/spanien/barcelona/forum/55.aspx/spanien/barcelona/forum/55.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bollinnehavet
2017-09-23 14:47
@NoGo™:


Fast man får nog tänka lite från andra hållet först. Det får inte att jämföra lön de vad han hade i Dortmund. Man får jämföra med vad andra spelare tjänar i Barcelona. Säg att han ”bara” hade dubblerat sin lön. Då hade han antagligen tjänat mindre än Digne, det hade ju också blivit skevt. Och köps man för långt över en miljard så blir er ju lite skevt om man ska ha en femtedel av lönen som andra ar som har köpts för liknande summor. Hela marknaden är tyvärr skev, där har vi problemet. Och det är ytterst få människor som medvetet hade gått emot den skeva marknaden om det innebär att man ”förlorar” 70 miljoner om året på det.

Jag vill inte försvara ledningen på något vis, jag vill bara försöka se det på ett lite mer nyanserat sätt.
Barcelona || Cillessen #1
2017-09-23 14:35
Dm1982 Minst sagt... Dem blir otroligt farliga i alla turneringar i år, tror att dom kan gå hela vägen i cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-09-23 14:32
[QUOTE=|| Cillessen #1]Atletico kommer verkligen ge oss en match när det gäller ligatiteln, i januari kommer Vitolo och costa med. [/QUOTE] Bra att bortamötet är innan de har anslutit sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-09-23 14:26
Atletico kommer verkligen ge oss en match när det gäller ligatiteln, i januari kommer Vitolo och costa med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-09-23 13:38
@rANDOMhERO:


Helst ska man hålla sig borta från politiska diskussioner här. Undantaget är om det är direkt relevant och angår klubben FC Barcelona.
Barcelona Barcelona10Messi
2017-09-23 13:19
@Cule4life:
Så länge han och Messi har samma utgångsposition + ingen VY så ser jag inte hur han ska leverera. Nu är det bara ironiskt (och sorgligt) att första matchen han verkligen startar ute till vänster så skadar han sig... Förväntar mig inga "stora" grejer från honom denna säsongen, förhoppningsvis gör han en bra vår så att man blir än mer hypad inför den kommande säsongen.
Barcelona NoGo™
2017-09-23 13:10
@El Messias:

Låter efterblivet de där men va ska man förvänta sig av skurkarna i ledningen. Kastar pengar till höger o vänster...
Barcelona Cule4life
2017-09-23 13:09
Dom som säger att Dembele inte har press på sig är ute och cyklar. Kostar över 1 miljard + tjänar 120 milj om året. Det är Neymar klass på det.

Killen kmr vara miljardär i kronor vid 24 års åldern. Hoppas han läker snabbt och levererar snabbt på planen.
Barcelona El Messias
2017-09-23 11:48
According to the report, which claims that the outlet received the contract from Football Leaks, the youngster received a contract worth five times what he was earning with the Bundesliga outfit, a whopping €12 million per year, up from the €2.4m he earned per season with BVB. En grej jag inte förstår varför vi ska betala så höga lön. Dembele skulle säkert varit nöjd med en lön på €5-7m
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-09-23 11:37
Matchdag! Fantastiskt skönt med så mycket matcher för oss åskådare mindre skönt för spelarna dock. Bra att Valverde vilar Semedo eftersom vi har en CL match i veckan och ett tufft borta schema i ligan.
Barcelona oocbgb
2017-09-23 08:41
[QUOTE=rANDOMhERO]Vilken politik får man diskutera? [/QUOTE] Den som är relevant för vår klubb, den självständighetskamp för Katalonien som är nära förankrad sedan decennier.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona rANDOMhERO
2017-09-23 07:50
[QUOTE=Davids3]USA, Kina och Nordkorea? På Svenskafans? Kom igen...Vi lämnar politik åt sidan, framförallt den politik du precis skrev om. Varning/Mod. [/QUOTE] Vilken politik får man diskutera?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2017-09-23 07:33
[QUOTE=koeman92]Helt klart, och själv har man tjatat om honom hela sommaren. Det hade som sagt varken varit dyrt eller svårt att få hit honom heller. Men nej, det var viktigare att slänga upp €40M för Paulinho och ödsla tid på Coutinho. Ibland undrar jag om inte vår ledarstab är efterbliven på riktigt. Som sagt, detta är uppenbarligen ett politiskt spel för att sitta kvar i makten. [/QUOTE] Så som Paulinho har börjat säsongen på kan du inte klaga på den värvningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-23 01:31
Frågor angående MOD tas via PM. Därmed har du PM nu. /Mod.
Barcelona Davids3
2017-09-23 00:37
USA, Kina och Nordkorea? På Svenskafans? Kom igen...Vi lämnar politik åt sidan, framförallt den politik du precis skrev om. Varning/Mod.
Barcelona Cule4life
2017-09-23 00:27
Oavsett hur Liverpool ser sig själva är dom inte Barcelona lr Real madrid. När ngn erbjuder dig 1 miljard + för en spelare som vill gå tycker jag inte man bör käfta emot.

Den dumstridiga stoltheten och envisheten Liverpool visade/visar upp kmr bita dom tillbaka. Dom saknar känsla.
Barcelona Cule4life
2017-09-23 00:24
Smogen

Du har givetvis rätt. Dum är han den lille bolltrollaren, han hade kunnat baka in ngn klausul, Veratti oxkap.
Men ett nytt kontrakt innebär inte i varje fall att man måste stanna tiden ut. Det kan vara ett sätt för att få ett så högt pris som möjligt. Men men man kam förstå dessa spelare ibland. Ett mång miljon kontrakt på bordet och säkra framtiden. Eller att ha is i magen och tro på ens förmåga att man kmr ta sig till den allra allra högsta nivån och topp 2 största klubben i världen. Det är en svår situation.
Barcelona koeman92
2017-09-23 00:14
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Helt klart, och själv har man tjatat om honom hela sommaren. Det hade som sagt varken varit dyrt eller svårt att få hit honom heller. Men nej, det var viktigare att slänga upp €40M för Paulinho och ödsla tid på Coutinho. Ibland undrar jag om inte vår ledarstab är efterbliven på riktigt. Som sagt, detta är uppenbarligen ett politiskt spel för att sitta kvar i makten.
Barcelona Soko
2017-09-23 00:06
Coutinho kommer aldrig att prestera mer än så mycket som behövs för att säkra sin plats i landslaget. Han kommer med andra ord aldrig att ge max.  Vänta bara och se när Liverpool, Klopp och fansen själva börjar skrika efter en försäljning av Coutinho och själva komma och knacka på Barccelonas dörr. Det har redan börjat skaka i laget med alla dåliga resultat och misslyckade värvningar.  För ett pris av en missnöjd Coutinho kunde de ha köpt tre klass spelare, framför allt försvarare då deras nuvarande håller b klass.  

Barcelona Smogen
2017-09-23 00:00
[QUOTE=Cule4life]United city Chelsea Tottenham är alla hästlängder bättre än Liverpool. Klopp får som max en EL kval plats i år. Det blir absolut ingen topp 4. Jag vet inte vart Liverpool och Klopp fick sin hybris ifrån och nekar Coutinho hans dröm flytt. Tror nog Liverpool, Klopp o co skäms. Så som dom nekade Coutinho och framställde sig själva som titel utmanare på alla fronter inför världen och Coutinho är nu efterhand skrattretande. Snacka om att ha gjort bort sig totalt nu efter man har nekat över 1 miljard. Vad har Liverpool för argument nästa år när man kmr sluta på plats 7 i ligan och utslagna ur CL ? [/QUOTE] tja. Han har kontrakt i typ 5 år till? Tycker Coutinho beter sig pinsamt. Skriv inte på ett 6 års kontrakt om du inte är beredd att stanna din dumma fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-09-22 23:40
United city Chelsea Tottenham är alla hästlängder bättre än Liverpool. Klopp får som max en EL kval plats i år. Det blir absolut ingen topp 4. Jag vet inte vart Liverpool och Klopp fick sin hybris ifrån och nekar Coutinho hans dröm flytt.

Tror nog Liverpool, Klopp o co skäms. Så som dom nekade Coutinho och framställde sig själva som titel utmanare på alla fronter inför världen och Coutinho är nu efterhand skrattretande. Snacka om att ha gjort bort sig totalt nu efter man har nekat över 1 miljard.

Vad har Liverpool för argument nästa år när man kmr sluta på plats 7 i ligan och utslagna ur CL ?
Barcelona Xavi #6
2017-09-22 23:20
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:

Goeretzka är absolut ingen spelare jag vill se i Barca. En box till box med en medioker teknik, nej tack. Men de kanske blir svårt att övertyga en Lucho fantast!
Barcelona Soko
2017-09-22 23:05
Barca ville i alla fall köpa och var redo att betala dyrt. Att Liverpool lekte de tuffa och slog rekord i att neka att sälja , ja vem kunde tro att någon var så dum. Barca , Coutinho, agenten, fansen, medier, alla var så säkra att affären skulle bli av. Ledningen gjorde allt, som i fallet med Dembélé. En lyckades och en inte. Det finns ingen anlednig att skylla misslyckande på ledningen. Självaste Coutinho är idag inte lycklig. Liverpool får kämpa att lyckas ta sista platsen till CL. ps. Dortmund sa samma sak som Liverpool, att de ville aldrig sälja. Det är taktisk spel idag av alla lag. Men Dortmund var smarta till slut. De fick priset de bara kunde drömma.
Barcelona the cameroonians
2017-09-22 22:56
Soko Tänk en gång till. Pool ville inte sälja och satte sig aldrig vid förhandlingsbordet. Därför uppmanade Barça, och troligtvis agenten, Coutinho att strejka i ett försök att få Pool att vika sig. Barça tyckte uppenbarligen att de bjöd en realistisk summa, men det kom aldrig ens ett motbud. Pool vek sig inte, något Barça trodde skulle kunna ske in i det sista. Istället för att som med Verratti säga att klubben intw ville sälja valde man att skylla på marknaden och drog till med ett påhittat pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-22 22:37
Är det lögn att Barcas förhandlare varit i Liverpool och försökte få till en överenskommelse om Coutinho? 
Om allt vore nu lögn varför var Coutinho helt inställd att han skulle flytta till Barcelona ?  
Att ledningen säger att Liverpool ville  ha 200 miljoner euro behöver inte vara exakt, man brukar i det vardagliga språket avrunda.  Och om Livepool nekade sista budet på 160 miljoner  där ytterligare 10% dvs 16 miljoner skulle till agenten, ja då snackar man om nästa  200 miljoner.  Att han skulle också få 110 miljoner euro i lön , då snackar vi om ett pris på 300 miljoner euro, alltså 3 miljarder.  Tack och lov att det inte blev någon affär..

ps. Det att Dortmund ska få 5 miljoner euro för varje 25 matcher Dembélé spelar verkar inte stämma då det krävs 50 per säsong något flera medier skrev om häromdagen. Att Dortmund med Dembélés skada missar 10 miljoner.

Barcelona the cameroonians
2017-09-22 22:16
Intressant artikel från Ara.cat idag där de tagit del av information från Football Leaks som kommit över e-mail gällande Coutinho-sagan. Redan den 20:e juli gjorde Barça via Oscar Grau en första förfrågan till Liverpool som direkt nekade en affär och förklarade brassen som icke säljbar. Barça återkom med ett klargörande om att de var beredda på en dyr affär oxh agerade som att Coutinho redan var klar. Pool svarade att de inte gillade att Barça börjat förhandla med spelaren utan den engelska klubbens tillåtelse, något Grau förnekarde och ansåg vara en förolämpning. Den 31:e augusti fanns det dock mail mellan Coutinhos agent och Barça med en garantilön på €110 miljoner över fem år och 10% av transfersumman till agenten. Så nog hade det förekommit förhandlingar. Att Liverpool krävde €200 miljoner var alltså en total lögn från sportledningen. De visste redan att Pool inte tänkte sälja. Angående Dembélés transfer finns dokument som visar att Barça betalat €70 miljoner direkt och ska betala ytterligare 35 den 1 juli 2018. För var 25:e match anfallaren spelar kostar han ytterligare €5 miljoner (max 20), för varje gång Barça vinner CL med Dembélé ytterligare 5 (max 10), för varje gång Barça tar sig till CL ytterligare €5 miljoner (max 10).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culés
2017-09-22 22:09
Fan vad miserabelt att Ronaldo antagligen kommer ha lika många guldbollar som Messi. För det är guldbollen som delas ut nu i oktober eller? Dom har ju delar upp sig nu igen priserna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-22 21:51
S. Eto Kan kanske vara så att Semedo får spela de "lätta" matcherna för att få en mjukstart och då kunna röra sig mer fritt upp och ner för att få igång kemin med de andra. Mot de tuffare lagen skulle han kunna bli mer låst på sin position och det hade lättare kunnat bli misstag genom kommunikations fel med lagkamraterna, då kemin och förståelsen spelarna i mellan inte är så god ännu då han är såpass ny.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-22 21:43
Roberto var eftertraktat i somras och det pratades om Uniteds och Chelseas intresse för 40 miljoner euro. Han stannade kvar trots allt. Kan det finnas ett kontrakt eller överenskommelsen att Roberto måste spela ett visst antal matcher som fick honom att stanna ? Eftersom det är mycket trångt på mittfälltet är det lättast att ge honom speltid på Semedos plats.
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-22 21:43
Ser dock Messi, Umtiti och Semedo som de mest givna spelarna. Semedo kommer inom kort att äga hela högerkanten. Han har redan visat fina tendenser på det. Så det är nog någon annan anledning som är bakom liggande som Octopus var inne på.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: