/spanien/barcelona/forum/5549.aspx/spanien/barcelona/forum/5549.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kebabtraume in der Mauerstadt
2014-07-13 14:34
@Cule4life:


Ja. Utan tvekan.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-13 14:31
Blaugrana91 Man dog hoppas på det. Men då kan vi antagligen glömma hummels och Verthongen dessvärre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-13 14:28
1.70-ligan - köp en back, tack

Ja visst blir man irriterad, men som sagt vi kan ju hoppas att vi får in Hummels också då är det inte så farligt att Mathieu anländer också.

Kanske kan vara så att man inte vill ta in två unga mittbackar då det lär hämna Bartra?
Barcelona >The Reporter<
2014-07-13 14:26
Haha menar inte Maradona, menar Di Maria
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-07-13 14:25
Tyskland har så trögt mittfält. Bastian Kroos-Khedira Om Messi eller Maradona kommer rättvänd mot dem tror jag att det kan bli att åka av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-13 14:25
@barcastuff: Valencia defender Jeremy Mathieu (30) didn't train this morning. A deal on his transfer to Barcelona could be close. [superdeporte] Fan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-13 14:22
Glädjande är ju dock att både MD och AS skriver om Hummelsryktet, MD skriver t.o.m att vi är intresserade av både Hummels och Vertonghen.

Bara Sport som håller fast vid Mathieu....:P
Barcelona Blaugrana91
2014-07-13 14:18
Sport skriver att Mathieu inte tränar med Valencia, det är Valencia baserade Superdeporte som rapporterar det...
Han är inte skadad eller något...

Jag har hoppats in i det sista att det bara har varit en rökridå från Sport och MD men nu verkar det ju tyvärr inte vara så...

Visst får vi in även Hummels så har jag inga större problem med Mathieu, men hellre någon annan som sagt.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-13 14:14
Nemesis 10

Jag förstår din poäng.
Det är nämligen så här att vi har inte värvat mittback på 4 säsonger. Där av att det är fullt naturligt att vara pessimistiskt. Eller förlåt, jag glömde att sist vi värvade en mittback så var det Song.

Nu när man ska värva mittbackar ryktas Verthongen (Hell no), Mathiu (bättre än Pique men ändå), kommer det bli Hummels??? I don't know.
Jag skulle inte spela på det, så långt kan jag säga.

Jag saluter dig för du är optimistisk och positive inför värvningarna för försvaret. Så mycket kan jag ge dig..

Barcelona LuisSuárez
2014-07-13 14:14
@Nemesis 10:


That's the spirit. För en gångs skull kanske vi får hela truppen samlad lagom till försäsongens start. Tidigare säsonger har alltid 1-2 spelare kommit in i laget mitt under försäsongen vilket kanske inte är att föredra. Det är bra att man har agerat tidigt denna gång. Cuadrado och Hummels vore drömvärvningar. Att sälja Song vore också en dröm. Då kan vi flytta upp Mascherano till DM så att han ger Busquets lite välbehövlig konkurrens. Mathieu vore bra som backup på mittbacksplatserna men jag är rädd att Bartra förlorar en del viktig speltid då. I dagsläget föredrar jag Bartra framför Pique.

Bifogar länk när Hummels krossar Varane som en fluga i luften. Godis.
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-07-13 14:04
SNÄLLA BARCA VÄRVA HUMMELS. då är vi klara med våra värvningar denna sommar och kan fokusera helt på att få ihop ett jävla bra lag tills starten.
Barcelona LuisSuárez
2014-07-13 14:02
Vem har inte blivit smittad av all pessimism här i forumet?

Svar: jag

Ser verkligen fram emot den nya säsongen. Tror inte alls på Los Galacticos 3.0 (som någon klumpigt siade om här). Den personen har kanske glömt bort att vi har Messi. Vissa har också glömt bort att vi har en helt ny tränare med en ny tränarstab. Ser fram emot deras arbete med spelarna.

Komigen nu! Upp med mungiporna! :)
Barcelona Cule4life
2014-07-13 14:02
Tror ni Dortmund hade nekat ett bud från Barca på ca 40 milj euro ?
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-13 13:57
Lite funderingar kring dagens final så tänker man ju att det bör gynna Argentina att tyskarna blivit övermodiga och kaxiga efter Brasilien matchen. Det dom verkar ha glömt är att i två raka matcher innan det mot Algeriet och Frankrike inte imponerade något speciellt alls. Att dom spelar med en hög och långsam 3-backslinje är något som Messi,Di Maria och Aguero hade gillat. Saknar man Di Maria idag igen så kommer det bli svårt med en trög Higuain och en Lavezzi som liknar en huvudlös kyckling. Argentinas fall kan bli att man fallerar offensivt och då får tyskarna spela 90 min mot mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-13 13:46
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^ Jag tror helt enkelt bara att du har smittats av den negativitet som har dominerat detta forum den senaste tiden. Ledningen har nu sagt att man håller på förhandlar för fullt och att förhandlingarna har gått långt angående vissa spelare, efter VM finalen kommer det vara lättare att förhandla. Hur glad tror du Lucho blir om han vet att han ska få träna ett lag som inte har några värdiga försvarare? Ledningen har antagligen lovat honom att han ska få försvarare varför ska han ta tränar jobbet annars? För en gångs skull är jag positiv för detta fönster, hittills finns det inget att klaga på och det är ca 1 och en halv månad kvar av fönstret. Kan inte alla komma med sina klagomål och åsikter efter fönstret är klart?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-07-13 13:35
Fan va alla kritiserar Messi!!!

Det var på tiden. Perfekt till finalmatchen.
Om jag var tysk dock skulle jag hylla honom innan final så han kan fortsätta promenera, inte så smart och inspirera honom att höja sig.

En fråga?

Ni som kalkylerar Barca's kassa för att värva spelare den här säsongen.
Hur vet ni att vi hade att ledningen har så mycket pengar att spendera??

Det är samma ledningen som drar den ena lögnen efter varandra.

Jag hoppas och vill att de värvar Hummels och tre försvarare till men jag är rädd att det inte finns några pengar att värva för mittbackar. Stället står vi där med en av världens bästa offensiva spelare utan bra försvar ännu en säsong till.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-13 13:21
@Barca 666:
Cuadrado tror jag man kan säga att det ca 70% chans att han kommer bli en Barca spelare då man kan läsa alla rykten om att han själv vill till Barcelona och nu förhandlas det om övergångs summan. 30-35 miljoner euro Marquinhos tror jag man kommer släppa då PSG är omöjliga att förhandla med så jag hoppas att Hummels blir mannen man går för. 30-40 miljoner euro Mathiue/Vertonghen svårt att se vem av dom det kan bli, Valencia tvär vägrar att förhandla samtidigt som det skrivs att Mathiue kanske till och med bråkar till sig en transfer, svårt att veta om det ligger någon sanning i det så det kanske lutar åt Vertonghen. 15-23 miljoner euro Får man in Cadrado, Hummels och Mathiue (vilket sammanlagt blir runt 90 miljoner euro) och säljer spelarna som man har lagt ut på marknaden till försäljning så kommer vi att ha spenderat dom där 1,2 miljarder ganska precis. Då har man på en sommar lyckats värva: Suarez Rakitic Ter Stegen Bravo Cuadrado Hummels/Marquinhos Mathiue/Vertonghen Samt plockat hem Deulofeu och Rafinha Lyckas ledningen med detta ska dom fan ha beröm!!!
Barcelona B.BOSS
2014-07-13 13:19
[QUOTE=Barclasico]Dortmund winger Reus, who rejected Man United offer, is disappointed Barcelona preferred to sign Luis Suarez after contacts this year. [md] [/QUOTE] Det sånt här jag inte tror på. Hur har md fått reda på Reus personliga känslor. Dortmunds Sportchef gick ut i media 2-3 gånger och sa att Reus är inte till salu oavsett vad. Vad ska klubben göra? Mörda honom? Du har en chans att spela för en klubb som Barca om du inte kämpar lite när Barca knackar på dörren kan du glömma en övergång. Nu ska alla i forumet säga. Amen Zubi och skit ledningen. Hur kunde ni göra så? och värva Suarez. Det här är endast för att sälja tidningar och hitta på något att läsa och sälja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-13 12:58
Dortmund winger Reus, who rejected Man United offer, is disappointed Barcelona preferred to sign Luis Suarez after contacts this year. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-13 12:57
Because of complicated negotiations on Marquinhos and Mathieu, Barcelona start looking at other options. Mats Hummels is one of them. [as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
2014-07-13 12:49
Så här långt har vi alltså gjort följande ändringar:

In: Suarez (81 miljoner), Rakitic (20 miljoner), Ter Stegen (12 miljoner), Bravo (12 miljoner) samt så har Deu & Rafinha återkommit: Total spend = 123 miljoner

Ut: Puyol (Gratis), Valdes (Gratis), Pinto (Gratis), Cuenca (Gratis), Dos Santos (1,5 miljoner), Cesc (33 miljoner), Alexis (42,5 miljoner): Total in: 77 miljoner

Totalt ligger vi då: 123-77 ca 46 miljoner back och om vi hade 120 miljoner och spendera har vi då kvar 74 miljoner kvar + ytterligare spel försäljningar o då misstänker jag att vi kommer få mellan 15-25 miljoner Euro för Song och kanske 5-8 miljoner för Bojan & 2 miljoner för Afellay så minst bör vi kunna få in 20-22 miljoner till från dessa 3 spelare

Som det ser ut nu så är följande spelare kvar som vi ska försöka köpa in:

1. Cuadrado -35 miljoner
2. Marquinhos / Hummles - 35-40 miljoner
3. Vertongen / Mathiu - 20-25 miljoner'

Tror som d ser ut att vi kommer få in endast Vertongen & Hummels & vi kommer nog behålla Alves

Kan vara möjligt......om detta händer så är jag nöjd med fönstret förutom bytet av Suarez mot Sanchez då jag verkligen gillar Sanchez men Lucho kanske har en ide som gör att jag under säsongen kommer få äta upp mina ord - hoppas detta händer
Barcelona the cameroonians
2014-07-13 12:36
Hunden som biter

Zyzz gav dig svaren på alla frågorna förutom ekonomin, så här kommer den delen;

Barcelona omsätter över €5 miljarder årligen och har ytterligare tillgångar utöver detta.
Som vilket annat företag/hushåll som helst kan man därför utan problem låna några procent av denna summa varje år för att investera i ytterligare resurser.

Barcelona ägs också av medlemmarna vilket gör att det egentligen inte finns något vinstintresse, alla pengar som dras in ska därför omsättas för att utveckla klubben snarare än att gå rakt ner i någons fickor.

Det är dock även så att Barcelona inte har så fasansfullt stora banklån. Av den totala skulden på cirka €300 miljoner är bara en tredjedel rena banklån.
Man har bra räntesatser och med ett hälsosamt kassaflöde är det inga problem att betala dessa + amorteringarna.
Barcelona Zyzz
2014-07-13 12:07
Hunden som biter: Glömde förresten svara på frågan när vi senaste värvade från Tyskland... Ter Stegen för någon månad sedan........Var det något mer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2014-07-13 12:05
Hunden som biter: De flesta spelares stora dröm är att spela för Barcelona. Det är bara att acceptera. Hur kommer det sig annars att Neymar och Suarez inte gick till Tyskland?.... Angående Pep så hade han vunnit allt som gick att vinna och därför ville han ha en ny utmaning. Ekonomin är inget problem för dig, så du behöver inte oroa dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-13 12:05
@Hunden som biter:


Seriöst, vill du diskutera, så gör det på en respektabel nivå, annars kan du dra.
Barcelona Rambla~
2014-07-13 12:03
@Yaya24:


Reus:
"It's safe to say I will be playing for Borussia Dortmund also in the 2014-15 season," he said. "Basically I do not need to stress all the time that I am feeling great being with the club. As far as leaving [Borussia Dortmund] that is no issue for me, and I am not affected by the transfer release clause"
Barcelona Essienesque
2014-07-13 12:00
Hunden som biter U mad?
Postat via SvenskaFans-appen
Hunden som biter
2014-07-13 11:59
Är det någon som kan redogöra för Barcelonas ekonomi ?
Ni har en stor försäljning av artiklar som t-shorts,tröjor mm det förstår alla. Men
hur kan ni hålla ihop ekonomin med återkommande köp på en miljard år efter år, transfersummor som är höga + gigantiska löner. Sett vid sidan funderar jag med flera hur är det möjligt med dessa köpen ni har som jag läst det betydligt lägre omsättning än exempelvis real madrid.

När värvade ni senast en spelare från Tyskland ? Och vad får er att tro att spelare med 4 års kontrakt verkligen vill till er ?
Löjeväckande att tro att Barcelona cirkulera runt fotbollens mittpunkt, den legendariske tränaren som hade världens bästa lag lämnade er för ett Tyskt lag, varför skulle tyska spelare vilja gå till ett handbolls lag ?
Barcelona Yaya24
2014-07-13 11:46
Dortmund winger Reus, who rejected Man United offer, is disappointed Barcelona preferred to sign Luis Suarez after contacts this year.
Barcelona Rambla~
2014-07-13 11:26
Jag vill minnas att Hummels redan sagt han blir kvar i Dortmund nästa säsong. Både United och Barca kan nog glömma honom. Tyvärr tror jag vi får nöja oss med rätt så mediokra mittbackar, ja om vi ens värvar någon. Det brukar ju bli så i denna klubb att man i slutändan hellre låter bli om de mål man satt upp inte går att värva. Den här ledningen är inte beredd att slanta upp när det gäller försvarsspelare. Ja, om det inte handlar om dm som ska göras om till mittbackar eller yttrar till högerbackar. Då är summorna helt plötsligt oväsentliga (Cuadrado), men när det gäller riktiga mittbackar vill man inte betala. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: