägen. Pedro kommer aldrig till något läge och när han väl kan passa fram någon lagkamrat till en fin målchans så väljer han att gå på omöjliga avslut! Enligt mig så hade han en godkänd förra säsong, iaf målmässigt. Längtar tills Suarez får spela för då har vi en bra trio däruppe och då får B-laget två spelare som dom verkligen behöver just nu. Vill aldrig mer behöva se dom sumpa såna lägen som dom gjorde mot Mallorca igår!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-09-29 12:55
Jag hoppas verkligen inte att det stämmer att det är tänkt att Pedro ska starta mot PSG. Det är som att spela med 10 man när han spelar, usch, det har gått så långt att jag inte ens orkar med att se han på plan ännu. Jag kan acceptera att se han hoppa in i "enkla" liga matcher när matchen redan är avgjord sedan tidigare med ett par mål, eller starta i vissa Copa del Rey matcher, men mer än så klarar jag inte av när det gäller honom.

Känner på mig redan nu att det kommer bli en lång säsong av suckande varje gång jag ser att Pedro kommer att spela.
Barcelona LeoMessi
2014-09-29 11:59
(Xaviesta) Vi får även inte glömma att han inte gjorde saken bättre när han vägrade att be pizzabagaren Raiola att sluta snacka skit i medierna, han lät det fortsätta för han verkade tro att han skulle få sin vilja igenom. Det roligaste är att folk tror att det var Messi som fick honom såld, han lyckades få sig själv såld ganska så jäkla bra. Sen dess har folket i Sverige anklagat Messi för att ha för stort ego men det var knäpptyst när det kom ut att Zlatan och hans polare får särbehandling i PSG. Att det är han som väljer vilka som ska få spela under matcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-09-29 11:50
Zlatan har ju helt rätt i det han säger. Vi misslyckades att ta hem CL det året pga dåliga beslut från en person. Hade personen varit tydligare i sitt rörelsemönster, rört sig mer på planen, försökt att helhjärtat förstå tiki-takan, visat upp en exemplarisk inställning och attityd i varje träning, knutit näven i fickan och gett 100 procent i varje match, använt öronen och lyssnat på Pep istället för att använda käften och snacka, varit mindre loj, inte lunkat omkring på Barcas egendom och tro att han kan styra och ställa som i tidigare klubbar, förstått sin roll i laget både på och utanför plan, så kanske vi hade gått hela vägen till finalen där allt hade kunnat hända. Nu får han bittert dagdrömma om den pokalen resten av sitt liv istället. "Träningen börjar när jag säger att den börjar" Jag undrar om Zlatan vet att han bara var en bricka i ett politiskt spel, presidenter emellan, inför den säsongen. Barca behövde svara på huvudstadens transfers och det enda som var kvar på schackbrädet var Serie A:s skyttekung. Att han var lång och teknisk passade dessutom utmärkt på profilen Pep sökte för en "plan B" / "ny dimension" / "insert random kliché of your choice". Att han sen var dummare än tåget glömde dom räkna med i kalkylen. Och nu spottar han i media så fort frågan kommer upp. Filosofen hit, en viss person dit - just shut the fuck up. Släpp det already.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-29 11:47
Zlatan saknar självinsikt och han Kan fortfarande inte komma över att Pep totalt kastrerade honom och visade att han inte hade problem med att sätta honom på bänken eller läktaren. Enda felbeslutet han tog var när han lät zlatko spela i semin. Han stillastående hade fått berbatov att skämmas för fan! Sen så får vi inte glömma att i första mötet så gjorde Milito ett offsidemål så hade fått Inzaghi att bli avundsjuk samt att jag vill minnas att Alves skulle ha haft en straff efter att sneijder(?) fällt honom bakifrån. Sen så fick bojan sitt mål bortdömt felaktigt för att domaren trodde att bollen tog på handen! Samma mål som hade skickat oss till finalen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-09-29 10:58
Official: Douglas had a knock on his foot and is not available for PSG game, Montoya replaces him in the squad #fcblive

Barcelona Neymar N11
2014-09-29 10:32
Rakitic: "Leo is not only the best player in the world now but the best player in the history of football. Being his teammate is impressive"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KristoferDelija
2014-09-29 09:54
Vet att man inte ska skratta åt sådant men det var ändå så en sjukt roligt. Inget Barca att göra men detta har sagt om Kramer efetr VM-Finalen.
Kolla länktipset haha
Barcelona Zyzz
2014-09-29 09:23
Flavia: Varför är du så dryg och uppkäftig? Har jag gjort dig något eller?........... Du skriver ju det själv...att han har visat sig vara värd varenda euro. Om man är värd varenda euro så är det ju för fan inte överpris!!!!! Överpris är ju om man inte är värd priset. Min läsförståelse är det inget fel på lilla vän. Snarare du som är trög och motsägelsefull i ditt sätt att uttrycka dig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-29 09:15
Endast bravo och Messi har spelat samtliga minuter i ligan. Lucho måste våga vila Messi, han är inte 21 år gammal längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona gulu
2014-09-29 09:12
[QUOTE=Potosi]Vad är rekordet i La Liga för hålla nollan i antal matcher i inledningen av säsongen? Vad ska man googla på? Någon som vet. [/QUOTE] Tyckte de sa igår på fotbollskanalen att om Bravo håller nollan 19min mot Rayo så är det rekord. Kan ha hört fel då det bara stod på i bakgrunden.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: