/spanien/barcelona/forum/5542.aspx/spanien/barcelona/forum/5542.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zellick
2014-07-23 11:24
@Thiago_Alcantara:


Har en kompis som håller på Real som jag faktiskt hade detta samtal med igår kväll. För mig är det ett fail av ledningen att ha så dyra spelare som nöter bänk, då har man gjort ett fel i bedömningen av antingen spelarna eller behovet.

Kompisen har en annan uppfattning, för honom spelar det egentligen ingen roll hur många spelare som hamnar utanför truppen eller som inte får speltid, bästa elvan spelar och han vill bara se de största och bästa skriva på för klubben. Likt många här inne skriker efter.

Roberto är skit, Bartra är skit, Pique är skit, ersätt alla med de största namnen har hörts ett par gånger här inne senaste månaden. Som jag sa till min kompis så tappar ett lag sin identitet och all känsla genom att inte satsa på egna talanger och någon form av grundidé om hur fotboll skall spelas. Då kan man lika gärna börja hejja på nästa lag som köps av en rik oljemiljardär om man bara vill ha de bästa legosoldaterna sen är man nöjd. Förstår det inte alls.
Barcelona Rambla~
2014-07-23 11:23
@Tiki-Taka:
Jag tror de slapp klausulen, utan gav Valencia samma summa som klausulen är på. Vilket Valencia tydligen har gått med på verkar det som. Annars hade varit säkert 10m till i skatter. Detta betyder att Mathieu inte behöver gå in förbundets kontor och lösa ut sitt kontrakt, betala klausulen alltså.
Tiki-Taka
2014-07-23 11:21
Hur mycket skatt kommer bsrcelona att betala i och med denna värvning?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-23 11:21
@Tiki-Taka:


Där kan nog finnas några sk add-ons, bonusar eller incentives som de populärt brukar kalla det.

Vad fan är det med denna transfer? Ena stunden ska han inte värvas och stiger på planet med resten av truppen till Madrid. För att några minuter senare blir Barca tydligen basjnödiga och går med på Valencias krav. Det hade man ju kunnat räknat ut från första början. Valencia sätter hårt mot hårt, tvingar Mathieu att fortsätta försäsongen, Barcas ledning får panik och viker ner sig. Allt är som vanligt.
Barcelona NoGo™
2014-07-23 11:18
@Tiki-Taka:
De kommer att betala 10M direkt och sen kommer de resterande 10M att betalas av i omgångar.
Barcelona Rambla~
2014-07-23 11:17
@Thiago_Alcantara:


Hur vet du att han blir en bänkspelare? Ingen här vet ännu så länge hur LE kommer att formera laget. Dessutom så har han sagt att han kommer har flera laguppställningar, allt för att inte göra laget så förutsägbart för motståndarna. Jag personligen är inte speciellt för denna värvning annars, jag menade mer att om de tvunget ska värva honom så nämnde jag vilket pris som var hyfsat acceptabelt. Om du läser vidare, så skrev jag ju om att behålla Afellay och låta fler från Barca B få chansen.
Tiki-Taka
2014-07-23 11:15
Dessa 10 m instalments, är det garanterade pengar som Valencia kommer få eller kan det innehålla bonusar som i efterhand inte uppfylls!? Sen står väl inte heller barcelona för hela summan, då mathieu betalade en del av summan av sin lön.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-23 11:10
@Tiki-Taka:


Usch!
Barcelona NoGo™
2014-07-23 11:09
Valencia defender Mathieu, who flew with his team to Madrid, won't board the plane to Peru. He said goodbye to his teammates in Madrid. [as Barcelona and Valencia have a deal on Mathieu. 20M transfer fee, 10M paid now, 10M instalments. Deal will be announced today. [as] Vilken cirkus... 2:a
Tiki-Taka
2014-07-23 11:09
Barcelona and Valencia have a deal on Mathieu. 20M transfer fee, 10M paid now, 10M instalments. Deal will be announced today. [as] Denna nyhet kom upp alldeles nyss !
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-23 11:07
Haha komik på hög nivå gällande mathieu sagan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-07-23 11:03
Gio Style

Haha ok.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-23 10:36
Det är väl iofs bra att klubben inte verkar vilja betala 20milj
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-07-23 10:34
Barcelona and Valencia could not finalize deal on Mathieu this morning. Player travels with team to South America, via Madrid. [md as catr] HAHAHAHA jag dör!! Zubi vilken jävla hingst!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thiago_Alcantara
2014-07-23 10:15
Rambla, hur motiverar du ett köp av en bänkspelare för 30-35M? Allas idéer är välkomna, säger inte att mina förslag och tankar är bättre eller sämre.
Barcelona Rambla~
2014-07-23 10:05
Viola vill ha över €40m för Cuadrado. Personligen litar jag inte ett skit på att denna ledning klarar av att få ner det priset. För 30-35m kan jag acceptera det köpet annars får det vara. Jag vet inte hur det ser ut med Afellays fysik dessa dagar men kan fystränare garantera hans fysik tycker jag vi ska behålla honom denna säsong. Jag tror han har mer att ge och är säkert motiverad att jobba hårt under LE. Även Afellay kan användas på flera positioner. Blanda det med lite speltid för honom, Adama och Halilovic så blir det säkert bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-07-23 09:55
Högerbacken Aurier verkar snart vara klar för PSG för ynka 10 miljoner euro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thiago_Alcantara
2014-07-23 09:39
Gio Style:

Jag håller helt och hållet med. 2 mittbackar sen får det vara färdighandlat. Annars blir det för mycket nytt i truppen vilket kommer slå tillbaka på resultaten fram till jul. Att betala sådana summor för en spelare som inte är given i elvan är helt galet.
Barcelona Gio Style
2014-07-23 07:15
Pep #4
Han är säkert värd dem pengarna men inte för oss som har 3 rätt självklara startspelare offensivt.
Är ju helt absurt att lägga dem pengarna på en spelare som ska bidra med konkurrans och som troligtvis inte kommer att ta en startplats.
Vore mkt smartare att i så fall värva Thiago Silva eller Kompany för dem pengarna. Spelare som skulle gå rakt in i startelvan varje dag.

Glöm inte bort att Iniesta gör det bra till vänster och att Adama skulle må bra av speltid. Rafinha kan oxå tryckas in i dem offensiva positionerna.
,
Barcelona Pep #4
2014-07-23 06:35
Det räcker inte med bara Pedro och Deulofeu som kan rotera på anfallet. Vi måste få in en stjärna eller åtmistonde ett namn som kan hota vår trio i fram. Glöm ej att Suarez även är avstängd, samt att vi kan få transfersförbud, Hans förmåga att spela på olika positioner.

Jag tycker garanterat att han är värd 35 milj euro som det ryktas om.
Barcelona Gio Style
2014-07-23 05:43
Nej jag tycker att Cuadrado är en helt onödig värvning.
Ingen av våra sydamerikaner offensivt kommer att bänkas så mycket pekar på antingen Messi till höger eller släpande precis bakom Neymar och Suarez.

Vart ska Cuadrado in? Till höger? Endast om nån av trion vilas men då blir det ett annorlunda spel än vad som lär va ursprungstaktiken (Messi till höger eller Messi släpande) och vi sitter återigen med en ytter fastklistrad vid sidlinjen.
Och att sätta honom som högerback ska vi inte ens prata om, där gör Alves det fortfarande bättre än honom.

Pedro sköter dessutom en rotationsroll utan problem, vi ska inte behöva pröjsa 40 miljoner euro för att ha lite avlastning till Neymar, Suarez och Messi för alla vet nog att ingen av dessa kommer att petas under en längre tid med tanke på status och prislapp.
Då kan man lika gärna ta dem pengarna och hosta upp det som krävs för att få in en worldclass mittback.
Barcelona El Conejito
2014-07-23 05:32
31 år gammal, återkommande skadeproblem, överpris och inte tillräckligt bra för att spela i Barca. Det är allt jag har att säga om Mathieu.
Barcelona Gio Style
2014-07-23 05:31
@Lion24:
Ne men är du på det där igen? Ah ja fan va skämmigt, det är just dessa spelare ja ville ha. Skäms på mig!! Ja nöjer mig alltid med det sämsta. Återigen skulle ja behöva ändra den här fonten till storlek 100 och sätta tjocka bokstäver: Jag har inte skrivit någonstans att det är dessa spelare jag önskar eller som gör mig nöjd. Det jag skrev är att jag hade räknat med 2 mittbackar, Mathieu (eftersom han verkar vara klar) och en mittbackstalang med skyhög potential (Laporte, Doria eller Marquinhos) Du kan inte räkna ut att jag hellre hade tagit Benatia, Hummels eller Kompany? Nu finns det inga indikationer som tyder på att en mittbackasgeneral kommer och då menar jag att en värvning av Mathieu hade varit lättare att acceptera OM vi värvat en ung lovande mittbackstalang. Och fortfarande har jag inte uttalat mig om det är en backlinje jag skulle vara "nöjd" med. Acceptans och tillfredställelse är två skilda saker. Capishe? Och vad säger att Mathieu inte kan dra Pique i örat? Jävlar anamma och karaktär har Mathieu visat många gånger i Valencia tröjan vilket många bör vara medvetna om om man nu tagit sig tiden att kolla på deras matcher. Något många här inte verkar ha gjort. Jag personligen tycker att det är skämmigt att du är vuxen och inte kan läsa nåt jag skriver utan att vrida och vända på det pga dina tidigare åsikter.
Barcelona Lion24
2014-07-23 03:22
@Gio Style:Vem ska styra din backlinje? Vem ska dra Piqué i örat? Piqué, Bartra, Mathieu & Doria är ingen optimal backlinje för FC Barcelona. Jag personligen tycker att det är skämmigt att man är nöjd med dessa spelare.
Barcelona Blaugrana91
2014-07-23 02:57
B-Guden

Jag skulle absolut inte ha något emot att betala dyrt för en back, men då ska det vara världsklass som Hummels, Silva, Benatia osv.

€20M för en spelare som blir 31 och knappast är någon världsklass går jag inte med på.
Barcelona B-Guden
2014-07-23 02:51
@Blaugrana91:


Förstår inte varför en back ska va så jävla billig, Neymar var det inge problem att hosta upp 57 miljoner för, eller om han kostade uppemot 90 m som det snackas om, och Suarez för 77 m, då får man fan va beredd på att klubbarna kräver mer av en, speciellt när det gäller en sån utsatt position för oss.

Sen borde backar vara dyrare än anfallare om man är logisk, det finns jävligt många duktiga anfallare, men hur många duktiga mittbackar finns det ?
Barcelona Blaugrana91
2014-07-23 02:27
Barcelonistas

Någonstans känner väl klubben också att €20M för Mathieu är ett överpris, spelar ingen roll om vi har pengar. Han är inte värd det.

För €10M hade jag tyckt att det var en Ok värvning, men då ska det kompletteras med en världsklassback också.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-23 02:20
Blaugrana91 - ja fast Valencia har varit tydliga med att dom vill ha 20M så vrf ska vi försvåra allt? För en klubb som oss så är 5M kaffepengar seriöst 15M elr 20M vad är skillnaden?

Jag vill att man avslutar den här affären så forts om möjligt så att man kan gå efter en MB till + Cuadrado om det går.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-23 02:11
@Essienesque:


Eller att man kunde ha värvat samma spelare förra året för halva priset...
Barcelona Blaugrana91
2014-07-23 02:10
[QUOTE=Barcelonistas]Barcelona and Valencia reached late on Tuesday a principal deal on the transfer of Mathieu. 20M fee, way of payment still discussed. [sd] Barcelona want 4 instalments over two years, with first payment of 10M now. Valencia want 14-15M to be paid immediately. [superdeporte] Betala pengarna direkt ingen jävla 4 instalments over two years. [/QUOTE] Han är inte värd mer än €10M-15M, så bra att klubben står på sig och inte betalar ut någon större summa direkt. Resterande del av kostnaden kommer väl vid ev. bonusar...Så isåfall kan man ju hoppas vi undviker dessa.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: