/spanien/barcelona/forum/5524.aspx/spanien/barcelona/forum/5524.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2014-07-26 14:38
After Monaco decided not to sign Victor Valdes (32), whose contract at Barcelona expired, he could now join Bayern this summer. [sport]

där ser man...
Barcelona Barcelonistas
2014-07-26 14:26
Michael Jacksons far besöker Camp Nou!
Barcelona the cameroonians
2014-07-26 14:24
Redan under den första presskonferensen sa Zubi att klubbens advokater har bett dem att inte prata om Suárez - så det är inget konstigt att Zubi känner sig obekväm när frågorna kommer.

Sen om det verkligen är så att de inte får/ska prata om spelaren i fråga är en annan sak, kan ju vara ett svepskäl för att slippa just kritiska frågor...
Barcelona Vampíro
2014-07-26 14:24
Nej de ska åtminstone kunna förklara att han inte får träna med laget, de ska förklara att han inte får presenteras istället för att försöka sopa undan det. Hur många visste att han inte ens fick träna ihop med resten av spelarna? Jag tycker de har skött det hela på ett svagt sätt med att bara lämna över det till media och spekukationer. Det är Barças största värvning genom tiderna och man vet ingenting om vad som händer, tycker det är lite märkligt bara. Men här får man inte skriva nått negativt om Barça, allt är frid och fröjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-07-26 14:15
OT, men har någon en jäääävligt bra taktik till Barcelona på FM som ni vill dela med er utav hehe? :P PM:a mig då
Barcelona B.BOSS
2014-07-26 14:14
Mycket bra sagt Nemesis. Det är helt överdrivet att kasta skit på ledningen för att de inte säger något om Suarez? Vad ska de säga som vi inte redan vet? Tids nog kommer klubben presentera Suarez och svara på amma frågor angående honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-26 13:55
@Vampíro:


Om du tror att jag tycker allt ledningen gör är guld så har du knappast läst många av mina tidigare inlägg. Och ja han är en spelare i Barcelona men det är fortfarande Mathieus presentationen och jag förstår om Zubi inte svarar på frågor om andra spelare då han vill att man ska ställa frågor om personen som faktiskt sitter där för att svara på frågor.

Och nej Suarez har inte presenteras för att klubben inte får presentera honom det finns inget man kan göra åt det tills man har fått svar från CAS.
Svara på vad dom har för planer för honom? Ja han kommer att spela i anfallet ihop med Messi och Neymar det är väl det ända han kan säga just nu för Suarez har inte ens börjat träna med resten av laget. Det blir Luchos jobb att berätta vad han har för planer för honom men han kanske måste få se han träna med laget och spela nån träningsmatch innan han kan ge ett bra svar på den frågan eller?

Varför ha så brottom angående Suarez när han inte ens får utöva sporten just nu? Han kommer ju att presenteras förr eller senare det är ju bara att vänta med frågorna det är väl inte så jobbigt?

Till skillnad från många andra här inne så försöker jag att hålla mig borta från att bara skriva massa skit och negativt om ledningen hela tiden, det finns redan tillräckligt många härinne som är bra på det.
Och jag tycker man har skött det här helt ok, Suarez kan träna för sig själv i lugn och ro tills det är dags för han att visa sig själv.
Barcelona Vampíro
2014-07-26 13:35
Nemesis 10 Hur är det helt annorlunda? Han är en spelare i FC Barcelona som har många frågetecken runt sig, det minsta man kan göra är att försöka reda ut hans situation. Jag säger inte att man ska prata om Suàrez under hela presskonferensen. Det är ju själva poängen, Suàrez värvades för flera veckor sen ändå har de inte ens presenterat honom. De kan åtminstone komma med ett uttalande som säger hur deras planer ser ut angående honom. Man har skött det hela väldigt osmidigt även om du verkar tycka att allt ledningen gör är guld.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-26 13:18
Vampíro

Att ställa frågor om framtida planer och sånt är helt annorlunda än att ställa massa frågor om en specifik spelare. Sen beror det på vad man ställer för frågor också, det kanske var frågor om Suarez som han inte kunde svara på just nu samtidigt handlar det om respekt för spelaren som sitter och ska presentera sig.

Suarez frågorna kan dom ju spara tills det faktiskt är hans tur att presenteras, ledningen har sagt att dom känner sig säkra på att hans straff kommer att reduceras och just nu väntar man på svar.

När straffet reduceras vilket jag tror att dom kommer göra så kommer han få sin egen presentation och då är det lättare för Zubi att svara på frågor angående Suarez.
Barcelona Vampíro
2014-07-26 13:05
[QUOTE=Nemesis 10]Jag förstår varför det är tyst kring honom då man väntar på svar från CAS för att se vad som kommer ske, sen tycker jag också att det inte är så lämpligt att ställa en massa frågor om en annan spelare när det var Mathieus presentation. Det är mina åsikter kring det hela. [/QUOTE] Hur är det inte lämpligt då det handlar om en spelare i klubben? Så har det alltid varit, när en spelare presenteras så får sportchefen och presidenten svara på frågor om framtiden och vad man har för planer. Det är ett av få tillfällen för pressen att kunna ställa lite frågor till ledningen. De har gjort en av världens största övergångar och ändå är det såhär tyst on det hela. Han skulle ju prrsenteras för flera veckpr sen men det blev inte av och de har inte ens kommit med nått uttalande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-26 12:57
@Vampíro:


Jag förstår varför det är tyst kring honom då man väntar på svar från CAS för att se vad som kommer ske, sen tycker jag också att det inte är så lämpligt att ställa en massa frågor om en annan spelare när det var Mathieus presentation. Det är mina åsikter kring det hela.
Barcelona Rambla~
2014-07-26 12:51
@Vampíro:


Du vet, då kan man få jobbiga frågor på PK man måste svara på. Du såg väl senast på Mathiues presentation hur Zubi nervöst skruvade på sig när han för en gångs skull fick en lite kritisk fråga.
Barcelona Vampíro
2014-07-26 12:46
När är det tänkt att Suàrez ska presenteras? Fan vad ledningen har sopat undan hela den här affären. De har inte nämnt hans officiella prislapp, de har inte förklarat hans situation eller nånting. De har inte ens kommenterat att han ej får träna med laget vilket de flesta utgick ifrån när han värvades.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2014-07-26 12:29
Fransmannen va en perfekt värvning, dels för att Adriano är borta. Va händer om Alba skadar sig ?
Barcelona Rambla~
2014-07-26 12:12
Enligt brittisk press är Cuadrado överens och väldigt nära Man United. Vi får se hur trovärdigt det är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-26 11:59
@Zyzz:
Det behöver de inte. De har redan börjat "fuska" sig förbi det genom att först låna spelaren under ett år, di Maria i det här fallet, för att sen värva honom i nästa fönster. På så vis kommer de undan FFP. Förresten, är det där budet bekräftat?
Barcelona Rambla~
2014-07-26 11:57
@Fidizzle:


Troligtvis inte jämt och ständigt men det lär finnas med där som ett alternativ i Luchos verktygslåda, att kunna ändra backlinje mitt under en match.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-26 11:54
Fidizzle Jag har tidigare varit inne på det och det skulle onekligen vara något spännande att testa Skulle lägga mindre press på de individuella mittbackarna med tre centrala försvarare. En sådan formation skulle ställa krav på yttrarna men jag tror både Alba och Cuadrado skulle passa väldigt bra i en 3-5-2-uppställning. Slutligen så gäller det att få ihop en rätt mittfältskonstellation där förmodligen Rakitic då tyvärr skulle bli lidande. Iniesta får en annorlunda roll där han ligger längre ner i planen och styr tempot medan Messi inte skulle kunna vara i straffområdet hela tiden utan få ansvaret för att luckra upp och spela fram anfallarna samt få en lägre utgångsposition i försvar och presspelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-26 11:52
@Nemesis 10:
Jag läste också den artikeln. Ganska kul att han är kusin med B-lagets Joseph Fabrice Ondoa. Han får inte flyttas upp till Barca B för att vi har 3 för bra målvakter där redan. Vilket öde, då han tydligen själv är väldigt lovande. De kommer att erbjuda honom ett nytt kontrakt nu. I slutet av artikeln. Holländaren Andries Jonker är ny ansvarig för Arsenal Academy. Han var tydligen van Gaals assiterande när denne var tränare under sin andra sejour i Barcelona. Vilket sammanträffade då. Deras målsättning är att införa stil och metodik från Ajax och holländsk fotboll. På deras agenda är, medärvd från den förra ledningen, att inkludera spelare från FC Barcelona. Jo tack, vi har liksom märkt det genom åren. :P
Barcelona Cule4life
2014-07-26 11:49
Folk har glömt J.Cryiuffs Barca med 4 ligstitlar irad och en cl buckla som gräddet på moset från 1990 till 1994.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-26 11:46
Alltså, hur bra är Marquinhos egentligen? Supertalang visst men han hade väl en bra säsong i Roma och har väl spenderat mestadels av tiden i PSG på bänken? Jag hade gärna sett han hos oss men är han värd 40 miljoner?
Postat via SvenskaFans-appen
Fidizzle
2014-07-26 11:40
Zubizarreta said that, “Mathieu gives us versatility, he’s intense and he knows how to play in a three-man defence.”

Väldigt intressant kommentar av Zubi. Spelar vi möjligtvis me en 3-backs linje kommande säsong?

Ter Stegen/Bravo

Marquinhos - Pique - Mathieu

Cuadrado - Iniesta/Rakitic - Busquets/Mascherano - Alba

Messi

Suarez - Neymar
Barcelona Zyzz
2014-07-26 11:39
"Den spanska radiostationen Cadena Ser uppger att Barcelona inte tänker ge upp jakten på PSG:s Marquinhos. Katalanerna skall ha lagt ett bud på runt 40 miljoner euro (drygt 300 miljoner kronor) för brassebacken." De måste ju nästan sälja någon av sina spelare för att kunna köpa Di Maria, och ett bud på 40 miljoner euro för Marquinhos är ju sjukt bra. De har väl ändå överflöd på backfronten?
Barcelona LeoMessi
2014-07-26 11:15
@Nemesis 10:


haha det är ingen större skräll att Wenger försöker sno åt sig 10 talanger varje sommar. Sen när barca tar en av deras talanger (vilket inte verkar vara så vanligt) så går Mr Wenger ut och gråter i media.

PL-lagen drar verkligen nytta av att klubbar i spanien inte får skriva proffskontrakt med ungdomar.Det spanska förbundet måste verkligen se till att kunna skydda dom spanska klubbarna från talangstöld.

Det värsta är att dom är så pass unga och dom lockas av dessa pengar. Sedan slutar det med att dom ruttnar i deras akademier.
Barcelona LeoMessi
2014-07-26 11:10
@zick9:


haha jag försökte det också men det gick inte så bra:P
Barcelona Nemesis 10
2014-07-26 10:45
Arsenal are interested in Barcelona youth keeper Andrei Onana (18). They are pressuring him to join this summer. Contract until 2015. [md]

Hahaha Wenger på sin vanliga fiske runda. Han verkar ha frikort i våran ungdoms akademi...
Barcelona zick9
2014-07-26 07:14
@LeoMessi:


Det hände mig precis men jag tryckte tillbaka på webbläsaren - problem solved :D
Barcelona zick9
2014-07-26 07:03
Suarez har börjat träna! Tror ni att han kommer träna någon fotboll privat överhuvudtaget innan oktober?
Barcelona Lion24
2014-07-26 04:00
Såg inte Porto-Barca matchen men man måste säga att det är extremt härliga bilder. Nostalgi rakt av. Underbart att se.
Barcelona LeoMessi
2014-07-26 04:00
( Xaviesta ) När jag skriver från denna usla app så brukar jag alltid kopiera för säkerhetsskull. Då jag har råkat klicka mig tillbaka till forumet av misstag och då försvinner texten. Men den här gången så skrev jag från datorn faktiskt, och där är jag inte van med att behöva kopiera texten (vilket jag borde göra till en vana) så det blev extra irriterande då svenskafans på datorn inte bör vara så sjukt instabil. Fast jag får skylla mig själv eftersom det inte är första gången detta sker. Det händer aldrig när jag skriver någon oneliner, händer bara när jag väl försöker skriva ett något längre och vettigare inlägg haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: