/spanien/barcelona/forum/560.aspx/spanien/barcelona/forum/560.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-05-23 14:12
@Beast Puyol:Fattar inte varför man inte spelar rulli. Klart bästa argentinska målvakten.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-23 12:31
Andres Iniesta kommer presenteras för Vissel Kobe imorgon gäller detta. Hans destination blir Japan. Rakuten ligger nog bakom detta. Hur som helst så lär Podolski bli glad då Iniesta anländer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-05-23 09:00
Fulspel har "man" sett förut på forumet. Frågan är vem som är högst ansvarig i det.
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-23 08:04
Usch! Det här börjar faktiskt bli lite läskigt tycker jag. Du skickade mig ett PM för flera månader sedan. Efter att du hade ett intressant inlägg hur Barca spelar fotboll. Precis sådant jag gillar att diskutera om. Jag har min filosofi hur Barca ska spela fotboll och din min åsikt skiljer sig inte så jätte mycket, så den här gången skrev jag bara hur jag såg på det från min synvinkel. Helt fritt från att nämna ditt namn eller något personligt mot dig att du inte fattar fotboll exempel. Jag respekter din sin på fotboll, så är det ju alla ser ju på fotboll på olika sätt, det är ju det som är kul. I detta PM stod något om att jag måste avguda dig och något om att du kände dig förföljd. Jag tyckte det PM inte kändes bra. Jag ville ju bara beskriva min syn på hur Barca spelar. Gårdagens inlägg var likadant. Du skriver ditt inlägg att Barca har dålig stämning i omklädningsrummet och Real har fått en bra stämning där och därför vinner dem CL. Jag och #5SergioBusquets antyder i inlägg att det kan vara svårt att veta för oss hur stämningen är i omklädningsrummet och om det verkligen är orsaken till Reals CL vinster. Och då hoppar du på mig men inte #5SergioBusquets. Jag kommer fortsättningsvis fortsätta att skriva mina åsikter om fotboll härinne och då fritt från mitt huvud eller ge mitt inlägg/åsikt i någon diskution någonannan har startat. T ex har jag skrivit min syn på La Masia efter Iniesta70 inlägg. Jag skrev inlägg nyligen om denna säsong. Statistik jämförelse med förra säsongen och avslutade att offensiven har varit betydligt sämre på grund av att Neymar lämnade. Katalano skrev ett inlägg på detta och höll inte med och det respekterar jag. Det är så det måste vara.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-23 07:35
Sergio Romero skadad och missar därmed VM. Han har knäproblem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-05-23 07:07
@Ribohn Fan:Eller hur. Nu spelar vi dumma och ingen fattar nånting. Vi två vet dock. Sen kan du rädda ditt ansikte framför alla här inne. Jag skickade flera PM till dig och fick aldrig något svar. Då var du inte snabb med att rädda dig själv, nu svara du inom 20 minuter. Jag har inget större intresse att ta det här vidare. Jag ville bara att alla skulle veta hur du beter dig. Alla kan söka själv genom att söka på mitt namn och skribenten i fråga och själva se.
Barcelona Lion24
2018-05-23 07:01
#5sergiobusqutes

På länktips hittar du artikeln. När jag läser den upplever jag att Ramos menar att en av de orsakerna till att det gick dåligt för dom för några år sen var på grund av splittringen. Rent truppmässigt påminner detta Real om "gamla" Barca och tvärtom. Madrid har Vallejo, Nacho och Achraf som reserver med Theo. 3/4 är från egna akademien alltså. Casilla, Llorente, Lucas och så vidare, många är spanska eller akademi spelare. Det Madrid har lärt sig är att bygga en grupp, ett omklädningsrum. Det här var inte synonymt med Real Madrid.

Medans vi har gått i tvärtom riktning och köper spelare från hela världen som komplement spelare. Jag tror att Madrids nuvarande linje (våran gamla alltså) ger en mer harmonisk och enad trupp än den vi har nu. Missförstå mig inte, jag tror inte spelarna i Barça hatar varandra där dom inte kan stå ut med varann. Absolut inte, men vi måste börja bygga ett omklädningsrum före namn. Ramos ord idag kommer inte av sig självt, det är en skärpning från deras sida där man i stort sett lärt sig av oss, även i själva spelet också.
Barcelona Davids3
2018-05-23 02:38
Victoria Lopyreva (The 2018 World Cup ambassador, Former Miss Russia):

“If you are talking about my favourite player in the world, I think it’s Lionel Messi, and if you are talking about skills, if you are talking about what a genius he is, then I think it’s Messi.”
Real Madrid Dûssel
2018-05-23 01:21
@Infinit8Don:

Tycker inte man ska basera åsikter på människor med baserat på rykten och hörsägen. Är man inte 100 % insatt så är det snudd på korkat att ens kunna ha en åsikt om vad som hänt.
Barcelona El Messias
2018-05-23 00:21
Kan bara instämma, låt oss säga att Xavi skulle komma in och styra. Det hade sett helt annorlunda ut. Jag tror till exempel spelare som dembele, coutinho skulle ha lyssnat mer på Xavi än vad de har gjort med V.V Xavi tänker fotboll som Messi, Busq samt Pique. Att det har gått bra för Madrid senaste 3-4 åren är enbart att de har en riktig president som vill Madrids bästa. Kolla på deras värvningar. Sen att vi har vunnit en titel här och där beror på helt hållet Messi. Det har inte gått dåligt för oss. Men det har inte heller gått bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-23 00:18
[QUOTE=Infinit8Don]Angående Icardi grejen får man inte glömma en viktig detalj. Lopez var som en bror för Icardi. Hjälpte honom med allt, släppte in honom i familjen o så boom. Tog han Lopes fru. Vem gör ens så? Alla i landslaget avskyr honom. Hade bara påverkat negativt o ha han med för Argentina. Han är inte precis oersättlig. Hade varit en grym inhoppare i vm, inte mer. [/QUOTE] Hört att Maxi själv inte är av bättre sort. Han var ju otrogen x antal gånger innan Icardi tog hans fru. Säger inte att de Icardi gjorde var rätt men what goes around comes around.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-22 23:55
Lion24 Jo men går ju inte grunda att dom har en bättre stämning i truppen genom att peka på deras cl finaler. Speciellt med tanke på deras höst samt liga misslyckande. Dom är i cl final igen då dom är brutalt grymma på det här med dubbelmöte. Dom ska vidare oavsett hur, det stämmer ju inte in på våra spelare. Se Roma matchen där tränaren ville en grej och spelarna en helt annan grej. Real kommer alltid vara en favorit till cl oavsett form men inte pga en ”god stämning” i truppen. Dom har precis lika mycket gruppindelningar i laget som vår klubb. Däremot har dom en president som ger deras tränare full kontroll över det sportsliga/truppen. Du kan själva komma på vad som hade hänt ifall valverde hypotetiskt hade börjat bänka suarez under våren.... Visst står zidane för en pragmatisk och tråkig fotboll men hans hanterande av spelartrupp samt egoister måste hyllas. Att han lyckades vända på kollapsen utan nyförvärv eller försäljning visar på en jävla pondus. God stämning nu när dom är i final? Absolut, men enbart pga zidane som har styrt med järnhanden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 23:33
Fel jag vill endast diskutera fotboll!
Sedan fattar jag ingeting vad du är ute efter. Jag har aldrig angripit dig någon gång i mina inlägg.
Bara skrivit hur jag ser på saker och ting, gällande Barca och fotboll.
Känns lite pinsamt tycker jag.
Barcelona Oaner
2018-05-22 23:29
Argentina ska ställa upp på följande vis: S Romero Mercado Fazio Otamendi Tagliafico Mascherano Banega Biglia Messi Aguero Di Maria Hade annars varit coolt med denna trupp: S Romero Otamendi Fazio Rojo Mascherano Banega Biglia/Lo Celso Dybala Messi Aguero Di Maria
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-05-22 23:20
#5sergiobusqutes

Dom gav upp ligan för längesen. Dom vann den sist förra året med CL inräknad. Om några dagar spelar dom ännu en final. Så vi bör också vara ödmjuka...
Barcelona Lion24
2018-05-22 23:17
Jag vill bara säga till alla att skribenten här nedanför ("Ribohn Fan") inte är ett dugg intresserad av diskussioner kring fotboll, framförallt när det gäller mig. Vad jag än skriver så skriver den här skribenten alltid det motsatta, direkt efter jag skrivit ett inlägg alltså. Jag har skickat PM till den här skribenten och frågat vad som står på, varför han gör så här, och det här var för några månader sen. Jag fick inget svar.

Jag vet inte varför men jag misstänker att det här och göra med Neymar gate. Jag var en stark och högljudd kritiker av Ney och skribenten Ribohn Fan avgudar honom. Kanske var det därifrån. Eller bara att skribenten här något personligt emot mig, trots att han inte känner mig. Jag vet inte.

Men kolla gärna upp själva om det jag har sagt. Allt ligger i historiken. Så därför "Ribohn Fan" så tar jag dig inte seriöst. Jag tar inte någon som provocerar seriöst och mellan mig och dig så vet vi båda sanningen. Du behöver inte dra "Jag fattar ingenting". Vi vet båda två. Också mycket sorgligt att du har något emot mig trots att du inte känner mig, antingen är det de eller så blir du väldigt väldigt hårt sårad när man kritiserar dina favoritspelare att du börjar ta det personligt. Så jag uppmanar andra att vara försiktiga och kolla all fakta själv.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-22 23:10
Sluta 17 poäng efter Barcelona ger ju en jävla moralboost i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 23:01
Undrar också varför den goda stämningen bara orkade samla ihop 75 poäng i La Liga.
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 22:53
T om Marcellos sons fotbollslag har bättre sammanhållning och stämning i omklädningsrummet än Barcas A-lag.
Barcelona Katalano
2018-05-22 22:41
Lion 24,

Se Kröjffs inlägg 15:21 idag. Tyckte han var inne på samma sak som du på ett väldigt träffsäkert sätt. Med Cruyff- strössel som topping.
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 22:40
Jag trodde att i ett Barca forum, skulle man diskutera varför D.Costa kan ingå i en spansk VM trupp och varför han inte ersätts av t ex Pedro, Fabregas, Morata etz. Men det är klart dem flesta som en gång började hålla på Barca, gjorde det på grund av Messi, så det är väl förståeligt att det inte är så.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 22:38
Angående Icardi grejen får man inte glömma en viktig detalj. Lopez var som en bror för Icardi. Hjälpte honom med allt, släppte in honom i familjen o så boom. Tog han Lopes fru. Vem gör ens så? Alla i landslaget avskyr honom. Hade bara påverkat negativt o ha han med för Argentina. Han är inte precis oersättlig. Hade varit en grym inhoppare i vm, inte mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-05-22 22:36
Sergio Ramos sa i en intervju att förut så var Madrids omklädningsrum splittrade men nu är det en fantastisk stämning i omklädningsrummet. Jag tror på det. Jag tror också att det är en av faktorerna till att Madrid tagit sig själva i kragen och börjat spela CL finaler de senaste åren. Utan en harmonisk och enad trupp så kan du aldrig aldrig nå din maximala potential som trupp.

Jag ser olika listor på namn på vilka som ska köpas in till nästa säsong. Allt handlar om namn idag. INGEN tänker på att man först och främst ska bygga en grupp, ett omklädningsrum. Det spelar ingen roll vilka spelare du köper, för vilka miljarder som helst om gruppen inte är enade. Idag har vi oerhört många splittringar i laget, oprofessionella fotbollsspelare som inte tar sitt jobb på allvar.

I Iniestas avskedsceremoni så kom det fram av Piqué att Dembélé alltid är sen till träningarna. Lägg till att den här spelaren har/haft stora problem med att ta hand om kroppen, äta rätt och så vidare. Hur ska du någonsin kunna utvecklas och nå din potential när du inte tar jobbet seriöst? Men i dagens Barca så här vi såna här typer av spelare. Än idag har jag fortfarande inte läst en mening om det här inne på forumet. Jag vet inte om man inte tar sånt på allvar eller om man kanske inte är informerad. Kom med vilka namn du vill, så länge truppen inte är enat och vi har fotbollsspelare som tar sitt jobb på allvar så kommer det här att fortsätta.
Barcelona Katalano
2018-05-22 22:15
Beast Puyol Icardi och Wanda Nara (Maxi Lopez exfru) var inte bara en affär, utan de är nu gifta och har 2 barn tillsammans sedan skilsmässan med Maxi. Det är ju helt klart mer än fråga om bekräftelse det handlar om. Vi vet ju inte vad som sker i deras privatliv men Nara och Icardi blev tydligt nog klära i varandra trots att Nara och Maxi Lopez var ett gift par. Fult av Icardi att lägga in en stöt kanske, men vi vet inte hur Maxi behandlade henne eller hur lyckliga de var tillsammans. Sen är jag kluven gällande Icardis vara eller inte vara i Argentinska landslaget. En del av mig håller med Andreas FC att detta inte ska påverka laguttagningen till argentinska landslaget och att det är barnsligt om så är fallet, då Icardi förtjänar en plats. Men en annan del av mig ser på sammanhållningen i truppen och Icardis närvaro kan ha en negativ påverkan på laget.
Barcelona 09Triplete15
2018-05-22 19:24
Sen får man inte glömma att Icardi har fått chanser under VM-kvalet att visa upp sig, vilket han inte gjort. Man kan inte bara kolla på hur nån presterat i klubblaget (särskilt om det är en ny spelare som ska in och ta platser från rutinerade spelare). Därför är det förståeligt att man istället tar med Aguero och Higuain.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-22 18:59
Kan någon snäll själ förklara för mig varför Angel Correa inte kom med i truppen till VM? Jag får inte ihop de alls, Correa har gjort de kanon i år. Icardi borde ha kommit med då han hade passat in mer som Supersub. En spelare som jag absolut inte ville ha med till VM är HIGGE. Hur många chanser ska killen få?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-05-22 18:49
Pavón ska vara i landslaget, helt rätt. Den formstarkaste argentinska spelaren (9 poäng på 6 senaste matcher) och Boca juniors bästa spelare. Han är en favorit hos Sampaoli och självaste Messi sa det här förra året, "In the system the coach has decided to play, Pavon's characteristics can make him a very important player for the national team," Han har sen dess fått debutera och medverkat i 2 matcher under Sampaoli. Mot Ryssland och Nigeria där han gjorde assist i bägge matcherna. Ryktades till arsenal i vintras för 37 miljoner euro sol ersättare till sanchez men flytten blev inte av. Jag personligen tror verkligen att hans aktier kommer höjas under vm, skulle inte heller bli chokad om Pavon får en startplats.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-05-22 18:48
Det som är mest skrattretande i sammanhanget där Messis och Icardis namn nu figurerar, är att det uteslutande rör sig om "säkerställda" spekulationer. Själv delar jag vare sig omklädningsrum eller kvinnor med endera parterna och inte heller läser jag "Se och Hör". Hoppas spelarna också håller sig borta från skvallerpressen och har rätt fokus inför vad som komma skall. Så ligger det då ingen sanning i ryktena som sprids som en smärre löpeld även härinne. Jo, om man sätter tilltro till uttrycket ingen rök utan eld, så kan det ju vara lätt att dra den slutsatsen med tanke på ett par småskaliga pyromaners underblåsta bålverk, på forumet för fans till FC Barcelona.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 18:40
Edit: Icardi är en grym avslutare men inget o ha med boll där det är avgörande i Argentina o Sampaolis sätt o spela. Dvs mkt linkups, kombinationer Osv. Alla som blev uttagna före Icardi är bättre i allt det. Som inhoppare hade han väl kunnat funka dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-22 18:35
Messi har absolut inget o göra med Icardi grejen. Har ni sett de 2 på bilder under tidigare läger? Skojar ihop på träningar, Icardi la ut en bild tillsammans med Messi där han skrev ”med den bästa någonsin”. Icardi är inte så bra som alla tror. I Sampaolis system är spelet med boll avgörande. Icardi med boll är absolut inget o ha. Visst skulle han kunna agera inhoppare isf. Icardi är grym i straffområdet. Usel utanför, kmr nt bidra med varken linkups eller kombinationsspel. En Icardi som inte precis imponerat i de 3 matcher han fått chansen i. Förövrigt är mascherano den som inte drar jämnt med Icardi. Sen tänker väl sampaoli även på gruppdynamiken. Tror inte Icardi har många polare där.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: